-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ξέρει κανένας αν υπάρχουν στην Ελλάδα αυτά; http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Bridgestone&tireModel=Potenza+RE-01R
Ευχαριστώ...
Στο σαιτ της εταιρίας,δεν εμφανίζονται.
http://www.bridgestone.gr/bfe/v/index.j ... 002059RCRD
οπότε,μάλλον όχι.
Ναι αλλά τα θέλω τα θέλω τα θέλω...τα'χω ανάγκη πολύυυ
Ελλάδα δεν έρχονται όλα ρε γμτ. Στο εξωτερικό υπάρχει αυτό και το RE 050A Pole Position. Eδώ τίποτα...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ξέρει κανένας αν υπάρχουν στην Ελλάδα αυτά; http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Bridgestone&tireModel=Potenza+RE-01R
Ευχαριστώ...
οπότε,μάλλον όχι.
Ελλάδα δεν έρχονται όλα ρε γμτ. Στο εξωτερικό υπάρχει αυτό και το RE 050A Pole Position. Eδώ τίποτα...
Δεν μπορείς να ζητήσεις να στα κάνουν εισαγωγή?
Ή γενικά δεν έρχονται γιατί δεν καλύπτουν τα τυπικά στάνταρ που έχει θέσει η Ελλάδα?
Ένα τηλέφωνο στα κεντρικά στην bridgestone στην Ελλάδα θα σου λύσει πολλές απορίες πάντως. -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
:
Εγω,ολοένα και περισσότερο,αρχίζω να κλείνω προς τη λύση των ημι-σλίκ για χρηση δρόμου.
Υψηλής απόδωσης πολιτικό δεν φαίνεται να υπάρχει τίποτα το σοβαρο σε 15άρι πλέον -
Και εγώ τα PremiumContact2 φοράω σε 195-55/16 και πιστεύω οτι είναι πολύ καλά λάσχτιχα... δεν αργούν να ζεσταθούν και κρατάνε καλά σε γρήγορους ρυθμούς.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ευχαριστώ...
οπότε,μάλλον όχι.
Σημερα εψαξα κι'εγω μπάς και βρω και καβαντζαρω καμια τετράδα re-720 σε 15άρια,αλλά μάταια.Θα αρχίσουνε τα πειράματα
τα Pirelli τα έχεις κοιτάξει καθόλου Αντρέα;
-
Για ποιά πιρέλλι μιλάς Σαββα;
Μέχρι στιγμής ειχα δυο φορες δοκιμάσει πιρέλλι και δεν μου ειχανε αρεσει καθόλου.Τα μόνα που μου ειχανε αφησει καλή εντυπωση ήταν κάτι Ρ-5000 ΝΤΡΑΓΚΟ διότι δεν τρωγώτανε εύκολα στην πίστα
-
γενικά Andrew....
-
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
1) Michelin Pilot ExaltoII 205/50/17 89W (εργοστασιακό)
Πολύ καλό κράτημα και δέν θέλει καθόλου ζέσταμα. Το πρόβλημα του είναι το πολύ μαλακό πλαινό και το οτι αν το πιέζεις υπερθερμαίνεται σχετικά γρήγορα και αρχίζει να γλιστράει τρελά. Πχ αν πάς τέζα στην Πεντέλη, κάπου στα μισά της διαδρομής θα παραδώσουν το πνεύμα.
εισαι σιγουρος για αυτο γιατ απο οτι βλεπω εχουν δεικτη ταχυτητας W που σημαινει οτι ειναι μεχρι 270 χιλιομετρα αλλα ειναι αρκετα εως πολυ σκληρα.
μετα με δεικτη ταχυτητας W εισαι σιγουρος οτι δεν θελει ζεσταμε ?? αυτο ειναι πολυ δυσκολο αρα μηπως γλυστρανε επειδη ειναι ακομα κρυα ??
Αφου λέω οτι κρατάνε καλά στην αρχή και μετά πέφτει η απόδοση. Και αυτό γίνεται μόνο όταν πάω τέζα. Με απλά σβέλτους ρυθμούς δέν υπάρχει πτώση της απόδοσης. Αν ήταν έτσι, τα άλλα δύο λάστιχα που έχουν ακόμα πιο υψηλό δείκτη ταχύτητας (Y=300km/h) θα έπρεπε να είναι μονίμως σαπούνια.
Ο μόνος λόγος κατα τη γνώμη μου να αποφύγεις μεγάλους δείκτες ταχύτητας είναι το αυξημένο κόστος. Η διαφορά στο ζέσταμα είναι απο αμελητέα ως μηδενική μεταξύ διαφορετικών δεικτών.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Για ποιά πιρέλλι μιλάς Σαββα;Μέχρι στιγμής ειχα δυο φορες δοκιμάσει πιρέλλι και δεν μου ειχανε αρεσει καθόλου.Τα μόνα που μου ειχανε αφησει καλή εντυπωση ήταν κάτι Ρ-5000 ΝΤΡΑΓΚΟ διότι δεν τρωγώτανε εύκολα στην πίστα
Απο Pirelli μπορείς να δοκιμάσεις σε 195/50/15 το Drago ή το P7. Και τα δύο είναι σε πολύ χαμηλή τιμή γιατι νομίζω έχουν καταργηθεί/καταργούνται σύντομα. Μήν βάλεις P6 ή P6000, δέν κάνουν για πίστα.
Πάντως πρέπει αργά ή γρήγορα να σκεφτείς την αλλαγή ζαντών γιατι σε λίγο καιρό δέν θα βρίσκεις λάστιχα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πάντως πρέπει αργά ή γρήγορα να σκεφτείς την αλλαγή ζαντών γιατι σε λίγο καιρό δέν θα βρίσκεις λάστιχα.
Aυτη ειναι η δεύτερη εναλλακτική λύση,μιάς και ήδη έχω τρείς τετράδες 15άρες ζαντες.
Σε αυτη την περίπτωση,θα φοραω τα πολιτικά στις νεες (16άρες ή 17άρες-ότι βρω) και τα χιονολάστιχα και ημισλίκ στα 15άριαΓια την ωρα πάντως προσανατολίζομαι περισσότερο στην πρωτη εναλλακτική,να φοραω σαν πολιτικά κάποια ημισλίκ
-
Aντρέα αυτό έχεις;
-
Αυτο,σε πεντάθυρο.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ο μόνος λόγος κατα τη γνώμη μου να αποφύγεις μεγάλους δείκτες ταχύτητας είναι το αυξημένο κόστος. Η διαφορά στο ζέσταμα είναι απο αμελητέα ως μηδενική μεταξύ διαφορετικών δεικτών.
αυτο ειναι μεγαλο λαθος οχι μονο εχει διαφορα στο ζεσταμε αλλα θελει και πιο πολυ ωρα αυτο βεβαια εξαρταται και απο το τι αμαξι εχεις αλλα το οτι εχει μεγαλη διαφορα ειναι σιγουρο.
-
Τα Mabor και Goodrich αξίζουν μια ματιά σαν ελαστικά?
Τα βρίσκω στα 300 έναντι 370-380 των Continental PremiumContact2 και Mισελν Ένερτζι -
Μαριο μπονι κατα την γνωμη μου ασε τα ενερτζι κατα μερους!
Απο εκει και περα δες και για αλλες εταιρειες αλλα η γνωμη μου ειναι να μην βιαστεις να βαλεις ενα ελαστικο το οποιο θα ειναι μεν 20ευρω φτηνοτερο αλλα δεν θα σου δινει τη ασφαλεια καποιου αλλου αλλα και θα υπαρχει πιθανοτητα να φαγωθει πιο γρηγορα οποτε θα σου βγει πολυ πιο ακριβο απο τα 20 ευρω που θα κερδισεις αρχικα!
-
μάλλον τα Contact2 θα βάλω μπορεί και σήμερα.Στα 380 τα βρήκα εδώ κοντά απο μεγάλο λαστιχά της Σαλονίκης
-
Σε τι διασταση τα θες γιατι μπορει να βρω να σου κοψω κανενα 50αρικο
-
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
αυτο ειναι μεγαλο λαθος οχι μονο εχει διαφορα στο ζεσταμε αλλα θελει και πιο πολυ ωρα αυτο βεβαια εξαρταται και απο το τι αμαξι εχεις αλλα το οτι εχει μεγαλη διαφορα ειναι σιγουρο.
Αυτή είναι μια μεγάλη απορία που έχω. Ο δείκτης ταχύτητας μας λέει ότι το ελαστικό δε θα καταστραφεί από υπερθέρμανση όταν τρέχεις με το μέγιστο φορτίο και τη μέγιστη ταχύτητα 180 ή 240 χαω. Αν πηγαίνεις με 80 τι διαφορά θερμοκρασίας θα έχουν τα δύο λάστιχα; θα είναι μετρήσιμη;
-
Ανδρέα άλλαξα λάστιχα, έβαλα A-drive 185/70/14. Είναι πιο ήσυχα από τα παλιά (πόσο παλιά νομίζεις, 109 έγραφαν τα vector 3). To πέλμα σα καινούριο ήταν, το ένα το κράτησα για ρεζέρβα - εκείνη ήταν ΠΟΛΥ παλιά.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Σε τι διασταση τα θες γιατι μπορει να βρω να σου κοψω κανενα 50αρικο205-60-15 με δείκτη Η
Mαγαζί έχεις?
στείλε με πμ
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....