-
Τα μεγάλα πνεύματα συναντιώνται.
-
Aπορώ πόσοι έχετε πρίζα κοντά στο αυτοκίνητό σας.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Aπορώ πόσοι έχετε πρίζα κοντά στο αυτοκίνητό σας.Τις μπαλαντεζες γιατι τις εφτιαξε ο Θεος?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Aπορώ πόσοι έχετε πρίζα κοντά στο αυτοκίνητό σας.
Τις μπαλαντεζες γιατι τις εφτιαξε ο Θεος?
2-3-5-10 μέτρα; Αν μένεις σε όροφο, αστα-βράστα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mπορείς να το ζεστάνεις με σεσουάρ και να το ξύσεις προσεκτικά με μια τηλεκάρτα. Μετά λίγο άζαξ για τις κόλλες που θα μείνουν.Εγώ πάντως έχω μια λεπίδα οριζόντια και το βγάζω έτσι απλά χωρίς ζέσταμα.
To ίδιο κάνω και εγώ, με ένα μυτερό μαχαιράκι πολύ προσεκτικά να μην χαράξω το τζάμι, ούτε ζέσταμα ούτε τίποτε. Αν μείνουν κόλλες περνάω το σημείο εκείνο με λίγο οινόπνευμα και του χρόνου πάλι
-
Στο καινουργιο σημα,για να ξεκολλα ευκολα,κολληστε το πρωτα στο παντελονι σας και μετα στο τζαμι.Φευγει η πολλη κολλα και ετσι ξεκολλαει ευκολα.
-
Θα ξεκολλάει πιο εύκολα αλλά θα κολλήσουν και χνούδια που θα ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ από την έξω πλευρά του τζαμιού.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θα ξεκολλάει πιο εύκολα αλλά θα κολλήσουν και χνούδια που θα ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ από την έξω πλευρά του τζαμιού.Οχι αν το κολλήσεις σε τζην!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θα ξεκολλάει πιο εύκολα αλλά θα κολλήσουν και χνούδια που θα ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ από την έξω πλευρά του τζαμιού.φορας μαλλινο παντελονι?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με την ίδια λογική και τα Σούπερ Μάρκετ έπρεπε να μένουν ανοικτά 24/7.
Στην Αγγλία είναι.
Μπράβο τους. Εδώ είναι Ελλάδα.
Ε και? Δηλαδή είναι κακό να υιοθετήσουμε κάτι καλό που υπάρχει σε μία άλλη χώρα εφόσον είναι απαραίτητο/χρήσιμο για την κοινωνία μας?
Ξαναδιαβάστε το bold παρακαλώ.
Θα πήγαινες να εργαστείς με τέτοιο ωράριο ; Πάντως εγώ δεν θα πήγαινα , ούτε ήθελα μέλος της οικογένειάς μου να δουλεύει έτσι. Το βρίσκω απάνθρωπο και δεν θα πήγαινα όπως δεν πάω σε κανένα SM μετά τις 18.00 που έκλειναν παλιά , το Σαββάτο.
-
Καλησπέρα παιδιά,μήπως ξέρετε πως φεύγει η κόλλα Logo από τα δερμάτιν καθίσματα?
-
Η γλυκερινη ενδεικυται προκειμενου να γυαλιστουν και να συντηρηθουν πλαστικα και ελαστικα μερη του αυτοκινητου?
-
Ναι είναι καλή και δεν κάνει ζημιά αλλά δουλεύεται δύσκολα.
Για καθαρισμό ζαντών που έχουν καιρό να καθαριστούν και έχει μείνει μαυρίλα από το τακάκι τι προτείνεται?
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Για καθαρισμό ζαντών που έχουν καιρό να καθαριστούν και έχει μείνει μαυρίλα από το τακάκι τι προτείνεται?Χρήστο για δες εδώ:
http://www.etools.gr/home/eksarthmata/khpou/alloy-wheel-cleaner-bosch-katharistiko-zanton.html
-
Μία δύσκολη ερώτηση...
Πως βγάζουμε βαφή μαλλιών από προσκέφαλο* χωρίς καλυμμα?
- Τους κακεντρεχείς θα τους προλάβω λέγοντας τους πως είναι του συνοδηγού το προσκέφαλο!!!
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Για καθαρισμό ζαντών που έχουν καιρό να καθαριστούν και έχει μείνει μαυρίλα από το τακάκι τι προτείνεται?Να αγοράσεις αυτοκίνητο με ταμπούρα μπρος-πίσω.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Για καθαρισμό ζαντών που έχουν καιρό να καθαριστούν και έχει μείνει μαυρίλα από το τακάκι τι προτείνεται?
Να αγοράσεις αυτοκίνητο με ταμπούρα μπρος-πίσω.
Τέτοιο έχει!
-
Μπογιά από οικοδομή, οι κλασσικές πιτσιλιές πώς βγαίνουν;
-
Κωνσταντίνε δεν ξέρω για μπογιά πάντως πριν 1 μήνα περίπου έκανα το λάθος να παρκάρω το αυτοκίνητο κάτω από ανεγειρόμενη οικοδομή και πάω και το βλέπω γεμάτο σοβάτισμα. Τρελάθηκα. Μετά το αρχικό σοκ έφυγα στο washpark και αφού του έριξα ΠΟΛΥ νερό ζεστό μετά πλησιάζοντας το πιεστικό κοντά έφυγε χωρίς κανένα λεκέ.
-
Αύριο θα πάω να δοκιμάσω, και ίσως βάλω και λίγη χοντρή αλοιφή, γιατί το αμάξι έγινε μ***ί.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ