-
Βρηκα αυτο 'Industrial Cement Remover
Ειδικό Καθαριστικό για την Αφαίρεση Επικαθίσεων Τσιμέντου & Κονιαμάτων
Ισχυρό καθαριστικό επικαθίσεων τσιμέντου και κονιαμάτων ήπιας οσμής. Ενεργεί ταχύτατα και ξεπλένεται εύκολα και γρήγορα με νερό. Ιδανικό για τον καθαρισμό οχημάτων , εξαρτημάτων, μηχανών, εργαλείων και οχημάτων σε εργοστάσια παραγωγής τσιμέντου, κατεργασίας μαρμάρου και σε εργοτάξια.'
http://www.chemo.gr/industrial_cleaning ... ce_gr5.htmΚαι αυτο http://www.topoftheline.com/cement-conc ... -auto.html
'The effects of sugar on concrete have been known for many years. In some parts of the world, sugar is commonly used to retard the set of mortar. the December 1957 issue of 'Concrete Construction' said, 'Sugar affects both fresh and hardened concrete. ... Dry sugar has no effect on hardened concrete, but sugar solutions can be very corrosive.'Το πετρελαιο δεν επηρεαζει το χρωμα,εγω θα το δοκιμαζα παντως στο δικο μου αμαξι,επισης και με TAR REMOVER ή οπως λεει και ο BASSstarlet με νερο υπο πιεση και υπομονη.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
To πετρελαιο:
ι) διαλύει το τσιμέντο? (γιατι μοιάζει να είναι)
ιι) το χρώμα το επηρεάζει?
-
Μπορεί κάποιος να μου πεί που μπορώ να βρω προιόντα της meguiars στα βόρεια προάστεια? Αυτό το site της όποτε θέλει δουλεύει!!!
-
Αν δεν τα βιαζεσαι θα σου προτεινα αγορα απο Βρετανια, καμια σχεση οι τιμες.
-
Θέλω να αγοράσω συγκεκριμένα τον πηλό της και γι'αυτό έψαχνα μαγαζί. Στο site που μου έδωσες ( ) στο δεύτερο, έχει πηλό της ZAINO. Γενικώς μου έχουν πεί ότι είναι πολύ καλά τα προιόντα της. Τον έχει δοκιμάσει κανείς?
-
Ο χρήστης micras έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου πεί που μπορώ να βρω προιόντα της meguiars στα βόρεια προάστεια? Αυτό το site της όποτε θέλει δουλεύει!!!Είχε ξαναγραφτεί παλαιότερα:
Ξερει κανεις που μπορωνα βρω προιοντα Meguiars στα βορεια προαστια., Μαρουσι??
Κατεβαίνεις την Καποδιστρίου από Λ.Κηφισίας προς Ν.Ιωνία. Λίγο πριν τις καμάρες (πριν την Λ.Κύμης), κάνει ένα άνοιγμα με παράδρομο ο δρόμος. Εκεί έχει κατάστημα Meguiars.
http://www.dtailxperts.gr/index.phpΖήτα τον Κώστα που το έχει. Θα σε εξυπηρετήσει αμέσως και θα σου εξηγήσει ότι θες για τα προϊόντα.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1201317#p1201317
-
Ωραία! Ευχαριστώ!
-
Aλλος ένας μύθος έπεσε!
Στο τελευταίο επεισόδιο του 5th Gear σε τεστ 3 τρόπων πλυσίματος έδειξε ότι η βούρτσα των πλυντηρίων κάνει την μικρότερη ζημιά στο χρώμα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aλλος ένας μύθος έπεσε!Στο τελευταίο επεισόδιο του 5th Gear σε τεστ 3 τρόπων πλυσίματος έδειξε ότι η βούρτσα των πλυντηρίων κάνει την μικρότερη ζημιά στο χρώμα.
Δεν εδειξε ακριβως αυτο.. εκτος εαν εχεις δει οταν το πλενουν στο χερι να σκουπιζουν με εκεινη τη λεπιδα. Ο τυπος αναφερει οτι αν δεν το σκουπιζαν με αυτη τη %$%#$%# θα ηταν μια χαρα. Προς το παρον μετα απο 6 μηνες το αυτοκινητο το εχω πλυνει μονο εγω και δεν σκοπευω να το δωσω εξω. Και ας μεινει και ενα μηνα απλυτο, ειναι πιο αγριο
Φανταζομαι θα ειδες και το νεο golf
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Aλλος ένας μύθος έπεσε!
Στο τελευταίο επεισόδιο του 5th Gear σε τεστ 3 τρόπων πλυσίματος έδειξε ότι η βούρτσα των πλυντηρίων κάνει την μικρότερη ζημιά στο χρώμα.
Δεν εδειξε ακριβως αυτο.. εκτος εαν εχεις δει οταν το πλενουν στο χερι να σκουπιζουν με εκεινη τη λεπιδα. Ο τυπος αναφερει οτι αν δεν το σκουπιζαν με αυτη τη %$%#$%# θα ηταν μια χαρα. Προς το παρον μετα απο 6 μηνες το αυτοκινητο το εχω πλυνει μονο εγω και δεν σκοπευω να το δωσω εξω. Και ας μεινει και ενα μηνα απλυτο, ειναι πιο αγριο
Φανταζομαι θα ειδες και το νεο golf
και γω ετσι ελεγα,αλλα συγκεκριμενα φετος που το κρυο σκοτωνε(και βαριομουν και λιγακι,το παραδεχομαι!!) το πηγα σε βενζιναδικο.ειχε κλεισει 2 μηνες απλυσιας και οταν το φυσουσαν εβγαζε πανηψηλα συννεφα σκονης,η ζαντα διακρινοταν με δυσκολια και το χρωμα ειχα σχεδον ξεχασει οτι γυαλιζε τοσο
παντως το σπιτικο εχει αλλη χαρη,ειδικα καλοκαιρακι απογευμα με νορμαλ ζεστη και τα γκομενακια που περνανε να θαυμαζουν τον κουκλο να πλενει την αμαξαρα του φορωντας το μαγιο του ,τις σαγιοναρες της παραλιας και βρωμικη τρυπια φανελιτα! ειναι πραγματικα τρομερη εμπειρια(για αυτες κυριως)!!!
περα απο ολα αυτα ομως ειναι και μια πραξη φροντιδας για το αυτοκινητο σου,γιατι κανενας δε προκειται να το προσεξει οπως εσυ!
το χειροτερο παντως που μου χει τυχει σε πλυντηριο και τα ψιλοσιχαθηκα ηταν ενα καλοκαιρι με παρα πολυ ζεστη και 'μυρωδατο' πακιστανο να πλενει μεσα τη καμπινα..
καπου εσταξε ο 'μυρωδατος' ιδρωτας του και πραγματικα μου πηρε κανα τεταρτο ,αφου παρελαβα το αμαξι και πηγαινα με τερμα ανοικτα παραθυρα και γκαζι, να φυγει αυτη η μποχα..
η κοπελα μου πηγε να ξερασει.. θεικο σκηνικο!! -
Γνωριζετε κανενα 24ωρο πλυντηριο εκτος απο βουρτσα στην αθηνα?
-
Βοήθεια παρακαλώ.
Για να κερώσω ένα αμάξι τι κερί πρέπει να πάρω; Μιλάμε για μεταλλικά χρώματα.
Τι διαδικασία ακολουθώ, θέλει ειδικό πανί; Θα μου βγεί ο .....ος?
Θέλω να κερώσω ένα C5 1.5 έτους και ένα Mazda 2 εξαμήνου. -
Καλησπέρα
Πήγα την προηγούμενη βδομάδα το αμάξι για περιποιήση μέσα & έξω σε κατάστημα της meguiars στην Κεφαλονιά. Έχω Opel Astra '02 με δέρμα & ξύλο μέσα & περλέ χρώμα έξω. Γενικά το καθαρίζω συχνά αλλά δεν είχα περιποιηθεί ούτε τα δερμάτινα ούτε το χρώμα (κέρωμα). Είναι όμως πολυ καλά διατηρημένο το αυτοκίνητο.
Η δουλειά που έγινε (1,5 μέρα το κράτησε) με άφησε ευχαριστημένο. Μέσα έγινε καθαρισμός και περιποίηση παντού (ουρανός, καθίσματα, ταμπλό, πλαστικά & λάστιχα, πατάκια, πάτωμα), έξω (κέρωμα, αφαίρεση χρώματος από άλλα αυτοκίνητα σε 2 σημεία στον εμπρός προφυλακτήρα και στον δεξί καθρέπτη, ζάντες, πλαστικά, χερούλια) και στη μηχανή (καθάρισε εντελώς).
Η αρχική τιμή ήταν 150 μέσα + 150 έξω και δώρο η μηχανή, τελικά πλήρωσα 250 (μου είπε ότι μέσα ήταν σε πολύ καλή κατάσταση οπότε μου πήρε 50 λιγότερα), οπότε με τα 50 πήρα προϊόντα περιποίησης meguiars (κερί για κάθε 2 πλυσίματα και σφουγγαράκι απλώματος και πετσέτα μαζέματος και προϊόν για τα πλαστικά εντός).
Ίσως 250 να ακούγονται πολλά, αλλά το αμάξι πρέπει να το προσέχεις για να το έχεις σε καλή κατάσταση για πολλά χρόνια.Soch
-
Σημερα ασχοληθηκα ενα 2ωρο με το αυτοκινητο και το επλυνα και μετα το κερωσα. Με το που τελειωνω το σκουπισμα του κεριου (πολυ μανικι) αρχισε να ψιχαλιζει και μετα απο κανενα 15λεπτο να βρεχει. Πηγε τζαμπα ο κοπος μου;
-
Σημερα ασχοληθηκα ενα 2ωρο με το αυτοκινητο και το επλυνα και μετα το κερωσα. Με το που τελειωνω το σκουπισμα του κεριου (πολυ μανικι) αρχισε να ψιχαλιζει και μετα απο κανενα 15λεπτο να βρεχει. Πηγε τζαμπα ο κοπος μου;Συγγνώμη για την πλάκα, αλλά είναι σαν την ιστορία με τους καλλικάντζαρους που όλο το χρόνο πριονίζουν το δέντρο που στηρίζει τον πάνω κόσμο, ανεβαίνουν επάνω για τις γιορτέςκαι όταν ξαναγυρίζουν το ξαναβρίσκουν σφριγηλό και απείραχτο. Κι άντε πάλι απ΄την αρχή... κόβε πριονάκι μου...
-χωρίς πλάκα, ίσως να χρειαστεί ένα ξέπλυμα με σκέτο νερό και μάλλον δεν θα κρατήσει άλατα και σημάδια από τη βροχή. -
Σημερα ασχοληθηκα ενα 2ωρο με το αυτοκινητο και το επλυνα και μετα το κερωσα. Με το που τελειωνω το σκουπισμα του κεριου (πολυ μανικι) αρχισε να ψιχαλιζει και μετα απο κανενα 15λεπτο να βρεχει. Πηγε τζαμπα ο κοπος μου;Δύσκολα φεύγει έτσι το κερί! Για να έτριβες τόση ώρα υποθέτω ότι χρησιμοποίησες σκληρό κερί οποτε μην ανησυχείς, αν ήταν να φεύγει με μια βροχή σε κάθε πλύσιμο θαθελε και κέρωμα !
Εγώ κάθε 6μηνο το κερώνω και είναι μια χαρά!Μια φορά μόνο έκανα το λάθος να χρησιμοποιήσω σκληρό κερί
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Σημερα ασχοληθηκα ενα 2ωρο με το αυτοκινητο και το επλυνα και μετα το κερωσα. Με το που τελειωνω το σκουπισμα του κεριου (πολυ μανικι) αρχισε να ψιχαλιζει και μετα απο κανενα 15λεπτο να βρεχει. Πηγε τζαμπα ο κοπος μου;
Δύσκολα φεύγει έτσι το κερί! Για να έτριβες τόση ώρα υποθέτω ότι χρησιμοποίησες σκληρό κερί οποτε μην ανησυχείς, αν ήταν να φεύγει με μια βροχή σε κάθε πλύσιμο θαθελε και κέρωμα !
Εγώ κάθε 6μηνο το κερώνω και είναι μια χαρά!Μια φορά μόνο έκανα το λάθος να χρησιμοποιήσω σκληρό κερί
Λεω μηπως την επαθα επειδη σχεδον αμεσως αρχισε να βρεχει. Χρησιμοποιησα αυτο http://www.meguiarsdirect.com/product_d ... MEG+G7014J αλλα δυστυχως δεν προλαβα να δω τα αποτελεσματα. Σε αυτοκινητο 8ετιας ηταν φοβερο παντως
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σαν τσιμέντο ήτανε....το ξύνα λίγο με το νύχι κι έφευγε. Αλλά δεν άντεξα να κάτσω να το κάνω όλο γιατί μπορεί να έκανα ζημιά στο χρώμα. Μετά βέβαια του έκανα μια κ καλή ζημιά (στούκα) οπότε no hard feelingsΤελικά το έλυσες το θέμα;
Εάν ναι πώς;;;Επίσης γενικά το κερί πώς φεύγει ε παιδες; Με τον καιρό; Π.χ. εάν το κερώσω, και μετά φάει πάνω τσιμέντο, λογικά θα προστατευτεί το χρώμα απο κάτω ε; Πώς όμως αφερώ το κερί στην συνέχεια;;
Τέλος όλοι προτείνετε υγρό κερί;
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Δύσκολα φεύγει έτσι το κερί! Για να έτριβες τόση ώρα υποθέτω ότι χρησιμοποίησες σκληρό κερί οποτε μην ανησυχείς, αν ήταν να φεύγει με μια βροχή σε κάθε πλύσιμο θαθελε και κέρωμα !
Λείπει ένα ή κάτι δεν κατάλαβα;
-
Έτσι όπως το λες εγώ σίγουρα δεν καταλάβα τίποτα
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ