-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ Σ.Ο.Α.Α ΚΑΙ IRON-TEAM ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ.'EL-EM'
ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ , ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ , ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΑ , Η ΓΙΑΡΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΕL-EM , ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΛΛΟ Σ.Κ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΡΕΡΛ , ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΠΑΡΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΡΑΛΥ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ .
ΑΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ?
-
Εσύ Χρίστο που με ξέρεις, τι πιστεύεις? Ημουν-είμαι μακριά? Επειδή δεν φωνάζω και δεν μιλάω? Και επειδή ουδείς έχει το θάρρος να λέει τα πράγματα με το όνομά τους? Πίστεψε λοιπόν πως ο φίλος σου έχει κάνει το καθήκον του σε όλα τα επίπεδα και θα το κάνει πάντα ακόμα και αν τον προσβάλλουν ή υπονοούν και απαξιώνουν ότι εκπροσωπεί!
Εχε εμπιστοσύνη Φίλε. Το άιμα νερό δεν γίνεται...
Ο γραφικούλης ΣΧ έκανε αυτό που πρέπει, όπως θα το κάνει μεθαύριο και για πάντα!
Με την ευκαιρία... Προς νεοπαράγγοντες... Βαράτε εδώ, τον γεροντή. Μην κάνετε κακό σε επαγγελματίες που έχουν σχέση μαζί μου και κυρίως όταν πρόκειται για τη γυναία κα μου που ε΄χει τη δική της ιστορία στο χώρο αλλά και το δικό της τρόπο σε καθε τι. Το ότι δεν μιλάει δεν είναι αδυναμία!....Στρ
ΥΓ Το χειρότερο... Με ματιάσατε πούντιασα και ψήνομαι....
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
ΥΓ Το χειρότερο... Με ματιάσατε πούντιασα και ψήνομαι....Και για να περασει εγραψες καμια 10αρια σελιδες στο φορουμ! Ουδεν κακο κτλ που λεει ο σοφος λαος
Μια ερωτηση σε οσους πηγαν: Ποσο κοσμο ειχε τελικα η γιορτη;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ΥΓ Το χειρότερο... Με ματιάσατε πούντιασα και ψήνομαι....
Και για να περασει εγραψες καμια 10αρια σελιδες στο φορουμ! Ουδεν κακο κτλ που λεει ο σοφος λαος
Μια ερωτηση σε οσους πηγαν: Ποσο κοσμο ειχε τελικα η γιορτη;
Και να ψήνεται...και να μην ψήνεται...σανίδα πάει!! Ολη την Κυριακή ψηνότανε...αλλά 'δεν άφησε' πουθενά!!... Ημουν αυτόπτης μάρτυς..εκει ψηλά στα βουνά!!!
-
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100054_09/12/2003_86741
Για διαβάστε για το Ελληνικό!
Μήπως είμασταν οι τελευταίοι τυχεροί???
-
Πω πω εκπληξη....
-
εμ, σας το είπα, δεν σας το είπα οτι θα γίνει Εκθεσιακό κέντρο κλπ.κλπ
-
E βεβαια μια πιστα εστω οχι σε ολη την εκταση ειναι κατι το αχρειαστο ενοχλει κ τα γυρω σπιτια ο θορυβος!!! Τοσα χρονια που περνουσαν τα εκωφαντικα Boeing απο πανω τους αυτα ηταν αθορυβα υποθετω!!!!!
Κ μετα μιλαμε για εξελιξη των αγωνων κ πρασινα αλογα. Κακα τα ψεματα αν το κρατος δεν στηριζει ή καποιος ΠΟΛΥ δυνατος οικονομικος παραγοντας στην Ελλαδα θα βλεπουμε αυτα που βλεπουμε τοσα χρονια. Ισως καθε περυσι κ καλυτερα, δεν ξερω, λεω!
Οι αγωνες θα προβαλονται στις ειδησεις μονο αν υπαρχει καποιο τραγικο συμβαν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ρε γμτ!!!! Τοσο δυσκολο ειναι πια;;;; Μα τοσο δυσκολο;;;;;;;;;
Εδω εφτιαξαν την γεφυρα του Ριο, την Αττικη οδο κλπ κλπ κλπ.
Κ να πω οτι θα τους εβγαινε κ τοσο ζημιογονο ενταξει, λεφτα κ προβολη
θα φερει ρε γμτ. λεφτα κ προβολη, τι διαολο πια! Μια πιστα σωστων προδιαγραφων με σωστη διαχειρηση κ οχι οτι αρπαξει ο κ**ος μας.
Εχει F1 η Ουγγαρια καθε χρονο, εχει F1 η Πορτογαλια που πριν ποσα χρονια ειμασταν μια ή αλλη -τωρα ειναι αρκετα μπροστα μας-, θα εχει η Τουρκια με ημερομηνια πια ορισμενη για F1 κ εμεις εχουμε να μην πω κ εγω τι!!!!! Ο Ορχομενος το 200τοσο. Απο ποτε; απο το 1992 ξεκινησε η υποτιθεμενη προσπαθεια;;; Δεν ξερω τι συμβαινει κ ποιοι οι υπευθυνοι για τον πολεμο στην προσπαθεια εξελιξης της οργανωσης των αγωνων στη χωρα μας. Γιατι πολεμος ειναι. Ειλικρινα δεν μπορω, μα πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω, ισως ειμαι ηλιθιος κ δεν καταλαβαινω τι να πω.Συγνωμη ισως ασχετο με το θεμα το ξεσπασμα μου, αλλα ουφφφφφφφφφφφφ πια!!!
-
kleisj μην ανχώνεσαι, απλά ο χώρος δεν έχει πολλούς ψηφοφόρους
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100054_09/12/2003_86741Για διαβάστε για το Ελληνικό!
Μήπως είμασταν οι τελευταίοι τυχεροί???
Nαι, το Eλληνικό θα γίνει τσιμέντο
Oμολογεί η κυβέρνησηΠροφασιζόμενη ότι το κόστος της κατασκευής του Mητροπολιτικού Πάρκου στο χώρο του πρώην αερολιμένος Eλληνικού είναι δυσβάστακτο για τους φορολογούμενους, αιτιολόγησε η κυβέρνηση την επιλογή της να εκχωρήσει 1.000 στρέμματα του παλαιού αεροδρομίου σε ιδιώτες κατασκευαστές προκειμένου να οικοδομηθούν, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το σχετικό κυριακάτικο δημοσίευμα της «K».
H υπουργός ΠEXΩΔE κ. Bάσω Παπανδρέου δήλωσε ότι «δεν είναι δυνατόν να ξοδέψουμε και άλλα χρήματα των φορολογουμένων και να μην αξιοποιήσουμε κάποια στρέμματα».
Yπολόγισε δε ότι από την παραχώρηση της έκτασης, η οποία προωθείται με ρύθμιση κατεπείγοντος χαρακτήρα, το Δημόσιο θα εισπράξει 1 δισεκατομμύριο ευρώ.
Και 'γώ έγραφα την 1η του μηνός:
Εγώ, ο αιώνιος συνοδηγός, που δεν αλλάζω το δεξί μου μπάκετ για ΚΑΝΕΝΑ αριστερό, αν μπορούσα να μην έχω υπηρεσία ΠΣΚ θα έτρεχα στο Ελληνικό απλά για να τρέξω!!! Για να έχω τη χαρά να γευτώ το Ελληνικό πριν το πιάσουν στα δόντια τους οι φαταούλες που λέει ο Καββαθάς.
Ευτυχώς ακυρώθηκε η υπηρεσία και ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ!!!
-
Μια ερωτηση σε οσους πηγαν: Ποσο κοσμο ειχε τελικα η γιορτη;Τελικα η απαντηση ηρθε απο τους 4Τ αυτου του μηνα. 300 εισητηρια εγραψε ο Ν.Τ. και με τους θεατες να μενουν μαλλον δυσαρεστημενοι.
Βεβαια, βρεθηκε η ευκολη δικαιολογια, οτι δεν υπηρχε χρονο για προβολη κλπ. Αν οντως εκει πιστευτε οτι χρεωθηκε η μικρη προσελευση τοτε θα σας προτεινα να βγαλετε το κεφαλι απο την αμμο. Συγνωμη για τον επιθετικο χαρακτηρισμο αλλα πρεπει να κοιταξετε καταμματα την πραγματικοτητα. Η αληθεια ειναι (υιοθετω εδω την αποψη δυο φιλων που παρακολουθησαν την εκδηλωση) οτι και ο χωρος δεν ηταν καταλληλος για παραγωγη θεαματος αλλα και η μορφη της εκδηλωσης ειναι ξεπερασμενη και προχειρη.
Αν πραγματικα εχετε διαθεση για γιορτη, θα προτεινα να οργανωθειτε απο τωρα για να γινει κατι σαν αγωνας πρωταθλητων στο παραλληλοδρομιο. Αυτο θα ηταν οντως κατι αξιοσημειωτο.
-
Αν πραγματικα εχετε διαθεση για γιορτη, θα προτεινα να οργανωθειτε απο τωρα για να γινει κατι σαν αγωνας πρωταθλητων στο παραλληλοδρομιο. Αυτο θα ηταν οντως κατι αξιοσημειωτο.
ΚΑΛΗΤΕΡΑ Η ΛΙΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.
Η ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΠΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΟΣΤΗΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΟΙ ΜΕ ΤΕΡΑΤΑ ΘΡΥΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ.
-
....τοτε θα σας προτεινα να βγαλετε το κεφαλι απο την αμμο.....Εγώ θα πρότεινα να βάζαμε τα μυαλά μας μέσα στο κεφάλι μας και τους εγωισμούς μας στο ντουλάπι μας !!!
Αυτά σε αυτούς που ούτε φαντάζονται κάτω και με ποιές συνθήκες έγινε το Μεμόριαλ στο Ελληνικό!
-
ΚΥΡΙΕ ΑΡΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΙΚΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ (ΚΟΣΜΟΣ). ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ- ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
-
Δε θα θελα να μειωσω την προσπαθεια κανενος και ετυχε (θεατης ειμαι στη τελικη) να μαθω Αρη οτι εσυ και μερικοι αλλοι ηταν με ενα τηλεφωνο στο χερι για μερες. Γιαυτο αξιζετε συγχαρητηρια.
Ομως γκολ δε μπηκε και φανταζομαι κανεις σας δε θα εμεινε ευχαριστημενος. Οταν εκανα την ερωτηση, μου ειχαν μεταφερει ηδη οι φιλοι που ειπα οτι ο κοσμος ηταν λιγος. Μου εκανε (κακη) εντυπωση ομως που κανεις δεν απαντησε στην ερωτηση. Αν μη τι αλλο κατι τετοια ειναι αφορμη για προβληματισμο και νομιζω οτι ενα προβλημα ειναι καλυτερο να το συζητουν πολλοι παρα λιγοι.
Επισης μου εκανε κακη εντυπωση η ετοιμη, ευκολη δικαιολογια. Δε συμφωνω μαζι της και αντιπροτεινα κατι με γνωση οτι γενικα ειναι ευκολοτερο να λες παρα να κανεις. Θεωρητικα παντως αφου υπαρχει διαθεση απο μερους σας εχετε ολο το χρονο να προγραμματισετε απο τωρα και να εκτελεσετε καταλληλα το Δεκεμβρη, δικαιωνοντας τη θεση σας οτι το μονο που εφταιγε ηταν η ελλειψη χρονου.
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΚΑΛΗΤΕΡΑ Η ΛΙΛΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.
Η ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΠΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΡΟΣΤΗΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΘΡΥΛΟΙ ΜΕ ΤΕΡΑΤΑ ΘΡΥΛΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ.
Δειτε λίγο εδώ... http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... 78&start=0
-
Το θυμομουν το thread Παυλο, κατι τετοιο αξιζει να γινει.
-
Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια όσων μόχθησαν για το memorial του 2003 (και ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήμουν παρών, οπότε ό,τι λέω είναι από όσα είδα στα ΜΜΕ), νομίζω πως η μειωμένη προσέλευση δεν έχει να κάνει τόσο ούτε με την έλλειψη χρόνου και προβολής, ούτε με την τοποθεσία. Και αυτά έπαιξαν το ρόλο τους, αλλά απλά, δεν φάνηκε να υπάρχει κάτι το αρκετά ενδιαφέρον και κυρίως διαφορετικό για να τραβήξει τον κόσμο, ήταν περισσότερο σαν μια διαφορετική έκδοση (με διαφορές σε λεπτομέρειες) των όποιων 'Μεγάρων', τα οποία ο κόσμος έχει δείξει πως δεν τον ενδιαφέρουν
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες πως μια καλή εναλλακτική λύση για το 2004 είναι ένας 'αγώνας των πρωταθλητών' στη Λιλαία ή το Παραλληλοδρόμιο. Βέβαια δεν ξέρω ποιοί από τους πρωταθλητές μας θα θέλουν να υποστούν έναν τέτοιον βάσανον...
-
Εγώ νομίζω ότι είναι θέμα προβολής κατά 90%. Σας θυμίζω το πρώτο Memorial στην Χαλκίδα. Τα ΜΜΕ είχαν ασχοληθεί για καιρό πρίν με ανακοινώσεις επιτόπια ρεπορτάζ κ.λ.π. και κράτησαν το θέμα ζεστό. Ο sx θα θυμάται πόσες φορές ήρθε στην πίστα πρίν τον αγώνα.(Νομίζω μαζί με τον Στεφανή και το sierra του Κωσταντακάτου όπου τράβηξαν και πλάνα in car). Ο κόσμος ενημερώθηκε ότι γίνεται η εκδήλωση αλλά όχι μόνο αυτό. Τα ρεπορτάζ του υποσχέθηκαν ΘΕΑΜΑ τα πλάνα συνηγορούσαν και οι θεατές πείστηκαν και ήρθαν. Και αποζημιώθηκαν με το παραπάνω.Για την ιστορία αναφέρω ότι κόπηκαν 10.000 εισητήρια !!! και 149 συμμετέχοντες τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Οπότε όσο κι άν έχεις μοχθήσει για να οργανώσεις άψογα μία εκδήλωση άν δεν σε στηρίξουν τα ΜΜΕ είσαι σχεδόν καταδικασμένος.Για το 2004 τι???
Σίγουρα κάποια χωμάτινη επιφάνεια για το απαραίτητο θέαμα , αφίσες σε τουλάχιστον μεγάλο τετραψήφιο αριθμό (κολλημένες βέβαια και όχι στο ράφι) , αφίσες σε όλες τις Λέσχες της Ελλάδας να τις βάλουν κι αυτοί στην περιοχή τους , διανομή σε προηγούμενους αγώνες φέιγ- βολάν στους θεατές , αποστολή επιλεγμένου οπτικού υλικού σε ΟΛΑ τα ΜΜΕ πρίν τον αγώνα (και φωτογραφίες και video) μαζί με δελτίο τύπου με έτοιμο το ρεπορτάζ , προσπάθεια να βγούν κάποιοι καλεσμένοι σε κάποια κανάλια για να μιλήσουν ζωντανά, προσπάθεια εξασφάλισης 100%από πρίν μερικών 'χτυπητών' συμμετοχών για να προβληθούν και να λειτουργήσουν σαν ¨κράχτης' , εξασφάλιση δυνατού χορηγού που θα καλύψει το κόστος συμμετοχής των αγωνιζομένων , και τέλος κληρώστε και 10-15 άτομα να κάνουν βόλτα με τα αγωνιστικά. και μετά το πιό δύσκολο από όλα. Βρείτε τρόπο να βάλετε σε σειρά τους θεατές και τους αγωνιζόμενους που θα προκύψουν.
Συμφωνώ 99% για το Παραλληλοδρόμιο του κυρίου Λάμπη με μία μόνη μικρή επιφύλαξη για το πάρκινγκ των θεατών (που μπορεί να λυθεί στα γύρω χωράφια) και τα πίτ.
*Η εκδήλωση δέν πρέπει να έχει τον χαρακτήρα κόντρας αλλά μόνο προσφοράς θεάματος. Θα πρότεινα τα χρονόμετρα να μείνουν στα ντουλάπια. -
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Για το 2004 τι???
Σίγουρα κάποια χωμάτινη επιφάνεια για το απαραίτητο θέαμα , αφίσες σε τουλάχιστον μεγάλο τετραψήφιο αριθμό (κολλημένες βέβαια και όχι στο ράφι) , αφίσες σε όλες τις Λέσχες της Ελλάδας να τις βάλουν κι αυτοί στην περιοχή τους , διανομή σε προηγούμενους αγώνες φέιγ- βολάν στους θεατές , αποστολή επιλεγμένου οπτικού υλικού σε ΟΛΑ τα ΜΜΕ πρίν τον αγώνα (και φωτογραφίες και video) μαζί με δελτίο τύπου με έτοιμο το ρεπορτάζ , προσπάθεια να βγούν κάποιοι καλεσμένοι σε κάποια κανάλια για να μιλήσουν ζωντανά, προσπάθεια εξασφάλισης 100%από πρίν μερικών 'χτυπητών' συμμετοχών για να προβληθούν και να λειτουργήσουν σαν ¨κράχτης' , εξασφάλιση δυνατού χορηγού που θα καλύψει το κόστος συμμετοχής των αγωνιζομένων , και τέλος κληρώστε και 10-15 άτομα να κάνουν βόλτα με τα αγωνιστικά. και μετά το πιό δύσκολο από όλα. Βρείτε τρόπο να βάλετε σε σειρά τους θεατές και τους αγωνιζόμενους που θα προκύψουν.
Συμφωνώ 99% για το Παραλληλοδρόμιο του κυρίου Λάμπη με μία μόνη μικρή επιφύλαξη για το πάρκινγκ των θεατών (που μπορεί να λυθεί στα γύρω χωράφια) και τα πίτ.
*Η εκδήλωση δέν πρέπει να έχει τον χαρακτήρα κόντρας αλλά μόνο προσφοράς θεάματος. Θα πρότεινα τα χρονόμετρα να μείνουν στα ντουλάπια.Αυτά δε γίνονται ούτε στο Ακρόπολις ... Και θα γίνουν στην όποια εκδήλωση του ΣΟΑΑ ???
Σχόλια για το MEMORIAL ΣΟΑΑ 6-7/12