-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Μια χαρά!Νίκο τι διαπερατότητα έχουν οι μεμβράνες που εχεις βάλει μπροστά
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν εχω νομιμες. Εχει 7 σειρες νομιζω με τις 2 πρωτες να ειναι νομιμες. Εγω εβαλα την μεσαια στο 48% ενω ειχε και μια πιο ελαφρια στο 49%
Για εκεί κλίνω και εγω. Λέω να το ρισκάρω με την νομιμότητα...
-
Οι μεσαιες ειναι ωραιες. Οι 2 πρωτες ειναι πολυ ανοιχτες
-
οποιος εχει καποιον καλο μαστορα για τα φιμε σε νοτια και δυτικα προαστια ας στειλει ενα μηνυμα η ας γραψει εδω...
-
Ο χρήστης Jford έγραψε:
Δεν εχω νομιμες. Εχει 7 σειρες νομιζω με τις 2 πρωτες να ειναι νομιμες. Εγω εβαλα την μεσαια στο 48% ενω ειχε και μια πιο ελαφρια στο 49%
Ο Νίκος τα εχει μπερδέψει λιγο. Το 48 και 49% παει στο ποσο μειώνουν την αύξηση της θερμοκρασίας απο τον ήλιο. Η 49 δλδ δεν ειναι πιο ελαφριά, ειναι πιο σκούρα εχει μετάδοση φωτός περίπου 30% ενω η 49% περίπου 40%.
Οσο αφορά την νομιμότητα και εγω το ρισκαρα, οι δυο πιο σκουρες ειναι υπερβολικά καγκουρε, οι 48 και 49 ειναι οσο καγκουρε πρεπει ,οι πιο ελαφριές δεν εχουν ιδιαίτερο αποτέλεσμα ουτε αισθητικά ουτε οσο αφορά την μείωση της ζέστης. -
Πήρα τιμή για το i10 στα 160€,της 3Μ με εγγύηση εφόρου ζωής.Είναι οκ η τιμή;;;
-
Καλησπέρα! Γνωρίζετε κάποιον καλό τοποθετητή μεμβρανών 3Μ στα νότια προάστια;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Πήρα τιμή για το i10 στα 160€,της 3Μ με εγγύηση εφόρου ζωής.Είναι οκ η τιμή;;;180 εβαλα lumar σε yaris. Ο εγκαταστατης προσεξε να ειναι εμπειρος κ σοβαρος.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Πήρα τιμή για το i10 στα 160€,της 3Μ με εγγύηση εφόρου ζωής.Είναι οκ η τιμή;;;Ποιόν τύπο της 3Μ? Standard (σειρά FX-ST), Classic (σειρά CS) ή Premium (σειρά CL)? Εάν είναι για την CS είναι ακριβά σε σχέση με τον ανταγωνισμό (αλλά ΟΚ τιμή για 3Μ). Εάν είναι για την CL, είναι εξαιρετική τιμή! Λογικά, με την τιμή που αναφέρεις, κατά 99% πρόκειται για την CS.
-
Θα μπω να τσεκαρω τον τυπο και θα σας πω. Σιγουρα δεν ειναι η FX-ST καθως αυτη εχει 5 χρονια εγγυηση με κοστος τα 120€. Ο εγκαταστατης ειναι επισημος συνεργατης 3Μ.Ευχαριστω για τις απαντησεις!
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ο Νίκος τα εχει μπερδέψει λιγο. Το 48 και 49% παει στο ποσο μειώνουν την αύξηση της θερμοκρασίας απο τον ήλιο. Η 49 δλδ δεν ειναι πιο ελαφριά, ειναι πιο σκούρα εχει μετάδοση φωτός περίπου 30% ενω η 49% περίπου 40%.
Οσο αφορά την νομιμότητα και εγω το ρισκαρα, οι δυο πιο σκουρες ειναι υπερβολικά καγκουρε, οι 48 και 49 ειναι οσο καγκουρε πρεπει [emoji38],οι πιο ελαφριές δεν εχουν ιδιαίτερο αποτέλεσμα ουτε αισθητικά ουτε οσο αφορά την μείωση της ζέστης.Εχεις δικιο φιλε. Ευχαριστω για τη διορθωση. Το 49 εχω βαλει. Θυμαμαι που ειχα βαλει απο τις μεσαιες την πιο σκουρα. Να και οι τιμες:
-
-fanis τελικά είναι η cs σειρά και σκέφτομαι να βάλω την 20......θα πάρω όμως και μια τιμή απο carglass!
-dexter πολλά δεν είναι τα 180€ για γιάρις;;;το λέω με γνώμονα οτι στο 6 μου που έβαλα λουμαρ το 2008 είχαν πάει στα 200€. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
-fanis τελικά είναι η cs σειρά και σκέφτομαι να βάλω την 20......θα πάρω όμως και μια τιμή απο carglass!
-dexter πολλά δεν είναι τα 180€ για γιάρις;;;το λέω με γνώμονα οτι στο 6 μου που έβαλα λουμαρ το 2008 είχαν πάει στα 200€.Το yaris εχει 2 φινιστρινια μπροστα που ισως ανεβαζουν το κοστος.
Δεν πεφτει δυστυχως αλλο η λουμαρ σε εξουσιοδοτημενο οσο κ αν το πιεσα. Αρχικη τιμη 220.
Ειχα βρει κ aswf με 100€ αλλα με απετρεψε γνωστος λογω του εγκαταστατη. 3m δεν το εψαξα καθολου. -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Οσο αφορά την νομιμότητα και εγω το ρισκαρα, οι δυο πιο σκουρες ειναι υπερβολικά καγκουρε, οι 48 και 49 ειναι οσο καγκουρε πρεπει [emoji38],οι πιο ελαφριές δεν εχουν ιδιαίτερο αποτέλεσμα ουτε αισθητικά ουτε οσο αφορά την μείωση της ζέστης.Εχεις δικιο φιλε. Ευχαριστω για τη διορθωση. Το 49 εχω βαλει. Θυμαμαι που ειχα βαλει απο τις μεσαιες την πιο σκουρα. Να και οι τιμες:
Και εγω αυτές εχω βαλει
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
-dexter πολλά δεν είναι τα 180€ για γιάρις;;;το λέω με γνώμονα οτι στο 6 μου που έβαλα λουμαρ το 2008 είχαν πάει στα 200€.Δεν θα ειναι υπερβολικά σκούρα η 20;
-
Πολύ ακριβές οι llumar χωρίς λόγο.
-
Για τις SunTek (Αμερικανικες) και Foliatec (Γερμανικές) έχει κανείς άποψη ?
(Η Suntek έχει στο Site της pdf αρχεία με μαζεμένα όλα τα Specs από Madico, AsWF, Llumar και αλλες μάρκες αν ενδιαφέρει κάποιον η σύγκριση σε νούμερα) -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
-dexter πολλά δεν είναι τα 180€ για γιάρις;;;το λέω με γνώμονα οτι στο 6 μου που έβαλα λουμαρ το 2008 είχαν πάει στα 200€.Δεν θα ειναι υπερβολικά σκούρα η 20;
Δεν ξερω!!!!και εγω θα ηθελα λιγο πιο ανοιχτη,αλλα απο την αλλη η 35 μου φαινεται πολυ ανοιχτη!!!ισως παω παλι συνδιαστηκα,μπροστα 35 και πισω 20
-
Suntek έχω εγώ εδώ και ένα χρόνο.
Μου φαίνονται μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα και με εφορου ζωής εγγύηση, βεβαια δεν έχω δοκιμάσει κάποια άλλη εταιρία για σύγκριση.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Στα Specs τους σε πολλά μοντέλα φαίνονται επιπέδου Madico ( οι οποιες πάλι στα Specs είναι καλύτερες απο llumar). Βέβαια λίγοι είναι οι εγκαταστάτες και ίσως γι'αυτό δεν είναι γνωστές. Και είναι και λίγο φθηνότερες.
Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Δεν ξερω!!!!και εγω θα ηθελα λιγο πιο ανοιχτη,αλλα απο την αλλη η 35 μου φαινεται πολυ ανοιχτη!!!ισως παω παλι συνδιαστηκα,μπροστα 35 και πισω 20
Βασικά για μένα το κύριο ζήτημα ειναι να μπορείς να βλέπεις απο μέσα καλα, πχ και στους καθρέφτες, ενω φοράς γυαλιά ήλιου που έτσι και αλλιώς ειναι δεδομένο οτι θα φοράς τουλαχιςτον το καλοκαίρι. Με τις 35 ειναι σίγουρο οτι θα βλέπεις καλα με τις 20 ειναι αμφίβολο κατα την γνώμη μου.
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ