-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Αν πέσεις σε λιμάνι, εκεί που με μία μπάτσα στο πλαϊνό τζάμι με το κλιπ της ζώνης θα έβγαινες, με μεμβράνη θα κάνεις μπουρμπουλήθρες.
Παρομοίως, μετά από στούκα με μπλοκαρισμένες πόρτες και τη βενζίνη να στάζει στην καυτή εξάτμιση.Ρε παιδιά, έχω βαρεθεί να ακούω αυτές τις δικαιολογίες για τα φιμέ..
τα ιδια λέγανε και για τα ηλεκτρικά παράθυρα και κεντρικό κλείδωμα, για φαντάσου να πέσεις στο λιμάνι και να μπλοκάρουν οι πόρτες και τα παράθυρα και να μη μπορείς να τα ανοίξεις κλπ
Δηλαδή για φαντάσου να πέσεις στο γκρεμό και να έχει γίνει μία μάζα από σίδερα το αμάξι και να μη μπορείς να βγεις, και να έχει τελειώσει η μπαταρία απ'το κινητό σου.. και να πεθάνεις αργά και βασανιστικά.. ενώ αν είχες cabrio, θα την είχες σκαπουλάρει.. τί λέμε τώρα ρε παιδιά.. -
ΤΟ ΜΟΝΟ που πρέπει να φανταστείς και να φοβηθείς είναι να ναυαγήσεις σε κανένα ερημονήσι με κανέναν από αυτούς τους φωστήρες!!!
Άσε που θα θέλει λάδωμα για να μη σε ξυπνάει τη νύχτα χωρίς λόγο με το έτσι θέλω...
-
Καλα ρε παιδια αν υποτιθεται οτι απαγορευονται, γιατι τα βαζουν, και ειδικα οι αντιπροσωπειες?
το αυτοκινητο μου εχει, ζελατινες, μου αρεσει ααπλως καμια φορα κανει δυσκολη την επικονωνια με αλλα αυτοκινητα και πρεπει να κατεβασεις το παραθυρο
-
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
Όταν είχα πάει για ΚΤΕΟ, είχαν βάλει στον επόμενο από εμένα να ξηλώσει τις μεμβράνες οδηγού-συνοδηγού (του έδωσαν μια σπάτουλα).
Εννοείται πως είχα κατεβάσει τέρμα τα παράθυρα, μήπως και δεν το καταλάβουν.ast αλλη φορα να εχεις διπλωμενο στο χερακι καννα 50αρικο.. :
Ετσι, ετσι... Διοτι τα λαμογια ΠΡΕΠΕΙ να τα ταϊζουμε εμεις που θελουμε να κανουμε ο,τι γουσταρουμε και μετα να γκρινιαζουμε οτι ζουμε σε κρατος-μπανανια...
μα καλο μου κοριτσι, ζεις μεσα σε μια χωρα που τα υψηλα δοιηκητικα στρωματα (πολιτικοι) λειτουργουνε με βαση 100% το μπαξισι.
ειναι δυνατον να περιμενεις οτι στα χαμηλοτερα κλιμακια το συστημα θα ειναι καλυτερο??
λιτους και δεμενους εχει βαλει ο καθε καημενος να μπει στο ΚΤΕΟ στην καταλληλη θεσουλα για να παιρνει καννα χαρτζηλικακι..
στην τελικη πιο φτηνα θα σου'ρθει να κερασεις τον τυπο εκει ενα καφε,
παρα να πας να τα σκας για τα απαραιτητα 'μαζεματα' του αυτοκινητου σου.. κι'αμα περασει δηλαδη..
κι αμα περασει αυτη τη φορα, σκεψου και την επομενη..walk the way..
Αρα 'ναι' στις μεμβρανες οπου με κλειστα παραθυρα απο το πλαι/πισω δε φαινεται αν ειναι μεσα ολοκληρη συμμορια με αυτοματα, ε;
ααακριβως!! οποτε αμα με δεις ποτε στο δρομο κανε ακρη μη φας καμια αδεσποτη σφαιρα.
και απο το naso, κανναν ολμοΕυχαριστως να κανω στην ακρη, αλλα πως 'θα σε δω', ρε φιλε, αν εισαι κρυμμενος πισω απο μεμβρανες;...
αν παλι εννοεις οτι δεν ειναι αρκετα αποδοτικος ο νομος για να ελεγχει η αστυνομια τα διερχομενα αυτοκινητα με μια ματια, τοτε σε αλλη χωρα ζουμε..
Εννοω οτι ο σχετικος νομος υπαρχει για καποιο λογο. Αν διαφωνεις και πιστευεις οτι επρεπε να ειμαστε ελευθεροι οι οδηγοι να κρυβομαστε πισω απο καταμαυρες μεμβρανες ευχαριστως να το συζητησουμε (στο σχετικο τοπικ που μας υπεδειξε ο φιλος nidosan πιο πανω).
Οπως επίσης και οι ελέφαντες....
Ελεφαντες;... Ζαλιστηκα τωρα!...
ο σχετικος νομος υπαρχει για καποιο -σχετικο- λογο.
ειλικρινα δεν πιστευω ουτε για μισο λεπτο οτι οι μεμβρανες ειναι αυτες που εμποδιζουνε την αστυνομια να παταξει την εγκληματικοτητα.εχουμε αλλα πιο σοβαρα προβληματα να λυσουμε πανω σε αυτο το θεμα,
και πιστευω ακραδαντα οτι το να μπαινω εγω στο αμαξι μου το καλοκαιρι και να τσουρουφλιζομαι,
ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ δεν θα βοηθησει να μειωθει η εγκληματικοτητα στην ελλαδα.
εσυ τι πιστευεις? -
ΚΑλησπερα!
γνωριζεται μηπως εκτος απο τις γνωστες εταιριες του χωρου (3m, llumar)
αλλες φθηνοτερες ειναι σχετικα αξιοπιστες λυσεις??
πχ εχω βρει τις 2 παραπανω προς περιπου 35ευρω/m2 ενω καποια αλλη (δε ρωτησα μαρκα) 15-20 ευρω το τετραγωνικο!
θα αξιζε η δοκιμη ή μετα το βγαλε θα ειναι ταλαιπωρια σε σχεση με τη διαφορα??? -
Φολατεκ και μετα πας σε διαφορα ψιλοαγνωστα πραγματα.....
Λουμαρ = εγγυηση παντως
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Όταν είχα πάει για ΚΤΕΟ, είχαν βάλει στον επόμενο από εμένα να ξηλώσει τις μεμβράνες οδηγού-συνοδηγού (του έδωσαν μια σπάτουλα).
Εννοείται πως είχα κατεβάσει τέρμα τα παράθυρα, μήπως και δεν το καταλάβουν.ast αλλη φορα να εχεις διπλωμενο στο χερακι καννα 50αρικο.. :
Ετσι, ετσι... Διοτι τα λαμογια ΠΡΕΠΕΙ να τα ταϊζουμε εμεις που θελουμε να κανουμε ο,τι γουσταρουμε και μετα να γκρινιαζουμε οτι ζουμε σε κρατος-μπανανια...
μα καλο μου κοριτσι, ζεις μεσα σε μια χωρα που τα υψηλα δοιηκητικα στρωματα (πολιτικοι) λειτουργουνε με βαση 100% το μπαξισι.
ειναι δυνατον να περιμενεις οτι στα χαμηλοτερα κλιμακια το συστημα θα ειναι καλυτερο??
λιτους και δεμενους εχει βαλει ο καθε καημενος να μπει στο ΚΤΕΟ στην καταλληλη θεσουλα για να παιρνει καννα χαρτζηλικακι..
στην τελικη πιο φτηνα θα σου'ρθει να κερασεις τον τυπο εκει ενα καφε,
παρα να πας να τα σκας για τα απαραιτητα 'μαζεματα' του αυτοκινητου σου.. κι'αμα περασει δηλαδη..
κι αμα περασει αυτη τη φορα, σκεψου και την επομενη..walk the way..
Πραγματικα με απογοητευεις. Ολοι αυτοι που σκεφτονται σαν εσενα (ναι, το ξερω πως δεν ειναι λιγοι) ειναι υπευθυνοι που τα λαδωματα εχουν γινει 'τροπος ζωης' σε ορισμενα 'κλιμακια' και δε μπορεις να κανεις τη δουλεια σου χωρις αυτα, ακομα και καθαρος/η να εισαι και να μην υπαρχει κανενας λογος να ανησυχεις. Κριμα που σε απασχολει μονο ο εαυτος σου και δεν καταλαβαινεις τι ειδους κατασταση ειναι αυτη που διαιωνιζεις με τον 'καφε' που κερνας.
ο σχετικος νομος υπαρχει για καποιο -σχετικο- λογο.
ειλικρινα δεν πιστευω ουτε για μισο λεπτο οτι οι μεμβρανες ειναι αυτες που εμποδιζουνε την αστυνομια να παταξει την εγκληματικοτητα.εχουμε αλλα πιο σοβαρα προβληματα να λυσουμε πανω σε αυτο το θεμα,
και πιστευω ακραδαντα οτι το να μπαινω εγω στο αμαξι μου το καλοκαιρι και να τσουρουφλιζομαι,
ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ δεν θα βοηθησει να μειωθει η εγκληματικοτητα στην ελλαδα.
εσυ τι πιστευεις?Τι πιστευω; Oτι ολα αυτα ειναι μπουρδες. Ναι, κανουν δουλεια οι μεμβρανες. ΑΛΛΑ (1) Φυσικα και το να μη βλεπει ποιος η ποσοι ειναι μεσα σε ενα αμαξι δυσκολευει το εργο της αστυνομιας, απλη λογικη ειναι (2) δεν ειναι ηλιθιοι οι νομοθετες σε ολες τις χωρες κι εχουν σχετικους νομους (3) φυσικα και ΔΕΝ τσουρουφλιζονται το καλοκαιρι ολοι αυτοι που δεν εχουν καταμαυρες ή 'καθρευτιζε' μεμβρανες στα τζαμια τους και (4) αν οι καταμαυρες μεμβρανες ηταν 'must' για τις χωρες με ηλιο, να δεις που θα το ειχαν καταλαβει και οι αυτοκινητοβιομηχανιες και οι νομοθετες μεχρι τωρα. Αν τωρα εσυ θες να πιστευεις οτι κακως απαγορευονται και καλα κανουν οι 'μαγκες' που τις βαζουν και μετα λαδωνουν τα ΚΤΕΟ, τι να πω, σε ειχα για πιο εξυπνο (και οχι 'εξυπνο').
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Φολατεκ και μετα πας σε διαφορα ψιλοαγνωστα πραγματα.....Λουμαρ = εγγυηση παντως
thanks!!
-
ξερει καποιος τι διαφορες εχουν μεταξυ τους?(αναλογα με τις ποιοτητες)
-
εγω romile εχω της 3Μ και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
και michele, εχω ενα τονο πιο σκουρο απο το μαμα... οχι κατραμι.οσο για το τι πρεπει να κανει καποιος που περναει κτεο ή χτιζει σπιτι ή οτιδηποτε,
ε, βασικα δυο επιλογες εχει..
α) να προσπαθησει να κανει τη δουλεια του γρηγορα και αναιμακτα και οικονομικα, ή
β) να παει να τη δει τη δουλεια 'ο/η υπερανω' και να μεινει εκει για πολυυυ καιρο..ολα αυτα τα μεγαλεια που εχουνε φτιαξει οι 'μεγαλοι' σε αυτη τη χωρα, εσυ νομιζεις οτι τα φτιαξανε ακολουθοντας τις διαδικασιες?
γιατι θελεις να κανεις τη ζωη σου δυσκολη?
τα 'λαδωματα' οπως λες αν δεν ητανε θεσμος στην κορυφη της πυραμιδας, σιγα μην τολμαγε να τα αποζητησει μετα ο καθε ενας που εχει πανω στο γραφειακι του μια σφραγιδουλα.
θελω να πω οτι δεν ειμαι εγω αυτος που διαιωνιζει τιποτα.. εγω απλως βλεπω πως δουλευει το συστημα και προσπαθω να κανω τη δουλεια μου.οποτε απλα τα πραγματα..
εχεις το αμαξι σου οπως λεει το γραμμα του νομου?
πηγαινε και περνα το και μαλλον ολα οκ.
εχεις κανει τζιβιτζιλιες? καλυτερα κρατα την τυχη σου για καννα λοττο, και κερνα καννα καφεδακο το σωστο ανθρωπο μηπως και κανεις τη δουλεια σου.. -
Ωραία λογική!!! Αν νομίζεις ότι ακολουθώντας το όποιο «σύστημα» δεν φέρεις καμία ευθύνη είσαι βαθιά νυχτωμένος!!! Εσύ και ο κάθε ένας που έχει κάνει (πως τις είπες; ) τζιβιτζιλιές και λαδώνει δημιουργεί και συντηρεί το σύστημα. Κρίμα πραγματικά για σένα και όλους μας.
-
Για να μείνουμε στο θέμα μας, είναι γεγονός πως αν δεν γράφει οι άδεια κυκλοφορίας ότι το αυτοκίνητο φέρει φιμέ τζάμια τότε έχεις πρόβλημα.
Η λύση βάζεις τις νόμιμες μεμβράνες και μετά πας σε ένα ΚΕΠ ή στο μηχανολογικό και τα δηλώνεις όπως κάνεις και με την αλλαγή χρώματος αυτοκινήτου.
Τα ίδια ισχύουν και για την ηλιοροφή. Πρέπει να αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας!!!! -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Για να μείνουμε στο θέμα μας, είναι γεγονός πως αν δεν γράφει οι άδεια κυκλοφορίας ότι το αυτοκίνητο φέρει φιμέ τζάμια τότε έχεις πρόβλημα.
Η λύση βάζεις τις νόμιμες μεμβράνες και μετά πας σε ένα ΚΕΠ ή στο μηχανολογικό και τα δηλώνεις όπως κάνεις και με την αλλαγή χρώματος αυτοκινήτου.
Τα ίδια ισχύουν και για την ηλιοροφή. Πρέπει να αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας!!!!Δηλαδη στα εργαστασιακα φιμε αναφερεται στην αδεια τελικα; Σε ποιο σημειο;;;;
-
Δηλαδή βάζεις όσο μαύρη μεμβράνη θέλεις και με μια δήλωση το σώζεις; Δεν νομίζω Μιχάλη. Απλά αν ισχύει αυτό που λες απλά δηλώνει ότι έχεις μεμβράνες δεν καταργεί το νόμο.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Δηλαδή βάζεις όσο μαύρη μεμβράνη θέλεις και με μια δήλωση το σώζεις; Δεν νομίζω Μιχάλη. Απλά αν ισχύει αυτό που λες απλά δηλώνει ότι έχεις μεμβράνες δεν καταργεί το νόμο.Το διευκρίνισα!!!! Βάζεις μία 'νόμιμη' όσον αφορά τη 'σκουρότητα' μεμβράνη.
-
Πηρα τηλεφωνο την Κραισλερ και ρωτησα κατα ποσο ειναι παρανομο και αν χρειαζεται να αναγραφεται στην αδεια (οπως η ηλιοροφη και το οτι ειναι νεας αντιρ/κης τεχνολογιας) και μου ειπαν οτι οι μεμβρανες που βαζουνε αυτοι ειναι νομιμες.
Αν μου δωσουνε ποτε κληση θα τους την παω.
Δεν επιτρεπεται αντιπροσωπειες να κανουνε οτιδηποτε παρανομο.
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Πηρα τηλεφωνο την Κραισλερ και ρωτησα κατα ποσο ειναι παρανομο και αν χρειαζεται να αναγραφεται στην αδεια (οπως η ηλιοροφη και το οτι ειναι νεας αντιρ/κης τεχνολογιας) και μου ειπαν οτι οι μεμβρανες που βαζουνε αυτοι ειναι νομιμες.Αν μου δωσουνε ποτε κληση θα τους την παω.
Δεν επιτρεπεται αντιπροσωπειες να κανουνε οτιδηποτε παρανομο.
Αν έχεις σε παραθυρο οδηγού και συνοδηγού φυμέ και δεν φαίνεσαι απ έξω μέρα/ νύκτα δεν θα σε δικαιώσει κανείς θα φας την κλήση και δεν θα περάσεις ΚΤΕΟ χωρίς να λαδώσεις.... Υπάρχει ο νόμος και όχι οι γνώμες ψιλοάσχετων γιαν α πουλάνε.... Πολλές εταιρείες λένε τα παράθυρα των μοντέλων τους φυμέ (λίγο πιο πράσινα του κανονικού) χωρις αυτό να συγκρίνεται με το χρωμα που αποκτάνε αν βάλεις μεμβράνες!!!!!!
-
εγώ έχω χαρτί από νοσοκομέιο ότι έχω πρόβλημα με τα μάτια μου/δερμα οπότε χρειάζομαι σκούρους υαλοπίνακες.
αν ποτέ με πουν τίποτα θα τους το δείξω.
οπότε μία ακόμη λύση για όποιον σκέφτεται να βάλει μεμβράνες αλλά κολάει στο νόμιμο της υπόθεσης
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Δηλαδη στα εργαστασιακα φιμε αναφερεται στην αδεια τελικα; Σε ποιο σημειο;;;;
Εγώ έχω εργοστασιακά φυμέ αλλά η άδεια δεν γράφει τίποτα!
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Δηλαδη στα εργαστασιακα φιμε αναφερεται στην αδεια τελικα; Σε ποιο σημειο;;;;
Εγώ έχω εργοστασιακά φυμέ αλλά η άδεια δεν γράφει τίποτα!
Ακριβώς...και σε συγγενή μου που έχει το 307 SW και έχει από το εργοστάσιο
δεν γράφει τίποτα. Το είδα χτες διαβάζοντας αυτά εδώ μέσα.
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ