-
Ο χρήστης frydoumpas έγραψε:
Γειά σας. Μπορείτε να μου πείτε πληροφορίες για το ελαστικό Pirelli P400 Aquamile, γιατί στο internet δε βρίσκω και πολλά. Ευχαριστώ!Καταρχάς είναι παραεισαγωγής, δέν το εισάγει η Pirelli. Επίσης στο google βγάζει όλο σελίδες απο χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκ, κυρίως απο Πολωνία, οπότε υποθέτω οτι μπαίνει σαν πρώτης τοποθέτησης σε κάποιο Dacia?
Γενικά απο όλα αυτά δέν φαίνεται και πολύ σόι λάστιχο. Επίσης, επειδή ο παραεισαγωγέας που τα φέρνει μου είχε δώσει κατάλογο, δέν θυμάμαι να ήταν ιδιαίτερα φθηνότερα απο άλλα λάστιχα της κατηγορίας.
Οπότε γνώμη μου είναι να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις ένα πιό σίγουρο λάστιχο.
-
Κατόπιν εορτής ρωτάω, γιατί ήδη μπήκαν σε αυτοκίνητο πολύ συγγενικού και βιαστικού παππού μου!
270 ευρώ/4άδα πλήρωσε.
Απλά θέλω να ξέρω τι είδους λάστιχο είναι, μήπως έγινε καμια πατάτα. Μήπως είναι μόνο για βρεγμένο δλδ. και στο στεγνό είναι μούφα, οπότε να του πώ να τα πάει πίσω κλπ.
Βρήκα κι αυτό εδώ: -
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Τώρα βρήκα μια τετράδα μτχ fulda 205/50 R16 σαν καινούρια με 80 ευρώ και τα καίω χωρίς να κλαίω τα λεφτά μου. Να πω την αλήθεια δε μου φαίνονται και τόσο τραγικά
Ποιά Fulda εννοείς ; Γενικά τα Fulda δεν είναι καθόλου τραγικά, το αντίθετο μάλιστα και είναι και made in germany
Τα Carat Exelero είναι. Πάντως είναι νορμάλ λάστιχο και δεν ισχύουν οι ακρότητες που είχα ακούσει πως είναι μαύρα χάλια. Μια χαρά κρατάει και στο στεγνό και στο βρεγμένο.
-
Μπήκαν Bridge B250 στο πατρικό Sunny 175/70/R13)...
Το αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο (όχι τόσο λόγω της σπουδαιότητας του B250 σαν ελαστικό ,αλλά επειδή μπήκαν καινούργια λάστιχα ).Τόσο @@@ είχαν καζαντήσει τα GT3 ,που φορούσε τώρα 3 χρόνια...
Καλή αγορά (πιστεύω τουλάχιστον) στην κατηγορία των 200€ .
Ο χρόνος βέβαια θα δείξει.
-
τα Ρ4000 είναι χειμερινό ελαστικό (all season για την ακρίβεια που όμως για το 90% της Ελλάδας το θεωρώ το ίδιο), φαίνεται από το πέλμα το λέει και στο πλάι ότι είναι M+S...
Οπότε ισχύουν τα σχετικά των χειμερινών... -
Δεν ισχύουν σε καμιά περίπτωση...Άλλο all weather άλλο χειμερινό.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Μπήκαν Bridge B250 στο πατρικό Sunny 175/70/R13)...Το αυτοκίνητο μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο (όχι τόσο λόγω της σπουδαιότητας του B250 σαν ελαστικό ,αλλά επειδή μπήκαν καινούργια λάστιχα ).Τόσο @@@ είχαν καζαντήσει τα GT3 ,που φορούσε τώρα 3 χρόνια...
Καλή αγορά (πιστεύω τουλάχιστον) στην κατηγορία των 200€ .
Η διάσταση αυτή έχει ξεφτιλιστεί! Σε Sunny (Ν14) έχω δοκιμάσει διάφορα 175/70R-13. Εντυπωσιακά σε κράτημα είχαν αποδειχθεί τα Pirelli P4000 (φορέθηκαν εν έτει 1994), ενώ θυμάμαι ότι με τα Energy (το 2002) το αμάξι ησύχασε πολύ, μαλάκωσε, αλλά η πρόσφυση δεν ήταν σπουδαία. Μεταξύ των δύο, είχα φορέσει και τα μετριότατα P200 Aquachrono της Pirelli.
Τώρα φοράει κάτι Driver Courier που υπάρχουν μόνο σε βουλκανιζατέρ της αλυσίδας Driver (της Pirelli). Πριν από δυο χρόνια, τα πήρα 150 ευρώ! Δυστυχώς δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί οδηγώ ελάχιστα το αμάξι πλέον, αλλά σε μικρά τέστ που έχω κάνει έχουν δείξει συμπαθητική συμπεριφορά.ΥΓ: Άσχετο, αλλά έχετε καμιά άποψη για τα Profiler 2 της BFGoodrich? Μου έχει κινήσει την περιέργεια αυτό το λάστιχο...
-
Καλησπέρα,
Θα ήθελα να ακούσω γνώμες για τα παρακάτω ελλαστικά ALL WEATHER, εάν τα έχει δοκιμάσει κανένας σας:
α) GOODYEAR EAGLE VECTOR EV-2
β) NOKIAN ALL WEATHER PLUS
γ) KUMHO SOLUS VIER KH21
Η διάσταση που ίσως θα χρησιμοποιηθεί είναι 205/55R16.....
-
Για yaris 1.3,185/60-R14,τι θα προτεινατε?
Ειμαι αναμεσα σε continental ecocontact 3 και bridgestone EP300
Για το πρωτο μου ειπαν οτι ειναι μαλακο και ιδανικοτερο για σπορ οδηγηση σε σχεση με το πιο σκληρο bridgestone.Επισης το πρωτο το εχουν με δεικτη Τ(δηλ.ως 190χλμ,που ουτως η αλλως δεν τα πιανει το yaris).Εχει καμμια σημασια ή να προτιμησω μεγαλυτερο δεικτη?
Να σημειωσω οτι το παταω το yaris οσο παει(και παει καλα για τα κυβικα και τους ιππους) -
Ο χρήστης BENZINAS έγραψε:
Ειμαι αναμεσα σε continental ecocontact 3 και bridgestone EP300
Για το πρωτο μου ειπαν οτι ειναι μαλακο και ιδανικοτερο για σπορ οδηγηση σε σχεση με το πιο σκληρο bridgestone.Για το Bridgestone δεν εχω αποψη, αλλα το ecocontact σιγουρα δεν ειναι 'σπορ' ελαστικο...
-
185/60/R14 plus sport οδήγηση = Pilot Exalto 2.
-
185/60/R14 plus sport οδήγηση = Pilot Exalto 2.+00
Υ.Γ.: Πρέπει να μας μοιράζει ποσοστά η Michelin με τη διαφήμιση που κάνουμε στο ΡΕ2, ιδίως στη διάσταση 185/60-14.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
185/60/R14 plus sport οδήγηση = Pilot Exalto 2.
+00
Υ.Γ.: Πρέπει να μας μοιράζει ποσοστά η Michelin με τη διαφήμιση που κάνουμε στο ΡΕ2, ιδίως στη διάσταση 185/60-14.
Βασικά είναι το μόνο σπόρ λάστιχο που έχει μείνει για αυτή τη διάσταση. Όλοι οι άλλοι κατασκευαστές είτε δέν βγάζουν, είτε έβγαζαν και τα κατάργησαν (Βλέπε potenza re720).
Απο κεί που ζάντες απο 16 ιντσες και πάνω έβλεπες μόνο σε αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, πλέον τα 17άρια και 18άρια μπαίνουν στάνταρ ακόμα και σε μικρά αυτοκίνητα πόλης.
Οπότε υπάρχει φθίνουσα ζήτηση για λάστιχα επιδόσεων σε ζάντες απο 15 και κάτω. Να δούμε ώς πότε θα συνεχίζει να παράγει η Michelin το Exalto για 14άρα.
-
Εγώ πάντως νομίζω πως τελικά κλίνω προς το Exalto... Ούτως ή άλλως μόνο καλά λόγια έχω να πω και εγώ (στην Xsara) αλλά και όλοι οι υπόλοιποι... Θα δοκιμάσω τα Conti άλλη στιγμή... Επιπλέον, νομίζω πως δείχνουν και...ομορφότερα!
-
Σύμφωνοι, μια χαρά τα Exalto, αλλά μήπως είναι και γύρω στο 50% ( ) ακριβότερα από 'ταπεινότερα' 185/60/14 ...;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Σύμφωνοι, μια χαρά τα Exalto, αλλά μήπως είναι και γύρω στο 50% ( ) ακριβότερα από 'ταπεινότερα' 185/60/14 ...;Άμα είναι και κατά 50% (o.k δε στέκει ) καλύτερα από τα υπόλοιπα τότε χαλάλι.
Όταν μου πουλάνε εδώ στα Χανιά για το Getz 1,4 της κοπέλας μου τους αντικαταστάτες των πανάθλιων Energy, τα Energy Saver στη διάσταση 185/60/R14 στην τιμή των 270€ και από την άλλη το εξαίρετο Pilot Exalto 2 στην ίδια διάσταση στην τιμή των 310€ ε τότε έχετε την εντύπωση, ότι θα αντιμετωπίσω δίλημμα?
Για 40€?
Δε νομίζω!
Συμβουλή: Τις τσίχλες ας τις μασάμε.Ας μην εμπιστευόμαστε εαυτούς και αυτοκίνητα σε αυτές.
-
Σύμφωνοι, μια χαρά τα Exalto, αλλά μήπως είναι και γύρω στο 50% ( ) ακριβότερα από 'ταπεινότερα' 185/60/14 ...;
Άμα είναι και κατά 50% (o.k δε στέκει ) καλύτερα από τα υπόλοιπα τότε χαλάλι.
Όταν μου πουλάνε εδώ στα Χανιά για το Getz 1,4 της κοπέλας μου τους αντικαταστάτες των πανάθλιων Energy, τα Energy Saver στη διάσταση 185/60/R14 στην τιμή των 270€ και από την άλλη το εξαίρετο Pilot Exalto 2 στην ίδια διάσταση στην τιμή των 310€ ε τότε έχετε την εντύπωση, ότι θα αντιμετωπίσω δίλημμα?
Για 40€?
Δε νομίζω!
Συμβουλή: Τις τσίχλες ας τις μασάμε.Ας μην εμπιστευόμαστε εαυτούς και αυτοκίνητα σε αυτές.ΟΚ, πάω πάσο...
Απλά είχα ακούσει τιμή στα 350 για τα συγκεκριμένα ... -
Ελαστικά 'Λήσταρχος Νταβέλης' μεχρι 310 είναι σε λογικά πλαίσια, αν σκεφτεί κανείς οτι η ξαδέλφη μου πριν 3 χρόνια τα είχε αγοράσει 400 ευρώ στην Ξάνθη...ακόμα και τα 350 είναι λογικά....Οτι θυμούνται χαίρονται οι λαστιχάδες
-
Ερευνα αγοράς, έρευνα αγοράς και φυσικά έρευνα αγοράς
Ο καθένας ζητάει ό,τι του λείπει -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ελαστικά 'Λήσταρχος Νταβέλης' μεχρι 310 είναι σε λογικά πλαίσια, αν σκεφτεί κανείς οτι η ξαδέλφη μου πριν 3 χρόνια τα είχε αγοράσει 400 ευρώ στην Ξάνθη...ακόμα και τα 350 είναι λογικά....Οτι θυμούνται χαίρονται οι λαστιχάδεςΣτα 195/50/15, οποιαδήποτε τιμή πάνω από 290€, είναι ληστεία για τα Exalto. Εγώ μέχρι στιγμής έχω βρει με 270€, αλλά ίσως το ψάξω λίγο ακόμη...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....