-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Σήμερα[b] έβαλα στο Leon τα [b]Continental SportContact 3 σε 225/45/17
Η δε αντοχή τους είναι φανταστική, ήδη έχουμε 15.000 μέτρα και δεν έχει φαγωθεί το τακούνι τους καθόλου.
Πότε πρόλαβες να κάνεις κιόλας 15.000 χλμ ;
15.000 μετρα και οχι χλμ!!!
-
Τα σχολια κατω απο τη φωτο ειναι χιουμοριστικα,όπως μας λέει και ο συγγραφεας τους
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σήμερα[b] έβαλα στο Leon τα [b]Continental SportContact 3 σε 225/45/17
Η δε αντοχή τους είναι φανταστική, ήδη έχουμε 15.000 μέτρα και δεν έχει φαγωθεί το τακούνι τους καθόλου.
Πότε πρόλαβες να κάνεις κιόλας 15.000 χλμ ;
15.000 μετρα και οχι χλμ!!!
Sorry έχεις δίκιο, χρειάζομαι επειγόντως διακοπές
Πάντως και με 15 χλμ αν φαγωθεί το τακούνι τότε κλάφτα Χαράλαμπε ..... -
Σιγα-σιγα ερχεται και η δικη μου η σειρα.Μετα το σταματημα της παραγωγής των Re-720 εχω μείνει ξεκρεμαστος.
Σε 195/50-15 τι έχει απομείνει σε ελαστικο επιδόσεων; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σιγα-σιγα ερχεται και η δικη μου η σειρα.Μετα το σταματημα της παραγωγής των Re-720 εχω μείνει ξεκρεμαστος.
Σε 195/50-15 τι έχει απομείνει σε ελαστικο επιδόσεων;michelin energy
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Pirelli P2500
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εξαιρετική επιλογή μεσιέ Λεωνιδάς. Ειδικά η φουρνιά της 4ης βδομάδας του 2007 έχει ακόμα πιο τονισμένα χαρακτηριστικά, με εξαιρετικό τσίριγμα ακόμα και σταματημένο, ενώ μπορείς να κόψεις κομμάτια ολόκληρα από τα τακούνια και αυτά ξαναγεννιούνται!! Συγχαρητήρια για την επιλογή σας!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σε 195/50-15 τι έχει απομείνει σε ελαστικο επιδόσεων;MARSHAL κυνηγέ μου!
Για έξτρα αντοχή στα κερμπ! Θυμάσαι πιστέυω... -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σε 195/50-15 τι έχει απομείνει σε ελαστικο επιδόσεων;888, μπεστ βαλιου φορ μανεϋ....
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σε 195/50-15 τι έχει απομείνει σε ελαστικο επιδόσεων;Parada.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
spec2? υπαρχουν σε αυτη την διασταση?
-
Χμμμμ,γιόκο ε;
Εχω κακη εμπειρία απο γιόκο (008 και ΑVS).Ακομα και τα ημι-σλίκ τους (048) δεν με αφησανε ευχαριστημενο.
Τα -S δεν ειναι τα 'επιδόσεων' απο τη σειρα τους; -
Ναι, Ανδρέα. Κι εγώ δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τα Α-539 που φορούσα (πολύ προοδευτικά στο όριο, αλλά αυτό - το όριο - ερχόταν πολύ νωρίς).
Ο λαστιχάς μου ορκίζεται ότι είναι πολύ καλά.
Βασίλη, τώρα βγαίνουν.
-
Σε λόγια λαστιχαδων δεν θα επιστευόμουνα ποτε.
Το κραταω βεβαια στο μυαλο μου
Αλλη καμια προταση;
-
Pilot Exalto 2.
Εγώ είμαι ανάμεσα στα δύο πάντως (ίδια διάσταση).
-
Βασίλη, τώρα βγαίνουν.
good news, θελω να τα βαλω στην μπαρκετα,ξερουμε σε τι τιμη παιζουν;.Ειχα τα AVS στο πουντο και ημουν πολυ ευχαριστημένος.
-
300 ευρώ or thereabouts. Σε σχέση με τα 250 για τα Exalto 2 ίσως είναι αρκετή η διαφορά, αλλά τα βάζουν στην κατηγορία των ημισλικ.
Πάντως η χάραξή τους δείχνει ικανή να αποβάλει αρκετό νερό (για ημισλικ πάντα).
-
Ερώτηση: το τιμόνι στο Leon πρέπει να κοιτάζει μερικές μοίρες αριστερά (όχι τρομακτικό, αλλά φαίνεται αρκετά) για να πηγαίνει ευθεία το αυτοκίνητο. Το πρόβλημα εμφανίστηκε σήμερα (ή χθες), χωρίς κάποιο χτύπημα των τροχών κλπ. Το συγκεκριμένο πράγμα το έχω παρατηρήσει και στο Sunny και σε μια Lybra που έπεσε στα χέρια μου.
Τι μπορεί να φταίει; Κάτι στο ΚΤΕΟ που πέρασε χθες, κάτι στο βουλκανιζατέρ που άλλαξε λάστιχα;
-
Ευθυγραμμιση θελει
-
Ξεκινάμε από τα εύκολα. Πρώτα τσέκαρε πιέσεις ελαστικών εμπρός και πίσω.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....