-
400 ευράκια δηλαδή
Εγώ έπαθα πλάκα πάντως με τα Brigestone τα 330 Καμιά σχέση με ότι λες εσύ
Με βλέπω προς αυτή την εταιρία πάλι
Ποια μοντέλλα είναι για μένα? -
Ο χρήστης mario boni έγραψε:
400 ευράκια δηλαδή
Εγώ έπαθα πλάκα πάντως με τα Brigestone τα 330 Καμιά σχέση με ότι λες εσύΑν εσένα σε ικανοποίησαν εμένα δε μου πέφτει λόγος
Με βλέπω προς αυτή την εταιρία πάλι
Ποια μοντέλλα είναι για μένα?Στη διάστασή σου η Bridgestone βγάζει τα Turanza ER300 με κόστος και αυτά κοντά στα 360-380 ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Τα φορούσε ο αδερφός μου στην Corolla του και δε ζεσταίνοντας εύκολα, σε μεγαλύτερα και βαρύτερα αυτοκίνητα όμως, όπως η BMW σου, απ' ότι ξέρω συμπεριφέρονται καλύτερα.
-
Παιδιά, συγννώμη, αλλά μακριά από turanza.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παιδιά, συγννώμη, αλλά μακριά από turanza.Εγώ συμφωνώ μαζί σου, απλά επειδή ήδη έχω εκφράσει μια αρνητική άποψη περί των Bridgestone είπα να μη γίνω εντελώς εγκάθετος
Άποψή μου είναι ότι καλύτερη επιλογή είναι τα Continental PremiumContact 2, όπως έχω ήδη αναφέρει.
Προσωπικά άλλαξα τα B330 σε 2 χρόνια και 15000 χλμ γιατί είχαν αρχίσει να με ανησυχούν, ενώ ο αδερφός μου άλλαξε τα ER300 σε 1 χρόνο και 20000 χλμ γιατί το ABS δούλευε υπερωρίες και το αυτοκίνητο σχεδόν δε μπορούσε να ξεκινήσει σε ανηφόρα από το σπινιάρισμα.
Τέλος, θα ήθελα να πω ότι η απόδοση όλων των τύπων ελαστικών μιας εταιρίας δεν είναι ανάλογη, οπότε ακόμα και αν τα B330 σε ικανοποίησαν αυτό δε σημαίνει ότι θα συμβεί κάτι αντίστοιχο και με τα ER300.
-
Φοράω τα τουράνζα, και περιμένω να τελειώσω με τα ταξίδια μου και να βάλω τα premium contact 2. Άντε να τελειώνω με τα σαπούνια.
-
σε μένα γίνεται τελείως το ανάποδο!!
βέβαια όταν είχα τα Β320 το αμάξι σπίνιαρε φουλ και δεν σταματούσε με τίποτα!Μετά με τα Εvo έστρωσε σε τρελό βαθμό!Δηλαδή Premium Contact2 λέτε?
-
Ο χρήστης mario boni έγραψε:
Δηλαδή Premium Contact2 λέτε?Προσωπικά αυτά προτείνω, είναι πάντως γεγονός ότι για να έχει κάποιος ολοκληρωμένη άποψη πρέπει να έχει δοκιμάσει στο ίδιο αυτοκίνητο μια πληθώρα ελαστικών, κάτι όχι πολύ εύκολο.
Αν θες δες τα test εδώ:
http://www.tyretest.com/pkw_sommerreife ... index.html
http://www.tyretest.com/pkw_sommerreife ... index.htmlΣημειωτέον ότι το 1 είναι το καλύτερο και το 5 το χειρότερο.
-
ωραίος!
ευχαριστώ πολύ -
Σε τι τιμή είναι τα Exalto II;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Σε τι τιμή είναι τα Exalto II;Στην Αθήνα ο αδερφός μου τα τοποθέτησε προ εξαμήνου 340
-
Ευχαριστώ Aserf.
-
Έχω βάλει εδώ και μια εβδομάδα στο αυτοκίνητό μου μία τετράδα μεταχειρισμένα Goodyear F1 225/45/17 91Y, αλλά μόλις χθές κατάφερα να τα δοκιμάσω.
Κάνω μιά λιστα με τα λάστιχα που έχω δοκιμάσει ώς τώρα στο C4:
1) Michelin Pilot ExaltoII 205/50/17 89W (εργοστασιακό)
Πολύ καλό κράτημα και δέν θέλει καθόλου ζέσταμα. Το πρόβλημα του είναι το πολύ μαλακό πλαινό και το οτι αν το πιέζεις υπερθερμαίνεται σχετικά γρήγορα και αρχίζει να γλιστράει τρελά. Πχ αν πάς τέζα στην Πεντέλη, κάπου στα μισά της διαδρομής θα παραδώσουν το πνεύμα.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον κατα βάση το θέλει για άνεση και καθημερινή οδήγηση και που και που το χώνει και σε κανα στροφιλίκι. Δέν το συνιστώ σε ινδιάνους και σε καμία περίπτωση δεν κάνει για χρήση σε πίστα, δέν θα αντέξει ούτε ένα γύρο
2) Pirelli PZero Nero 215/45/17 91Y (μεταχειρισμένα)
Αυτό θέλει λίγο ζέσταμα για να αρχίσει να κρατάει, όχι τίποτα τραγικό, 2-3 γρήγορες στροφές να πάρεις και είναι έτοιμο. Σε κρατήματα είναι εφάμιλλο ή ίσως ελαφρά υποδεέστερο του Exalto, αλλά βέβαια αυτά που έβαλα αν και είχαν αρκετό πέλμα, ήταν εμφανώς στραβοπατημένα και σίγουρα επηρεάζει το κράτημα. Αντίθετα με το Exalto, όσο και να τα πιέσα δέν είδα πτώση στην απόδωση. Σίγουρα είναι πιό κατάλληλο για τον ινδιάνο παρά γι αυτόν που θέλει να μετακινηθεί απο το σημείο Α στο σημείο Β.
3) Goodyear F1 GSD3 225/45/17 91Y (μεταχειρισμένα)
Αυτό το λάστιχο πραγματικά με εντυπωσίασε. Δέν ξέρω αν σε αυτό βοήθησε το οτι είναι 2 πόντους φαρδύτερο και έχει λίγο μεγαλύτερη διάμετρο απο την εργοστασιακή διάσταση, πάντως είχε με διαφορά το καλύτερο κράτημα απο τα άλλα δύο. Μάλιστα υπήρχαν περιπτώσεις που όταν πάταγα τέρμα το γκάζι μέσα στην στροφή η μούρη να τραβά ελαφρώς προς το εσωτερικό της στροφής, κάτι το οποίο δέν έχω νοιώσει ποτέ με τα άλλα δύο. Απο αποψη ζεστάματος είναι κάπου ανάμεσα σε ExaltoII και Pzero Nero. Όσο για αντοχή στο σκίσιμο μου φάνηκε οτι στην επιστροφή έπεσε ελαφρά η απόδωση αλλά μπορεί να ήμουν εγώ κουρασμένος.
-
Ξέρει κανένας αν υπάρχουν στην Ελλάδα αυτά; http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Bridgestone&tireModel=Potenza+RE-01R
Ευχαριστώ...
-
Φίλε dog80, φοβάμαι ότι είναι παρακινδυνευμένη η σύγκριση ελαστικών διαφορετικών διαστάσεων/προφίλ και μάλιστα μεταχειρισμένων, οπότε δεν έχουν καν τον ίδιο βαθμό φθοράς.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ξέρει κανένας αν υπάρχουν στην Ελλάδα αυτά; http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Bridgestone&tireModel=Potenza+RE-01RΕυχαριστώ...
Στο σαιτ της εταιρίας,δεν εμφανίζονται.
http://www.bridgestone.gr/bfe/v/index.j ... 002059RCRD
οπότε,μάλλον όχι.
Σημερα εψαξα κι'εγω μπάς και βρω και καβαντζαρω καμια τετράδα re-720 σε 15άρια,αλλά μάταια.Θα αρχίσουνε τα πειράματα
-
κανα site με τιμές ελαστικών υπάρχει?με πμ ας μου πει κάποιος τουλάχιστον για να μη διαφημίζουμε
για τα Continental PremiumContact2 σε διάσταση 205/60/15 με δείκτη Η φίλος λαστιχάς μου είπε 340 ευρώ περίπου
Αξίζει να δω κανένα άλλο λάστιχο?
κάποιος που να έχει τα Continental αυτά να πει εντυπώσεις?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
1) Michelin Pilot ExaltoII 205/50/17 89W (εργοστασιακό)
Πολύ καλό κράτημα και δέν θέλει καθόλου ζέσταμα. Το πρόβλημα του είναι το πολύ μαλακό πλαινό και το οτι αν το πιέζεις υπερθερμαίνεται σχετικά γρήγορα και αρχίζει να γλιστράει τρελά. Πχ αν πάς τέζα στην Πεντέλη, κάπου στα μισά της διαδρομής θα παραδώσουν το πνεύμα.
εισαι σιγουρος για αυτο γιατ απο οτι βλεπω εχουν δεικτη ταχυτητας W που σημαινει οτι ειναι μεχρι 270 χιλιομετρα αλλα ειναι αρκετα εως πολυ σκληρα.
μετα με δεικτη ταχυτητας W εισαι σιγουρος οτι δεν θελει ζεσταμε ?? αυτο ειναι πολυ δυσκολο αρα μηπως γλυστρανε επειδη ειναι ακομα κρυα ??
-
Eγω που εχω τα premium contact σε διασταση 185/60r14 και ειναι πιστευω πολυ καλα!
Εχω οδηγησει πολυ και τα sportcontact2 πολλα χιλιομετρα και πιστεω ειναι κορυφαια γενικα πιστευω οτι σε καθε κατηγορια εχει πολυ καλα λαστιχα!οποτε αν δεν υπαρχει προβλημα χρηματων τα συνιστω!
-
τα premium2 έχεις ή τα 1?
εγώ τα 1 φοράω εδώ και 4 χρόνια(πολλά ε?) και έχουν παραδώσει πνέυμα πλέον αν και έχουν πέλμα.Αν και από την αρχή δεν αισθανόμουν ποτέ σιγουρος με αυτάΔεν θέλω να δώσω και τα τρελά λεφτά για λάστιχα αφού θα τα χαρώ για κανα 2μηνο ακόμη.Δεν το ρισκάρω να φύγω από το δρόμο όμως και να πληρώνω 10 φορές τα λάστιχα!
-
Ο χρήστης iceman_n έγραψε:
b]1) Michelin Pilot ExaltoII 205/50/17 89W (εργοστασιακό)[/b]
εισαι σιγουρος για αυτο γιατ απο οτι βλεπω εχουν δεικτη ταχυτητας W που σημαινει οτι ειναι μεχρι 270 χιλιομετρα αλλα ειναι αρκετα εως πολυ σκληρα.
μετα με δεικτη ταχυτητας W εισαι σιγουρος οτι δεν θελει ζεσταμε ?? αυτο ειναι πολυ δυσκολο αρα μηπως γλυστρανε επειδη ειναι ακομα κρυα ??
Και το Ibiza 1.4 Sport φοράει από το εργοστάσιο λάστιχα 205/45/16 W.
Φαίνεται ότι αυτά τους περισσεύουν, αυτά βάζουν...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....