-
ASTRAKITCAR το μαγαζί αυτό που λες είναι ένα γωνιακό, 2 τετράγωνα πριν βγείς στην Ιερά οδό.
Θα σου ήταν εύκολο αν ρωτούσες το κόστος για Nissan Sunny 4θυρο, σου έδωσαν εγγύηση;Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σε κούρασα.
-
στο μπροστινο ειναι παρανομο..εχω μια 147 εβαλα απο llumar πολυ καλη δουλεια..167 ευρω!5πορτη
-
ρε παιδιά εχω μια celica του 92 (σαν καινουριο είναι) τεσπα. θέλω να του βάλω φιμέ.δεν έβγαλα ακρη από όλα αυτά εδώ.θα μπορούσε κάποιος να μου πει περίπου τιμή και που να πάω???
-
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
ρε παιδιά εχω μια celica του 92 (σαν καινουριο είναι) τεσπα. θέλω να του βάλω φιμέ.δεν έβγαλα ακρη από όλα αυτά εδώ.θα μπορούσε κάποιος να μου πει περίπου τιμή και που να πάω???Εδώ θα βρείς ενημέρωση, χρώματα, καταστήματα και τιμές για Llumar.
-
Ο ξαδερφος μου ψαχνει να βαλει φιμε στην Πατρα που να δινουν ομως και καποια εγγυηση(για να ειναι αξιοπιστα) αλλα οχι πολυ ακριβα. Εχετε υποψη σας κατι; Οποιος θελει για να μην ειναι διαφημιση στειλτε πμ.
-
κανενας πατρινος ρε παιδια;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
κανενας πατρινος ρε παιδια;Φώναξε λίγο πιο δυνατά!!! Πώς να σε ακούσω;
Εγώ έχω βάλει τις Llumar στο... στο.... κοίτα να δεις που κόλλησα και δεν το θυμάμαι. Σε εκείνο το μαγαζί που ήταν παλιά απέναντι από την αντιπροσωπεία της TOYOTA στην Κορίνθου,τώρα είναι στην Ελ. Βενιζέλου. Το AUTOSPORT;;; Από δουλειά είμαι πολύ ικανοποιημένος, τώρα για τιμές δεν ξέρω, έχει περάσει και 1,5 χρόνος από τότε που τις έβαλα. Ας ρωτήσει εκεί, ας ρωτήσει και στο TRIM. Αλλού δεν ξέρω... -
Πηγαινε μια βολτα απο την Autosport, στην Ελ. Βενιζέλου διπλα στο LUNA.
Ζητα τον ΣΑκη και θα σε εξυπηρετησει.
Εγω εχω βαλει φιμε (Alu light) εδω και 2 χρονια και δεν εχω κανενα προβλημα απολυτως.
Η εγγυηση ειναι για 6 χρονια.
Επισης ρωτα και στον Μανωλοπουλο στη Σαχτουρη, αλλά και στη TRIM.
-
Φιλική συμβουλή...να αποφύγεις τον TRIM...............
-
λοιπον επειδη ακουω και ξανακουω διαφορα που το μονο με καταφερνουν ειναι να μου κανουν το κεφαλι καζανι θελω απαντησεις :
- τα φιμε ειναι νομιμα????
- αν βαλω θα περασω κτεο??
- 3Μ ή loumiar (πως την ειπατε τελοσπαντον την μαρκα) ??? (συμβιβαζομαστε με τιποτε αλλο??? ή κοιταμε το καλυτερο??)
- σιγουρα δεν υπαρχει προβλημα το βραδυ ????
- πειτε μου μια τιμη πανω κατω για avensis (καινουργιο) , πανω απο 200 ευρο??
-
- Απ' όσα έχουν γραφτεί, είναι νόμιμα εφόσον ο τροχονόμος μπορεί να διακρίνει καθαρά τα πρόσωπα των επιβατών απ' έξω. Δηλαδή καλείται ένας δημόσιος λειτουργός να εξειδικεύσει κατά περίπτωση μια αόριστη έννοια (το να διακρίνεται δηλαδή ο επιβάτης). Δηλαδή καληνύχτα, είναι να μην πέσεις σε στριμμένο.
Πάντως αν μοιάζεις με τον Οφορίκουε μολονότι λευκός, δύσκολα θα γλιτώσεις την κλήση. - Δεν έχω ακούσει ποτέ για έλεγχο σκουρότητας τζαμιών από τα ΚΤΕΟ.
- Μόνο εσύ μπορείς να το απαντήσεις αυτό. Η λογική λέει ότι θα έχεις πρόβλημα, εκτός αν επιλέξεις αρκετά ανοιχτόχρωμες.
- Μάλλον φτάνουν τα 200
- Απ' όσα έχουν γραφτεί, είναι νόμιμα εφόσον ο τροχονόμος μπορεί να διακρίνει καθαρά τα πρόσωπα των επιβατών απ' έξω. Δηλαδή καλείται ένας δημόσιος λειτουργός να εξειδικεύσει κατά περίπτωση μια αόριστη έννοια (το να διακρίνεται δηλαδή ο επιβάτης). Δηλαδή καληνύχτα, είναι να μην πέσεις σε στριμμένο.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
λοιπον επειδη ακουω και ξανακουω διαφορα που το μονο με καταφερνουν ειναι να μου κανουν το κεφαλι καζανι θελω απαντησεις :- τα φιμε ειναι νομιμα????
- αν βαλω θα περασω κτεο??
- 3Μ ή loumiar (πως την ειπατε τελοσπαντον την μαρκα) ??? (συμβιβαζομαστε με τιποτε αλλο??? ή κοιταμε το καλυτερο??)
- σιγουρα δεν υπαρχει προβλημα το βραδυ ????
- πειτε μου μια τιμη πανω κατω για avensis (καινουργιο) , πανω απο 200 ευρο??
οι απαντήσεις εξαρτώνται και από το αυτοκινητο (ογκος,διαστάσεις γυάλινων επιφανειών κτλ),για το αβένσις είναι?Λοιπόν-
- είναι νόμιμα αν βάλεις το πολύ, τα μεσαία της llumar
- περνάς κτεο αλλά μην βάλεις στο παρμπρίζ
- llumar και είσαι άρχοντας
- κανένα πρόβλημα.Από μέσα βλέπεις κανονικά από έξω δεν βλέπεις εύκολα το εσωτερικό.Βέβαια εγώ έχω καλή όραση δεν ξέρω πως θα είναι σε κάποιον με γυαλιά.Ο πατέρας μου πάντως που φοράει γυαλιά δεν είχε ποτέ πρόβλημα
- για το αβένσις γύρω στα 180-200 σε κόβω.Πήγαινε σε εκείνη την κυρια στην Λαγκαδά ανεβαίνοντας,αν θες μπορείς να περιμένεις να πάμε μαζί τον Ιούνιο που θα κατέβω,στο γιάρις δεν πρόλαβα να βάλω μεμβράνες το περασμένο καλοκαίρι
-
αν μαζευτουμε ατομα , θα καταφερουμε καμια καλυτερη τιμη????
(λογικα θα περιμενω ) -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αν μαζευτουμε ατομα , θα καταφερουμε καμια καλυτερη τιμη????
(λογικα θα περιμενω )η κυρία αυτή με ξέρει,οπότε είτε μόνος σου πας είτε μαζί την ίδια-πολύ καλή- τιμή θα μας κάνει.Αν θελεις να πας μόνος σου στείλε μου πμ να σου πω λεπτομέρειες
-
Και εγω θελω για την 147!!!
popolare κανονισε να παμε παρεα καποια στιγμη.....!!!amelidis speaking...
-
Λοιπόν εγώ θα στεναχωρήσω τους Θεσσαλονικιούς....
Πριν λίγο καιρό ο αδελφός και ο ξάδελφος του κολλητού μου κόπηκαν αμφότεροι από το Β' ΚΤΕΟ για μεμβράνες τις οποίες υποχρεώθηκαν να βγάλουν και να ξαναπεράσουν από έλεγχο. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λοιπόν εγώ θα στεναχωρήσω τους Θεσσαλονικιούς....
Πριν λίγο καιρό ο αδελφός και ο ξάδελφος του κολλητού μου κόπηκαν αμφότεροι από το Β' ΚΤΕΟ για μεμβράνες τις οποίες υποχρεώθηκαν να βγάλουν και να ξαναπεράσουν από έλεγχο.τι μεμβράνες και σε τι αυτοκίνητα?
-
Το σίγουρο πάντως είναι ότι όταν το αυτοκίνητο το έχεις αγοράσει με μεμβράνες από την αντιπροσωπία δεν μπορούν να σου πουν τίποτα. Το δικό μου είχε από την μάνα του στα τρία πίσω τζάμια (2 πόρτες και πορτ παγκάζ) πιστεύω ότι εάν βάλεις και εσύ σε αυτά τζάμια αποκλείεται να σου πουν ποτέ κάτι. Σε καμιά περίπτωση μην βάλεις και στο μπροστινό παμπριζ.
-
Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει το ποσο σκουρες θα ειναι οι μεμβρανες... Εγω απλα τις θελω για την προστασια του εσωτερικου, των πλαστικων και για να ειναι λιγο πιο δροσερο το καλοκαιρι...!! Και διαφανες να ειναι δεν εχω προβλημα...!!!
-
αμελιδης
τι θα γινει ρε με εκεινο το τσιπουρο??? θα το πιουμε ποτε???
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ