-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Η απόκριση στο τιμόνι δείχνει σαφώς πιο άμεση από όλα τα προηγούμενα, και μάλιστα δείχνει να χρειάζεται 'λιγότερο' τιμόνι (ένα από τα παράπονά μου με το Primacy). Από θέμα πρόσφυσης (είναι και νωρίς βέβαια) δείχνουν πολύ καλά και σε πλευρική και ελκτική (αν και η πρώτη σπινάρει πολύ και εύκολα, αναλόγως και του οδοστρώματος βεβαίως βεβαίως).
Κάτι που είχα ξεχάσει όμως την ώρα που τα επέλεγα ήταν ο θόρυβος. Δεν είναι ήσυχα λάστιχα, όχι όμως και σε επίπεδα άλλων ημισλικ.
Το parada ειναι κορυφαίο λάστιχο πολύ υψηλών επιδόσεων, βγαίνει σε μεγάλες διαστάσεις, νομίζω απο 17' ζάντα και πάνω. Από ότι ξέρω (από κάποιον λαστιχά στο mazda club που το έχει βάλει σε 215/40/18 ) είναι ότι στην βροχη δεν ειναι για πολλά πολλά και θέλει προσοχή
-
Κάτι που είχα ξεχάσει όμως την ώρα που τα επέλεγα ήταν ο θόρυβος. Δεν είναι ήσυχα λάστιχα, όχι όμως και σε επίπεδα άλλων ημισλικ.
(Μη με λες Νίκο ρε).
Καλορίζικα τα λάστιχα!
Αν δν κάνω λάθος όμως αυτά δν είναι ημισλικ σωστά ? -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αυτό που μου φάνηκε παράξενο είναι πως ο λαστιχάς μου βάζει τα Exalto 2 πολύ πιο κάτω από τα 1 σε απόδοση.
'Mάιστα', να του πεις.
Βρίσκετε exalto II σε 165-50-15 με 250 ευρώ; Α, ρε Αθήνα!
Kαι Θεσσαλονίκη με λίγο ψάξιμο βρίσκεις λάστιχα σε εξίσου καλές, αν όχι και καλύτερες τιμές
-
Βρίσκετε exalto II σε 165-50-15 με 250 ευρώ; Α, ρε Αθήνα!Eσένα η τιμή σου έκανε εντύπωση ή η διάσταση;
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
(Μη με λες Νίκο ρε).
Καλορίζικα τα λάστιχα!
Αν δν κάνω λάθος όμως αυτά δν είναι ημισλικ σωστά ?Όχι, απλώς 'Ultra High Performance'.
-
καμιά πρόταση σε 195/55 R15 ??
γιατι πρέπει να στείλω οδηγίες για να μην κάνουν του κεφαλιού τους κάτω
με τα exalto που είχα πάντως μια χαρα ηταν το αμάξι
-
- Yokohama Parada S-03
Τα τελευταία είναι και τα μόνα που ξέφυγαν της εργοστασιακής διάστασης (195/55/15).
ή Parada spec 2 ?
Kαι μονο το οτι κατεβηκες σε προφιλ θα σου 'εσφιξε' το τιμονι.Αυτη ακριβως την αλλαγη θελω να κανω και εγω στην μπαρκετα. -
Αυτό που μου φάνηκε παράξενο είναι πως ο λαστιχάς μου βάζει τα Exalto 2 πολύ πιο κάτω από τα 1 σε απόδοση.
'Mάιστα', να του πεις.
Περυσι που τα εβαλα εγω ,195/50-15, μου στοίχησαν 320
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Eσένα η τιμή σου έκανε εντύπωση ή η διάσταση;
Κοίτα γνωρίζοντας την διανοητική κατάσταση του μπουγάτσα...κατάλαβα οτι ήθελε να γράψει 195
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
'Mάιστα', να του πεις.
Περυσι που τα εβαλα εγω ,195/50-15, μου στοίχησαν 320
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
- Yokohama Parada S-03
ή Parada spec 2 ?
Εχμ, ναι.
Ευχαριστώ για τη διόρθωση (κάτι άλλο είχα στο νου μου, απ'ό,τι φαίνεται)...
250
-
Να δουμε τι κάνουν στο βρεγμένο, όμως.Δεν το βιάζομαι. Επλυνα το αμάξι χθες.
-
- Yokohama Parada S-03
ή Parada spec 2 ?
Εχμ, ναι.
Ευχαριστώ για τη διόρθωση (κάτι άλλο είχα στο νου μου, απ'ό,τι φαίνεται)...
Κατι απο Bridgestone μηπως
-
Ε μάλλον. Τι Parada τι Potenza...
-
Σε 175/65/14 τι καλό υπάρχει; Με στριφτερό προσανατολισμό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε 175/65/14 τι καλό υπάρχει; Με στριφτερό προσανατολισμό.energy
-
175TR14 Vredestein Tire £40.00
175HR14 Firestone F580 Tire £39.50
185HR14 Vredestein Tire £69.50
185HR14 Michelin MXV-P Tire £145.00Τα μισελέν από τι φτιάχνονται και κάνουν τόσο;;;;;;
Ρε παιδιά, vredestein κανείς, εδώ ;
-
Παχύλας..στα Σίδερα Χαλανδρίου...αν τα έχει ακόμα...
απαράδεκτα αυτά που είχα δοκιμάσει Αλέξανδρε...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Παχύλας..στα Σίδερα Χαλανδρίου...αν τα έχει ακόμα...απαράδεκτα αυτά που είχα δοκιμάσει Αλέξανδρε...
Αφεντικό, μιλάμε για κλάσσικ καταστάσεις με πέλμα από την παλιά παραδοσιακή συνταγή του '60 (αλλά σε κρυφο-radial). Στη Mercedes θα μπουν οπότε δεν έχει σημασία τι αίσθηση έχουν αρκεί να μη διαλυθούν ( ως γνωστόν, οι ρόδες της δε συνδέονται με το τιμόνι με κάποιο τρόπο άλλωστε ).
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ρε παιδιά, vredestein κανείς, εδώ ;Εκεί, στη πίεση μέχρι να βρεις
απαράδεκτα αυτά που είχα δοκιμάσει Αλέξανδρε...
Μπρος στα κάλλη τι 'ναι ο πόνος
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....