-
Ο χρήστης css03027 έγραψε:
έχω τα Pirelli Cinturato P4 σε 175/70R13 και είμαι πολύ ευχαριστημένος και σε στεγνό και σε βρεγμένο και κυρίως στο φρενάρισμα, βέβαια πριν είχα michelin energy που ήταν άθλια! Επίσης έχουν βγει και πρώτα σε τεστ στο adacΒγήκαν πρώτα, επειδή πήραν πολύ καλό βαθμό στη φθορά, κάτι όχι πάντοτε ενδεικτικό της απόδοσης του ελαστικού...
-
ανατροπές, μετά το τέστ των 4Τ για τα Saver την Michelin ???
-
Για τι διάσταση είναι το τεστ;
-
205/55/16 ..... Η, V
έχοντας δοκιμάσει την version1 των energy ήμουν απογοητευμένος .....
μπορεί τα πράγματα με την version4 energy saver της michelin να έχουν βελτιωθεί, τι να πω. -
Κανένα λινκ/πληροφορία για τους πρώην αναγνώστες (που είχαν να δουν δοκιμή ελαστικών από ...την εφηβεία τους σχεδόν στους 4Τ) ;
-
γενικά μου άρεσε ο τρόπος που έγινε το τεστ σοτυς 4Τ (είχαν πχ και το βάρος του κάθε ελαστικού). Δεν μου άρεσε ότι είχαν μόνο 4 μάρκες. ----- michelin --- pirelli ---- bridgestone ---continental.
-
Καλησπέρα σε όλους. Εχω ένα suzuki sx4, φορά 205/60 R16. Μου πρότειναν να βάλω pirelli scorpion st. Είναι καλά; Γνωρίζετε τιμές; Έχετε να προτείνετε κάτι αντίστοιχο άλλης μάρκας; Ευχαριστώ πολύ
-
Καλησπέρα. To ίδιο αμάξι έχουμε φίλε. Μέχρι τώρα ποιά είχες τα turanza?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Καλησπέρα. To ίδιο αμάξι έχουμε φίλε. Μέχρι τώρα ποιά είχες τα turanza?Της μάνας του Δε θυμάμαι τι ειναι , νομιζω bridgestone
-
Τα ίδια έχουμε bridgestone turanza. Σκληρό λάστιχο.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Τα ίδια έχουμε bridgestone turanza. Σκληρό λάστιχο.ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΧΟΥΜΕ
τωρα ομως θα βαλω αυτα.
-
Εν τέλει ξέρε κανείς τα pirelli scorpion st;
-
δεν ξερω αν διαβασε κανενας το τεστ ελαστικων το 4τροχων...εγω παντως πηρα το περιοδικο και απο οτι ειδα τα micelin energy saver ειναι η εκπληξη του τεστ οπως λενε και οι ιδιοι...
pirelli p zero rosso τοπ μπορστα απο ολα και ακολουθουν τα exalto...τωρα κατα ποσο εμπιστευεται ο καθενας αυτα τα τεστ ειναι αλλο θεμα....γιατι ακουγωνται διαφορα κατα καιρους....
-
ρωτησα τιμες στην περιοχη μου για sport contact 3 225 40 R18 και δεικτη ταχυτητας Υ.
η καλυτερη που πηρα μετα και απο καποιο παζαρεμα ηταν 700 ευρω.
ειναι καλη τιμη?εχει καποιος υποψιν του κατι καλυτερο?? -
φυσικά...δες και για τα Eagle F1!
Ειδικά εσύ (ναι εσύ...ο κοντράκιας ) εάν ξεγελαστείς και από το SC2 πας στο SC3 θα απογοητευτείς όταν διαπιστώσεις ότι ένα άριστο λάστιχο εξελίχθηκε σε ένα όχι και τόσο άριστοps ένα 600άρι για τις διαστάσεις σου (εγώ επειδή πίσω έχω 255/35 πάω στα 920 με περαστικά )
-
τοσο χαλια ειναι τα 3 σε σχεση με τα 2?
πώς και καταφεραν κατι τετοιο?μηπως να ψαξω να βαλω παλι sc2 ή δεν παραγονται πια?
μαγαζι συγκεκριμενο εχει κανεις να προτεινει?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τοσο χαλια ειναι τα 3 σε σχεση με τα 2?
πώς και καταφεραν κατι τετοιο?μηπως να ψαξω να βαλω παλι sc2 ή δεν παραγονται πια?
μαγαζι συγκεκριμενο εχει κανεις να προτεινει?
Εάν βρεις τα 2 να τα ξαναβάλεις, η καλύτερη επιλογή σου!
Εγώ δεν τα έβρισκα πουθενά όταν έψαχνα για λάστιχα, έβαλα τα F1 και μετά από 2 βδομάδες ως δια μαγείας τα βρήκα στην ίδια τιμή με τα SC3 (1050€) -
Ο χρήστης torero έγραψε:
Καλησπέρα. To ίδιο αμάξι έχουμε φίλε. Μέχρι τώρα ποιά είχες τα turanza?
Της μάνας του Δε θυμάμαι τι ειναι , νομιζω bridgestone
Οι νέες παρτίδες SX4 φοράνε ContipremiumContact2
Εν τέλει ξέρε κανείς τα pirelli scorpion st;
Τα Scorpion είναι χωμάτινα λάστιχα, ψάξε σε αντίστοιχα τεστ να βρεις κάτι σχετικό
-
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
δεν ξερω αν διαβασε κανενας το τεστ ελαστικων το 4τροχων...εγω παντως πηρα το περιοδικο και απο οτι ειδα τα micelin energy saver ειναι η εκπληξη του τεστ οπως λενε και οι ιδιοι...
pirelli p zero rosso τοπ μπορστα απο ολα και ακολουθουν τα exalto...τωρα κατα ποσο εμπιστευεται ο καθενας αυτα τα τεστ ειναι αλλο θεμα....γιατι ακουγωνται διαφορα κατα καιρους....
Eγώ μετά από 1000+ χλμ με Pirelli P Zero Rosso σε διάσταση 205-55-16 σε BMW Compact E36 επιβεβαιώνω απόλυτα τους 4Τροχούς!
Χωρίς πολλά λόγια,είναι λαστιχάρες!
Αίσθηση,σιγουριά,κράτημα ωραία-σκληρά πλαινά, και περιέργως, ικανοποιητικότατα σε άνεση....αν σκεφθεί κανείς ότι τιθάσευσαν την ουρά της Compact, αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται για εξαιρετικό προιόν, μάλλον το καλύτερο από όσα λάστιχα έχω βάλει στα οικογενειακά αυτοκίνητα κατά καιρούς (και έχω βάλει όλους τους 'θρύλους' και μή πχ Exalto 2 γενεών,RE720 κλπ,ενώ έχω άποψη από τα ER 300 και τα Τοyo CF1 από τα σύγχρονα..)
Δυστυχώς δεν έχω άποψη για τα Continental, αλλά το συμπέρασμα για τα Pirelli δεν αλλάζει..Στο μέλλον θα δώσω αναφορά από την αντοχή τους...
-
ειπαμε πιρελι τα καλυτερα λαστιχα.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....