-
Καλημέρα στην παρέα,η πρόσβαση μου στο δίκτυο έχει ''αρρωστήσει'' και μου έχετε λέιψει.
Εύγε στις προσπάθειες που κάνουν όσοι μας αγαπάνε και ας τους στεναχωρούμε καμμιά φορά. Τα θέλει ο κ...... τους οπότε φάτε τους........ ωχ μίλησα για φαί ,συγγνώμη είναι σε δίαιτα...............
Εφόσον είμαστε καλά μια επίσκεψη σε τέτοιο χώρο επιβάλλεται είτε εντός είτε εκτός και επι τα αυτά(και τους κριτές κάνουμε).
Κυριάκο μεγάλη κουβέντα είπες,μακάρι, αλλά δεύτερη δουλειά πότε θα πιάσεις για να μαζέψεις χρήματα. Ο junior,καλά νάναι,θα χρειαστεί μεγάλη προίκα ........................,χαλάλι του.Καρτ έκανε ?????????Όχιιιιιιιιιιιι ακόμηηηηηηηηηη κακώς. -
Εγω ειμαι θα ειμαι εκει !!!!
Ανυπομονω!!! -
Αμφιβολο για μενα γιατι θα φιλοξενω ξενους και δεν ξερω που θα βρισκομαι.Αλλα αν ειμαι εκει θα προσπαθησω να μπω κριτης σε καποιο Κ.
Θα σας σημαιοστολισω ολους. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αμφιβολο για μενα γιατι θα φιλοξενω ξενουςΠαρτους μαζι σου και ελα στα Μεγαρα που θα διασκεδασουν καλυτερα
-
Αν δεν εφημερεύω ,τότε θα έρθω σίγουρα με το θηρίο !
-
Αγωνιστικά γίνονται δεκτά?
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Αγωνιστικά γίνονται δεκτά?Οχι Αρη!Μόνο πολιτικά!!
-
Αλλος ενας Γαλλος(εφοδιασμενος με σλικ αυτη τη φορα)θα δωσει το παρον.
Μεσααααααααααααααααααααα. -
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ.
-
Αλλος ενας Γαλλος μεσα
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Αν δεν εφημερεύω ,τότε θα έρθω σίγουρα με το θηρίο !ωπ! σε χασαμε - ξεχασαμε ρε συ!
αν δεν εφημερευεις και ειμαι εγω εδω, κανονιζουμε να παμε παρεα!
(το θηριο, εχει δεξι μπακετ ?? ) -
Χμμμμ, καλή ιδέα Για να δούμε, αν βολέψουν οι αδειες θα περάσω για έναν καφέ.
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Αν δεν εφημερεύω ,τότε θα έρθω σίγουρα με το θηρίο !
ωπ! σε χασαμε - ξεχασαμε ρε συ!
αν δεν εφημερευεις και ειμαι εγω εδω, κανονιζουμε να παμε παρεα!
(το θηριο, εχει δεξι μπακετ ?? )Εννοείται!Αφού έχω βάλει μπάκετ και στις πίσω θέσεις,για τέτοιο θηρίο μιλάμε!
Ελπίζω να καταφερουμε να βρεθούμε πριν ο Χημικός ντυθεί στα χακί -
Θα ηθελα να δηλωσω κι εγω συμμετοχη στο 2o Track Day. Αλλωστε εχω χαθει (ζητω συγγνωμη ) με τους πολυ συμπαθεις συνομιλητες του forum, και ειναι μια καλη ευκαιρια να τα πουμε!
Γεια χαρα!
-
Πρόταση: όποιος έχει ψηφιακή κάμερα να τη φέρει. Εγώ θα φέρω τη δική μου και προσφέρομαι για in-car για όποιον θέλει!
Αν συγκεντρώσουμε αρκετό υλικό, και κάποιος έχει ένα αξιόλογο PC με δυνατότητα επεξεργασίας video τότε μπορούμε να φτιάξουμε ένα όμορφο video CD/DVD για να το μοιράσουμε!
Τι λέτε;
-
πως θα κανεις in-car αφου απαγορευεται ο συνεπιβατης?
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
πως θα κανεις in-car αφου απαγορευεται ο συνεπιβατης?Μπορεί να στριμωχτεί ανάμεσα στη κορυφή της πλάτης του καθίσματος και το προσκέφαλο,το έχω κάνει και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό(κανένας κραδασμός) αλλά η κάμερα(όταν το βλέπεις αργότερα) 'κόβει' πάρα πολύ σε αίσθηση, ταχύτητα και θόρυβο με αποτέλεσμα να νομίζεις πως πήγαινες μια σβέλτη βόλτα μέσα σε πίστα ακόμα και αν εσύ ήσουν στο όριο
Το καλό είναι να τοποθετηθεί καμιά μικροκάμερα έξω απ'το αυτοκίνητο που να τα μεταφέρει με μικρό καλώδιο στο κυρίως σώμα της κάμερας που θα βρίσκεται μέσα
-
Πω,πω πω όρεξη παίδες,θα έχει και catering???
Πολύ κόσμο βλέπω,μήπως έχει πολλά φώτα και μπαίνουμε???????
Για να δούμε.
Θέλει πάντως προσοχή απο όλους μας,δεν θέλουμε να κάνουμε κατάχρηση της προσφοράς.Θέλουμε και αλλα track days και ίσως κάποια με απ'όλα,σαν τα σουβλάκια ωχ μίλησα για φαί ξανά
Φιλικα Αγγελος. -
φιλοι, οσον αφορα την καμερα, ενας ευρυγωνιος φακος κανει θαυματα, ειναι ωραιο να φαινεται και ο οδηγος, και η ταχυτητα μεταφερεται πιο καλα στην οθονα αφου εχουμε καλυτερη περιφερειακη οραση.
http://www.mytaras.com/videos/incardriftDIVX.avi
ενα βιντεο που εχω τραβηξει απο το αυτοκινητο μου στα μεγαρα (divx)
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
πως θα κανεις in-car αφου απαγορευεται ο συνεπιβατης?Την προηγούμενη φορά επιτρεπόταν ο συνοδηγός. Και γιατί να μην επιτρέπεται δηλαδή, εφόσον βέβαια ο συνεπιβάτης έχει πληρώσει ασφάλιστρα.
TRACK DAY II-Οι Τρελοί στο Μέγαρο!