-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Έχει βάλει κάποιος τις V-KOOL, vk70 να ακούσω την γνώμη του;
Έχω στο mondeo από το 2009 σε όλα τα παράθυρα συμπεριλαμβανομένου του μπροστινού παρμπρίζ (V-70).
ΥΠΕΡ
-Δεν προκαλείς, πέρασα τρεις φορές ΚΤΕΟ κανείς δε κατάλαβε τίποτα ,με έχει σταματήσει η τροχαία για άλλα θέματα καμία νύξη.
-Μεγάλη απόρριψη υπέρυθρης ακτινοβολίας(IRR) , το αμάξι έχει μαύρα δερμάτινα καθίσματα και η διαφορά του πριν και μετά είναι τεράστια.
KATA
-Έχουν μέταλλο ,πολύ μέταλλο,αποτέλεσμα GPS γιοκ ,παίρνεις το smartphone βγαίνεις από το όχημα κατευθείαν 8-9 δορυφόροι κλειδώνουν ,ξαναμπαίνεις μέσα όλοι χάνονται!
-Αρχίζει στο πάνω αριστερό του παρμπρίζ να κιτρινίζει ,μάλλον οξείδωση, πάλι λόγω του μετάλλου, η υγρασία της Θεσσαλονίκης; Υποτίθεται πως έχουν ισόβια εγγύηση ,όταν ξανακατέβω Αθήνα θα δω τι γίνετε.
-Είναι πανάκριβεςΕυχαριστώ για την απάντηση.
Να υποθέσω ότι η VK75, που έχει μικρότερη απόρριψη IR,απλά έχει λιγότερο μέταλλο και επίσης έχει παρόμοια προβλήματα. -
Καλησπέρα,
Εχω ένα V40 στο οποίο έβαλα τα εργοστασιακά φιμέ και θέλω να βάλω και σε οδηγού/συνοδηγού. Πήρα τηλέφωνο στη Llumar στο Μαρούσι και μου είπανε ότι είναι 65 ευρώ για οδηγού/συνοδηγού αλλά ότι τα εργοστασιακά που έχω, δεν είναι θερμομονωτικά οπότε αν θέλω να τα βάλω για τη ζέστη (που όντως έτσι είναι) θα πρέπει να βάλω και σε αυτά. Το επιβεβαίωσα (νόμιζα ότι είναι και θερμομονωτικά) οπότε πλέον η ερώτηση είναι: βάζω μόνο σε οδηγού/συνοδηγού για να είναι ομοιόμορφα σε χρώμα (όσο μπορεί να γίνει αυτό) και να κόβει και λίγο ζέστη ή βάζω αυτά αλλά και τελείως διαφανή μεμβράνη στα πίσω? Αξίζει δηλαδή η δεύτερη περίπτωση, θα κόβει αρκετή ζέστη ή τα ήδη υπάρχοντα κάνουν λίγο δουλειά σε αυτό το θέμα αφού είναι αρκετά σκούρα, οπότε και θα πάνε τα λεφτά πεταμένα?
-
Εγώ θα έβαζα μόνο στα εμπρός
-
Θέλω να βάλω φιμέ στο civic. Των πίσω επιβατών έχουν ελάχιστο εργοστασιακό και θέλω λίγο παραπάνω, και θέλω να βάλω και μπροστά (οδηγού/συνοδηγού). Στο παλιό είχα βάλει llumar titanium και ήμουν ευχαριστημένος και από απόδοση και από ποιότητα/αντοχή. Τώρα όμως βλέπω ότι έχει βγάλειβγει 500 διαφορετικούς κωδικούς η llumar
-
Μη σε μπερδεύουν...την ίδια να βάλεις!!
-
Θα ελεγα να βαλεις τις uv99 που ειναι και νομιμες για οδηγου συνοδηγου.
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Μη σε μπερδεύουν...την ίδια να βάλεις!!την ίδια μπρος πίσω ή την ίδια μάρκα; Έχει 500 κωδικούς η κάθε εταιρεία (llumar και 3M), τι να προτιμήσω; Δεν θέλω 99% πάντως.
-
Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχουν θερμομονωτικές μεμβράνες που να μην είναι σκούρες; Κάνουν δουλειά το καλοκαίρι;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μη σε μπερδεύουν...την ίδια να βάλεις!!
την ίδια μπρος πίσω ή την ίδια μάρκα; Έχει 500 κωδικούς η κάθε εταιρεία (llumar και 3M), τι να προτιμήσω; Δεν θέλω 99% πάντως.
...την ίδια σκοτίδα!!!!
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχουν θερμομονωτικές μεμβράνες που να μην είναι σκούρες; Κάνουν δουλειά το καλοκαίρι;Ναι, υπάρχουν και διαφανείς αλλά και σε πολλές βαθμίδες σκουρότητας! Επίσης υπάρχουν και ποιότητες σε κάθε μάρκα. Καλό ψάξιμο....
-
Εγω εχω βαλει την μεβρανη Νο2 σε ολλα τα τζαμια εκτος απο μπροστα οπου και απαγορευεται αυστυρα για τους εξεις λογους:το νομικο κοματι στην ελλαδα μας δεν ειναι αξιοπιστο...ο καθε ενας κανει οτι θελει κ δεν εχω εμπιστοσινη στον αστυνομικό που θα με σταματισει να του αποδείξω οτι δεν ειμαι καγκουρας κοντρακιας κ απλως τα εβαλα για την ζεστη κ την προφηλαξη του σαλονιου,παρολου που συνοδευονται με το ευροπαικο παραστατικο εγκατάστασης της εταιριας οπου μονο εδω δεν εχει έγκριση...κ δευτερων για την ορατότητα του οδηγού, τα εντονα μαυρα ειναι δυσκολα το βραδυ να εχεις καθαρο οπτικό πεδίο, εχω δει νεα οδηγό να κανει οπισθογωνια το αυτοκηνιτο του φιλου της και να το παρκαρει στην κολονα της δεη γιατι δεν την ειδε λογο του εντονου φιμε...ο φιλος της τρελαθικε... οπως λεει κ η γαγια μου...παν μετρον αριστον...
-
Υπάρχει κάποιο κατάστημα llumar κατά προτίμηση; Πήγα σε ένα τις προάλλες αλλά μου φάνηκε μουτζούφλης
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχουν θερμομονωτικές μεμβράνες που να μην είναι σκούρες; Κάνουν δουλειά το καλοκαίρι;
Ναι, υπάρχουν και διαφανείς αλλά και σε πολλές βαθμίδες σκουρότητας! Επίσης υπάρχουν και ποιότητες σε κάθε μάρκα. Καλό ψάξιμο....
Ευχαριστώ!
Ξέρουμε κανέναν καλό στη Θεσσαλονίκη;
-
Σε 3 αυτοκίνητα που έχουμε βάλει Llumar, στην αντιπροσωπεία στον Κηφισσό έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.
-
Γεια σας και από εμένα. Έχω μερικές ερωτήσεις σχετικά με τις αντηλιακές μεμβράνες. Σκέφτομαι λοιπόν να τοποθετήσω αντηλιακές μεμβράνες της 3Μ στα πίσω παράθυρα των επιβατών και στο πίσω παρμπρίζ. Δυο ερωτήσεις:
01. Μου δίνουν κάποιο χαρτί μετά την τοποθέτηση των μεμβρανών ότι προβλέπεται από την νομοθεσία και τον ΚΟΚ;
02. Στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν τοποθετηθεί μεμβράνη με το ξεθάμπωμα το χειμώνα; Φοβάμαι μήπως μου χαλάσει κάτι και κοπούν τα 'καλωδιάκια' που λειτουργούν το χειμώνα για το ξεθάμπωμα.Γενικά δε θέλω να βάλω κάτι πολύ σκούρο να μη φαίνεται τίποτα μέσα. Απλά για περισσότερη σκίαση, απορρόφηση θερμότητας και ακτινοβολίας.
-
-
Δεν απαγορευει η νομοθεσια τις μεμβρανες στα 3 πισω παραθυρα. Αν βαλεις στα οδηγου- συνοδηγου τοτε θα σου δωσουν.
-
Κανενα προβλημα.
-
-
Ωραία, μια χαρά τότε. Και πόσο θα κοστίζει στο περίπου όλο αυτό αν βάλω πχ την ενδιάμεση μεμβράνη (εννοώ όχι το κατάμαυρο) για τα 3 παράθυρα; Το αυτοκίνητο έχει σχετικά μικρά παράθυρα, renault clio έχω..
-
Έχω πετύχει αρκετες 3Μ που εχουν -αχνά μεν, αλλα έχουν- το λογότυπο πάνω στην μεμβράνη... ελεος.
Εγώ γενικά την Llumar πάω περισσότερο.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Έχω πετύχει αρκετες 3Μ που εχουν -αχνά μεν, αλλα έχουν- το λογότυπο πάνω στην μεμβράνη... ελεος.Εγώ γενικά την Llumar πάω περισσότερο.
Το έχουν σε όλη την επιφάνεια της μεμβράνης ή σε κάποια γωνία; Αν το έχουν σε όλη την μεμβράνη νομίζω πως δε θα βάλω 3Μ και εγώ.
-
Στις 3M αυτη η σταμπούλα είναι η σφραγίδα γνησιότητας. Εμένα μου την έβγαλαν εκεί που τις έβαλα με οινόπνευμα
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ