-
ΘΑ ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με ποιες μεμβρανες φυμε προτεινεται...εχω διαβασει ανα διαστηματα πως ειδικα στο πισω τζαμι που εχει τις αντιστασεις,προκαλουνται την νυχτα καποιες αντανακλασεις φωτων απο οχηματα που ακολουθουν..
ξερετε αν ειναι κανονας αυτο? υπαρχουν καποιες μεμβρανες καλυτερες ποιοτικα? ειναι ενοχλητικο?υπαρχει περιπτωση σε καμια 2ετια να ξεφτισουν?
**Κάνουμε και μια αναζήτηση πριν ανοίξουμε καινούριο θέμα. [edit mod] **
-
V kool - ΚΤΕΟ σημειώσατε 1 ,αν υπολογίσουμε και V kool - Τροχαία 2-0 (τόσες φορές με σταμάτησαν σε 2 χρόνια) τελικά είναι ...αόρατα ,εννοείτε πως έχει παντού μεβράνες . Ευτυχώς γιατί θα έκλαιγα τα 400 Ευρώ που είχα πληρώσει πριν ακριβώς 2 χρόνια . Τα λέμε ξανά το 12/2012 αν δε καταστραφεί ο πλανήτης
-
Τελικά οι αντιηλιακές μεμβράνες είναι νόμιμες?Εχει αλλάξει κάτι στη νομοθεσία ή όχι?Σήμερα είδα ένα καινούριο polo που σε όλα τα παραθυρά είχε αντιηλιακές!Περνάς κτεο ή όχι?Αξιζει να βάλει κανείς,κάνουν δουλειά ή μόνο αισθητικά χρησιμευουν?
-
viewtopic.php?f=6&t=5551&hilit=%CE%BC%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%82&start=1740
-
Τί πρέπει να ξέρει κάποιος που πάει να βάλει μεμβράνες για να το πεί εάν δεν του έχουν κάνει καλή δουλειά έτσι ώστε είτε να ζητήσει έκπτωση ή τέλος πάντων να ξέρει το τί πληρώνει τουλάχιστον για την τοποθέτηση;
-
Να μην έχει φουσκάλες και εκδορές η μεμβράνη; Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο άλλο πρόβλημα. Ή το βλέπεις ή δεν υπάρχει.
Είναι ψιλο on-off η διαδικασία -
Ο χρήστης zoranb έγραψε:
Τί πρέπει να ξέρει κάποιος που πάει να βάλει μεμβράνες για να το πεί εάν δεν του έχουν κάνει καλή δουλειά έτσι ώστε είτε να ζητήσει έκπτωση ή τέλος πάντων να ξέρει το τί πληρώνει τουλάχιστον για την τοποθέτηση;Οπως με τα λαστιχα θα πρεπει να πας μεχρι αυριο γιατι ειναι Μ.Εβδομαδα και θα ειναι αφθαρτα
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Να μην έχει φουσκάλες και εκδορές η μεμβράνη; Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο άλλο πρόβλημα. Ή το βλέπεις ή δεν υπάρχει.
Είναι ψιλο on-off η διαδικασίαφουσκάλες εννοείς στο τελείωμα του τζαμιού εκεί που έχει αυτές τις μαύρες halftone βούλες;
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τί πρέπει να ξέρει κάποιος που πάει να βάλει μεμβράνες για να το πεί εάν δεν του έχουν κάνει καλή δουλειά έτσι ώστε είτε να ζητήσει έκπτωση ή τέλος πάντων να ξέρει το τί πληρώνει τουλάχιστον για την τοποθέτηση;
Οπως με τα λαστιχα θα πρεπει να πας μεχρι αυριο γιατι ειναι Μ.Εβδομαδα και θα ειναι αφθαρτα
καλό
-
Αν δεις στις μεμβρανες που σου περασε ο μαστορας οτι εχεις φουσκαλες ή εχει προβλημα κανα τζαμι ή ο μαστορας δεν τα καθαρισε καλα πριν την εγκατασταση. Τετοιες περιπτωσεις υπαρχουν πολλες .
-
Επίσης είναι θέμα υπό συζήτηση το πόσο κοντά στην άκρη του τζαμιού φτάνει η μεμβράνη. Συχνά το ακάλυπτο μέρος είναι πραγματικά ελάχιστο αλλά σε κάποιες περιπτώσεις σου τραβάει το μάτι σου και μου κακοφαίνεται.
Τα μπιμπικάκια και οι αντιστάσεις του πίσω τζαμιού αποτελούν δύσκολα σημεία και εκεί περιμένεις τέλειο κόλλημα χωρίς κενά αέρα κλπ. -
Αν φτάνει στην άκρη, είναι πιο δύσκολο να κολλήσει.
Το λέω από προσωπική εμπειρία -
Μονο στο πισω παρμπριζ αφηνει ενα ελαχιστο κενο αν και εχω δει σε μερικα αμαξια στο φινιστρινακι της πισω πορτας που μερικοι μαστορες το εχουν κανει να φαινεται αηδια. Εμενα παλι καλα εφαρμοσε τελεια
-
και στα πλάγια τζάμια αφήνει....δεν γίνεται αλλιώς.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και στα πλάγια τζάμια αφήνει....δεν γίνεται αλλιώς.Το μικρο τζαμακι λες στις πισω πορτες??? Σε μενα εφαρμοσε τελεια, σε Nissan Primera φιλου οχι και σε ενα Suzuki Swift το υπαρχον μοντελο δεν αφησε κανενα κενο.
-
Στου Θωμά όντως έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Αν βρεις ποιες ακριβώς έχεις, πές μου να ξέρω.
Για όσους μετανιώσουν και θελήσουν να βγάλουν τις μεμβράνες τους
http://www.tintcenter.com/articles/bt_removal.html -
Καλησπέρα σε όλους. Αποφάσισα φέτος να βάλω μεμβράνες.
Βρήκα τις cr35 3M σε τιμή περίπου 230 για mazda6. Αξίζουν τα λεφτά τους. Διάβασα μερικές σελίδες και βλέπω μια προτίμηση στις Llumar. Είναι τόσο καλύτερες και πόσο πάνε πάνω κάτω; -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Καλησπέρα!! Δευτέρα πάω για φιμε της Llumar.. O μάστορας μου είπε για τα πίσω τζάμια όσο σκούρο θέλω με πιστοποίηση κανονικά κ μπροστά μου είπε για πιστοποίηση μόνο αν βάλω την πολυ ανοιχτή μεμβράνη. Εγγύηση εφ'όρου ζωής φυσικα για όλες αλλά αν μπροστά επιλέξω titanioum ή alu light θα έχω πρόβλημα με Κτεο;
Με Titanium σε όλα τα παράθυρα δεν είχα πρόβλημα ούτε στο ΚΤΕΟ αλλά ούτε και σε όσους ελέγχους της Τροχαίας έχω σταματήσει μέχρι σήμερα, μέρα ή νύχτα. Μπορεί να βοηθάει το «οικογενειακό προφίλ» του αυτοκινήτου, μπορεί απλά να ήμουν τυχερός. Δεν τις προτείνω αν θέλεις να είσαι νόμιμος, παρά ταύτα όμως δεν τις θεωρώ τόσο σκούρες ώστε να πάρεις πρόστιμο σε περίπτωση που σε σταματήσουν.
το είδα χτες αυτό το χρώμα και ειναι πολύ ωραίο και έχει αντίθεση κορυφαία με τα μπεζ μέσα
Ειναι κάποιο χρώμα που παίζει σε όλες τις μάρκες? -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Καλησπέρα!! Δευτέρα πάω για φιμε της Llumar.. O μάστορας μου είπε για τα πίσω τζάμια όσο σκούρο θέλω με πιστοποίηση κανονικά κ μπροστά μου είπε για πιστοποίηση μόνο αν βάλω την πολυ ανοιχτή μεμβράνη. Εγγύηση εφ'όρου ζωής φυσικα για όλες αλλά αν μπροστά επιλέξω titanioum ή alu light θα έχω πρόβλημα με Κτεο;
Με Titanium σε όλα τα παράθυρα δεν είχα πρόβλημα ούτε στο ΚΤΕΟ αλλά ούτε και σε όσους ελέγχους της Τροχαίας έχω σταματήσει μέχρι σήμερα, μέρα ή νύχτα. Μπορεί να βοηθάει το «οικογενειακό προφίλ» του αυτοκινήτου, μπορεί απλά να ήμουν τυχερός. Δεν τις προτείνω αν θέλεις να είσαι νόμιμος, παρά ταύτα όμως δεν τις θεωρώ τόσο σκούρες ώστε να πάρεις πρόστιμο σε περίπτωση που σε σταματήσουν.
στο κτεο πέρασες άνετα??
εμπειρία μέχρι τώρα?? -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Επίσης είναι θέμα υπό συζήτηση το πόσο κοντά στην άκρη του τζαμιού φτάνει η μεμβράνη. Συχνά το ακάλυπτο μέρος είναι πραγματικά ελάχιστο αλλά σε κάποιες περιπτώσεις σου τραβάει το μάτι σου και μου κακοφαίνεται.
Τα μπιμπικάκια και οι αντιστάσεις του πίσω τζαμιού αποτελούν δύσκολα σημεία και εκεί περιμένεις τέλειο κόλλημα χωρίς κενά αέρα κλπ.Τα μπιμπικάκια όντως είναι ζήτημα αλλά είναι θέμα μάστορα να τα φτιάξει σωστά ή είναι ανυπέρβλητο ζήτημα; Τί κόλπο κάνουν για να γίνει τέλεια εφαρμογή στα μπιμπικάκια; Κάποιος μου είχε πεί να περαστούν με γυαλόχαρτο ώστε να εξαφανιστούν, μου φάνηκε βλακεία... ισχύει;
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ