Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βabbis (και λοιποί) βλέπεις που ένα θέμα για την ΒMW 3 έγινε πάλι VS ...;
ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ALFA ROMEO...πώς να στο πω!
Γιατί πρέπει να συγκρίνονται όλα με Alfa;
τέλος από μένα το offtopic.
Κι εμένα με έχει κουράσει η** υποκρισία **και το δήθεν το δικό σου και των άλλων.
Ειδικά όταν είσαι και καθυστερημένος αφού η συζήτηση με τον sokos έληξε με συμφωνία, αλλά μάλλον έμεινες στο τελευταίο σου ποστ.
Επίσης και με τον τεκνικ προτείναμε εκατέρωθεν να τα πούμε σε άλλο thread!! αναγνωρίζοντας ότι είμασε off-topic.
**Eσύ λοιπόν τώρα τι πετάγεσαι!!! **
Ούτε έκθεση γράφουμε ούτε βιβλίο όυτε άρθρο σε εφημερίδα.
Λοιπόν όπως είδες είχαν μια διαφωνία με τον Sokos , 'του την είπα', ο άνθρωπος με πολύ ευγένεια μου απάντησε και μου εξήγησε πως νοούσε την επίμαχη φράση και στο τέλος 'συμφωνήσαμε' ότι οι 3άρες έχουν ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό! ΔΕΝ ΠΑΛΙΩΝΟΥΝ.
**Δηλ. από την συζήτηση 'οφελήθηκε' η 3άρα και κάποιος που δεν έιναι σχετικός έχει ακόμα ένα λόγο να την αγοράσει.
Αν δεν είχα αντιδράσει δεν θα έβγαινε αυτό το συμπέρασμα.
**
Ούτε κοντρα ούτε vs.
Βέβαια ο lkar τρόμαξε μήπως γίνει χαμός αλλά αν οι συνομιλητές είναι **πολιτισμένοι όπως ο sokos **και θέλω να πιστεύω κι εγώ, ούτε καυγάς ουτε επιθέσεςι σημειώνονται.
Και στη συνέχεια υπήρξε και δεύτερη διαφωνία με τον technik !! ο οποίος επίσης είναι πολιτισμένος και καλός συνομιλητής και εκφράσαμε την άποψή μας.
Όταν μιλάμε για ένα μοντέλο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ VS διότι από εκεί βγαίνουν και χρήσιμα συμπεράσματα για το υπο συζήτηση μοντέλο.
Δηλαδή θα πρέπει να έχουμε BMW 3 vs C-Class, BMW 3 vs A4, BMW 3 vs S60, BMW 4 vs 93, BMW 3 vs IS200, bmw 3 vs S-Type κλπ
[/list]