-
Παιδια τελικα παω για λαστιχα αυτες τις μερες,μιας και το φρεναρισμα μου ,εχει αρχισει και γινετε επικινδυνο.
Ειμαι αναμεσα σε Bridgestone ER300 Turanza &ContipremiumContact2 σε 195/55/15,Ιμπιζα με τα 101 αλογα.
Τι λετε?Η διαφορα στη τιμη ειναι 20 ευρω. -
conti απο μενα...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παιδια τελικα παω για λαστιχα αυτες τις μερες,μιας και το φρεναρισμα μου ,εχει αρχισει και γινετε επικινδυνο.
Ειμαι αναμεσα σε Bridgestone ER300 Turanza &ContipremiumContact2 σε 195/55/15,Ιμπιζα με τα 101 αλογα.
Τι λετε?Η διαφορα στη τιμη ειναι 20 ευρω.Σε τόσο ελαφρύ αμάξι ασυζητητί Conti. Τα Turanza δε ζεσταίνονται με τίποτα, χαζογλυστράνε και χαζοσπινιάρουν όλη την ώρα. Αντίθετα, τα Conti έχουν πολύ καλό φρενάρισμα τόσο σε στεγνό, όσο και σε βρεγμένο και γενικά είναι πολύ ομοιογενή.
-
Τα Turanza από κανέναν δεν έχουν καλές κριτικές. Conti.
(και περιμένουμε εντυπώσεις, γιατί τα σκέφτομαι κι εγώ τα συγκεκριμένα! ) -
BE COOL
τα λαστιχα τα εχω αλλαξει.δειτε οτι εχουν φυγει ολοκληρα κομματια και περιπου ετσι ηταν και στα 40.000 (ειχαν βεβαια περισσοτερο βαθος).
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τα Turanza από κανέναν δεν έχουν καλές κριτικές. Conti.
(και περιμένουμε εντυπώσεις, γιατί τα σκέφτομαι κι εγώ τα συγκεκριμένα! )Κριτική όσον αφορά το κράτημά τους δε μπορώ να έχω μιας και το αμάξι το οδηγεί ο πατέρας μου σε ήρεμους ρυθμούς, από άποψη φρεναρίσματος όμως σε βρεγμένο οδόστρωμα είμαι υπερευχαριστημένος. Μέσα στο χειμώνα σε κακό και πολύ βρεγμένο δρόμο πετάχτηκε μπροστά μας άλλο αυτοκίνητα από Stop και χάρη στα Conti δεν αλλάξαμε μούρη στο αμάξι. Με τα Energy που είχε πριν θα είχαμε αγκαλιαστεί.
-
Για τα premium2 θέλετε εντυπώσεις; Καλά, δεν είπαμε ότι εγώ τα φοράω;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για τα premium2 θέλετε εντυπώσεις; Καλά, δεν είπαμε ότι εγώ τα φοράω;Ε αντε τι περιμενεις?
-
Να ξαναγράψω τότε...
Ήσυχο, ζεσταίνεται πολύ εύκολα, καταπληκτικό στην βροχή. Μειονεκτήματα ότι έχει αρκετά μαλακό πλαϊνό (για την άνεση) άρα όσον αφορά το τιμόνι δεν είχα την βελτίωση που θα ήθελα στην αίσθηση. Επίσης, λόγω ακριβώς του ότι είναι μαλακή η γόμα, σε μέρες καύσωνα, όταν το σκίζεις ζεσταίνεται αρκετά... Συμπέρασμα, θα τα ξαναέβαζα ΑΝΕΤΑ.
-
Απο αντοχη τι να λεει ???Ειναι ευαισθητο σε λακουβες -πεζοδρομια κτλ.?
-
Ως τώρα φτου φτου δεν είχα κάποιο πρόβλημα, και δεν μπορώ να πω ότι αποφεύγω τεχνηέντως λακκούβες. Το ίδιο και με τα πεζοδρόμια.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Απο αντοχη τι να λεει ???Ειναι ευαισθητο σε λακουβες -πεζοδρομια κτλ.?Νομίζω ότι σ' αυτό μπορώ να σου απαντήσω με άνεση καθώς ο πατέρας μου έχει μια τάση να ξύνει και να καβαλάει πεζοδρόμια συνεχώς χωρίς ιδιαίτερη προσοχή (εταιρικό αυτοκίνητο γαρ + νοοτροπία το αμάξι το έχω για να με εξυπηρετεί). Παρόλη λοιπόν τη σκληρή τους χρήση (έχουν περάσει και από πολλούς χωματόδροομους με ταχύτητες μεγαλύτερες του συνηθισμένου) δεν παρουσιάζουν σημάδια φθοράς στα πλαϊνά τους. Θα έλεγα δηλαδή ότι για την ώρα αποδεικνύονται ιδιαίτερα γερά. Στο παρελθόν έχει καταστρέψει με τον ίδιο τρόπο ένα Toyo 330 (αν θυμάμαι καλά) και ένα Michelin Energy.
-
Οκ παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια!
Θα παω να τα βαλω αυτες τις μερες οποτε θα γραψω εντυπωσεις!! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να ξαναγράψω τότε...Ήσυχο, ζεσταίνεται πολύ εύκολα, καταπληκτικό στην βροχή. Μειονεκτήματα ότι έχει αρκετά μαλακό πλαϊνό (για την άνεση) άρα όσον αφορά το τιμόνι δεν είχα την βελτίωση που θα ήθελα στην αίσθηση. Επίσης, λόγω ακριβώς του ότι είναι μαλακή η γόμα, σε μέρες καύσωνα, όταν το σκίζεις ζεσταίνεται αρκετά... Συμπέρασμα, θα τα ξαναέβαζα ΑΝΕΤΑ.
Να συμφωνήσω και να επαυξήσω ...κάπως ετεροχρονισμένα (αν και τα χιλιόμετρα που διανύω, είναι ελάχιστα για να διαμορφώσω ολοκληρωμένη άποψη, ενώ δεν έχω προλάβει ούτε να τα στρώσω ...).
Κατά τη γνώμη μου τα πλαϊνά του είναι μια χαρά, τουλάχιστον σκληρότερα από τ' αντίστοιχα των PremiumContact 1, που είχε από το εργοστάσιο το αυτοκίνητο . -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εντυπώσεις από Yokohama S-Drive κανείς?...
Ναι ο Jim o Clark ο 21 ο quadra στις σελίδες 202 και 203 του παρόντος...
viewtopic.php?f=6&t=5533&st=0&sk=t&sd=a&start=3015' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
χμμμμμ
σκεφτομουν και γω να τα βαλω
μαλλον παλι για μισελεν εξαλτο θα παω γιατι το βρεγμενο με προβληματιζειΜην κάνεις πειράματα, αν δεν υπάρχει σημαντική διαφορά χρημάτων, πήγαινε στα σίγουρα. **Κανένα Yokohama δεν ήταν ποτέ καλύτερο από ένα Michelin **σε νορμάλ συνθήκες
Δεν ξέρω βάση τι είδους στοιχείων προκύπτει το παραπάνω, αλλά πιστεύω πως είναι λίγο επικίνδυνες αυτού του είδους οι γενικεύσεις....
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Εντυπώσεις από Yokohama S-Drive κανείς?...
Ναι ο Jim o Clark ο 21 ο quadra στις σελίδες 202 και 203 του παρόντος...
viewtopic.php?f=6&t=5533&st=0&sk=t&sd=a&start=3015' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
χμμμμμ
σκεφτομουν και γω να τα βαλω
μαλλον παλι για μισελεν εξαλτο θα παω γιατι το βρεγμενο με προβληματιζειΜην κάνεις πειράματα, αν δεν υπάρχει σημαντική διαφορά χρημάτων, πήγαινε στα σίγουρα. **Κανένα Yokohama δεν ήταν ποτέ καλύτερο από ένα Michelin **σε νορμάλ συνθήκες
Δεν ξέρω βάση τι είδους στοιχείων προκύπτει το παραπάνω, αλλά πιστεύω πως είναι λίγο επικίνδυνες αυτού του είδους οι γενικεύσεις....
Eγω παντως στο πουντο με το εξαλτο2 σε σχεση με τα avs της γιοκο δεν εμεινα ευχαριστημενος.ΤΟ τιμονι εγινε λιγοτερο αμεσο και εχουν κατα τι χειροτερο grip,μαλλον μου αρεσουν τα ελαστικα με σκληρα πλαινα.
-
Απλά στατιστική... Δεν έχω βρει και στοιχεία που ν'αποδεικνύουν το αντίθετο! Δεν είναι καθόλου τυχαίο που τόσοι άνθρωποι λένε τόσο καλά λόγια για τα Exalto, σε αντίθεση με τα Yokohama, Toyo όπου ακούς πάντα αντικρουόμενες απόψεις.
Για μένα αυτό είναι σημαντικό και το έχω επιβεβαιώσει από την δική μου εμπειρία: στο Υ τα Yokohama που είχε πριν βάλω τα Potenza, ήταν απλώς ...επικίνδυνα στην βροχή! -
κανα λάστιχο της προκοπής να αντικαταστησω το άθλιο της Τογιότα υπάρχει;
(Ραβ4 Μκ3)
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
**Στη δοκιμή που είχε κάνει το (rip) 4auto **τα s drive έπαιρναν κεφάλια στο στεγνό, στο βρεγμένο ήταν τραγικά χειρότερα (9 μέτρα περισσότερα στο 100-0, αν θυμάμαι καλά
Διαλέγεις και παίρνεις!
(ουφ, καιρό είχα να γράψω σοβαρό ποστ )
Eυκαιρίας δοθείσης,έχει κανείς το τεύχος του 4auto (r.i.p) με το τεστ ελαστικών ?
Αν θέλει να το πουλήσει,το αγοράζω όταν επιστρεψω Ελλάδα τον Αύγουστο,ειδάλλως, θα παρακαλούσα να μας ανακοίνωνε τα συμπεράσματα της δοκιμής... -
Είσαι πολύ άτυχος... το είχα μέχρι πριν από μια βδομάδα, οπότε και το ανακύκλωσα. Ήταν το μόνο 4auto που έχω αγοράσει και το είχα αγοράσει γι' αυτό ακριβώς το τεστ
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....