-
Καλήμερα και από έμενα , Έβαλα χτες μεμβράνες 3M σε μαγαζί στη θεσσαλονικη σε Suzuki Baleno. Έχουν περάσει σχεδόν 24 ωρες απο την εφαρμογή, πρέπει να προσέξω ή να στεκάρω κάτι προκείμενου να δω αν είναι όλα οκ? Σχετικά με την συντήρηση τους πρέπει να προσέξω κάτι?
-
Ο χρήστης niktac έγραψε:
Καλήμερα και από έμενα , Έβαλα χτες μεμβράνες 3M σε μαγαζί στη θεσσαλονικη σε Suzuki Baleno. Έχουν περάσει σχεδόν 24 ωρες απο την εφαρμογή, πρέπει να προσέξω ή να στεκάρω κάτι προκείμενου να δω αν είναι όλα οκ? Σχετικά με την συντήρηση τους πρέπει να προσέξω κάτι?Μην ανοιγεις παραθυρα για κανα 2 ημερες. Αν δεις φουσκαλες πηγαινε στον εγκαταστατη να το διορθωσει.
-
Ο χρήστης niktac έγραψε:
Καλήμερα και από έμενα , Έβαλα χτες μεμβράνες 3M σε μαγαζί στη θεσσαλονικη σε Suzuki Baleno. Έχουν περάσει σχεδόν 24 ωρες απο την εφαρμογή, πρέπει να προσέξω ή να στεκάρω κάτι προκείμενου να δω αν είναι όλα οκ? Σχετικά με την συντήρηση τους πρέπει να προσέξω κάτι?Ποσο κοστισαν;;;;
Οπως προειπαν τουλαχιστον ενα 24ωρο ακομη μην ανοιξεις τα παραθυρα. Αν εχεις μικρα παιδια προσοχη στα αιχμηρα παιχνιδακια τους! -
140 ευρώ + φπα... όπου ρώτησα η τιμή ήταν αυτή +- 10 Ευρώ
-
Ο χρήστης niktac έγραψε:
140 ευρώ + φπα... όπου ρώτησα η τιμή ήταν αυτή +- 10 ΕυρώΟποτε καλα ειμαι στα 160€ με τη φαπα!!!
-
Εμένα η ερώτηση μου είναι ποιά κατηγορία πρέπει να βάλω για να έχω μια ικανοποιητική αποτροπή θερμότητας και ήλιου αλλά ταυτόχρονα να μπορώ να βλέπω και έξω. Αν παω στην κατηγορία 50 λέτε να.είναι καλά;
Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης constantinos.nas έγραψε:
Εμένα η ερώτηση μου είναι ποιά κατηγορία πρέπει να βάλω για να έχω μια ικανοποιητική αποτροπή θερμότητας και ήλιου αλλά ταυτόχρονα να μπορώ να βλέπω και έξω. Αν παω στην κατηγορία 50 λέτε να.είναι καλά;Μεγαλύτερη σημασία έχεις ο τύπος της μεμβράνης. Υπάρχουν μεμβράνες που αφήνουν το 70% του φωτός να περνάει και έχουν καλύτερα θερμικά χαρακτηριστικά από μεμβράνες που αφήνουν το 50% του φωτός. Οπότε δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση στην ερώτησή σου.
-
Καλησπέρα σε όλους. Έκανα ενα γύρο για μεμβράνες. Πήρα τιμες για Madico (της βάζει η carglass) , llumar και 3m. H 3m ειναι οι πιο ακριβές. Ποιοτικά τι διαφορες έχουν μεταξύ τους; Απο τις Madico εχει εμπειρία κανεις;
-
Διάβασε και λίγο, μόνο στις τελευταίες 4-5 σελίδες θα βρεις όλες τις απαντήσεις που θες
-
Αν θες γραψε τιμες και για ποιο αυτοκινητο......
-
Εκτός από τις τιμές καλό ειναι να μάθεις και σε ποια μοντελα μεμβρανων αναφέρονται. Μιλαω για 3M και LLumar, γιατι στην Carglass ξέρουμε τι μπαινει.
Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Εκτός από τις τιμές καλό ειναι να μάθεις και σε ποια μοντελα μεμβρανων αναφέρονται. Μιλαω για 3M και LLumar, γιατι στην Carglass ξέρουμε τι μπαινει.Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τζουλιεττα πρόκειται, η 3m cr σειρά βγαίνει 320, η Madico (ξέρετε ποιο μοντέλο βάζει η carglass γιατι αυτο δεν το ρώτησα να πω την αλήθεια) βγαίνει 225*0,6 λόγω έκπτωσης που τρέχει αυτη την περίοδο, κ η llumar (επισης δεν μου ανεφερε μοντέλο , μονο οτι εχει εγγυηση εφ όρου ζωής) 180. Όλες οι τιμες τελικές με τοποθέτηση για ολα πλην παρμπρίζ.
Στο πισω παρμπρίζ υπαρχει περιπτωση να παρουσιαστεί θεμα με τη λειτουργία των αντιστάσεων; -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Εκτός από τις τιμές καλό ειναι να μάθεις και σε ποια μοντελα μεμβρανων αναφέρονται. Μιλαω για 3M και LLumar, γιατι στην Carglass ξέρουμε τι μπαινει.
Για τζουλιεττα πρόκειται, η 3m cr σειρά βγαίνει 320, η Madico (ξέρετε ποιο μοντέλο βάζει η carglass γιατι αυτο δεν το ρώτησα να πω την αλήθεια) βγαίνει 225*0,6 λόγω έκπτωσης που τρέχει αυτη την περίοδο, κ η llumar (επισης δεν μου ανεφερε μοντέλο , μονο οτι εχει εγγυηση εφ όρου ζωής) 180. Όλες οι τιμες τελικές με τοποθέτηση για ολα πλην παρμπρίζ.
Στο πισω παρμπρίζ υπαρχει περιπτωση να παρουσιαστεί θεμα με τη λειτουργία των αντιστάσεων;Η Carglass βάζει στα εμπρος παραθυρα τη Wincos 70 που ειναι πρακτικά η νόμιμη με πολύ καλά χαρακτηριστικά και πίσω βάζει την Onyx σε οσο σκούρο θέλεις. Η σειρά της 3m είναι η 'καλή' . Εγγύηση εφ'όρου ζωής έχουν σίγουρα οι Madico. Για τις 3m δε ξερω αν ισχυει για ολα τα μοντελα . Για το πίσω παρμπριζ όσους ξέρω δεν έχουν θέμα, ούτε σε κανένα φορουμ έχει αναφερθει κάτι... Μόνο σε περίπτωση ξεκολλήματος θέλει προσοχή γιατί μπορεί να ξεκολλήσουν και οι αντιστάσεις μαζί με τη μεμβράνη.
-
Η Carglass βάζει στα εμπρος παραθυρα τη Wincos 70 που ειναι πρακτικά η νόμιμη με πολύ καλά χαρακτηριστικά και πίσω βάζει την Onyx σε οσο σκούρο θέλεις. Η σειρά της 3m είναι η 'καλή' . Εγγύηση εφ'όρου ζωής έχουν σίγουρα οι Madico. Για τις 3m δε ξερω αν ισχυει για ολα τα μοντελα.-
H carglass βάζει πίσω την σειρά Onyx μόνο σε σκουρότητα 55%. Για πιο σκούρα βάζει την σειρά Desert.
-
H 3M CR (εάν εννοείς την Crystalline) είναι η TOP σειρά της 3Μ, αντίστοιχη της Wincos από την Madico. Έχει εγγύηση εφ' ορου ζωής για κολλητικότητα και χρώμα. Επίσης υπάρχει και η σειρά CS (Color Stable) της 3Μ, επίσης με εγγύηση εφ' όρου ζωής, η οποία είναι πιο οικονομική (εφάμιλλη με Onyx).
-
Μόνο η φτηνή σειρά της 3Μ - η FX-ST - έχει εγγύηση για 3 έτη και μόνο για κολλητικότητα και δεν την συστήνω.
-
Η llumar είναι ένα κλικ κάτω από τις άλλες 2 που έχουμε αναφέρει.
-
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
- Η llumar είναι ένα κλικ κάτω από τις άλλες 2 που έχουμε αναφέρει.
Γιατι ειναι ενα κλικ κατω;
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Γιατι ειναι ενα κλικ κατω;- Βάσει χαρακτηριστικών (όταν είχα κάνει την σύγκριση πριν μερικά χρόνια) αυτό είχα καταλάβει.
- Βάσει εμπειρίας
-
Η Carglass βάζει στα εμπρος παραθυρα τη Wincos 70 που ειναι πρακτικά η νόμιμη με πολύ καλά χαρακτηριστικά και πίσω βάζει την Onyx σε οσο σκούρο θέλεις. Η σειρά της 3m είναι η 'καλή' . Εγγύηση εφ'όρου ζωής έχουν σίγουρα οι Madico. Για τις 3m δε ξερω αν ισχυει για ολα τα μοντελα.
- H carglass βάζει πίσω την σειρά Onyx μόνο σε σκουρότητα 55%. Για πιο σκούρα βάζει την σειρά Desert.
Αρα μου είπαν λάθος. Ακόμα και στις τιμές απο μαγαζί σε μαγαζί διέφεραν.
-
Αρα μου είπαν λάθος. Ακόμα και στις τιμές απο μαγαζί σε μαγαζί διέφεραν.Στο τηλέφωνο και στο email και εμένα για Onyx μου είπαν. Αλλά όταν πήγα στο μαγαζί, ο υπεύθυνος μου είπε ότι Onyx μόνο 55 και πιο σκούρο μόνο Desert.
-
Γιατι ειναι ενα κλικ κατω;
- Βάσει χαρακτηριστικών (όταν είχα κάνει την σύγκριση πριν μερικά χρόνια) αυτό είχα καταλάβει.
- Βάσει εμπειρίας
Απο το 2008 ειναι και σε χρωμα και σε εφαρμογη οπως την πρωτη μερα. Οποτε δεν νομιζω οτι ποιοτικα υστερουν καπου.
Μεγαλο ρολο παιζει ο εφαρμοστης ....... -
Αρα μου είπαν λάθος. Ακόμα και στις τιμές απο μαγαζί σε μαγαζί διέφεραν.
Στο τηλέφωνο και στο email και εμένα για Onyx μου είπαν. Αλλά όταν πήγα στο μαγαζί, ο υπεύθυνος μου είπε ότι Onyx μόνο 55 και πιο σκούρο μόνο Desert.
Κατάλαβα. Εμενα εδω στην Πατρα στο κεντρικο(τηλ. Κέντρο) τηλεφωνο μου ειπαν 159. Στο ενα μαγαζι απο τηλ μου ειπαν 159 και στο αλλο η Διευθύντρια (υπευθυνη ΚΑΙ για τα δυο καταστήματα) μου ειπε από κοντά 135. Το αρνητικό οτι δεν έχουν μόνιμο εγκαταστάτη αλλά φέρνουν κάποιον από Θεσσαλονίκη.
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ