-
Ο προφυλακτήρας δεν ήταν τόσο δύσκολος γιατί βρήκα βίντεο από Φιλιππίνο που το είχε βήμα βήμα, απλά τρώει χρόνο.
Για τα αμορτισέρ του καπό μου είναι αδιάφορα θα έλεγα. Το άλλο το gadget το έβλεπα σήμερα από έναν που το έβαλε. Είναι πανάκριβο για κινεζιά και δε κάνει όσα λέει, ξεκινάει από 140 ευρώ... θα το έβαζα μάλλον αν ήταν πιο οικονομικό
-
λοιπόν μόλις παράγγειλα αυτό να ναι καλό λέτε?
-
Alex grit guard είναι, σωστά? Πόσα πήρες? Από που και σε τι τιμή?
Αυτό που θα προσέξεις είναι να ταιριάζει στο μέγεθος του κουβά σου
-
@alex-mix said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ
Πώς λειτουργεί αυτό το μαραφέτι;
-
Μην ψαρώνεται με τις φωτογραφίες με το "Πριν και Μετά" του @mastoras78 , πήρε καινούριο κινητό και παίζει με τα φίλτρα ! Νομίζω ότι σε ζόρισε λίγο παραπάνω επειδή είναι παλιό αμάξι χωρίς να είχε δεχθεί φροντίδα και προδέρμ πριν , κατά τα άλλα το αποτέλεσμα σούπερ . Άξιζε ο κόπος σου ?Μάλλον ναι και ας γκρινιάζεις , τώρα θα πας να βάλεις το aslanis boxer σου και θα ηρεμίσεις ( Back to reality ) .
Η πετσέτα πηλού είναι τέλειο προϊόν για πρωτάρηδες που φοβούνται μήπως αφήσουν σημάδια στο βερνίκι !
-
@alexandros-s said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Το βάζεις κάτω κάτω στον κουβά που έχεις την σαπουνάδα και υποτίθεται ότι η βρώμα από το σφουγγάρι παγιδεύεται κάτω από αυτό το σκαράκι και όταν πας να ξαναπάρεις σαπουνάδα δεν θα πάρεις και τους ρύπους που είναι μέσα στο νερό και επιπλέουν .
-
@mastoras78 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Alex grit guard είναι, σωστά? Πόσα πήρες? Από που και σε τι τιμή?
Αυτό που θα προσέξεις είναι να ταιριάζει στο μέγεθος του κουβά σου
Ένα πήρα 20 με τα μεταφορικά από μειντανης αν το λέω σωστά, είχε και ένα με 9 αλλά αυτό είχε και βίντεο στο YouTube και μου φάνηκε περισσότερο της προκοπής. Από κουβάδες πρέπει να έχω καμμια 30αρια σε διάφορα σχέδια λόγω των φαρμάκων που ρίχνω στα ακτινιδια.
-
Αλεξ με ενα δεκάρικο θα έπαιρνες δύο από τον αλή..
Yem το νέο κινητό τραβάει άφιλτρο εντελώς
-
Μου έχει δημιουργηθεί ψυχολογικό με το περίμενε . Έτσι είπα να το πάρω να το έχω νωρίτερα.
-
@alex-mix said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Μου έχει δημιουργηθεί ψυχολογικό με το περίμενε . Έτσι είπα να το πάρω να το έχω νωρίτερα.
Youtube Video -
@alexandros-s said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Συνονόματε δες το βιντεακι που έβαλα παραπάνω.
Υ. Γ σαν να αρχίζω να τα καταφέρνω με την τεχνολογία φώτο έβαλα από σελίδα βίντεο από YouTube έβαλα μένει μόνο φώτο από κινητό να καταφέρω να βάλω άλλα δεν το βλέπω
-
Αυτό μπαίνει και σε κουβά για σφουγγάρισμα του σπιτιού;
-
Υ. Γ σαν να αρχίζω να τα καταφέρνω με την τεχνολογία φώτο έβαλα από σελίδα βίντεο από YouTube έβαλα μένει μόνο φώτο από κινητό να καταφέρω να βάλω άλλα δεν το βλέπω
Ήρεμα με την τεχνολογία, κάπως έτσι η γριά η γκαβαλεζουδενα έμαθε να μπαίνει στο youtube και έλιωσε να βλέπει το kia xceed και ξέχασε το μάτι ανοιχτό και φούσκωσε το φαγητό και γέμισε το πατωμα και όταν πήγε να πιει κάνα ποτήρι νερό τα πάτησε, γλίστρησε, έπεσε και έσπασε το πόδι της και την έτρεχαν μετά....
-
@lap said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Ήρεμα με την τεχνολογία, κάπως έτσι η γριά η γκαβαλεζουδενα έμαθε να μπαίνει στο youtube και έλιωσε να βλέπει το kia xceed και ξέχασε το μάτι ανοιχτό και φούσκωσε το φαγητό και γέμισε το πατωμα και όταν πήγε να πιει κάνα ποτήρι νερό τα πάτησε, γλίστρησε, έπεσε και έσπασε το πόδι της και την έτρεχαν μετά....
Χαχα ναιιιι αλλά εγώ είμαι πάνω στο ανθός της ηλικίας μου 42 χρόνων
-
Εάν είναι στρογγυλος λογικά ναι, απλά αν δεις το βίντεο όσο στενεύει κάτω τόσο λιγότερο χώρο με καθαρό νερό θα εχεις
-
Εάν είναι στρογγυλος λογικά ναι, απλά αν δεις το βίντεο όσο στενεύει κάτω τόσο λιγότερο χώρο με καθαρό νερό θα εχεις
Είναι πολύ έξυπνο αν όντως λειτουργεί.
-
Λοιπόν καθότι καινούργιο πλέον το εργαλείο, ψάχνω να δω τι θα κάνω με πλύσιμο.
Εκεί που πλένω το Golf κάνουν σχετικά καλή δουλειά, αλλά είναι το κλασικό πληντύριο με βούρτσες κτλ, οπότε το 3008 δεν το συζητάω να το πηγαίνω εκεί.Έχω λοιπόν τρεις επιλογές:
-
Πλύσιμο μόνος μου στο σπίτι. Η συγκεκριμένη επιλογή όμως έχει κάποιες δυσκολίες.
α) Είναι ένα άθλημα που έχω να το εξασκήσω χρόνια. Πρόσφατα επιχείρησα και έπλυνα μια φορά το Golf γιατί θα ερχόταν κάποιος να το δει που το έχω βάλει αγγελία και έφαγα ώρες καθότι αγύμναστος πλέον και με κοιλίτσα.
β) Πρέπει να πάρω καμιά τριανταρία μέτρα λάστιχο για να το ρίχνω από το μπαλκόνι γιατί να ανεβοκατεβάζω κουβάδες δεν λέει. Πρέπει να κατεβάζω ηλεκτρική σκούπα, οπότε άντε τράβα και μπαλαντέζα από το πάρκινγκ (τα ηλεκτρικά σκουπάκια δεν κάνουν τίποτα).
Σύνδεσε λοιπόν λάστιχο, ρίξε λάστιχο, μάζεψε λάστιχο, ξεσύνδεσε λάστιχο, αποθήκευσε λάστιχο, μάζεψε σκούπα, μάζεψε μπαλαντέζα, κτλ. Πιο μικρός τα έκανα άνετα όλα αυτά. Τώρα βαριέμαι. Για μια φορά οκ, αλλά για συνέχεια δεν ξέρω. -
Έχω κοντά αυτή την αλυσίδα πληντυρίων που σου παρέχουν τα μηχανήματα και το πλένεις μόνος σου (κάτι σε λαμπίκο νομίζω το όνομα ή κάπως έτσι τέλος πάντων).
α) Φαίνεται καλή λύση αλλά όποτε περνάω γίνεται χαμός και δεν ξέρω πόσο πρέπει να περιμένει κάποιος για να πλύνει το αυτοκίνητο του. Είναι όμως ανοιχτό 24ωρο, οπότε ίσως να μπορείς να βρεις κάποια ώρα που να μην έχει τόσο κόσμο.
β) Δεν ξέρω τι υλικά σου δίνουν και χρησιμοποιείες και αν είναι οκ για το χρώμα καθώς και για τα το εσωτερικό του αυτοκινητού, αλλά φαντάζομαι για να έχει τόση δουλειά ότι δεν θα είναι του πεταματού. -
Να βρω κλασικά κάποιο πληντύριο που να πλένει στο χέρι αλλά να κάνει καλή και προσεκτική δουλειά.
α) Δεν έχω όμως κάποιο υπόψιν μου και πρέπει να ψαχτώ λίγο, γιατί αυτός που είχα σχεδόν δίπλα στο σπίτι και του πήγαινα το Golf σταμάτησε να εξασκεί το επάγγελμα και πλέον το έχει γυρίσει σε μπαγκαζίερες και αξεσουάρ οπότε από τότε το Golf το πηγαίνω στο πληντύριο με τις βούρτσες που ανέφερα στην αρχή.
β) Η συγκεκριμένη επιλογή έχει και το θέμα ότι πρέπε να κάθεσαι να το περιμένεις αν δεν είναι κοντά στο σπίτι σου ή αν δεν έχει κάποιο καφέ κοντά, να κάτσεις για λίγο να πιεις ένα καφέ μέχρι να το πλύνουν.
γ) Έχω δει ένα στη Λυκόβρυση πάνω στη Γρηγορίου Λαμπράκη το οποίο πέρα από πλύσιμο φαίνεται ότι κάνει και επαγγελματικές δουλειές σαν τις επιστρώσεις τις οποίες αναφέρετε (κεραμικές, κτλ) για τις τις οποίες δεν έχω ασχοληθεί καθόλου και δεν έχω καμιά μα καμία ιδέα (διαβάζω δηλαδή αυτά που γράφετε και μου φαίνονται κινέζικα ).
Έχει και κάποια καφέ δίπλα του, οπότε λέω να περάσω να κάνω μια ερώτηση και να δω τι παίζει.
Για πείτε καμιά ιδέα.
Ξέρετε τώρα, καινούργιο εργαλείο και δεν θέλεις να σου το ακουμπάει κανείς ή να κάθεται κάνας βρωμιάρης μέσα για να σου το πλύνει... χαχαχα... ρε τι πάθαμε. -
-
Καλησπέρα, ακολουθεί σύντομη απάντηση.. Η καλύτερη λύση για την περίπτωση σου είναι να βρεις ένα σωστό πλυντήριο να το πηγαίνεις.
Αν αυτό στην Λυκόβρυση που λες είναι το a**o-st*r να το πηγαίνεις εκεί άφοβα. Λογικά θα κοστίζει κάτι παραπάνω βέβαια
-
Και να ξεκινήσεις γυμναστική...
-
Καλησπέρα, ακολουθεί σύντομη απάντηση.. Η καλύτερη λύση για την περίπτωση σου είναι να βρεις ένα σωστό πλυντήριο να το πηγαίνεις.
Αν αυτό στην Λυκόβρυση που λες είναι το a**o-st*r να το πηγαίνεις εκεί άφοβα. Λογικά θα κοστίζει κάτι παραπάνω βέβαια
Ναι αυτό είναι.
Thanks!@lap said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Και να ξεκινήσεις γυμναστική...
Προσπαθώ αλλά δε μου βγαίνει.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ