-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πέσατε να με φάτε ρέ!Εμ, τι νόμιζες, θα σε αφήναμε;
Πρώτα απ όλα είμαι λαστιχάς,
Δεν ξέρεις εσύ, δεν ξέρεις εσύ! Εμάς να ακούς!
οπότε μπορώ ανα πάσα στιγμή να βάλω πάλι τα παλιά λάστιχα.
Να πεις στο λαστιχά που θα σου τα αλλάξει, ότι δεν πέτυχε η αλλαγή, έτσι σου είπαμε εδώ στο Φόρουμ! Απορώ πώς σε κορόιδεψε έτσι ο τύπος. Αλλά έχουμε γεμίσει ερασιτέχνες Μαστρο-dog80 που προσπαθούν να τσεπώσουν κάνα ευρώ παραπάνω.
Αρα όταν τα πραγματικά χιλιόμετρα είναι 100,000 το οδόμετρο θα γράφει 110,000. Σιγά τη διαφορά.
Ναι, αλλά στο 1.000.000 πραγματικά km, θα γράφει 1.100.000. Και άντε πούλα το με 1,1 εκατομμύρια χιλιόμετρα (η διαφορά είναι 2,5 φορές ο γύρος της Γης στον Ισημερινό, για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης)...
-
Στα Μεγαρα θα πρεπε να έχεις ήδη χρονομετρημένους γύρους με τα παλια,για να δεις τι κάνουν τα καινούρια.
-
dog μιας και εισαι λαστιχάς,καμια τιμούλα για τα νεα pirelli hero (p zero και δε συμμαζευεται κλπ κλπ) έχεις να μου πεις;
ρωτησα κανένα 2μηνο πριν και μου είχανε πει για τελος μάη-αρχες ιουνίου θα κυκλοφορουσαν.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πέσατε να με φάτε ρέ!
Εμ, τι νόμιζες, θα σε αφήναμε;
Να πεις στο λαστιχά που θα σου τα αλλάξει, ότι δεν πέτυχε η αλλαγή, έτσι σου είπαμε εδώ στο Φόρουμ! Απορώ πώς σε κορόιδεψε έτσι ο τύπος. Αλλά έχουμε γεμίσει ερασιτέχνες Μαστρο-dog80 που προσπαθούν να τσεπώσουν κάνα ευρώ παραπάνω.
Αρα όταν τα πραγματικά χιλιόμετρα είναι 100,000 το οδόμετρο θα γράφει 110,000. Σιγά τη διαφορά.
Ναι, αλλά στο 1.000.000 πραγματικά km, θα γράφει 1.100.000. Και άντε πούλα το με 1,1 εκατομμύρια χιλιόμετρα (η διαφορά είναι 2,5 φορές ο γύρος της Γης στον Ισημερινό, για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης)...
Είναι πολλές φορές που μού φτιάχνεις την διάθεση ρε Νίκο! Να 'σαι καλά!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πέσατε να με φάτε ρέ!Πρώτα απ όλα είμαι λαστιχάς, οπότε μπορώ ανα πάσα στιγμή να βάλω πάλι τα παλιά λάστιχα.
χαλάσανε και οι λαστιχάδες... ...ότι να ναι κ αυτοί...
το ξέρουμε ρε μάστορα ότι είσαι λαστιχάς...για αυτό πέσαμε να σε φάμε...
πάντως χτες έπεσα σε ένα πηγάδι με την βροχή (με 205-55-16) που έριχνε που αν έπεφτες εσύ όπως είσαι θα έπαιρνες στο χέρι αμορτισερ-ζάντα-ΛΑΣΤΙΧΟ
-
Eνω αμα εχει 1.000.000 χλμ θα εχει τρομερη ζητηση! Ολοκαινουργιο! Κελεπουρι. Μολις εστρωσε...
-
δες και τα dunlop sp και sp sport τα πρωτα εχουν αυλακια εσωτερικα για βρεγμενο και στο στεγνο ειναι κορυφαιο το δευτερο ειναι για στεγνο πιο πολυ απο οτι μου εχουν πει και ειναι απολυτο το sp το φοραω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πέσατε να με φάτε ρέ!
Εμ, τι νόμιζες, θα σε αφήναμε;
Είναι πολλές φορές που μού φτιάχνεις την διάθεση ρε Νίκο! Να 'σαι καλά!
εμενα να δεις με τις βλακειες που λεει...
-
double post!
-
Αγορασα μολις σήμερα μια τετράδα απο τα καινούργια Pirelli Pzero. Το περίεργο είναι οτι τα λάστιχα είναι παραγωγής 48/06.
Μιλάω για τα καινούργια Pzero. Δεν τα εχω φορέσει ακόμα στο αμάξι μιας και περιμένω μια 4αδα καινούργιες ζάντες. Τα εχει δοκιμάσει κανας άλλος?
Είναι οντως περίεργο που τα λάστιχα εχουν αυτή την ημ/νια ?
-
Ο χρήστης viotfsi έγραψε:
Αγορασα μολις σήμερα μια τετράδα απο τα καινούργια Pirelli Pzero. Το περίεργο είναι οτι τα λάστιχα είναι παραγωγής 48/06.Μιλάω για τα καινούργια Pzero. Δεν τα εχω φορέσει ακόμα στο αμάξι μιας και περιμένω μια 4αδα καινούργιες ζάντες. Τα εχει δοκιμάσει κανας άλλος?
Σημαίνει πως παρήχθησαν την 48η εβδομάδα του 2006. Ουσιαστικά αν τα υπολογίζω σωστά, τέλη Οκτώβρη του 2006. Δεν είναι ό,τι φρεσκότερο λοιπόν, ούτε ό,τι πιο μπαγιάτικο. Αν ήταν σωστά αποθηκευμένα θα είναι άψογα.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αγορασα μολις σήμερα μια τετράδα απο τα καινούργια Pirelli Pzero. Το περίεργο είναι οτι τα λάστιχα είναι παραγωγής 48/06.
Μιλάω για τα καινούργια Pzero. Δεν τα εχω φορέσει ακόμα στο αμάξι μιας και περιμένω μια 4αδα καινούργιες ζάντες. Τα εχει δοκιμάσει κανας άλλος?
Σημαίνει πως παρήχθησαν την 48η εβδομάδα του 2006. Ουσιαστικά αν τα υπολογίζω σωστά, τέλη Οκτώβρη του 2006. Δεν είναι ό,τι φρεσκότερο λοιπόν, ούτε ό,τι πιο μπαγιάτικο. Αν ήταν σωστά αποθηκευμένα θα είναι άψογα.
Αυτο που με προβλημάτισε εμένα είναι το οτι το λάστιχο κυκλοφόρισε τωρα στην αγορά...
48=Δεκέμβριο νομίζω.. -
Μήπως τα λάστιχα είναι PZero Rosso ή PZero Nero? Το καινούριο PZero (σκέτο) ξεκίνησε να βγαίνει πρίν κανα 2 μήνες.
Πάντως το PZero απευθύνεται κυρίως σε πολύ δυνατά αυτοκίνητα δρόμου και supercars. Οι διαστάσεις που βγαίνει είναι 205/55/16 runflat, κανα δυό-τρία νούμερα σε 17άρα και όλα τα άλλα είναι για ζάντες απο 18 εώς 21.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μήπως τα λάστιχα είναι PZero Rosso ή PZero Nero? Το καινούριο PZero (σκέτο) ξεκίνησε να βγαίνει πρίν κανα 2 μήνες.Πάντως το PZero απευθύνεται κυρίως σε πολύ δυνατά αυτοκίνητα δρόμου και supercars. Οι διαστάσεις που βγαίνει είναι 205/55/16 runflat, κανα δυό-τρία νούμερα σε 17άρα και όλα τα άλλα είναι για ζάντες απο 18 εώς 21.
Το λάστιχο είναι το καινούργιο Pzero. Η διάσταση είναι 225/40/18 και ο λαστιχάς που μου το φέρε μου είπε οτι ειναι το πρώτο που φέρνει.
Τα Rosso τα φοράω τώρα και τα Nero τα εχω φορεσει στο παρελθόν. Εξάλλου το είδα στο site της Pirelli το λάστιχο και είναι αυτό που λέω
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μήπως τα λάστιχα είναι PZero Rosso ή PZero Nero? Το καινούριο PZero (σκέτο) ξεκίνησε να βγαίνει πρίν κανα 2 μήνες.Πάντως το PZero απευθύνεται κυρίως σε πολύ δυνατά αυτοκίνητα δρόμου και supercars. Οι διαστάσεις που βγαίνει είναι 205/55/16 runflat, κανα δυό-τρία νούμερα σε 17άρα και όλα τα άλλα είναι για ζάντες απο 18 εώς 21.
Σε Leon 20VT προσθιοκίνητο, με 225/45/17 τι θα πρότεινες;
-
Μήπως τα λάστιχα είναι PZero Rosso ή PZero Nero? Το καινούριο PZero (σκέτο) ξεκίνησε να βγαίνει πρίν κανα 2 μήνες.
Πάντως το PZero απευθύνεται κυρίως σε πολύ δυνατά αυτοκίνητα δρόμου και supercars. Οι διαστάσεις που βγαίνει είναι 205/55/16 runflat, κανα δυό-τρία νούμερα σε 17άρα και όλα τα άλλα είναι για ζάντες απο 18 εώς 21.
ΜΗΗΗΗΗ! ΜΗΗΗΗΗ!
Θα σου προτείνει κάτι σε 185/20/17 !!Προσοχή, είναι επικίνδυνος! (Κοινώς, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΥΛΟΣ! )
-
Προσωπικά,, άμα παίρνει το αμάξι σου Pzero Rosso και τα αντέχει και η τσέπη σου, τότε μην το σκέφτεσαι!Δύσκολα (πιστεύω) δε θα μείνεις ευχαριστημένος, λόγω της νομοιγένειάς του (συμπεριφορά ζεστό-κρύο και σε στεγνό-βρεμένο).
Για τα nero (σε σχέση με τα Rosso) έχω ακόυσει ότι είναι μια κλάση χαμηλότερα.Μου έχουν πει ότι έχουν πιο σκληρό πέλμα με μαλακά σχετικά πλαϊνά.Έχουν προδιαγραφές φτιαγμένων αυτοκινήτων και κυρίως ευθειάκιδων (κατά την αργκό των τυπάδων της Κόντρας).
Τα Rosso αντίθετα έχουν σκληρότερα πλαϊνά και πιο μαλακό πέλμα με ό,τι συνεπάγεται αυτό.(πχ γρήγορη φθορά αν το λιώνεις συχνά το αμάξι σου)
Άν πάλι συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε δίλημμα, σκέψου επισης ότι για την Pirelli τα rosso είναι το κορυφαίο τους λάστιχο.ΥΓ:Γενικά πάντως μη διστάσεις να πάρεις στα κεντρικά στην Pirelli και να ρωτήσεις για τη φύση και τις διαφορές των 2 ελαστικών.Στο τηλέφωνο που τους έχω ακούσει-πετύχει 2-3 φορές, ήταν εξυπηρετικότατοι (κυρίως ο υπέθυνος εκεί στις πωλήσεις) και αρκετά κατατοπισμένοι για το τι πουλάνε και τι προσφέρει κάθε ελαστικό της Pirelii.
-
Πάντως το PZero απευθύνεται κυρίως σε πολύ δυνατά αυτοκίνητα δρόμου και supercars. Οι διαστάσεις που βγαίνει είναι 205/55/16 runflat, κανα δυό-τρία νούμερα σε 17άρα και όλα τα άλλα είναι για ζάντες απο 18 εώς 21.Σε Leon 20VT προσθιοκίνητο, με 225/45/17 τι θα πρότεινες;
Λαστιχάς δεν είμαι, ούτε εμπειρία έχω από τέτοιες μεγα-διαστάσεις ... Το θέμα, φαντάζομαι, είναι κάθε πότε τα 'καταναλώνετε'. Αν αυτό συμβαίνει συχνά, τότε μάλλον είναι κρίμα να πάρεις κάτι πανάκριβο (που δεν σημαίνει πως είναι και το καλύτερο...) . Πάνω από 6 κατοστάρικα δεν κοστίζουν τέτοια λάστιχα ;!
-
Συγνώμη κιολας αλλα βλεπω συνεχώς μια παραπληροφόρηση για το ποιο λάστιχο της Pirelli είναι καλύτερο και σε τι. Είναι δυνατόν λάστιχο σχεδιασμού 2000(Rosso) να είναι καλύτερο απο αυτό που σχεδιάσανε το 2004 (Nero) ??
Ιδού και το τι λέει η ίδια η Pirelli για το θέμα
Προσωπικά τα εχω δοκιμάσει και τα 2 (Nero και Rosso) και το Nero είναι μακράν καλύτερο σε κράτημα στο όριο. Μόλις αγόρασα και τα νέα Pzero τα οποία θα μπούν απο Δευτέρα. Φίλος μου που τα φορά 2 βδομάδες περίπου και φόραγε τα Rosso πρίν εχει εντυπωσιαστεί με την απόδοση τους κυρίως στο βρεγμένο
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Τώρα για το αν υπάρχουν καλύτερα, το ακούω ξανά και ξανά αυτό, αλλά ποια είναι αυτά; Τα Toyo Proxes; Αλλοι τα εκθειάζουν, άλλοι όχι... Τα Yokohama; Απα-πα-πα, στο βρεγμένο είναι χάροι συνήθως! Τα Pirelli; Δεν βγαίνουν P-zero στις 15 ιντσες... Τώρα κάτι Kumho, Hankook κλπ είναι και λίγο ρίσκο...
Δεν ξέρω, ακριβώς επειδή στις φθηνές διαστάσεις, οι διαφορές είναι μικρές, γι' αυτό και προτιμώ την σιγουριά των μεγάλων κατασκευαστών...Εγώ θα ανέφερα τα Fulda Carat Progresso (*), τα Nokian NRVi και (...μη γελάσεις!!) τα Pirelli P6. Επίσης, δεν θυμάμαι αν σε αυτό το 'τόπικ' είχε βάλει κάποιος τα Goodyear Excellence, ενώ προσωπικά περιμένω κριτικές για τα Marangoni Zeta Linea (έχουν 'φιλόδοξο' πέλμα ) .
(*) μάλλον τα επόμενα 'δικά' μου...
Υ.Γ.: ναι, το παραδέχομαι, λαμβάνω υπ' όψιν μου το tyretest.com ...
Εχω φορέσει τα NOKIAN και ήταν πραγματικά καλά λάστιχα
Τωρα εβαλα τα goodyear Excellence στα 200 άλογα και αρχισα να μιλάω μέσα στο αμάξι.... Ησυχία και πολύ μαλακά. κάνουν βέβαια ανάρτηση στο αμάξι καθώς είναι μαλακά αλλά αν εισαι τουριστικός... δηλαδή πας γρηγορα αλλά όχι πίστα δε βλέπω πρόβλημα γιατι να έχεις τα eagle....
Εντωμεταξύ είναι πολύ καλά αυτές τις μέρες με τη βροχή και δε γλυστράνε...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....