-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Απορίες...Πως έγινε επιλογή του Ελληνικού και αγνοήθηκαν άλλοι χώροι όπως τα Μέγαρα που η επένδυση για τη διαχειρησή τους ξεπερνάει τη λογική?
Η όποια παραπάνω προβολή λόγω θέσης ξεπερνάει την ανάγκη της υποστήριξης ενός καθαρόαιμου χώρου?
Καλή η υποστήριξη, αλλά έτσι που το γράφεις θα σε παρεξηγήσει κανείς...
Το χρώσταγαν να το διοργανώσουν στα Μέγαρα; Λες και αθέτησαν συμβόλαιο...και εχουν το δικαίωμα (και ΗΘΙΚΆ) να αποφασίζουν?
από πότε έχουν να γίνουν εκλογές?Άντε πάλι η ηθική!!
Γιατί δηλαδή δεν έχουν;
Στην τελευταία συνέλευση του ΣΟΑΑ (μου είχαν πει πως είχες υποσχεθεί να έρθεις, αλλά κάτι σε κράτησε μακρυά... ) πάρθηκε η απόφαση από τους παρευρισκόμενους να γίνει πρώτα μια αναδιοργάνωση του ΣΟΑΑ και μετά εκλογές. Τελικά όλοι συμφώνησαν για το καλό και όχι το προσωπικό ώφελος.Ανήθικο, ε;
Γιατί επελέγει για την εκδήλωση στο Ελληνικό επαγγελματίας οργανωτής και όχι μία από τις παραδοσιακές λέσχες?
πιστεύω πως σε κάποιο επίπεδο θα υπάρξει διαφορά!Μακάρι... ΠΟυ όμως? Μυστικό είναι?
Ποιά είναι η οικονομική συμφωνία?
Conspiracy Theory? Μου αρέσει! Το έχω δει κάμποσες φορές σε DVD!
Γιατί δεν έγινε ο αγώνας του ΑΟΠ στα Μέγαρα πριν λίγες εβδομάδες?...
ΣΟΑΑ-ΕΘΕΑ και Νισαν τι προπσπάθειες έκαναν?Πως έγινε αγώνας αμέσως μετά στη Ρόδο?
Το κόστος είναι αντίστοιχο?
Ποιοί ωφελήθηκαν?
Τώρα αυτό είναι αρμόδιος ο ΣΟΑΑ να το απαντήσει;
Δεν είναι κουφό και περίεργο ότι η πίστα των Μεγάρων δεν έχει κάνει ούτε μία εμπορική πράξη με τη Νισάν σε σχέση με το ενιαίο?
Δηλαδή; Για κάνε το πιο λιανά σε εμένα που ούτε με ενιαίο εμπλέκομαι ούτε με Τεχνικές Εκδόσεις ούτε με Νισσάν. Τι θα έπρεπε να είχε γίνει για να μην είναι περίεργο;
Δεν είναι κρίμα που τα Μέγαρα για εκδήλωση του ΣΟΑΑ αποτελούσαν απλά εναλλακτική λύση? Ποιών γ,μτ... ποιών??? Ε??? Ποιών? !!!
Του Ελληνικού ίσως, το οποίο θα δώσει περισσότερο κοινό ίσως και περισσότερες συμμετοχές;
Εγώ, ο αιώνιος συνοδηγός, που δεν αλλάζω το δεξί μου μπάκετ για ΚΑΝΕΝΑ αριστερό, αν μπορούσα να μην έχω υπηρεσία ΠΣΚ θα έτρεχα στο Ελληνικό απλά για να τρέξω!!! Για να έχω τη χαρά να γευτώ το Ελληνικό πριν το πιάσουν στα δόντια τους οι φαταούλες που λέει ο Καββαθάς.
Ίσως η λογική μου είναι λάθος, ίσως έτσι γίνω ο μόνος υπεύθυνος που τα Μέγαρα αύριο θα κλείσουν (τραβηγμένο από όλες τις άκρες, ε;; ). Πάντως αυτή είναι η λογική μου, και σίγουρα πολλών άλλων, αγωνιζόμενων και θεατών. Και σε τελική ανάλυση γιατί πρέπει να λογοδοτήσουν για την επιλογή τους σε μια ελεύθερη χώρα;
Μακάρι να προκληθώ να γίνει κουβέντα στα ίσια... Κανένας θαραλέος για απάντηση-εις???
Από αυτούς που έχουν δικαίωμα ψήφου βέβαια και όχι από τους εθελοντές του χώρου που έχουν εξελίξει το θέμα προσωπική τους υπόθεση.
Στρατισινο
Από τα 18 μου (μια 10ετία πλέον... άουτς...) έχω δικαίωμα ψήφου!
-
Ηρεμα ρε Γιώργο!!
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω...και δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τόσο πολύ μένος!!??...Τι διάλο?!...Κατηγορείται για κάτι ο ΣΧ και δεν το έχω καταλάβει??!!Ηρεμα ρε παίδες!!...Στο ίδιο αλώνι αλωνίζετε...ΟΛΟΙ!!!
-
Σχετικό-Άσχετο...
Γνωρίζετε οτι το Ελληνικό θα γίνει Εκθεσιακό Κέντρο το 2005, το έχει ήδη αναγγείλει ο ΕΟΤ στο εξωτερικό και αν δεν απατώμαι μεγάλη αλυσίδα Ξενοδοχείων διεκδικεί τον περιβάλλοντα χώρο ή μέρος του αεροδρομίου για να κατασκευάσει ξενοδοχειακή μονάδα...Όπως και να έχει επι το προκειμένου έχουν ακουστεί τόσες γνώμες και ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι του αρέσει και τραβάει η ψυχή του, λίγος όμως σεβασμός προς μεγαλυτέρους μας αλλά και καταξιωμένους του χώρου δεν βλάπτει
-
Μαθιέ μπορεί να δουλέψει με το Φόρουμ???
-
Muting σε μένα;
Ούτε ο στρατός δε μπόρεσε! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ηρεμα ρε Γιώργο!!
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω...και δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τόσο πολύ μένος!!??...Τι διάλο?!...Κατηγορείται για κάτι ο ΣΧ και δεν το έχω καταλάβει??!!Ηρεμα ρε παίδες!!...Στο ίδιο αλώνι αλωνίζετε...ΟΛΟΙ!!!
Για διάβασε και άλλη μία...
Πού με βλέπεις να τον κατηγορώ; -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Για διάβασε και άλλη μία...Πού με βλέπεις να τον κατηγορώ;το υφος σου πάντως γιώργο και οι φατσούλες καθε άλλο παρα αθώα είναι...
λίγο σεβασμό βρε συ, πριν ένα χρόνο θυμάμε στην πεύκη που καθόσουν δίπλα του μαζεμένος και προσυλομένος σε αυτά που μας έλεγε και στις συμβουλές/προτάσεις που σου έκανε λίγο πριν φύγεις για τα 'ξένα' {μην το αρνηθείς κακομοίρη μου, έχουμε και φωτό που το αποδεικνύουν } και τώρα να μιλάς με τέτοιο τρόπο??? γνώμη μου αλλά είσαι λάθος...συμφωνώ στο να υποστηρίζεις κάτι με όλη σου την ψυχή, αλλά υπάρχει και μέτρο στο πως τουλάχιστον το υποστηρίζεις σε ότι έχει να κάνει με την ιστορία του...και ο ΣΧ δεν είναι κανένας τυχαίος...
φιλικά
ρένα... -
Άμα προσπαθείς να βρεις κάτι να μην είναι αθώο, θα το βρείς, κι ας είναι αθώο. (φατσούλα, χμμμ... ύποπτον! )
Δεν έχω καμία προσωπική διαφωνία με το Στράτη, και την προσήλωση που λες όχι μόνο δεν την αρνούμαι, αλλά είτε το πιστεύεις είτε όχι, ακόμα διαβάζω με την ίδια προσήλωση τις δημοσιεύσεις του. Το να απαντώ σε ερωτήματά του τη στιγμή που ο ίδιος το ζήτησε για να γίνει διάλογος ούτε λάθος το βλέπω, ούτε ύποπτο, και απορώ που το βλέπεις εσύ. Επίσης που στο καλό βλέπεις να θίγω την ιστορία του;
Ο ένας βλέπει κατηγορίες, ο άλλος μη αθώα πράγματα που θίγουν ιστορία.
Ας είναι, και καλή καρδιά! -
γίωργο, δεν προσπαθώ να βρώ τίποτε ένοχο ή αθώο, ας μην κρυβόμαστε πίσω απο τις λέξεις...το όλο ύφος της γραφής σου είναι κάπως!!!...αν δεν το καταλαβαίνεις εσύ...πάω πάσο...αν πιστεύεις οτι εγώ είμαι υπερβολική...πάλι πάω πάσο...γιατι αποδυκνείεται για άλλη μια φορά ποσο παρεξηγήσιμος είναι ο γραπτός λόγος...[χωρίς ένοχες ή αθώες φατσούλες]
-
Γιώργο Αν ήθελες κουβέντα θα έκανες διαφορετική τοποθέτηση!
Δεν μπορείς να μιλήσεις σε μένα για τον ΣΟΑΑ γμτ και ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ! Πιστεψέ με... Αν πάλι όχι, ρώτα να μάθεις...
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ! ΟΥΔΕΠΟΤΕ!
Την ιστορία μου στον ΣΟΑΑ με λάθη και πιστεύω και προσφορά τη μοιράζομαι με όσους την ξέρουν και βέβαια με αυτούς που κάναμε ότι κάναμε μαζί... κάμποσα χρόνια στα υπόγεια.Δέχομαι το σχόλιο του Μπάμπη και βέβαια και την όποια κριτική του, αφού έχει πολεμήσει όσο λίγοι για το σύνδεσμο...
και με την ευκαιρία!
ανακαλώ δημόσια τα περί κακοήθειας σε σχέση με το φίλο μου γιατρό που όμως αν υπονοεί κάτι θα πρέπει να το πει... και βέβαια ξέρει καλά πως είναι η 3η φορά που με στεναχωρεί τόσο πολύ στα πολλά χρόνια που συνδεόμαστε. Είναι σαφές πως όταν γράφει με κεφαλαία δεν ξαναδιαβάζει. Το ίδιο κάνω και εγώ πάντως όπως λέει και ο πιό ψύχραιμος ΝΤ.Και επιμένω... Στα 50 μου πάω όπου θέλω και για να παίξω το ρόλο μου πραγματικά με συγκεκριμένη προσφορά και όχι με λόγια και τηλέφωνα, δεν πρέπεοι , δεν υπάρχει λογος να είμαι και εγώ εκεί.΄
Γίνεται και από μακριά. Χωρίς φωνές. Ούτε με ψιθύρους αλλά με έργα.
Και εδώ που μπαόινετε και γράφετε και ειρωνεύεστε και απορίπτετε και υπονοείτε με την τρέλλα έγινε και μάλιστα κοστίζει.
Και τα Μέγαρα κοστίζουν και κρίμα που κάθε φορά πρέπει να σας υπενθυμίζουμε πως το τρελλό τους κόστος επιβαρύνει την εταιρεία στην οποία εργαζόμαστε και βέβαια μας επιτρέπει να διαθέτουμε και το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό βήμα. Γιατί λοιοπόν παραξενεύεστε που αισθανόμαστε προδομένοι από΄το ίδιο μας τον σύνδεσμο? Παράλογο και αυτό.?! Και αν νεαροί φίλοι δεν μπορώ να σεβαστώ τις απόψεις σας όπως τις εκφράζετε απορώ για άλλους όπως ο Δήμος, ο Χρίστος, ο γιατρός , ο στράτος κ.λπ, κ.λπ... που δεν μπορούν να καταλάβουν-βετε... Κρίμα!Για την ι9στορία, Μακάρι να είχα δικό μου όχημα και να συμμετείχα στη γιορτή. Εχοντας προηγηθεί η πρόσκληση αντι να πάω θεατής εδώ αποφάσισα να πάω εκεί. Θα πάρω τη γυναίκα μου και θα ανηφορίσω και με πειράζει που δεν το καταλαβαίνουν ο χρίστος και ο στράτος. Από τους νέους δεν έχω απαίτηση. Είναι σαν το μανωλάκη το συνεργάτη μου που με σέβεται επειδή έτσι πρέπει και όχι για κάποια καλά περάσματα και για κάμποσο κόπο και πολύ ιδρώτα σε δοιάφορους ρόλους.
Στρατισινο
-
[
Και τα Μέγαρα κοστίζουν και κρίμα που κάθε φορά πρέπει να σας υπενθυμίζουμε πως το τρελλό τους κόστος επιβαρύνει την εταιρεία στην οποία εργαζόμαστε και βέβαια μας επιτρέπει να διαθέτουμε και το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό βήμα. Γιατί λοιοπόν παραξενεύεστε που αισθανόμαστε προδομένοι από΄το ίδιο μας τον σύνδεσμο? Παράλογο και αυτό.?! Και αν νεαροί φίλοι δεν μπορώ να σεβαστώ τις απόψεις σας όπως τις εκφράζετε απορώ για άλλους όπως ο Δήμος, ο Χρίστος, ο γιατρός , ο στράτος κ.λπ, κ.λπ... που δεν μπορούν να καταλάβουν-βετε... Κρίμα!Να πω λοιπον το εξης : Υποχρεωση του συνδεσμου ειναι να παραγει οσο το δυνατον μεγαλυτερο και καλυτερο εργο για τα μελη του,με το πιο ανωδυνο για αυτα κοστος ,τουλαχιστον στην περιπτωση αυτης της εκδηλωσης (θεωρω απαραιτητη προυποθεση οτι ενα υγιες σχημα προσεγγιζει το 80-90% των μελων του και ΟΧΙ TO 10%,δηλαδη αυτους που τουλαχιστον για αυτη την γιορτη ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ!).Μεσα λοιπον απο αυτη την διαδικασια ισως εγινε και η αντιστοιχη επιλογη.
ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.Γιατι αν υπηρχε και δευτερη η τριτη εναλλακτικη λυση με μορφη πραγματικης πιστας,τοτε θα συζηταγαμε σε αλλη βαση το θεμα (περι προσφορας και ζητησης ο λογος)και βεβαια ,τοτε δεν θα ετρεχε ο συνδεσμος , αλλα οι πισταρχες για τον πελατη!
Ελπιζω τα παιδια μας να δουν και αλλου αγωνες σε πραγματικες πιστες , αν και προσωπικα δεν το πολυπιστευω.
Και κατι τελευταιο ξεκαθαρο και αντρικιο και οχι σε προσωπικο επιπεδο.Ελπιζω πισω απο ολα αυτα να μην κρυβεται ο φοβος μηπως το Ελληνικο με τον χρονο μετατραπει σε καινουργιο Τατοι.Γιατι τοτε πεφτουν μασκες,ετσι δεν ειναι?Μπαμπης Κολιγιαννης
-
ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ. (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΠΑ) .ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΩ. ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΣΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ν ΑΠΑΝΤΗΣΩ
Σ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΟΥ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΣΙΝΟ:
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.ΟΥΔΕΠΟΤΕ. (δικη μου συμπληρωση: ΤΟΥ ΣΟΑΑ)
ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ ΜΟΥ ΣΕ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΡΤΟΔΡΟΜΟ, ΚΑΛΕΣΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΣΙΝΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ (ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ) ,ΚΙ ΑΦΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΑΜΕ
ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ , ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ. ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ, ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΟΑΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΣΑΦΕΣ, ΟΤΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ
ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ
ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΠΟΡ ΜΕ ΜΕΝΑ, ΤΟΝ ΤΙΜΩ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΩ
ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΜΟΥ ΟΠΟΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΩ, ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΙΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ.
ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΠΛΑΤΗΣ. -
Να απαντησω στον Χρηστο.Νομιζω οτι ο Στρατης ειναι επιτιμος προεδρος.Σε αντιστοιχα δυσκολες καταστασεις οι επιτιμοι αναλαμβανουν μεχρι και ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ!!!,δεν περιμενουν προσκλησεις και διαφορα αλλα τυπολατρικα.Ετσι δεν ειναι?
Αν παλι κανω λαθος για τα του επιτιμου,τοτε γιατι ολοι εμεις που 'ματωσαμε η ματωνουμε ακομα'αφανως πολλες φορες (δεχομενοι και απειρα χτυπηματα στα αχαμνα) κανουμε το χρεος μας ,χωρις προσκλησεις και φανφαρες.
Τελικα οι αγωνες δεν ψαχνουν εθνοπατερες νομιζω, αλλα λυσεις και ανθρωπους που θα τις υλοποιησουν.Αυτα τα σε καλεσα ,δεν σε καλεσα μου σου του με συγχωρειται,αλλα προσωπικα τα θεωρω δικαιολογιες του κ....Και ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι οταν σφυριξει ο 'θειος' σηκωνομαστε και παραταμε τις δουλειες μας και τα σπιτια μας απο τις 5 το πρωι για να παμε στην Αμαλιαδα και σε αλλη περιπτωση 'μελη'δεν καταδεχονται ουτε το υπογειο ουτε τις συνευρεσεις.
Ειλικρινα τι κοινο συμφερον μπορουν να εχουν - εχουμε ποτε μα ποτε δεν το καταλαβα και δεν προκειται προσωπικα ουτε και να το δεχτω ουτε και να το καταλαβω.Μπαμπης Κολιγιαννης
-
ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.Γιατι αν υπηρχε και δευτερη η τριτη εναλλακτικη λυση με μορφη πραγματικης πιστας,τοτε θα συζηταγαμε σε αλλη βαση το θεμα (περι προσφορας και ζητησης ο λογος)και βεβαια ,τοτε δεν θα ετρεχε ο συνδεσμος , αλλα οι πισταρχες για τον πελατη!
Ελπιζω τα παιδια μας να δουν και αλλου αγωνες σε πραγματικες πιστες , αν και προσωπικα δεν το πολυπιστευωΑγαπητέ Μπάμπη γενναιόκαρδε, παίρνω αμπάριζα και βγαίνω.
Δηλαδή το «Παραλληλοδρόμιο» τι είναι; Δεν είναι αληθινή πίστα με την ακριβή έννοια του όρου, τουλάχιστον σε ότι αφορά τον αγωνιζόμενο;
Αν παρατήρησες δεν έγινε από τον υπογράφοντα καμιά τοποθέτηση σε αυτή τη θεματική ενότητα, σεβόμενος απλά τη γιορτή του αυτοκινήτου. Θα σου πει ίσως ο Κάστορας ή ο Γιάννης ο Μεσημέρης, ότι την ίδια ημερομηνία στο πρόγραμμα υπήρχε παράλληλο σπρίντ, που λόγω της «φοβερής» επιτυχίας του προγραμματισμένου θεσμού, θα γινόταν supermini rally, έτσι , για να έχουμε και ένα φθηνό ράλι. Τι να κάνουμε όμως! Προέχει η γιορτή του αυτοκινήτου. Οκ. Αλλαγή ημερομηνίας.Γιατί Μπάμπη δεν έχουμε αληθινές πίστες; Οι Σέρρες τι είναι; Ψεύτικη; Τα Μέγαρα; Το «Παραλληλοδρόμιο» τι είναι; Χωράφι; Πάντως το τελευταίο δεν «πρόδωσε» την ΑΛΑ στο Μ.Ρόδο του 2002 με συνεχή βροχή, αντίθετα με τη Λιλαία στο Ακρόπολις με 40 υπό σκιά. Μήπως παρατήρησες ότι από τη στιγμή που έγινε το παράλληλο, οι αγώνες μετακόμισαν από την Κορινθία; Το 2002, τα Ολύμπιο και Μ.Ρόδο έγιναν εκεί. Το Κορίνθου χρησιμοποιούσε σαν απλές τα όρια του «Παραλληλοδρομίου». Φέτος; Το Κορίνθου «μετακόμισε» 60 χιλιόμετρα μακριά, το Μ. Ρόδο έκανε διακοπές στη Β. Εύβοια και το Ολύμπιο πήγε στη Λιλαία. Αναρωτήθηκες αν κάποιοι θέλουν τους αγώνες σε πραγματικές πίστες; Τα παιδιά μας που βλέπουν, σίγουρα τους θέλουν. Για τα «παιδιά μας» που κάνουν αγώνες έχω αμφιβολίες. Ο πιστάρχης Μπάμπη κάνει τα πάντα για να μαζευτεί κόσμος. Στο τέλος από αυτό ζει. Δεν παρακαλάει όμως! Ξέρει τι πουλάει! Λάθος στην τιμή έκανε, αλλά ας πρόσεχε! (Πουλάει φθηνά, αλλά τέλος πάντων).
Αφού δεν έχουμε πραγματικές πίστες, τότε οι (τυχαία αναφορά για να μην παρεξηγηθούμε) Κυρκαίοι, Παπαδημητρίου, Μανιατιοπουλαίοι, Χ’τσοπανηδες, Στεφανήδες και traction,4Τ, Drive, Nissan,Renault, Εγνατία και άλλοι πολλοί , τι κάνουν εκεί; Μαζεύουν κοκκινογούλια; Δεν νομίζω. Οδηγούν, διασκεδάζουν, ρυθμίζουν τις proflex τους και ορμάνε.
Τι πάει να πει αληθινή πίστα Μπάμπη; Εγώ την ορίζω σαν ασφαλή χώρο κατάλληλο για προπόνηση και για αγώνες. Χώρο κατάλληλο για προσέλευση και μαγεία των θεατών. Τώρα αν οι θεατές δεν μαγεύονται, σπάνια φταίει το θέατρο.( Έγινε κι’ αυτό. Στη Λιλαία). Συνήθως φταίνε ο παραγωγός ή ο σκηνοθέτης, άντε και καμιά φορά οι ηθοποιοί.
Που είναι ο (οι) παραγωγός Μπάμπη; Αντί να «δημιουργήσει», ασχολείται με το αν ο Στράτης θα είναι εδώ ή εκεί. Ο σκηνοθέτης; Μετράει βαθμούς και χρησιμοποιεί άβακα, για να στέψει τον πρωταθλητή.
Οι αληθινές πίστες μας μάραναν;
Πάντως Μπάμπη, το «Παραλληλοδρόμιο» είναι αληθινή πίστα και ο ιδιοκτήτης της τρέχει για τον πελάτη. Για ρώτα; Θα το αρνηθεί κάποιος;
Φίλε Μπάμπη, θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο προσεκτικός σε χαρακτηρισμούς περί αληθινών πιστών, γιατί η μπάλα πιάνει και άλλους.
Ξέρεις, ενώ έγραφα αυτές τις γραμμές, μου τηλεφώνησε ο Άρης για να δει αν μάζεψα συμμετοχές για τη γιορτή και μου είπε ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και χωμάτινα λάστιχα στη γιορτή, γιατί απλά θα υπάρχει και άλλη διαδρομή για τους «χωμάτινους».
Τόσο δύσκολο είναι αλήθεια να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει και να έχουμε πολλές μορφές αγώνων για όλους και για όλα τα βαλάντια;
Θες να σου πω και το άλλο;
Και γιατί να μην γινόταν η γιορτή ταυτόχρονα στα Μέγαρα, στις Σέρρες και στη γειτονιά μου, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουμε ή δεν έχουμε αληθινές πίστες; Αλλά άσε, αυτό δεν θέλει άβακα! Θέλει κόπο και φαντασία! Θέλει τον Μεσημέρη να τρέχει από το ένα μεσημέρι μέχρι το άλλο και τον Άρη να χωρίσει από τη γυναίκα του, για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. (Αναφέρομαι στον Μεσημέρη σαν πρόεδρο και στον Άρη σαν τον νεροκουβαλητή της όλης εκδήλωσης, που στο τέλος όλοι θα τους ξεχάσουν, χωρίς να υποτιμώ όλους όσοι ασχολούνται με την επιτυχία του πονήματος, απλά δεν ξέρω ποιοι είναι. Τουλάχιστον, εγώ προσωπικά μιλώ με τον Κάστορα και στοιχηματίζω ότι ο λογαριασμός του κινητού του θα φθάσει σε 4ψήφιο νούμερο σε ευρώ.)
Μπάμπη, απορώ και εξίσταμαι πως πετάς στον αέρα τα περί «αληθινών πιστών» και υπαινίσσεσαι τα περί μονοπωλίου στο χώρο, όταν δεν έγινε η παραμικρή επαγγελματική επαφή με τον υπογράφοντα.
Στο τέλος ρε γαμώ το, προσβάλεις αυτούς που έκαναν την προσπάθεια ,ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αν το αποτέλεσμα είναι κακό, χες τους. Αν είναι καλό όμως;Λάμπης Κουρτέσης
Υ.Γ. Συγγνώμη για την πολυλογία, αλλά δεν αντέχω τους αφορισμούς, που έστω και ξώφαλτσα, αγγίζουν τη δουλειά μου.
-
Θα υπάρξουν δύο διαδρομές , μία ασφάλτινη και μία ασφαλτος - χώμα.
Επιτρέπονται όλα τα ελαστικά.
Το Σάββατο Τεχνικός - Διοικητικός Έλεγχος , ελεύθερα δοκιμαστικά.
Κυριακή χρονομετρημένα και αγώνας. -
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
Ελπιζω τα παιδια μας να δουν και αλλου αγωνες σε πραγματικες πιστες , αν και προσωπικα δεν το πολυπιστευωΑγαπητέ Μπάμπη γενναιόκαρδε, παίρνω αμπάριζα και βγαίνω.
Δηλαδή το «Παραλληλοδρόμιο» τι είναι; Δεν είναι αληθινή πίστα με την ακριβή έννοια του όρου, τουλάχιστον σε ότι αφορά τον αγωνιζόμενο;
Αν παρατήρησες δεν έγινε από τον υπογράφοντα καμιά τοποθέτηση σε αυτή τη θεματική ενότητα, σεβόμενος απλά τη γιορτή του αυτοκινήτου. Θα σου πει ίσως ο Κάστορας ή ο Γιάννης ο Μεσημέρης, ότι την ίδια ημερομηνία στο πρόγραμμα υπήρχε παράλληλο σπρίντ, που λόγω της «φοβερής» επιτυχίας του προγραμματισμένου θεσμού, θα γινόταν supermini rally, έτσι , για να έχουμε και ένα φθηνό ράλι. Τι να κάνουμε όμως! Προέχει η γιορτή του αυτοκινήτου. Οκ. Αλλαγή ημερομηνίας.Γιατί Μπάμπη δεν έχουμε αληθινές πίστες; Οι Σέρρες τι είναι; Ψεύτικη; Τα Μέγαρα; Το «Παραλληλοδρόμιο» τι είναι; Χωράφι; Πάντως το τελευταίο δεν «πρόδωσε» την ΑΛΑ στο Μ.Ρόδο του 2002 με συνεχή βροχή, αντίθετα με τη Λιλαία στο Ακρόπολις με 40 υπό σκιά. Μήπως παρατήρησες ότι από τη στιγμή που έγινε το παράλληλο, οι αγώνες μετακόμισαν από την Κορινθία; Το 2002, τα Ολύμπιο και Μ.Ρόδο έγιναν εκεί. Το Κορίνθου χρησιμοποιούσε σαν απλές τα όρια του «Παραλληλοδρομίου». Φέτος; Το Κορίνθου «μετακόμισε» 60 χιλιόμετρα μακριά, το Μ. Ρόδο έκανε διακοπές στη Β. Εύβοια και το Ολύμπιο πήγε στη Λιλαία. Αναρωτήθηκες αν κάποιοι θέλουν τους αγώνες σε πραγματικές πίστες; Τα παιδιά μας που βλέπουν, σίγουρα τους θέλουν. Για τα «παιδιά μας» που κάνουν αγώνες έχω αμφιβολίες. Ο πιστάρχης Μπάμπη κάνει τα πάντα για να μαζευτεί κόσμος. Στο τέλος από αυτό ζει. Δεν παρακαλάει όμως! Ξέρει τι πουλάει! Λάθος στην τιμή έκανε, αλλά ας πρόσεχε! (Πουλάει φθηνά, αλλά τέλος πάντων).
Αφού δεν έχουμε πραγματικές πίστες, τότε οι (τυχαία αναφορά για να μην παρεξηγηθούμε) Κυρκαίοι, Παπαδημητρίου, Μανιατιοπουλαίοι, Χ’τσοπανηδες, Στεφανήδες και traction,4Τ, Drive, Nissan,Renault, Εγνατία και άλλοι πολλοί , τι κάνουν εκεί; Μαζεύουν κοκκινογούλια; Δεν νομίζω. Οδηγούν, διασκεδάζουν, ρυθμίζουν τις proflex τους και ορμάνε.
Τι πάει να πει αληθινή πίστα Μπάμπη; Εγώ την ορίζω σαν ασφαλή χώρο κατάλληλο για προπόνηση και για αγώνες. Χώρο κατάλληλο για προσέλευση και μαγεία των θεατών. Τώρα αν οι θεατές δεν μαγεύονται, σπάνια φταίει το θέατρο.( Έγινε κι’ αυτό. Στη Λιλαία). Συνήθως φταίνε ο παραγωγός ή ο σκηνοθέτης, άντε και καμιά φορά οι ηθοποιοί.
Που είναι ο (οι) παραγωγός Μπάμπη; Αντί να «δημιουργήσει», ασχολείται με το αν ο Στράτης θα είναι εδώ ή εκεί. Ο σκηνοθέτης; Μετράει βαθμούς και χρησιμοποιεί άβακα, για να στέψει τον πρωταθλητή.
Οι αληθινές πίστες μας μάραναν;
Πάντως Μπάμπη, το «Παραλληλοδρόμιο» είναι αληθινή πίστα και ο ιδιοκτήτης της τρέχει για τον πελάτη. Για ρώτα; Θα το αρνηθεί κάποιος;
Φίλε Μπάμπη, θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο προσεκτικός σε χαρακτηρισμούς περί αληθινών πιστών, γιατί η μπάλα πιάνει και άλλους.
Ξέρεις, ενώ έγραφα αυτές τις γραμμές, μου τηλεφώνησε ο Άρης για να δει αν μάζεψα συμμετοχές για τη γιορτή και μου είπε ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και χωμάτινα λάστιχα στη γιορτή, γιατί απλά θα υπάρχει και άλλη διαδρομή για τους «χωμάτινους».
Τόσο δύσκολο είναι αλήθεια να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει και να έχουμε πολλές μορφές αγώνων για όλους και για όλα τα βαλάντια;
Θες να σου πω και το άλλο;
Και γιατί να μην γινόταν η γιορτή ταυτόχρονα στα Μέγαρα, στις Σέρρες και στη γειτονιά μου, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουμε ή δεν έχουμε αληθινές πίστες; Αλλά άσε, αυτό δεν θέλει άβακα! Θέλει κόπο και φαντασία! Θέλει τον Μεσημέρη να τρέχει από το ένα μεσημέρι μέχρι το άλλο και τον Άρη να χωρίσει από τη γυναίκα του, για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. (Αναφέρομαι στον Μεσημέρη σαν πρόεδρο και στον Άρη σαν τον νεροκουβαλητή της όλης εκδήλωσης, που στο τέλος όλοι θα τους ξεχάσουν, χωρίς να υποτιμώ όλους όσοι ασχολούνται με την επιτυχία του πονήματος, απλά δεν ξέρω ποιοι είναι. Τουλάχιστον, εγώ προσωπικά μιλώ με τον Κάστορα και στοιχηματίζω ότι ο λογαριασμός του κινητού του θα φθάσει σε 4ψήφιο νούμερο σε ευρώ.)
Μπάμπη, απορώ και εξίσταμαι πως πετάς στον αέρα τα περί «αληθινών πιστών» και υπαινίσσεσαι τα περί μονοπωλίου στο χώρο, όταν δεν έγινε η παραμικρή επαγγελματική επαφή με τον υπογράφοντα.
Στο τέλος ρε γαμώ το, προσβάλεις αυτούς που έκαναν την προσπάθεια ,ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Αν το αποτέλεσμα είναι κακό, χες τους. Αν είναι καλό όμως;Λάμπης Κουρτέσης
Υ.Γ. Συγγνώμη για την πολυλογία, αλλά δεν αντέχω τους αφορισμούς, που έστω και ξώφαλτσα, αγγίζουν τη δουλειά μου.
Αγαπητε Λαμπη,
Το 1994 οταν το Μεμοριαλ εγινε στην χωματινη πιστα του Ασπροπυργου αποφασιστηκε να μην ξαναγινει σε χωματινη διαδρομη γιατι γκρινιαζαν οι ασφαλτινοι.Οταν πριν τρια χρονια αν θυμαμαι καλα εγινε με αναποδη φορα στα Μεγαρα γκρινιαζαν οι χωματινοι.Μαλιστα τα παιδια με τις χωματινες φορμουλες υπηρχε περιπτωση να μην τους αφησουν να τρεξουν με τα χωματινα λαστιχα και ας ειχαν κουβαληθει απο την Ελασσωνα.Ετσι λοιπον αποφασιστηκε η γιορτη να γινεται αν ειναι δυνατον σε μικτη διαδρομη.Δεν νομιζω τετοια να υπαρχει στο παραλληλοδρομιο.
Κατα δευτερο λογο,γιατι τετοια εξαρση με τον ορο πραγματικη πιστα,δεν καταλαβαινω.Ισως εχω συνηθισει να βλεπω τις πιστες σαν πιστες και τα παραλληλοδρομια σαν αυτο που ειναι.Παντως εαν σε προσεβαλε τοσο πολυ ο ορος που χρησιμοποιησα , δεν εχω κανενα προβλημα να σου ζητησω συγγνωμη.Το δασος ομως Λαμπη , λυπαμαι αλλα νομιζω οτι δεν το βλεπεις.Και εν πασει περιπτωσει γιατι επαναστατεις τωρα και δεν εχεις σηκωσει μπαιρακι **νωριτερα προσφεροντας **το περαλληλοδρομιο στον συνδεσμο να κανει εκει την γιορτη?Απ'οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω τετοιου ειδους προσφορα μεχρι σημερα δεν υπαρχει απο κανεναν πισταρχη.Και ισως αν υπηρχε εστω και απο εναν , τοτε να κατανοουσες τον χαρακτηρισμο μου για 'πραγματικη' πιστα.
Τελος δεν καταλαβαινω γιατι χρησιμοποιεις αυτην εδω την ενοτητα για να βγαλεις την χολη σου ,επειδη το ενα περασε συριζα απο τα συρματοπλεγματα,το αλλο πηγε εκει για ηλιοθεραπεια το τριτο παρακατω.Εδω δεν κανουμε διαφημιση φιλε για τις δουλειες μας,ουτε βγαζουμε τα σωψυχα μας για το αν πηγες η οχι καλα φετος.Αλοιμονο και εν πασει περιπτωσει αρνουμαι το οποιοδηποτε σχολιο για την προσωπικη μου δουλεια και για το τι πουλαω,πανω στην καμπουρα και τον καβγα για το που και πως θα γινει η γιορτη του ΣΟΑΑ.
Και σε παρακαλω μην αγνοεις επιμελως την υποχρεωση που εχει ο συνδεσμος απεναντι στην πλεοψηφια των μελων του.
Ας αφησουμε να γινει το πραγμα και ας κατσουμε να μιλησουμε για το μελλον μετα.Του γ............την μανα απο την ωρα που μαθευτηκε πως θα γινει στο Ελληνικο!Μπαμπης Κολιγιαννης
-
Μπάμπη , Λάμπη,
Προσωπική παράκληση!
Ας πάμε για την γιορτή μας όπως λέει ο Ν.Τσάδαρης και από Δευτέρα γκρίνια (όχι δίαιτα) όπως λένε κάποιοι !!!
Ο Λάμπης , ο Στράτης , όλοι προσφέρουν στον χώρο.
Και ο Στράτης προσφέρθηκε ποικιλοτρόπως και ο Λάμπης , και ο Άγγελος Σταθακόπουλος και ο Πατς και ο Σίμος Σοφός και ο Κεσίδης και , και , και. Όλοι βοηθάνε!!! Και τους ευχαριστούμε πραγματικά!
Πάμε παρακάτω!!!
Έχουμε Γιορτή μεθαύριο!!! Είναι δύσκολο το έργο αλλά με την βοήθεια όλων δεν είναι ακατόρθωτο. Εδώ θα δείξει ο καθένας πόσο αγαπάει , σέβεται , βοηθάει τον συναθλητή και τους αγώνες! Ο ΣΟΑΑ δεν είναι κάτι απρόσωπο , είναι οι Έλληνες αγωνιζόμενοι , αυτοί οι ΗΡΩΕΣ που συμμετέχοντας προσφέρουν θέαμα σε κάθε αγώνα. Από την Τρίπολη μέχρι το Διδυμότειχο.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Μπάμπη , Λάμπη,Προσωπική παράκληση!
Ας πάμε για την γιορτή μας όπως λέει ο Ν.Τσάδαρης και από Δευτέρα γκρίνια (όχι δίαιτα) όπως λένε κάποιοι !!!
Ο Λάμπης , ο Στράτης , όλοι προσφέρουν στον χώρο.
Και ο Στράτης προσφέρθηκε ποικιλοτρόπως και ο Λάμπης , και ο Άγγελος Σταθακόπουλος και ο Πατς και ο Σίμος Σοφός και ο Κεσίδης και , και , και. Όλοι βοηθάνε!!! Και τους ευχαριστούμε πραγματικά!
Πάμε παρακάτω!!!
Έχουμε Γιορτή μεθαύριο!!! Είναι δύσκολο το έργο αλλά με την βοήθεια όλων δεν είναι ακατόρθωτο. Εδώ θα δείξει ο καθένας πόσο αγαπάει , σέβεται , βοηθάει τον συναθλητή και τους αγώνες! Ο ΣΟΑΑ δεν είναι κάτι απρόσωπο , είναι οι Έλληνες αγωνιζόμενοι , αυτοί οι ΗΡΩΕΣ που συμμετέχοντας προσφέρουν θέαμα σε κάθε αγώνα. Από την Τρίπολη μέχρι το Διδυμότειχο.
Συγγνωμη , αλλα δεν νομιζω να ειπα κατι διαφορετικο!
Μπαμπης Κολιγιαννης
-
Παντως εαν σε προσεβαλε τοσο πολυ ο ορος που χρησιμοποιησα , δεν εχω κανενα προβλημα να σου ζητησω συγγνωμη
Μπάμπη, όντως με προσέβαλε ο όρος σου, οπότε η συγγνώμη δεκτή.
και δεν εχεις σηκωσει μπαιρακι νωριτερα προσφεροντας .....
Απλά γιατί πληροφορήθηκα το γεγονός όταν είχε ήδη αποφασιστεί, πάντα μέσω του Άρη.
δεν καταλαβαινω γιατι χρησιμοποιεις αυτην εδω την ενοτητα για να βγαλεις την χολη σου
Εδώ πρέπει να ζητήσω εγώ συγγνώμη. Όντως η συγκεκριμένη ενότητα είναι άσχετη με το θέμα που έθιξα.
Λάμπης Κουρτέσης
-
Στα λόγια είμαστε καλοί.
Επί της ουσίας: συμμετοχή δηλώσατε όλοι εσείς, ώστε να στηρίξετε εμπράκτως τη γιορτή των οδηγών;
Σχόλια για το MEMORIAL ΣΟΑΑ 6-7/12