-
Τα σφουγγάρια που έχουν οι διάφορες εταιρίες για τον καθαρισμό του αυτοκινήτου αν τα τρίψεις, έστω κ προσεκτικά, δημιουργούν αράχνες στο χρώμα? Να το δοκιμάσω ή θα το κάνω χάλια? Σκέφτομαι επίσης να δοκιμάσω της BMW αντί να τρέχω να βρω της meguiars.
Να το δοκιμάσω ή καλύτερα όχι?
-
προσπαθησε να παρεις οσο πιο ακριβο και μαλακο σφουγγαρι μπορεις...
τα σφουγγαρια για να μην χαλανε οι ινες τους εχουν κρυσταλικους κοκκους και ειναι αυτοι οι οποιοι δημιουργουν 'αραχνες'
οπτικα συνηθως τα πολυ καλα ειναι χρωματος κιτρινου και εχουν παρα πολυ πυκνη πλεξη με ελαχιστες τρυπες και στην αφη-υφη ειναι σαν βελουδο
-
Τις αράχνες δεν τις δημιουργεί το σφουγγάρι αλλά τα χώματα που κάνουν βόλτες μαζί με το σφουγγάρι, δηλαδή δεν τις αποφεύγεις ότι και να κάνεις. Το καλύτερο είναι να μην τους δίνεις σημασία.
-
Καλύτερα όχι σφουγγάρι, χρησιμοποίησε πανάκι με μικρο ίνες.
-
Η καλύτερη τεχνική για το πλυσιμο του αυτοκινήτου με τις λιγότερες περιπτώσεις για δημιουργία αράχνης είναι να πλένεις με την μέθοδο των 2 κουβάδων.
Και καλύτερα να χρησιμοποιείς για το πλύσιμο του αυτοκινήτου προιοντα απο μικροινες ή ακόμα καλύτερα απο μαλλί προβάτου.
Αν και το καλύτερο είναι να προηγείται του πλυσιματος αφρός μεσω πιεστικού μηχανήματος για να φύγουν τα περισσότερα και να μείνει η επιφάνεια σχεδόν καθαρή και στο τέλος σκούπισμα με πετσέτα μικροινων και οχι χρήση δέρματος ή λεπίδας.
-
Aντί για δεύτερο κουβά, ξεπλένω το σφουγγάρι με το λάστιχο.
-
υπαρχει τροπος να καθαρισω τα καθισματα μονος μου? θελω να γινει με το χερι δεν εχω καποια σκουπα.....
ξερω οτι δε θα γινει επαγγελματικο αποτελεσμα αλλα λιγο να βελτιωθει γτ μετα το καλοκαιρι με το αλατι απο τη θαλασσα και τον ιδρωτα θελει λιγη ανανεωση.... -
Ο χρήστης akis8607 έγραψε:
υπαρχει τροπος να καθαρισω τα καθισματα μονος μου? ....viewtopic.php?f=6&t=5456&start=855#p1800715
-
Κοιταξτε εδω μια προσφορα που ετρεχε http://www.cheapis.gr/388510/deals/�% ... F%8C%CF%82
Ενταξει η κοροιδια σε ολο της το μεγαλειο. Ενα απλο πλυσιμο μεσα-εξα ηταν, που το κανεις στα βενζιναδικα με 7 ευρω.
-
Εδω λέει γυαλισμα με αλοιφαδορο !
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Κοιταξτε εδω μια προσφορα που ετρεχε http://www.cheapis.gr/388510/deals/�% ... F%8C%CF%82Ενταξει η κοροιδια σε ολο της το μεγαλειο. Ενα απλο πλυσιμο μεσα-εξα ηταν, που το κανεις στα βενζιναδικα με 7 ευρω.
Σε παρομοια περιπτωση σε καταστημα στην πρωτοπαπαδακη στο γαλατσι μεσω της goldendeals πετυχα μετα απο (πολυ) επιμονη να μου δωσουν τα χρηματα μου πισω
-
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
Εδω λέει γυαλισμα με αλοιφαδορο !Ναι πως!!!!
Να γελαμε η να κλαιμε δεν ξερω! -
γιατι δεν απαιτησες να κανει οσα ειχε υποχρέωση?
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
γιατι δεν απαιτησες να κανει οσα ειχε υποχρέωση?Προσπαθησα αλλα ακρη δεν βγαινει, τι να λεμε τωρα μεσα στο φορουμ, αμα περασεις απο κει και συζητησεις λιγο θα καταλαβεις. Ειναι λεπτα ζητηματα.
-
Την εταιρια cheapis.gr την ενημερωσες;
-
Η φράση «..κέρωμα με teflon..» δεν έκανε σε κανέναν εντύπωση;
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Προσπαθησα αλλα ακρη δεν βγαινει, τι να λεμε τωρα μεσα στο φορουμ, αμα περασεις απο κει και συζητησεις λιγο θα καταλαβεις. Ειναι λεπτα ζητηματα.
είχα γράψει κάποιες σελίδες πιο πριν ότι ο άνθρωπος είναι ΜΑΛΑΚΑΣ που βαριέται να κουνηθεί (κ μάλλον λίγο καθυστερημένος- τα λεπτά ζητήματα που λες?- ) κ να μη παει κανένας εκεί. δυστυχώς δεν θυμόμουν το όνομα
-
Είχα πάρει κ εγώ ένα κουπόνι για πλύσιμο στο χέρι, το πήγα (1η φορά πλύσιμο έξω) και το έκανε σκατά! Εκτός του ότι δεν το καθάρισε καλά (ούτε εξωτερικά), μου το λέρωσε μέσα με μπίχλα σε σημεία που γυάλιζαν (έβγαζα μαυρίλες με χαρτομάντηλα) κ στο κάλυμμα του καθίσματος. Ακόμα μου είχε τραβήξει το καλώδιο του ΒΤ έξω από τα πλαστικά κ το μικρόφωνο το έψαχνα. Έστειλα μέιλ από εκεί που πήρα το κουπόνι κ με έκλασαν. Δεν την ξανακάνω τη μλκία! Καλύτερα βρώμικο...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Προσπαθησα αλλα ακρη δεν βγαινει, τι να λεμε τωρα μεσα στο φορουμ, αμα περασεις απο κει και συζητησεις λιγο θα καταλαβεις. Ειναι λεπτα ζητηματα.
είχα γράψει κάποιες σελίδες πιο πριν ότι ο άνθρωπος είναι ΜΑΛΑΚΑΣ που βαριέται να κουνηθεί (κ μάλλον λίγο καθυστερημένος- τα λεπτά ζητήματα που λες?- ) κ να μη παει κανένας εκεί. δυστυχώς δεν θυμόμουν το όνομα
Απορω πως δεν τον εχουν λιντσαρει ακομη...Ειναι πολυ προκλητικος, και αυθαδης. Τουλαχιστον οι σωστοι απατεωνες σου συμπεριφερονται με το γαντι! Αυτος ειναι απατεωνας με πατεντα, το κατι αλλο λεμε....
Δυστηχως την πατησανε πολλοι γνωστοι μου και εχουν βγαλει αυτο το κουπονι... -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Απορω πως δεν τον εχουν λιντσαρει ακομη...Ειναι πολυ προκλητικος, και αυθαδης. Τουλαχιστον οι σωστοι απατεωνες σου συμπεριφερονται με το γαντι! Αυτος ειναι απατεωνας με πατεντα, το κατι αλλο λεμε....
Δυστηχως την πατησανε πολλοι γνωστοι μου και εχουν βγαλει αυτο το κουπονι...πες τους να παρουν τηλ το σαιτ κ να τους κανουν refund τα λεφτά!! γίνεται
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ