-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Αρχικά οι μεμβράνες από κοντά έδειχναν σχεδόν 'εμπριμέ' από παγιδευμένο νερό, αλλά στέγνωσαν και τα κυρίως τζάμια είναι μια χαρά. Ορατά προβλήματα υπάρχουν σε ένα τριγωνικό φινιστρίνι στα πίσω παράθυρα, ειδικά στη κάτω γωνία. Αν δεν φύγουν θα πάω μια βολτα ...
Καλορίζικες. Καλή επιλογή. Το πήρες μόλις τελείωσαν;
Θεωρητικά μέσα σε 24 ώρες αυτές οι 'φουσκάλες' θα εξαφανισθούν.
Το δικό μου το άφησα το πρωί και το πήρα αργά το απόγευμα οπότε δεν είχε το παραμικρό ίχνος από αυτές τις 'φουσκάλες'. -
Οι τελείως διαφανές, κανουν δουλειά;
-
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Παιδιά, τα εργοστασιακά φιμέ τι διαφορά έχουν με τις aftermarket μεμβράνες;Στα τεχνικά χαρακτηριστικά των μοντέλων που κοιτάζω εγώ, υπάρχουν ορισμένα στα οποία αναγράφεται πως είναι θερμομονωτικά. Σε άλλα, σημειώνουν απλώς 'φιμέ'.
Θα στοιχημάτιζα πάντως, πως σαφή απάντηση στο ερώτημα, δεν πρόκειται να πάρεις απο
πωλητή... -
Και δε θα κάνουν ποτέ φουσκάλες.
-
Ο χρήστης p__nat έγραψε:
Παιδιά, τα εργοστασιακά φιμέ τι διαφορά έχουν με τις aftermarket μεμβράνες;
Στα τεχνικά χαρακτηριστικά των μοντέλων που κοιτάζω εγώ, υπάρχουν ορισμένα στα οποία αναγράφεται πως είναι θερμομονωτικά. Σε άλλα, σημειώνουν απλώς 'φιμέ'.
Θα στοιχημάτιζα πάντως, πως σαφή απάντηση στο ερώτημα, δεν πρόκειται να πάρεις απο
πωλητή...Ισχυει, γι’αυτο ρωτάω εδώ!
-
Δεν νομίζω να υπάρχουν εργοστασιακά φιμέ που κόβουν UV και ζέστη... Περισσότερο για να κόβουν την αντηλιά είναι και την θέαση προς τα μέσα.
Επι της ευκαιρίας ξέρει κανείς τι διαπερατότητα έχουν τα εργοστασιακά φιμέ; Κάπου είχα διαβάσει για 20% VLT αλλά δεν ξέρω αν ισχύει...
-
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Ισχυει, γι’αυτο ρωτάω εδώ!Εν συντομία, ισχύει αυτό:
Συνήθως τα εργοστασιακά δεν φιλτράρουν την UV ακτινοβολία, ενώ οι μεμβράνες την φιλτράρουν.
Και οι μεμβράνες όμως, εκτός απο τις βαθμίδες σκουρότητας, διαχωρίζονται και ως προς το ποσοστό του αποκλεισμού της ακτινοβολίας.
Υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες στο νήμα, ώστε να βρεις την κατάλληλη για τις απαιτήσεις σου!Και δε θα κάνουν ποτέ φουσκάλες.
Στον αντίποδα όμως, δεν πρόκειται π ο τ έ να καταφέρεις να ταιριάξεις επακριβώς την απόχρωση της μεμβράνης με το εργοστασιακό φιμέ...
-
Ο χρήστης loykiloyk έγραψε:
Σήμερα πέρασα και εγώ μεμβράνες. Στα μπροστά wincos 75% και στα 3 πίσω desert 30%. Carglas Πάτρα πολύ καλή εξυπηρέτηση εφαρμογή στην τιμή των 135 ευρώ.
Πριν
Και το μετά
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έβαλα και εγώ σήμερα ακριβώς τον ίδιο συνδυασμό στο δικό μου λευκό kia ceed.
Θα μείνω όμως στην εξαιρετική εφαρμογή και εξυπηρέτηση των παιδιών της carglass στην Λάρισα -
Και το δικό μου ceed με τις madico:
https://imgur.com/puVnQog -
Καλορίζικες! Ωραίο το Ceed!
Πολύ καλή επιλογή. Μπράβο. -
Ευχαριστώ πολύ storm!
-
Η carglass που είναι στη λάρισα? Πόση ώρα τους πήρε να τις περάσουν? >Ο χρήστης alf έγραψε:
Και το δικό μου ceed με τις madico:
https://imgur.com/puVnQogΣτάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δε ξέρω αλλά αυτή η 'διχρωμία' δε μ αρέσει
Γι αυτό και σκέφτομαι να βάλω 75 παντού.. ξέρω δε θα κόψει πολύ αλλά... ίσως μόνο στο πορτ μπαγκαζ να ζητήσω 50αρι -
Ο χρήστης dr.angelo έγραψε:
Η carglass που είναι στη λάρισα? Πόση ώρα τους πήρε να τις περάσουν? >Και το δικό μου ceed με τις madico:Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
3ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Λαρίσης - Αθηνών
https://www.carglass.gr/katastima/larisa/ -
Ο χρήστης dr.angelo έγραψε:
Η carglass που είναι στη λάρισα? Πόση ώρα τους πήρε να τις περάσουν? >Και το δικό μου ceed με τις madico:Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άφησα το αυτοκίνητο στις 08.30 και το παρέλαβα 12.30.
Άψογη εργασία και στις ημέρες που έχουν περάσει δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα στην εφαρμογή των μεμβρανών. -
Οκ, ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η αντιλιακη μεμβραμη που βαζουν στο εμπρος παρμπιζ στην carglass τελικα εχει πιστοποιηση, ειναι νομιμη δηλαδη;; Γιατι ο νομος λεει μπροστα απαγοευεται. Μην εχουμε θεματα μετα με κτεο και εα.
Σε ενα site antiliakes.gr, με 95€ βαζουν σε ολα τα επιβατικα φιμε. Δεν αναφερουν πουθενα μαρκα. Εχει ψαχτει κανεις σας?
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Η αντιλιακη μεμβραμη που βαζουν στο εμπρος παρμπιζ στην carglass τελικα εχει πιστοποιηση, ειναι νομιμη δηλαδη;; Γιατι ο νομος λεει μπροστα απαγοευεται. Μην εχουμε θεματα μετα με κτεο και εα.Ο νόμος αναφέρει ότι όσα αυτοκίνητα έχουν πλαϊνούς καθρέπτες (το 99,9% δηλαδή από όσα κυκλοφορούν) μπορούν να βάλουν στο εμπρός παρμπρίζ αρκεί να έχει συντελεστή ορατού φωτός τουλάχιστον 75%
Στην Carglass που έβαλα εγώ μου έβαλαν την Black pearl 75nc που είναι νόμιμη.
Υ.Γ. Το μπροστά παρμπρίζ θέλει καλό τεχνίτη καθώς λόγο μεγάλης επιφάνειας είναι δύσκολη η άριστη τοποθέτηση.
Υ.Γ2: να ξέρεις ότι στο μπροστά παρμπρίζ αυξάνεται η αντανάκλαση από το εσωτερικό (πάνω μέρος του ταμπλό του αυτοκινήτου) κάποιος μπορεί να τους ενοχλεί, εμένα ευτυχώς όχι κάτι ιδιαίτεροSent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης emitrou έγραψε:
Ο νόμος αναφέρει ότι όσα αυτοκίνητα έχουν πλαϊνούς καθρέπτες (το 99,9% δηλαδή από όσα κυκλοφορούν) μπορούν να βάλουν στο εμπρός παρμπρίζ αρκεί να έχει συντελεστή ορατού φωτός τουλάχιστον 75%
Στην Carglass που έβαλα εγώ μου έβαλαν την Black pearl 75nc που είναι νόμιμη.
Υ.Γ. Το μπροστά παρμπρίζ θέλει καλό τεχνίτη καθώς λόγο μεγάλης επιφάνειας είναι δύσκολη η άριστη τοποθέτηση.
Υ.Γ2: να ξέρεις ότι στο μπροστά παρμπρίζ αυξάνεται η αντανάκλαση από το εσωτερικό (πάνω μέρος του ταμπλό του αυτοκινήτου) κάποιος μπορεί να τους ενοχλεί, εμένα ευτυχώς όχι κάτι ιδιαίτεροSent from my iPhone using Tapatalk
Μαλιστα ευχαριστώ και μενα αυτη θα μου βάλουν τοτε.
υγ:2 Αυτη η αντανακλαση που αναφερεις ειναι εντονη οταν ο ηλιος ειναι μπροστα; ή παντα; -
Αυτές οι 75 έχουν χρώμα ή είναι διάφανες τελείως;
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ