-
χαχααχα, ναι, είναι λίγο 'διαφορετικό'!
-
Φοβερή σχεδίαση!
Καλά να είσαι, να το χαίρεσαι! -
Ευχαριστώ φίλε!
-
Έτσι είναι το πίσω μου τζάμι. Κατεβαίνει μέχρι εκεί που ξεκινάει το σήμα. Τη μεμβράνη καταφέραμε και τη βάλαμε μέχρι ανάμεσα στον υαλοκαθαριστήρα και το τρίτο στοπ.
Απλά επειδή ήδη ήταν φιμέ τα τζάμια μου δε φαίνεται καθόλου.
Ίσως λοιπόν γενικά τα τζάμια της Honda να έχουν περίεργες κούρμπες που δε βολεύουν και τόσο στην εγκατάσταση μεμβρανών.Όντως, δεν φαίνεται τίποτα, πιστεύω ακόμα και από κοντά δεν θα φαίνεται κάτι λόγω και της αεροτομής, πέραν του εργοστασιακού φιμέ.
Btw, το αμάξι σου, από άλλον πλανήτη... Νομίζεις πως θα φύγει προς τα πάνω αντί για εμπρός!
-
Εάν έχεις βάλει φιμέ μπροστά και τελικά θέλεις κάτι πιο σκούρο, τι κάνεις; Αφαιρείς τις υφιστάμενες μεμβράνες και βάζεις καινούριες πιο σκούρες ή βάζεις πιο σκούρες από πάνω;
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εννοείται βγάζεις τις παλιές!!!!
Φαντάζομαι όταν λες μπροστά δεν εννοείς τα παρμπρίζ αλλά τα παράθυρα. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Εννοείται βγάζεις τις παλιές!!!!
Φαντάζομαι όταν λες μπροστά δεν εννοείς τα παρμπρίζ αλλά τα παράθυρα.Ναι, εμπρός παράθυρα
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά, βοηθήστε λίγο
Να πάρω την προσφορά της carglass για Madico black pearl μπροστά και απλές Madico πίσω με 135 ευρώ
ή
ASWF Performance μπρος-πίσω με 150 ευρώ; -
υπαρχει καμια φωτο με τις πιο διαφανες περασμενες να δω πως ειναι;
-
Ο χρήστης nireas έγραψε:
Παιδιά, βοηθήστε λίγο
Να πάρω την προσφορά της carglass για Madico black pearl μπροστά και απλές Madico πίσω με 135 ευρώ
ή
ASWF Performance μπρος-πίσω με 150 ευρώ;Στη σειρά high performance χρησιμοποιούν τις performer συνήθως οι οποίες δεν είναι 70αρες.
Σε 70αρες θα πρέπει να πας σε Excel IrpΣτάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης biliou έγραψε:
Το αμάξι πως δείχνει με αυτές:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Φίλε μου αυτές 50 άρες madico μπρος-πίσω?
Medico onyx 55. Δες πιο πάνω το χαρτί που μου έδωσαν.
-
Παιδιά καλησπέρα μια βοήθεια καθώς δεν γνωρίζω και δεν βλέπω αν έχει απαντηθεί. Οι Medico που βάζει η carglass στα 135ευεω αξίζουν; 75% στο μπαμπριζ και 70% οδηγό συνοδηγό
Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Grimstar έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα μια βοήθεια καθώς δεν γνωρίζω και δεν βλέπω αν έχει απαντηθεί. Οι Medico που βάζει η carglass στα 135ευεω αξίζουν; 75% στο μπαμπριζ και 70% οδηγό συνοδηγόΣτάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν περιλαμβάνεται το παρμπρίζ
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης opc έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα μια βοήθεια καθώς δεν γνωρίζω και δεν βλέπω αν έχει απαντηθεί. Οι Medico που βάζει η carglass στα 135ευεω αξίζουν; 75% στο μπαμπριζ και 70% οδηγό συνοδηγό
Αν αξίζει ρώτησα επειδή δεν γνωρίζω από αυτά και κάνω έρευνα αγοράς
-
Απλά λέω πως στη τιμή αυτή που λες δεν περιλαμβάνεται το παρμπρίζ. Αυτό, τίποτε άλλο.
-
Carglass με παρμπρίζ πάει 235€ και είναι η ίδια που βάζει στα οδηγού - συνοδηγού.
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
-
Ο χρήστης opc έγραψε:
Απλά λέω πως στη τιμή αυτή που λες δεν περιλαμβάνεται το παρμπρίζ. Αυτό, τίποτε άλλο.
Μπαμπριζ είναι και το πίσω τζάμι. Μπροστά δεν βάζουν ούτως ή άλλως
-
Μπροστά δεν βάζουν ούτως ή άλλως100€
-
Η carglass βάζει μπροστά και το κόστος είναι 100€. Έβαλα τέτοιο καιρό περισυ, αλλά επειδή δεν έμεινα ευχαριστημένος από την εφαρμογή / εγκατάσταση, την αφαίρεσα. Σε σεατ Ίμπιζα my2015
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης vriz27 έγραψε:
Η carglass βάζει μπροστά και το κόστος είναι 100€. Έβαλα τέτοιο καιρό περισυ, αλλά επειδή δεν έμεινα ευχαριστημένος από την εφαρμογή / εγκατάσταση, την αφαίρεσα. Σε σεατ Ίμπιζα my2015Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορείς να μας πεις τι δεν σου άρεσε; Σε ποιο πήγες; Τους ανέφερες το πρόβλημα; Σε ρωτάω γιατί κι εγώ ετοιμάζομαι για το μπροστά παρμπρίζ.
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ