-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
βγαινει αντρεα αλλα κολωνω επειδη δεν ειναι ημισλικ.δεν ειναι τυχαιο οτι η μαμα σου δινει το sti με ημισλικ απ το εργοστασιο κ φοβαμαι μη παθω παλι τα ιδια.
Ε,αμα συνηθισες να το οδηγεις με ημισλίκ,κανενα λαστιχο δρομίσιο δε θα σε ικανοποιήσει.
αλλο ημισλίκ δεν βρισκεις σε αυτη τη διασταση;μα μιλαμε τετοια ασαφεια ουτε σε τελειωμενα χανκουκ που λεει ο λογος.ασε που αμα παραζεσταθουν κανω πατιναζ..
Ακριβως τα ίδια λόγια μου ελεγε φίλος που τα φορεσε σε γκόλφ.Εκεινος ειχε τελέιωμενα (κυριολεκτικα) ντανλοπ πριν τα τόγιο,και μου ελεγε οτι με τα τόγιο κινδυνεύει να σκοτωθει
-
Με τι λαστιχα το βγαζει τωρα η εταιρια;
-
Τα δικα σου τα 070 ηταν σε 18αρια;Η ειχες 17αρια τοτε,και αλλαξες;
Πάντως νομιζω οτι ημισλίκ σε 18αρι θα ειναι λίγο δυσκολο να βρεθει. -
για golf v 1.6 FSI 205/55/R16 H,
ποιο λαστιχο θεωρειτε πιο καταλληλο απο τα 3: continental sportcontact2, premiumcontact, premiumcontact2? -
premium contact2 και sportcontact θα κοιτάξεις, με το 2ο να είναι και καλύτερο αλλά και ακριβότερο.
-
Ο χρήστης Koala έγραψε:
ποιο λαστιχο θεωρειτε πιο καταλληλο απο τα 3: continental sportcontact2, premiumcontact, premiumcontact2?premiumcontact2 πολύ καλές εντυπώσεις .... από Audi A3 ....
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
ποιο λαστιχο θεωρειτε πιο καταλληλο απο τα 3: continental sportcontact2, premiumcontact, premiumcontact2?premiumcontact2 πολύ καλές εντυπώσεις .... από Audi A3 ....
Παρομοίως... Πολύ καλό λάστιχο. Τα φοράω σε Toledo 1.8 20VT
-
Kαι εγώ αυτό φοράω στο 307, πολύ καλό, αλλά το sportcontact είναι και καλύτερο.
-
Κι εγώ premiumcontact2 έχω στο αμάξι μου σε 195/60/15 βέβαια, και είναι πολύ ωραίο!!
-
Sportcontact δε βλέπω να φοραει κανενας ε;
(εγω θα κατετασσα πάντως τα premiumcontact στην κατηγορία των energy καιTurantza,μιας και ανηκουν στις κατηγορίες με χαμηλώτερες οδηγικες απαιτησεις.Ισως κανω λάθος βεβαια)
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
(εγω θα κατετασσα πάντως τα premiumcontact στην κατηγορία των energy καιTurantza,μιας και ανηκουν στις κατηγορίες με χαμηλώτερες οδηγικες απαιτησεις.Ισως κανω λάθος βεβαια)Δεν είναι τα PremiumContact στην κατηγορία των Energy, αλλά τα EcoContact. Τα PremiumContact συναγωνίζοντζι εν μέρει τα Exalto. Τα Turanza λογικά παίζουν στην ίδια κατηγορία, προσωπικά όμως τα θεωρώ αποτυχημένα λάστιχα. Ειδικά θεωρώντωας ότι αντικατέστησαν τα Potenza ΡΕ720, που επίσης έπαιζαν στην κατηγορία PremiumContact, Exalto.
-
+1
-
Turanza.
Με τα turanza, το αμάξι απλά δεν φρέναρε, σε σημείο να σκέφτομαι πως η αλλαγή σε μεγαλύτερη διάσταση δαγκάνας/δίσκων εμπρός ήταν μάταιη. Με τα perimiumcontact 2 επιτέλους απέκτησα λάστιχα και όχι σημαδούρες.
Α, και καμία σχέση τα energy με αυτά. Άλλη κατηγορία εντελώς, όπως είπε και ο aserf.
-
Sportcontact φορά εγώ κ είμαι πολύ ευχαριστημένος
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
(εγω θα κατετασσα πάντως τα premiumcontact στην κατηγορία των energy καιTurantza,μιας και ανηκουν στις κατηγορίες με χαμηλώτερες οδηγικες απαιτησεις.Ισως κανω λάθος βεβαια)
Καμμία σχέση Αντρέα! Τα conti κρατάνε και πάνε!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δεν είναι τα PremiumContact στην κατηγορία των Energy, αλλά τα EcoContact. Τα PremiumContact συναγωνίζοντζι εν μέρει τα Exalto. Τα Turanza λογικά παίζουν στην ίδια κατηγορία, προσωπικά όμως τα θεωρώ αποτυχημένα λάστιχα. Ειδικά θεωρώντωας ότι αντικατέστησαν τα Potenza ΡΕ720, που επίσης έπαιζαν στην κατηγορία PremiumContact, Exalto.
Δεν νομίζω πως τα Turanza είναι ο αντικαταστάτης των RE720 , εξάλλου συνυπήρχαν, αλλά μάλλον τα RE040 ή RE050. Με τα Turanza η Bridgestone στοχεύει την μεσαία κατηγορία αλλά μάλλον έχασε τον μπούσουλα, χωρίς να είναι κακό το λάστιχο δεν σε ικανοποιεί σε καμμία σχεδόν κατηγορία (στεγνό, βρεγμένο, στροφές, θόρυβος)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Turanza.Με τα turanza, το αμάξι απλά δεν φρέναρε, σε σημείο να σκέφτομαι πως η αλλαγή σε μεγαλύτερη διάσταση δαγκάνας/δίσκων εμπρός ήταν μάταιη.
Την ίδια αίσθηση είχα και εγώ όταν τα φόραγα στο Mazda μέχρι που τα άλλαξα και ησύχασα.
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Δεν νομίζω πως τα Turanza είναι ο αντικαταστάτης των RE720 , εξάλλου συνυπήρχαν, αλλά μάλλον τα RE040 ή RE050.Αν έβγαιναν και σε μικρότερες διαστάσεις...
-
sportcontact3 here...πολυ καλο προς το παρον!
-
Vredestein, ξέρει κανείς που πουλάνε;
(Άρε Λεωνίδα ζημιά που μου'κανες... μια χαρά δεν το είχα αποφασίσει; )
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....