-
τα έγραψες εσύ πριν από 'μένα για 'μένα
Τί άλλο να γράψω;Ο μάρσιπος βολικός, τα πέδιλα αναπηδήσεων πρέπει να συνηθίσω, γιατί χτυπάω το κεφάλι μου στα ταβάνια
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
τα έγραψες εσύ πριν από 'μένα για 'μένα
Τί άλλο να γράψω;Ο μάρσιπος βολικός, τα πέδιλα αναπηδήσεων πρέπει να συνηθίσω, γιατί χτυπάω το κεφάλι μου στα ταβάνια
Εγώ έκανα απλώς πρόβλεψη... Εσύ οφείλεις να γράψεις αν έπεσα μέσα!
Και φυσικά, εντυπώσεις...
-
Παρκαρισμένο σε ντάλια ήλιο
μαζί με εξωτερική ηλιοπροστασία για το παρμπριζ +μάρσιπουςμπορώ να πω πολύ καλά αποτελέσματα!
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Παρκαρισμένο σε ντάλια ήλιο
μαζί με εξωτερική ηλιοπροστασία για το παρμπριζ +μάρσιπουςμπορώ να πω πολύ καλά αποτελέσματα!
Πολύ bling bling φάση δηλαδή!
Με γειες!
-
ήθελε να βάλει τις κατάμαυρες + στο παρπριζ, με νύχια και με δόντια τον απέτρεψα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ήθελε να βάλει τις κατάμαυρες + στο παρπριζ, με νύχια και με δόντια τον απέτρεψαΕγώ πάντα τα έλεγα, αλλά τι περιμένεις από 'Μηχανικούς' Η/Υ, καλό γούστο;
-
Eβαλα και γω στα 2 μπροστινα μεμβρανες(απο την μεσαια κολωνα και πισω ειναι ολα απο το εργοστασιο καταμαυρα ) και ειδα μεγαλη διαφορα απο τον ηλιο! Μαρκες και τετοια δεν ξερω....60 ευρω μου πηγαν, πηρα και χαρτι κτεο..καλη τιμη?
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Eβαλα και γω στα 2 μπροστινα μεμβρανες(απο την μεσαια κολωνα και πισω ειναι ολα απο το εργοστασιο καταμαυρα ) και ειδα μεγαλη διαφορα απο τον ηλιο! Μαρκες και τετοια δεν ξερω....60 ευρω μου πηγαν, πηρα και χαρτι κτεο..καλη τιμη?Φίρμα (άλλο 3Μ άλλο llumar άλλο μάρκα με έκαψες) , σε τι αυτοκίνητο ; Παίζουν μεγάλο ρόλο αυτά. Ετσι ξερά ένα 60 ευρώ δεν λέει τίποτα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eβαλα και γω στα 2 μπροστινα μεμβρανες(απο την μεσαια κολωνα και πισω ειναι ολα απο το εργοστασιο καταμαυρα ) και ειδα μεγαλη διαφορα απο τον ηλιο! Μαρκες και τετοια δεν ξερω....60 ευρω μου πηγαν, πηρα και χαρτι κτεο..καλη τιμη?
Φίρμα (άλλο 3Μ άλλο llumar άλλο μάρκα με έκαψες) , σε τι αυτοκίνητο ; Παίζουν μεγάλο ρόλο αυτά. Ετσι ξερά ένα 60 ευρώ δεν λέει τίποτα.
Σε tucson...
Θα κοιταξω τα χαρτια και θα σου πω μαρκα....τωρα ειμαι εκτος. -
Κάτι που διαπίστωσα από προσωπική εμπειρία και καλό είναι να λαμβάνετε υπόψιν όσοι ενδιαφέρεστε για μεμβράνες, είναι ότι το χρώμα του σαλονιού επηρεάζει δραστικά το πόσο σκούρες ή ανοιχτόχρωμες φαίνονται οι μεμβράνες.
Έβαλα Llumar Titanium μπρος-πίσω στο Insignia μου (Cosmo), το σαλόνι του οποίου είναι μπεζ ενώ το ταμπλώ διχρωμία καφέ/μπεζ. Οι μεμβράνες φαίνονταν πολύ πιο ανοιχτόχρωμες σε σχέση με άλλο αυτοκίνητο που φορούσε Titanium αλλά είχε μαύρο εσωτερικό.
Η εντύπωση αυτή επιβεβαιώθηκε όταν έκανα την σύγκριση με άλλο Insignia (Sport) με μαύρο εσωτερικό (ταμπλώ και ταπετσαρίες), που οι Titanium φαίνονταν κατάμαυρες. -
Σε αυτο που λες για το χρωμα του εσωτερικου του αυτοκινητου κ την εντυπωση που σου αφηνει η σκουροτητα της εκαστοτε μεμβρανης εχεις απολυτο δικιο. Το παρατηρησα κ εγω σε 'δικα μου' αυτοκινητα.
Ακομα κ αναλογα με το χρωμα του αυτοκινητου δειχνει διαφορετικα η μεμβρανη. Οσο πιο ανοιχτοχρωμο το αμαξι τοσο πιο σκουρες δειχνουν οι μεμβρανες.....(κατι ειχα κανει με το email μου κ δν ερχονταν τα μηνυματα/απαντησεις) Ειχα ρωτησει ποια μαρκα μεταξυ 3Μ & LLUMAR στο 2ο σταδιο, εχει περισσοτερη αντανακλαση (οπως με διορθωσε ενας φιλος), η πιο απλα/γενικα, με ποια βλεπεις λιγοτερο μεσα.
-
Ο χρήστης Giannis k. έγραψε:
....(κατι ειχα κανει με το email μου κ δν ερχονταν τα μηνυματα/απαντησεις) Ειχα ρωτησει ποια μαρκα μεταξυ 3Μ & LLUMAR στο 2ο σταδιο, εχει περισσοτερη αντανακλαση (οπως με διορθωσε ενας φιλος), η πιο απλα/γενικα, με ποια βλεπεις λιγοτερο μεσα.Άλλο η αντανάκλαση (το πόσο καθρέφτης είναι, που ελάχιστο επιτρέπεται) και άλλο η φωτεινότητα (το πόσο φως περνάει). Βέβαια και τα δύο προστίθενται για να σε δυσκολέψουν.
Εκτός αν εννοείς αντανάκλαση μη ορατών ακτινοβολιών (UV) που θέλεις τη μέγιστη. -
Χαχα! Μην με μπερδευετε αλλο ρε'σεις
Εννοω, με πολυ απλα λογια,
με την μεμβρανη Ποιας εταιρειας βλεπεις Λιγοτερο αυτον που ειναι μεσα στο αυτοκινητο..?? Με 2ο σταδιο απο 3Μ ή με 2ο σταδιο απο LLUMAR..??
(ΑΝ υπαρχει βεβαια καποια διαφορα.. γιατι μπορει και να μην υπαρχει..) -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φίρμα (άλλο 3Μ άλλο llumar άλλο μάρκα με έκαψες) , σε τι αυτοκίνητο ; Παίζουν μεγάλο ρόλο αυτά. Ετσι ξερά ένα 60 ευρώ δεν λέει τίποτα.
LLumar ειναι η μαρκα...
-
Εμενα μου πηγαν στα 320 για ολο το αμαξι
http://www.rotise.gr/erotisi/filtrochoa ... punto.html
-
Τι αμαξι??
-
Τις μεμβράνες V-KOOL τις έχει τοποθετήσει κανένας? (http://www.v-kool.com/index.html).
Οι τιμές τους είναι πανάκριβες (διπλή τιμή σχεδόν από τις Lumar), αλλά από φίλο άκουσα ότι θεωρούνται κορυφαίες, με συνεργασίες ακόμα και με NASA.Με ενδιαφέρει να τοποθετήσω μια εντελώς διάφανη μπροστά στο παρμπριζ (για να μην ζεσταίνεται το αυτοκίνητο), αλλά φοβάμαι μην μπερδεύεται ο σένσορας των φώτων AFL (Opel Insignia) και δεν λειτουργεί σωστά.
-
Είναι κορυφαίες γιατί είναι αρίστης ποιότητας και έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με το καλύτερο σκούρο φιμέ χωρίς να μαυρίζει.
Αν μπορείς να τις βάλεις ...ΒΑΛΤΕΣ!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είναι κορυφαίες γιατί είναι αρίστης ποιότητας και έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με το καλύτερο σκούρο φιμέ χωρίς να μαυρίζει.Αν μπορείς να τις βάλεις ...ΒΑΛΤΕΣ!
Έβαλα ήδη Llumar (μετά άκουσα για τις V-Kool), αλλά η V-Kool βάζει και στο παρ-μπριζ σε αντίθεση με την Llumar που δεν τοποθετεί μπροστά.
Με ενδιαφέρει μια V-Kool διάφανη μόνο για το παρ-μπριζ, αλλά όπως προανέφερα δεν ξέρω μήπως προκαλέσει δυσλειτουργία στον sensor των AFL φώτων που έχει το Insignia μπροστά στο παρμπρίζ, το οποίο είναι υπεύθυνο για την λειτουργία των φώτων ('διαβάζει' τα φώτα του περιβάλλοντος και αντίστοιχα προσαρμόζει την λειτουργία τους.) -
Ο High Fidelity που είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί τους, είχε γράψει ότι δεν δίνουν σημεία ζωής στα τηλέφωνα επικοινωνίας
Υπάρχει ακόμα η V-kool;
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ