-
THN ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ , ΓΡΟΥΣΟΥΖΗ ΠΑΛΗΟΓΕΡΕ
ΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΩ ΕΣΕΝΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
SNOW(RAIN)BOARD!!! -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑΔΟΥΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ 106 !
ΚΟΥΚ ΤΡΕΧΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΙΣΤΑΠοιός την χάρη μουυυυυ!!!!!!!!!!!!
Ολοι Αγγελίδης στη θέση του Αγγελίδη!! Ετσι APR?!! -
Όπως λέγαμε παραπάνω λοιπόν, είμαι 1,5 κλικ καλύτερος στο βρεγμένο από τον αείμνυστο Άυρτον. Αλλά να πάρει τα Μπρι δεν κάνουν για βρεγμένο, αλλιώς θα σας έδειχνα!!!
Δεν πιστεύω πως αμφιβάλλετε πως είμαι καλύτερος από όλους τους οδηγούς (οδηγικά πάντα), αφού είμαι ΣΥΝοδηγός. Οδηγός δηλαδή και κάτι παραπάνω!
Λες να γίνω οδηγός και η μύτη μου να αρχίσει να μελιτζανώνει;;
-
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΙ ΨΑΡΙΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ.
'EL-EM'
-
Και η προβοκάτσια της ημέρας!!
Εγω ξέρω πως για ΟΛΑ φταίνε οι συνοδηγοί!!Για τον καιρό,για τον δρόμο, για το φαγητό,για το ξενοδοχείο,για τα λάστιχα,για..για...!!
Τι μου λέτε εσεις τώρα?!!
-
..εγώ ξέρω πως όταν έβγαλα ένα κολωνάκι στο δρόμο, ο συνοδηγός ακόμα λυνότανε και γω έτρεξα να μαζέψω το κολωνάκι που ήταν μέσα στο δρόμο !!!
και επειδή το σχετικό σκηνικό το τραβούσε κάμερα, όσοι την ειδαν και δεν ξέρανε μου έλεγαν 'μπράβο στο συνοδηγό σου που το μάζεψε'.......
ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΩΣ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ !!!ο δικός μου ξέρεις τι λέει ?
'Αφού εσύ το έβγαλες, εσύ έπρεπε να το μαζέψεις !!' χεχεχεχεχε -
Ο χρήστης glf έγραψε:
..εγώ ξέρω πως όταν έβγαλα ένα κολωνάκι στο δρόμο, ο συνοδηγός ακόμα λυνότανε και γω έτρεξα να μαζέψω το κολωνάκι που ήταν μέσα στο δρόμο !!!και επειδή το σχετικό σκηνικό το τραβούσε κάμερα, όσοι την ειδαν και δεν ξέρανε μου έλεγαν 'μπράβο στο συνοδηγό σου που το μάζεψε'.......
ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΠΩΣ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ !!!ο δικός μου ξέρεις τι λέει ?
'Αφού εσύ το έβγαλες, εσύ έπρεπε να το μαζέψεις !!' χεχεχεχεχεΑσ'το. Το έχεις χάσει το παιχνίδι...
Έχεις αέρα συνοδηγού, και ο συνοδηγός σου μόνο για οδηγός κάνει! -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΙ ΨΑΡΙΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ.'EL-EM'
ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ , ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ
ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΒΩΒΟ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΠΙΤΣΠΑΝΤΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 2Ο ΤΡΙΤΟ ΓΥΡΟ Ο ΑΡΗΣ ΕΔΩΣΕ ΡΕΣΙΤΑΛ...
ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΜΕΜΟΡΙΑΛ.ΜΑΚΑΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΜΗΤΕΣ. -
Αν και γκρίνιαξα πολύ σε μια προηγούμενη αποστολή μου -όπου δεν πήρα και καμία απάντηση, αναμενόμενο εξάλλου-, σήμερα το ευχαριστήθηκα από κάθε παόψη αν και με κούρασαν λίγο οι 'φόρμουλες' γιατί έκαναν πολλούς γύρους και όχι γιατί δεν πήγαιναν καλά.
Πολύ ωραία όλα και αν είχε γίνει περισσότερη διαφήμιση θα είχε μαζευτεί πολύς κόσμος! Έπαιρνα τηλέφωνα φίλους μου των παρακείμενων περιοχών και κανείς δεν το ήξερε (ώστε να το κανονίσει!)
Μακάρι την επόμενη φορά να γίνει διαφήμιση.
ΥΓ** Στο μονόλεπτο απόδοσης τιμών στους χαμένους είδα δύο πολύ τρανταχτά ονόματα του χώρου να κάθονται και να σχολιάζουν δεν ξέρω και εγώ τι..... ΟΥΤΕ ΣΙΓΗ ΟΥΤΕ ΟΡΘΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ.... ΑΙΣΧΟΣ.!!!! ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΚΟΥΡΑΣΗ, ΣΚΑΣΙΛΑ ή ΌΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ????**
-
ΚΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. Η
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! -
Πολύ ωραίος αγώνας, άρτια διοργάνωση και μάχες που σήκωσαν όσους έβλεπαν στις μύτες των ποδιών!!
Προσπάθησα να μάθω λίγο από την όλη διεργασία και να πάω στρωτά, αλλά όπου δεν έβγαινε προσπαθούσα τουλάχιστο να το γυρίσω να έχει λίγο θέαμα. Δεν πιστεύω πως κατάφερα και πολλά, αλλά ούτε οι οδηγικές μου δυνατότητες το επέτρεπαν, ούτε ήταν αυτός ο σκοπός.
Θα δείτε στους χρόνους πως είμαι στην 6η θέση με τον Δημήτρη Αμαξόπουλο στην 5η θέση της Α6. Στην πραγματικότητα και οι δύο είμαι εγώ!! Όπως είπα και χθες η πολλή δουλειά έφαγε τον αφέντη, και έγινα χαλίφης στη θέση του χαλίφη!!! Δεν κουλάθηκε ξαφνικά!! Πάντως τουλάχιστον τοιν έβγαλα πιο γρήγορο από εμένα!! (αλλά έκανα ταχύτερο γύρο με τον δικό μου 'user' )
**Μέχρι και ο Θεός ήταν μαζί μας, και η μουντάδα - συννεφιά εξαφανίστηκε με το που θα ξεκίναγε ο αγώνας, ενώ ξανάπιασε μόλις τέλειωνε η απονομή!! Κάποιοι φίλοι μας εκεί ψηλά είναι ακόμη μαζί μας και φύσηξαν να μπορούνε να μας δούνε που τους χαιρετάμε και αγαπάμε! **
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
**Μέχρι και ο Θεός ήταν μαζί μας, και η μουντάδα - συννεφιά εξαφανίστηκε με το που θα ξεκίναγε ο αγώνας, ενώ ξανάπιασε μόλις τέλειωνε η απονομή!! Κάποιοι φίλοι μας εκεί ψηλά είναι ακόμη μαζί μας και φύσηξαν να μπορούνε να μας δούνε που τους χαιρετάμε και αγαπάμε! ** -
Ήταν όλα καταπληκτικά!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ κατ'αρχήν στον ΣΟΑΑ. Και όλους τους αγωνιζόμενους που ήταν σήμερα εκεί!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους θεατές που ελπίζω να φανήκαμε αντάξιοι των προσδοκιών τους
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οργανωτική επιτροπή προεξέχοντος του Νίκου Παπασταθόπουλου (ο άνθρωπος δεν παίζεται!!!)
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λάμπη Κουρτέση που μου διέθεσε το Octavia να κάνω 4 γύρους και να ευχαριστηθώ όσο δεν ευχαριστήθηκα όσο και όπου πήγα με το δικό μου φέτος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους fragki , lmanias, Κ.Λ. που μου φέρανε το πεζουδάκι μου πίσω 'άσπιλο' και 'αμόλυντο'!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Χρήστο και Βασίλη APR!
Τέλος να πώ για τους δύο συνοδηγούς μου (και τον έναν οδηγό μου ) της χρονιάς ! Είσασταν άριστοι!!!
-
ΤΟ ΚΕΦΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΧΥΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΩΣΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΗ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΤΑ SM,O ΛΟΓΟΣ ?
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...
ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ Ο ΣΦ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ -ΠΑΤΣΟΥΡ-ΚΕΜΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΕΝΑ-ΕΝΑ (!)(?).ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ(!) ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ 'ΑΝΤΙΠΑΛΟ' ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ!
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΤΥΠΟΥ ΣΙΡΚΟΥΙ -ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ 4-5 ΓΥΡΟΥΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ :ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ''ΠΑΙΧΝΙΔΙ'' ΤΟ ΣΤΗΝΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΔΗΓΩΝ , ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΑΞΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΟΧΙ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟΥ -ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ- ΑΛΛΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΥΠΗΡΧΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΣΚΟΝΑ 400 & ΕΝΑ ΣΙΕΡΑ (Ε),ΕΝΑ ΕΣΚΟΡΤ & ENA MITΣΟΥΜΠΙΣΙ(Ν) , ΜΙΑ ΒΜW (A) κοκ.
ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΠΑΝΤΩΣ Ο ΧΩΡΟΣ , Ο ΚΑΙΡΟΣ , Η ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ,ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! -
Δύσκολα βρίσκει κανείς ανθρώπους που να δείγνουν ΕΜΠΡΑΚΤΑ την αγάπη τους για το χώρο...
...εγώ είχα την τύχη να γνωρίζω συνεχώς...
Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ CASTOR
...για την ευκαιρία που μου πρόσφερες να τιμήσω όσους έχουν ήδη ολοκληρώσει τις ειδικές διαδρομές τους...
ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΣΟΑΑ
Τους θυμόμαστε ΟΛΟΥΣ
-
ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙ..... θυμάστε για το χαμόγελο που λέγαμε????
Πρίν απ' όλους θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Castora, μου έχει μάθει και μεταδώσει παραπάνω απο όσο περίμενα, ηθικά, υλικά και ψυχικά.
Για την εμπειρία δε το συζητάμε...ΜΟΝΑΔΙΚΗ, για την οργάνωση άστο καλύτερα, 'αναπάντεχα' καλή και άψογη.. (Το 'αναπάντεχα' το τονίζω βασικά για τα Ελληνικά δεδομένα). Τόσο ο ΣΟΑΑ όσο και η IRON TEAM στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.
Εντύπωση μου έκανε ο Κος Οικονομίδης, εξαιρετικά γρήγορος και αντάξιος του ΕVO. Στα δικά μου δεδομένα την παράσταση έκλεψε ο χωμάτινος Imanias με το ασφάλτινο Rallakι μας. Μου χρωστάει βόλτα...ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ
-
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ Σ.Ο.Α.Α ΚΑΙ IRON-TEAM ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΓΗ ΚΑΙ ... ΟΥΡΑΝΟ.'EL-EM'
-
Εγώ να ευχαριστήσω το Δημήτρη για το αυτοκίνητό του, αλλά και τους γύρους του που έκανα, αφού εκείνος δούλευε για να βγάλει χρήματα να φτιάξει το αυτοκίνητο να του το παίρνω να τρέχω!
-
ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΞΩ , ΜΟΝΟΝ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΣΤΟΡΑ , ΙΣΩΣ ΠΑΣΤΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ -
Α! ΤΟ ΚΟΥΦΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο Σ.Χ. ΕΡΙΧΝΕ ΚΑΡΕΓΚΛΕΣ , ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΚΑΝΑΜΕ ΙΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ , ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ?
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ Σ.Χ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ?
Σχόλια για το MEMORIAL ΣΟΑΑ 6-7/12