-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Έχω ακούσει πως οι μεμβράνες που βάζουν στα διάφορα deals είναι β' και γ' διαλογής. Δεν έχω ιδέα αν αληθεύει ή όχι.το άκουσα κι εγω αυτό αλλά πως να το τσεκάρεις? Θα μου άρεσει να ακουσω ...γιατί την αλλη εβδομάδα θα βάλω
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Έχω ακούσει πως οι μεμβράνες που βάζουν στα διάφορα deals είναι β' και γ' διαλογής. Δεν έχω ιδέα αν αληθεύει ή όχι.
το άκουσα κι εγω αυτό αλλά πως να το τσεκάρεις? Θα μου άρεσει να ακουσω ...γιατί την αλλη εβδομάδα θα βάλω
και εγώ το εχω ακούσει αυτό... αλλά δεν είμαι σε θέση να το διασταυρώσω... το πιο πιθανό είναι τα βγάζουν αυτές τις φήμες τύποι που τις πλήρωσαν χρυσές... εξάλου σαν πρώτη ύλη δεν είναι ιδιαίτερα ακριβη , την δουλεία και την εφόρου ζωή εγγύηση αγοράζεις...
-
Μούφα μου ακούγεται και εμένα...
-
Θάνε ακόμα περιμένω το πμ...
sent from a universe far far away
-
Για 35% σκέφτομαι τελικά, Νορμάλ μαύρες μου φαίνονται. Βλέπω αμάξια στο δρόμο αλλά δε μπορώ να καταλάβω τα νουμερα. Αν αρχίσω να τα κοιτάω θα νομίζουν ότι θέλω να κλέψω τσαντάκι
-
Καλησπέρα & από εμένα.
Θα ήθελα & εγώ τη δική σας, πολύτιμη άποψη:
Δευτέρα πρωί πάω το οικογενειακό Skoda Fabia Reflex (station wagon) για μεμβράνες, μιας & αυτό θα χρησιμοποιήσουμε τον Αύγουστο στις διακοπές, & πίσω θα μετακινούνται 2 μωρά σε παιδικά καθίσματα. Τα οφέλη γνωστά (μείωση ζέστης & ηλιακής ακτινοβολίας, προστασία από τυχόν θραύσματα).
Επέλεξα την αξιόπιστη Llumar (τοποθέτηση σε συνεργάτη της, στη Λ. Κύμης στο Ηράκλειο Αττικής), τους τύπους UV99 για οδηγό-συνοδηγό (καθότι οι μόνες απόλυτα νομότυπες, σωστά;), ενώ για πίσω δεν έχω ακόμη αποφασίσει. Το αυτοκίνητο έχει μπλε μεταλλικό χρώμα, ενώ το εσωτερικό του είναι μπεζ. Τι πιστεύετε ότι θα ταίριαζε καλύτερα; Οι περισσότεροι, από όσα έχω διαβάσει εδώ, χρησιμοποιούν τις μαύρες Titanium. Εγώ, από την άλλη, καλοβλέπω τις Alu Grey, που έχουν μπλε χρώμα & δεν είναι πολύ σκούρες, & τις Smaragd (;), που είναι πρασινωπές & θα ταιριάζουν με τα μπροστινά τζάμια, τα οποία με τις διάφανες UV99 δε θα διαφέρουν σε χρώση από το εργοστασιακό πράσινο.
Η τιμή που μου είπαν είναι 220€ για τα 7 τζάμια που θα καλυφθούν. Πώς σας φαίνεται;
Και κάτι τελευταίο: Οι UV99 είναι όντως απόλυτα διαφανείς, σα να μην υπάρχουν, ή 'καθρεφτίζουν' στο φως, λόγω της μεταλλικής τους επίστρωσης, όπως στα θερμοανακλαστικά παρμπρίζ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Ο χρήστης Δούκας έγραψε:
Καλησπέρα & από εμένα.
Θα ήθελα & εγώ τη δική σας, πολύτιμη άποψη:
Δευτέρα πρωί πάω το οικογενειακό Skoda Fabia Reflex (station wagon) για μεμβράνες, μιας & αυτό θα χρησιμοποιήσουμε τον Αύγουστο στις διακοπές, & πίσω θα μετακινούνται 2 μωρά σε παιδικά καθίσματα. Τα οφέλη γνωστά (μείωση ζέστης & ηλιακής ακτινοβολίας, προστασία από τυχόν θραύσματα).
Επέλεξα την αξιόπιστη Llumar (τοποθέτηση σε συνεργάτη της, στη Λ. Κύμης στο Ηράκλειο Αττικής), τους τύπους UV99 για οδηγό-συνοδηγό (καθότι οι μόνες απόλυτα νομότυπες, σωστά;), ενώ για πίσω δεν έχω ακόμη αποφασίσει. Το αυτοκίνητο έχει μπλε μεταλλικό χρώμα, ενώ το εσωτερικό του είναι μπεζ. Τι πιστεύετε ότι θα ταίριαζε καλύτερα; Οι περισσότεροι, από όσα έχω διαβάσει εδώ, χρησιμοποιούν τις μαύρες Titanium. Εγώ, από την άλλη, καλοβλέπω τις Alu Grey, που έχουν μπλε χρώμα & δεν είναι πολύ σκούρες, & τις Smaragd (;), που είναι πρασινωπές & θα ταιριάζουν με τα μπροστινά τζάμια, τα οποία με τις διάφανες UV99 δε θα διαφέρουν σε χρώση από το εργοστασιακό πράσινο.
Η τιμή που μου είπαν είναι 220€ για τα 7 τζάμια που θα καλυφθούν. Πώς σας φαίνεται;
Και κάτι τελευταίο: Οι UV99 είναι όντως απόλυτα διαφανείς, σα να μην υπάρχουν, ή 'καθρεφτίζουν' στο φως, λόγω της μεταλλικής τους επίστρωσης, όπως στα θερμοανακλαστικά παρμπρίζ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Περυσι, τοποθετησα στο ιδιο μαγαζι UV99 μπροστα και τιτανιουμ πισω με τιμη 180€, για 5 παραθυρα. Οποτε, καλη ειναι η τιμη νομιζω.
Τωρα για το χρωμα,μου ειχε βαλει κομματια απο διαφορες αποχρωσεις πανω στο τζαμι και κοιτουσα απο μεσα ποιο μου αρεσει περισσοτερο .
Οι UV99 δεν ειναι απολυτα διαφανεις, εχουν 75% διαπερατοτητα φωτος, αλλα δεν υπαρχει κανενα προβλημα ορατοτητας, καθρεφτιζουν ελαχιστα, τοσο που πρεπει να το προσεξεις για να το δεις. -
Υπάρχει γενικά κανένα αγχος για το νομιμο... Στο κτέο ειναι οκ πάντως τους ρώτησα, Δεν ασχολούνται... την αστυνομία δε τη βλέπω ζεστη... για μπλόκα.... βράδυ δε κυκλοφορώ... οπότε...
-
Δεν ασχολούνται γιατί περιμένουν να βάλει όλος ο κόσμος και μετά να αρχίσουν το κυνήγι (βλ. τέλη κυκλοφορίας ≥ 2lt)
-
Το σκέφτηκα αυτό πάντως... δε γαμιέται... θα κυκλοφορούμε με ανοικτά τζάμια
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Περυσι, τοποθετησα στο ιδιο μαγαζι UV99 μπροστα και τιτανιουμ πισω με τιμη 180€, για 5 παραθυρα. Οποτε, καλη ειναι η τιμη νομιζω.
Τωρα για το χρωμα,μου ειχε βαλει κομματια απο διαφορες αποχρωσεις πανω στο τζαμι και κοιτουσα απο μεσα ποιο μου αρεσει περισσοτερο .
Οι UV99 δεν ειναι απολυτα διαφανεις, εχουν 75% διαπερατοτητα φωτος, αλλα δεν υπαρχει κανενα προβλημα ορατοτητας, καθρεφτιζουν ελαχιστα, τοσο που πρεπει να το προσεξεις για να το δεις.Επομένως, θα κρίνω εκείνη την ώρα ποια απόχρωση ταιριάζει, αυτό είναι μάλλον το καλύτερο.
Ευχαριστώ! -
Παντως το τιτανιουμ ειναι γενικά όμορφο
-
Έβαλα και εγώ στο Mazdaκι μου μεμβράνες τις Llumar Titanium τελικά.
Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Πολύ διακριτικό το χρώμα από μέσα και πολύ καλό, τόσο που θέλω να βάλω και στο παρμπριζ( όχι ότι θα το κάνω).
Σημερά το πρωι που το είχα αφήσει στον ήλιο, ήταν ζεστό μεν, αλλά σε ένα λεπτό με AC αναμμένο στο φουλ η θερμοκρασία ηταν πολύ καλή. Το μόον που μένει είναι να πάρω μια ηλιοπροστασία για το παρμπρίζ και νομίζω ότι θα είναι οκ.
Τοποθέτηση πολύ καλή και τιμή επίσης.
Ευχαριστώ πολύ τον Scotch για τις πληροφορίες και συμβουλές του, όπως επίσης και τον Θάνο ο οποίος πληροφόρησε τον Scotch -
Eυχαριστίες σε Thάnos και Scotch αρχικά...
Έβαλα στο outlander μου σε οδηγού συνοδηγού llumar φυσικά
Αύριο πάει και το μινάκι για τον ίδιο λόγο...
-
αντε κι εγω αυριο 3Μ!!
-
Ενδιαφερομαι και εγω να βαλω μεμβρανες σε ενα Corolla2006 5θυρο.... Εχω καταληξει σε Llummar... Καμια προταση για να μην εχουμε θεματα με τον νομο...πχ... Τitanium-Alu light, ή UV-Τitanium... (Kαι κανενα πμ κυριε Thanos......Ευχαριστω!)
-
UV99 + Titanium
-
Τελικά σήμερα στη Llumar τοποθετήθηκαν για οδηγό-συνοδηγό οι Clima Select (57% διαπερατότητα) & πίσω πόρτες-φινιστρίνια-παρμπρίζ οι Titanium (37% διαπερατότητα). Πήρα & τη σχετική πιστοποίηση για KTEO & τα αντίστοιχα αυτοκόλλητα σ'αυτήν.
Ανάμεσα στα εμπρός & πίσω παράθυρα, υπάρχει μια μικρή, αλλά αισθητή διαφορά σκουρότητας. Γενικά, το αυτοκίνητο δείχνει ακόμη πιο σκουρόχρωμο, αλλά οπτικά μπορώ να πω ότι κάπως ομόρφυνε κιόλας (όντας άσχημο), ειδικά επειδή ταιριάζει με το σκούρο μπλε εξωτερικό & το μπεζ σαλόνι. Εσωτερικά, δε δυσκολεύτηκα από έλλειψη ορατότητας (το οδήγησα & την ώρα της δύσης του ηλίου), ενώ σαφώς περιορίστηκε η αίσθηση καύσου, δεν καίγονταν τα χέρια μου στον ήλιο, το A/C ψύχρανε ταχύτερα την καμπίνα (το παρέλαβα μεσημέρι, με 38 βαθμούς Κελσίου...), & γενικώς έκανε την παραμονή στην καμπίνα πολύ πιο υποφερτή, στις δεδομένες συνθήκες.
Γενικά, νομίζω πως αξίζει η κίνηση αυτή. -
Μπράβο!
-
Να κάνω & μία ερώτηση, ως πρωτάρης στο σχετικό θέμα:
Ο τεχνικός που μου τις τοποθέτησε, με συμβούλεψε να καθαρίζω εσωτερικά τα τζάμια με Azax & χαρτί κουζίνας, αποκλειστικά, με κανέναν άλλον τρόπο. Επίσης, είπε να αποφεύγω τα πλυντήρια αυτοκινήτων (ή όποτε πηγαίνω, να τους λέω να ΜΗΝ καθαρίσουν οι ίδιοι τα τζάμια εσωτερικά), επειδή συχνά δεν προσέχουν & επειδή τα πανιά που σκουπίζουν ίσως έχουν πάνω τους τίποτε πετραδάκια ή άλλες βρωμιές, που μπορεί να προκαλέσουν γρατζουνιές & σημάδια.
Συμφωνείτε με τα παραπάνω, ή σας φαίνονται κάπως υπερβολικά; Γενικώς, υπάρχουν κανόνες συντήρησης για τσι μεμβράνες;
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ