-
Είχα βγάλει τσιμέντο από μαρσπιέ (πλαστικοποιημένο..) με το turbo του πιεστικού, αλλά χρειάστηκε να επιμένω κανά τέταρτο.
-
Εχω την εντυπωση οτι το πετρελαιο μαλακωνει το τσιμεντο
-
Καλώς, θα δοκιμάσω αρχικά πετρέλαιο που δεν βλάπτει το χρώμα, και μετά τριβή με πανάκι με ζεστό νερό.
Θένκς έβριμπάντι!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mην το πλενεις τοσο συχνα ,θα το σκουριασεις!!!Λες;;;; Να μειώσω τα πλυσίματα στο μισό;;;;;
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Τίποτα ρε συ!
Μου δόθηκε η ευκαιρία να αναφέρω και τον Mike! Δε χρειάζεται να Googlaρεις, τα lInk που σου έχω δώσει είναι απο το κατάστημα του Mike!
Που καθόλου τυχαία βέβαια αναφέρθηκε και από άλλο συμφορουμά αργότερα!
Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας, γουστάρει αυτό που κάνει και θα σε βοηθήσει!Μπορούμε να έχουμε μία τιμή στο περίπου για ένα πολύ καλό πλύσιμο + γυάλισμα + κέρωμα + περιποίηση εσωτερικού (όχι βιολογικό);
-
για μικρη γρατζουνια απο μεταλικο τσαντας στο πορτακι απο το ντουλαπακι του συνοδηγου, τι γινεται??
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
για μικρη γρατζουνια απο μεταλικο τσαντας στο πορτακι απο το ντουλαπακι του συνοδηγου, τι γινεται??Aν ειναι πλαστικο (οχι δερμα), το καθαριζεις και αλοιφεις με μπολικη βαζελινη , αφηνοντας να ποτισει για 2-3 μερες (οσο μπορεις περισσοτερο - αν το αυτοκινητο μεινει λιγη ωρα σε ηλιο, ακομα καλυτερα). Αν φαινεται σχετικα ακομα, επανελαβε το και προσοχη στο λερωμα των ρουχων. Στο τελος της 'θεραπειας', σκουπισμα-καθαρισμα και περασμα ολο το πορτακι με γυαλιστικο πλαστικων επιφανειων.
Edit:
1/ Ετσι αποκατασταθηκε πλαστικη επιφανεια εσωτερικου πορτας, απο νυχιες σκυλου.
2/ Αστειακια περι 'βαζελινης' να λειπουν. -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
για μικρη γρατζουνια απο μεταλικο τσαντας στο πορτακι απο το ντουλαπακι του συνοδηγου, τι γινεται??
Aν ειναι πλαστικο (οχι δερμα), το καθαριζεις και αλοιφεις με μπολικη βαζελινη , αφηνοντας να ποτισει για 2-3 μερες (οσο μπορεις περισσοτερο - αν το αυτοκινητο μεινει λιγη ωρα σε ηλιο, ακομα καλυτερα). Αν φαινεται σχετικα ακομα, επανελαβε το και προσοχη στο λερωμα των ρουχων. Στο τελος της 'θεραπειας', σκουπισμα-καθαρισμα και περασμα ολο το πορτακι με γυαλιστικο πλαστικων επιφανειων.
Edit:
2/ Αστειακια περι 'βαζελινης' να λειπουν.thanks!!! και μολις προχτες ειχα αγορασει βαζελινη για αλλο λογο(ναι ναι πονηρος λογος, εχουν σκασει τα χερια μου εδω και μηνες απο το κρυο και τελειωσα μια γερμανικη κρεμα χωρις να φτιαξουν καθολου, ενω τωρα με τη βαζελινη εχω δει φοβερη βελτιωση μεσα σε 2 μολις μερες )
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Aν ειναι πλαστικο (οχι δερμα), το καθαριζεις και αλοιφεις με μπολικη βαζελινη , αφηνοντας να ποτισει για 2-3 μερες (οσο μπορεις περισσοτερο - αν το αυτοκινητο μεινει λιγη ωρα σε ηλιο, ακομα καλυτερα). Αν φαινεται σχετικα ακομα, επανελαβε το και προσοχη στο λερωμα των ρουχων. Στο τελος της 'θεραπειας', σκουπισμα-καθαρισμα και περασμα ολο το πορτακι με γυαλιστικο πλαστικων επιφανειων.
Edit:
2/ Αστειακια περι 'βαζελινης' να λειπουν.ωραία
θα το δοκιμάσω και γω σε κάτι γρατζουνιές -
Δεν γινοταν να μην μου ερθει στο μυαλο αυτο...
-
Καλησπερα.
Εχω καιρο που βλεπω οταν πλενω το αυτοκινητο κατι μαυρα στιγματα πανω στο χρωμα τα οποια ειναι πολυ δυσκολα να βγουν και μου εμφανιζονται πισω απο τον τροχο του αυτοκινητου πως να το εξηγησω καλυτερα....Στη κατω γωνια των μπροστινων πορτων προς τον μπροστινο τροχο η γωνια.Ξερετε πως μπορουμε να τα βγαλουμε αυτα???
-
tar remover θέλεις, πίσσα είναι αυτά
-
Πίσσα ; Με πετρελαιο ή με ειδικα καθαριστικα (bug & tar remover) .
-
Οκ tnx θα προσπαθησω σημερα να τα βγαλω με πετρελαιο.
-
τελικά μαθαίνεις πολλά εδώ μέσα
υπάρχει κανά καλό εργαλείο που να κάνει πιο εύκολο τον καθαρισμό των ζαντών? έτσι είναι οι ζάντες μου. έχω ένα της Guard αλλά είναι και κουραστικό στη χρήση και δεν κάνει καλή δουλειά.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Edit:
2/ Αστειακια περι 'βαζελινης' να λειπουν.thanks!!! και μολις προχτες ειχα αγορασει βαζελινη για αλλο λογο(ναι ναι πονηρος λογος, εχουν σκασει τα χερια μου εδω και μηνες απο το κρυο και τελειωσα μια γερμανικη κρεμα χωρις να φτιαξουν καθολου, ενω τωρα με τη βαζελινη εχω δει φοβερη βελτιωση μεσα σε 2 μολις μερες )
Εχω δει μια δυο φορες σε σπιτια που εχω παει για δουλεια, βαζακια βαζελινης και αναρωτιεμαι τι τα κανουν...κυριως όταν είναι σπίτια γυναικων...για τα χερια?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τελικά μαθαίνεις πολλά εδώ μέσαυπάρχει κανά καλό εργαλείο που να κάνει πιο εύκολο τον καθαρισμό των ζαντών? έτσι είναι οι ζάντες μου. έχω ένα της Guard αλλά είναι και κουραστικό στη χρήση και δεν κάνει καλή δουλειά.
Ειχα δει εγω ενα οταν ειχα παει στο expert καθαριστικο ζαντων αλλα δεν το αγορασα επειδη δεν ειχα τοσα λεφτα απανω μου.Πιστευω να σου κανει δουλεια.Εγω στις δικες μου ζαντες που ειναι πολυακτινοτες τις καθαριζω σιγα σιγα με μπολικο σαμπουνι και νερο και γυαλιζουν παλι.Προσοχη στο γυαλιστικο των ελαστικων να μην παει απανω στη ζαντα γιατι τις ξεθωριαζει.
-
Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλους.
Μια ερώτηση για το πόσο θα κοστίσει στο περίπου ένας βιολογικός καθαρισμός του σαλονιού γιατί έχω μερικούς καλούς λεκέδες (κόκκινο κρασί και κάτι ακόμα που δεν ξέρω από τι έγινε). Το μάλλον θετικό, ότι το σαλόνι είναι μαύρο, και μέγιστο ηθικό δίδαγμα: ΠΟΤΕ αυτοκίνητο με μπεζ-ανοιχτόχρωμο εσωτερικό -
90-120 e ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκινήτου, στην autoglym
-
90-120 e ανάλογα με το μέγεθος του αυτοκινήτου, στην autoglym
Κάπου εκεί πίστευα ότι θα πάει. Σ' ευχαριστώ πολύ
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ