-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Το θέμα πάντως δέν είναι και τόσο αστείο
Μπορεί το λάστιχο να σκάσει απότομα στην μέση του δρόμου και ενώ τρέχετε με ταχύτητα. Η καλύτερη λύση είναι να πάς σε μαγαζί ελαστικών να το μπαλώσει διαφορετικά πρέπει να αντικατασταθεί όλο το λάστιχο.
Εγγύηση δέν υπάρχει, η ζημιά είναι ευθύνη του οδηγού.Διορθωνεται το 'βυζι'?
Για να πεταχτει εχει χαλασει ο σκελετος του ελαστικου. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Διορθωνεται το 'βυζι'?
Για να πεταχτει εχει χαλασει ο σκελετος του ελαστικου.Εξαρτάται απο την ζημιά, συνήθως γίνεται απο απότομο χτύπημα σε κάποιο πεζοδρόμιο.
-
Εμένα πάντως μου θυμίζει την μπάλα που είχα μικρός SPALDING . L.A LAKERS με κίτρινο-μωβ χρώμα που είχε γεμίσει... καρούμπαλα
-
Πεζοδρόμιο πάντως σε εμένα δεν είναι. Ούτε τα ανεβαίνω, ούτε παρκάρω ακουμπώντας τα. Λακούβα μπορεί να φταίει, αλλά και πάλι δε θα έπρεπε να επρεπε να είχε πάρει και η ζάντα;
-
Ο χρήστης maranx έγραψε:
Πεζοδρόμιο πάντως σε εμένα δεν είναι. Ούτε τα ανεβαίνω, ούτε παρκάρω ακουμπώντας τα. Λακούβα μπορεί να φταίει, αλλά και πάλι δε θα έπρεπε να επρεπε να είχε πάρει και η ζάντα;Οχι απαραιτητα.Στα εξαλτο επεσα σε λακουβα και 'πηρε' μονο το λαστιχο και η ζαντα εμεινε απειραχτη.Στα γιοκοχαμα στραβωνε η ζαντα αλλα το λαστιχο δεν παθαινε τιποτα.Μαλακά και σκληρα πλαινα!!
-
Έχω και γω ένα μικρό καρουμπαλάκι σε ένα λάστιχο της τετράδας που έχω φυλαγμένα για πίστα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στα εξαλτο επεσα σε λακουβα και 'πηρε' μονο το λαστιχο και η ζαντα εμεινε απειραχτη.Στα γιοκοχαμα στραβωνε η ζαντα αλλα το λαστιχο δεν παθαινε τιποτα.Μαλακά και σκληρα πλαινα!!Οπότε μάλλον να είμαι ευχαριστημένος...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΙΠΗΔΕΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ+10000000000000000000
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΙΠΗΔΕΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ+10000000000000000000
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΙΠΗΔΕΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ
+10000000000000000000
+20000000 στον συζυγο Χαρυ Ποτερ!
-
Παιδιά ποια λάστιχα προτείνετε για ζάντες 225/45/17; Δε με απασχολεί η πολύ γρήγορη (οριακή) οδήγηση, άρα δε με πολυπειράζει να φθείρονται σχετικά εύκολα, απλά θέλω να ζεσταίνονται γρήγορα, να έχουν όσο το δυνατό καλύτερο κράτημα και να είναι όσο γίνεται πιο αθόρυβα.
Επίσης, λόγω leasing δεν υπάρχει θέμα κόστους.
Με μια πρώτη ματιά βλέπω:- pirelli P ZERO NERO,
- Pirelli P ZERO ROSSO Asimmetrico,
- Bridgestone Potenza RE 050,
- Bridgestone Potenza RE 070,
- Michelin Pilot SPORT PS2,
- Continental SportContact 2,
- Continental SportContact 3
Ποιο είναι το καλύτερο;
-
Για τι αμάξι;
-
Ναι, καλή ερώτηση
Ένα audi ΤΤ του 2004, αυτό με τους 150 ίππους (χωρίς πρόθεση για 'αναβάθμιση' προς το παρόν)
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Ναι, καλή ερώτησηΈνα audi ΤΤ του 2004, αυτό με τους 150 ίππους (χωρίς πρόθεση για 'αναβάθμιση' προς το παρόν)
Ρίξε και μια ματιά στις σελίδες 59-60 αυτού του θέματος ...
-
Έριξα, thnx
Για τα Continental sportcontact 3 έχω ακούσει ότι κάνουν θόρυβο, ισχύει;
Επίσης, ο λαστιχάς επιμένει για τα Michelin pilot sport ps2... ορθώς επιμένει;Πολύ μπέρδεμα η υπόθεση 'λάστιχο'...
-
Και εγώ θα επέμενα για τα Μισλέν, αν μπορούσα να τα συγκρίνω με τα υπόλοιπα. Μια χαρά μου έχουν βγει στο Leon, με 30 άλογα πάνω. Ούτε πολύς θόρυβος και ισορροπημένο κράτημα (πολύ καλό στο στεγνό, καλό στο βρεγμένο), ζεσταίνονται εύκολα.
Τα Potenza που είχαμε, δεν ζεσταίνονταν εύκολα και η απόδοσή τους ήτο ασταθής, μια έτσι μια γιουβέτσι.
-
Το ότι τα Michelin είναι 50η εβδομάδα του 2006 θα πρέπει να με απασχολεί; Θεωρητικά δεν τα χτυπάει ο ήλιος μιας και είναι μέσα στο μαγαζί... μήπως όμως είναι λόγος να κοιτάξω για άλλη μάρκα;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Το ότι τα Michelin είναι 50η εβδομάδα του 2006 θα πρέπει να με απασχολεί; Θεωρητικά δεν τα χτυπάει ο ήλιος μιας και είναι μέσα στο μαγαζί... μήπως όμως είναι λόγος να κοιτάξω για άλλη μάρκα;όχι και τόσο...
όπως λες κι εσύ βέβαια θεωρητικά... Πάντως κι εγώ έβαλα λάστιχο 6 μηνών (πριν από κανένα 6μηνο και έχω ήδη κάνει 20Κ χλμ με αυτά... ) και δεν μπορώ να πω ότι είδα κάτι αρνητικό...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Το ότι τα Michelin είναι 50η εβδομάδα του 2006 θα πρέπει να με απασχολεί; Θεωρητικά δεν τα χτυπάει ο ήλιος μιας και είναι μέσα στο μαγαζί... μήπως όμως είναι λόγος να κοιτάξω για άλλη μάρκα;
όχι και τόσο...
όπως λες κι εσύ βέβαια θεωρητικά... Πάντως κι εγώ έβαλα λάστιχο 6 μηνών (πριν από κανένα 6μηνο και έχω ήδη κάνει 20Κ χλμ με αυτά... ) και δεν μπορώ να πω ότι είδα κάτι αρνητικό...
Συμφωνώ πως δεν είναι πολύ παλιά αλλά γιατί να μην ψάξεις για πιό φρέσκα λάστιχα; Εγώ έχω σαν αρχή να μην βάζω παλιότερα από 2 μηνών. Επίσης αυτό που με πρoβληματίζει είναι ότι σαν Michelin λογικά θα έπρεπε να είχε πιό φρέσκα, δεν είναι καμμία άσχετη μάρκα για να του έχουν μείνει.
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Συμφωνώ πως δεν είναι πολύ παλιά αλλά γιατί να μην ψάξεις για πιό φρέσκα λάστιχα; Εγώ έχω σαν αρχή να μην βάζω παλιότερα από 2 μηνών. Επίσης αυτό που με πρoβληματίζει είναι ότι σαν Michelin λογικά θα έπρεπε να είχε πιό φρέσκα, δεν είναι καμμία άσχετη μάρκα για να του έχουν μείνει.Εννοείται πως κι εγώ βάζω όσο πιο καινούρια μπορώ, απλά μία φορά που έτυχε να είναι σχετικά παλιά (6 μηνών) δεν είδα κάτι αρνητικό... Προφανώς ο λαστιχάς τα είχε σωστά αποθηκευμένα...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....