-
Νομιζω κατι bridgestone ηταν! Μη με ρωτησεις τυπο, δεν θυμαμαι...
-
έχουμε τιμή για Michelin Energy E3B ...?
-
Ωχ, κάποιος θυμήθηκε την ιστορία με το βυζί.
-
Περίπου 135 με 140 ευρώ το ένα. Βέβαια θέλει ψάξιμο γιατί οι διακυμάνσεις είναι συχνά μεγάλες προς τα πάνω όμως! Η τιμή αφορά ελαστικά με δείκτη ταχύτητας V.
-
Ο χρήστης johnpanatha13 έγραψε:
file mipos itan ta lastixa dunlop an itan emena mou petaksan vizia kai ta 4Μη τα αλλαξεις, περιμενε λιγο και θα κατεβασουν γαλα. Ζουλα τις βαλβιδες και θα δεις.
-
Επειδη πλεον πρεπει να ξαναλλαξω λαστιχα υστερα απο 2 χρονια στο 206 1.6 16ν μου, σε διασταση 195-50-15, τι προτεινετε?
Το ιστορικο του ασθενους εχει ως εξης:
Αρκετα στροφιλικια, πιστα 1-2 φορες το χρονο,σκληρη σχετικα αναρτηση.
Το λαστιχο θελω να εχει σκληρο πλαινο, κατι σαν potenza 720 ψαχνω, που πλεον δεν μπορω να το βρω.
Τα λαστιχα που εχω τωρα τα goodyear F1, εχουν καλο κρατημα σε στεγνο βρεγμενο, αλλα εχουν μαλακα πλαινα, οποτε δεν με ικανοποιουν οπως εχω στησει το αμαξι, και ειναι ευαισθητα στους ελληνικους δρρομους.
Ηδη αλαξα ενα που σκιστικε στο πλαι απο λακουβα, ενω τωρα τα 2 μπροστινα εχουν στο πλαι απο 1 βυζι εκαστο και μαλιστα σιλικονατο!Αχ που ειναι οι μερες των 720!
Edit:Ειδα στο λαστιχα μου τα νεα s drive και απο εμφανιση σκιζουν.
Το πλαινο ειναι καλο σχετικα, στα επιπεδα του εξαλτο σε σκληροτητα, ισως λιγο πιο σκληρο.Τι αλλο προτεινετε?
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Edit:Ειδα στο λαστιχα μου τα νεα s drive και απο εμφανιση σκιζουν.
Το πλαινο ειναι καλο σχετικα, στα επιπεδα του εξαλτο σε σκληροτητα, ισως λιγο πιο σκληρο.Καμμία σχέση δεν έχουν τα πλαϊνά του sdrive με των PE2 μιας τα μεν πρώτα τα έχω στο αμάξι μου και τα δεύτερα στου πατέρα μου!
Απο γώμα τα sdrive έχουν αποδειχθεί πολύ καλά...ελπίζω και σε διάρκεια γιατί τα έχω 3 μήνες μόνο!
Απόδειξη και το συγκριτικό των 4Τ όπου τα sdrive βγαίνει το καλύτερο λάστιχο με μακράν καλύτερο σκελετό απο τον ανταγωνισμό!
Εκεί που δεν τα πάει καλά σε σχέση με τα άλλα κορυφαία είναι στο βρεγμένο....όπου σε φρενάρισμα είναι 2 μέτρα μετά ενώ σε στεγνό 2 μέτρα πίσω
Το πιο δυνατό τους στοιχείο πάντως είναι η συμπεριφορά και η πληροφόρηση πυο δίνουν.....όταν τα πρωτοφόρεσα....νόμιζα οτι άλλαξα ανάρτηση
-
Τι γνωμη εχετε για τα Pirelli P Zero Nero;
-
Ο FILOS EIMAI ME TO ALMERA N16 SEDAN ME TA LASTIXA KUMHO K31 TA EVALA PRIN ENAMISI MINA 205/50/16 850EURO MAZI ME ZANTES ALESSIO F1
-
FILE OTIPOS ME TO ALMERAN16 SEDAN KUMHO KU31 205/50/16 ME ZANTA ALESSIO F1 850EURO TO SET 114 KARE
-
Έχω ένα φιλαράκι με Golf IV (205-55/R16) και είρθε η ώρα αλλαγής των ελαστικών.
Μετά απο αναζήτηση και μιά 'φόλα' που φάγαμε απο έναν που πήγε να μας δώσει ένα Kumho Ecsta Supra 712 (κορυφαίο) με 300 ευρώ, ανακαλύψαμε πως ήταν 4703 η ημερομηνία του. Κοινώς λάστιχο πιό παλιο και απο το αμάξι!!!
Οι υπόλοιπες τιμές που βρήκαμε ήταν οι εξής:Goodyear F1 W 430euro
Goodyear Hydragrip/Excellence H 420euro
Bridgestone ER 300 H 450euro
Michelin Primacy H 480euro
Continental Premium H 460euro
Falken 425 W 460Απο αυτά η λογική επιλογή είναι τα Bridgestone μια που είναι και Η αλλά μου αρέσοθν και τα F1 και ούτως ή άλλος απο την μάνα του είχε τα Bridgestone ER 30 W και δεν το χαλάσανε.
Τι προτείνετε?
Ξέρετε κανέναν που να έχει Kumho στην Θεσσαλονίκη με φυσιολογικές τιμές? -
απο που πηρες τιμη για τα prenium????
-
yparxei kammia gnomi gia goodyear eagle f1 se diastasi 225/45/17?
eyxaristo
-
yparxei kammia gnomi gia goodyear eagle f1 se diastasi 225/45/17?
eyxaristo.
tha topothetithoyn se saab 2.0t vector. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Επειδη πλεον πρεπει να ξαναλλαξω λαστιχα υστερα απο 2 χρονια στο 206 1.6 16ν μου, σε διασταση 195-50-15, τι προτεινετε?...
...Τι αλλο προτεινετε?Μόλις πριν από 3 μέρες έβαλα Exalto II στην ίδια διάσταση, στη γριά. Έψαχνα περίπου 1 μήνα γιατί κι εγώ θέλω σκληρά πλαϊνά, και χρήση βολτίσια και -αν δε βρω παλιά- πίστα.
Άλλα πλεονεκτούσαν εδώ, άλλα εκεί, άλλα στο βρεγμένο, άλλα σπινάριζαν στο τζατζίκι κλπ... Μάλλον δεν μπορείς να τα έχεις όλα, κι έτσι για πρώτη φορά αγόρασα Michelin, καθότι Γαλλικό προϊόν, αλλά χωρίς ηλεκτρικά.
Άσε που ο γιός μου έλεγε πως 'θα προδώσουμε τη Φεράρι' με τα Michelin και να πάω να πάρω Bridgestone...
Το ΣΚ έφυγα βολτούλα, Λιβαδειά, Αράχωβα, Χιονοδρομικό Παρνασσού, Δελφούς, Ιτέα, Γαλαξίδι, Ναύπακτο, και επιστροφή από Ρίο - Κόρινθο.
Βρήκα κάθε λογής οδόστρωμα, και καιρό από πολύ ζέστη μέχρι και απίστευτη καταιγίδα.
Δεν είδα κάτι που να μη μου αρέσει, αν και τα λάστιχα δεν έχουν ακόμα 'πατήσει' καλά. Θα δείξει... -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Επειδη πλεον πρεπει να ξαναλλαξω λαστιχα υστερα απο 2 χρονια στο 206 1.6 16ν μου, σε διασταση 195-50-15, τι προτεινετε?Το ιστορικο του ασθενους εχει ως εξης:
Αρκετα στροφιλικια, πιστα 1-2 φορες το χρονο,σκληρη σχετικα αναρτηση.
Το λαστιχο θελω να εχει σκληρο πλαινο, κατι σαν potenza 720 ψαχνω, που πλεον δεν μπορω να το βρω.Αχ που ειναι οι μερες των 720!
Αν καταλαβα καλα λες οτι δεν βρισκεις τα RE-720; μου κανει εντυπωσει διοτι το ελαστικο κυκλοφορει κανονικα στην αγορα και αφου σου ταιριαζει να το βαλεις παλι.
Προσωπικα θα προτυνα Michelin PE2 αλλα το θεμα ελαστικο ειναι τι ταιριαζει στον καθενα. -
Καλη επιλογη ειναι και αυτη που προτυνει ο pskarm τα continental premiumcontact 2.
-
Kαλημέρα.
Χμ, με τη δελεαστικότατη προσφορά που βρήκα για τα YOKOHAMA C-DRIVE ............ 225
-
Για τα PremiumContact2 απο τους περισσότερους που ρώτησα πήρα την τιμή αυτή.....και παραπάνω!! Οι τύποι το έχουν χάσει, βαράνε όσο θέλουνε.
Πριν το καλοκαίρι τα είχαν και 360-380ευρώ.
Το εκνευρηστικό είναι που μερικοί φέρνουν κάποια καλά λάστιχα που είναι άγνωστα στο ευρύ κοινό όπως Falken, Kumho, Toyo (αν και αυτό το μάθανε και το κοπανάνε πλέον) και τα έχουν ποιό ακριβά και απο τα γνωστά!! Πως διάολο τα πουλάνε δεν μπορώ να καταλάβω.Ο άλλος πήγε να μας πουλήσει για κορυφαία τα Nokian και τα Sillverstone με 450ευρώ!!!!Το ήμαρτον......το πρώτο το μόστραρε και σαν πρώτο σε πωλήσεις παγκοσμίως!! Το βροχολάστιχο!!
-
Καλα τιμες για 205/55/16 ειναι αυτες; Μου φαινονται πολυ καλες... Γνωμη μου: conti premium contact 2 και exalto 2... Για τα Hydragrip/Excellence εχω δει πολυ καλες μετρησεις αλλα δεν εχω ακουσει απο κανεναν εντυπωσεις... F1 και ER 300 θα αργησεις να τα ζεστανεις...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....