-
Υπάρχουν εξελίξεις για τη νέα Σειρά 3. Τα πρωτότυπά έχουν φτάσει σε επιλεγμένους αγοραστές της BMW. Ένας κλήθηκε στην Designworks στην Καλιφόρνια να δει και να σχολιάσει ένα πρωτότυπο. Και όταν είδε την παρακάτω φωτογραφία είπε ότι 'μοιάζει πάρα πολύ με αυτό που είδα':
Στην αγορά μάλλον το 2005.
-
Υπάρχουν εξελίξεις για τη νέα Σειρά 3. Τα πρωτότυπά έχουν φτάσει σε επιλεγμένους αγοραστές της BMW. Ένας κλήθηκε στην Designworks στην Καλιφόρνια να δει και να σχολιάσει ένα πρωτότυπο. Και όταν είδε την παρακάτω φωτογραφία είπε ότι 'μοιάζει πάρα πολύ με αυτό που είδα':
-
-
Όμορφηηηηηηη...
Πώς φαίνεται ότι η γραμμή Μπάνγκλ ταιριάζει πολύ καλύτερα στη μικρότερη και πιο σπορτίφ σειρά 3, από τις πιο 'κλασικές' 5άρες και 7άρες! -
Ακόμα μια πολύ όμορφη BMW δια χειρός Bangle. Η μονή Γερμανική εταιρεία που μου αρέσει ( εντάξει είναι και η Porsche και τα γρήγορα Audi ) συνεχίζει να φτίαχνει αυτοκίνητα για τον οδηγό τα οποία πλέον διακρίνονται και για το design τους.
-
Ωραίος και ενδιαφέρον συνδυασμός δυναμισμού και κομψότητας. Το κόκκινο χρώμα άπαιχτο.
Το 2005 που θα παρουσιαστεί η νέα τριάρα συμπίπτει με τη χρονιά που θα αλλάξω αυτοκίνητο...
Τυχεροί αυτοί οι 'επιλεγμένοι αγοραστές' με τα προνόμιά τους.
Γράφεις διεύθυνση που βρήκες τις πληροφορίες;
Jacob
-
Για BMW στην Αμερική η πηγή είναι:
http://www.bimmerfest.com/forums/ -
Πολυ ομορφο αμαξι με πολυ εντονα δυναμικα χαρακτηριστικα!! Μου ειχε δημιουργηθει ενα αγχος με τισ καινουργιες BMW οσον αφορα τη σχεδιαση τους και τις ανησυχιες του εν λογω σχεδιαστει και πραγματικα χαιρομαι που που σιγα σιγα μου φευγει! Εχετε καμια φοτο με το κουπε το οποιο απο οτι διαβασα θα λεγεται σειρα 4.
-
Φρέσκο πράγμα για το κουπέ δεν έχει βγει. Μόνο που μάλλον φαίνεται ότι δεν θα λέγεται '4', γιατί δεν είναι συνδεδεμένο με την BMW στο μυαλό των καταναλωτών.
-
Oμορφη φαινεται, πιο σπορτιφ γραμμες.
Το μονο αρνητικο, οπως τη βλεπω ειναι οτι το πισω μερος μου θυμιζει DAEWOO ΚALOS... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το μονο αρνητικο, οπως τη βλεπω ειναι οτι το πισω μερος μου θυμιζει DAEWOO ΚALOS...Χρήστο μου αυτή η κατάσταση πρέπει να αρχίσουμε να το παίρνουμε ότι θα επαναλαμβάνεται συχνά. Οι Κορεάτες δε φτιάχνουν πια αντίγραφα του Sunny ή του Starlet της δεκαετίας του '80, αλλά έχουν επιστρατεύσει ισχυρά ευρωπαϊκά μολύβια και προχωρουν σε ξεχωριστά σχήματα. Ιδίως η Daewoo κάνει άλματα σε αυτόν τον τομέα, με όλα της τα νέα μοντέλα (ανεξάρτητα αν αρέσουν ή όχι) να διαφέρουν σημαντικά οπτικά από τον ανταγωνισμό τους. Εδώ έφτασε η μάσκα της Daewoo να αποκτήσει μοναδική ταυτότητα...
-
Μήπως το μάτι μας είναι αρνητικό στα μεγέθη των παραπάνω κατηγοριών, οπότε δύσκολα θεωρούμε κάποιο αμάξι της κλάσης 7 όμορφο;
ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ. Πως καταφέρνουν να φριάχνουν τόσο σπορτίφ σεντάν, καθόλου επιτηδευμένα.
Τρομερό αυτό το πράγμα μ'αυτήν την εταιρία!Καλό κίνητρο για να παντρευτείς, να κάνεις δυο παιδάκια, αφού έτσι έχεις την δικαιολογία να πάρεις μια 320,να την τουρμπίσεις και να νιώθεις πως απατάς την γυναίκα σου με τη... μπέμπα.Άσε που και κανονικά να θες να την απατήσεις, πάλι BMW,αφού με MERCEDES μόνο καμιά...τραγουδιάρα θα εντυπωσιαστεί (με SAAB κτλ δε θα εντυπωσιαστεί ούτε η γυναίκα σου,καμιά γυναίκα δυστυχώς δεν ξεxωρίζει αυτά τα high class από τα PASSAT) -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Το μονο αρνητικο, οπως τη βλεπω ειναι οτι το πισω μερος μου θυμιζει DAEWOO ΚALOS...Ιδίως η Daewoo κάνει άλματα σε αυτόν τον τομέα, με όλα της τα νέα μοντέλα (ανεξάρτητα αν αρέσουν ή όχι) να διαφέρουν σημαντικά οπτικά από τον ανταγωνισμό τους. Εδώ έφτασε η μάσκα της Daewoo να αποκτήσει μοναδική ταυτότητα...
Δε διαφωνώ μαζί σου.Τα περισσότερα ιαπωνικά, κορεάτικα κτλ αυτοκίνητα έχουν ''εξευρωπαιστεί'' πλέον. Άλλωστε τα ανοίγματα που εχουν κανει αρκετές εταιρείες αυτού του είδους είναι τρανταχτά, όπως αυτό της Hyundai με τις νέες τις εγκαταστάσεις στην Ευρώπη.
Απλά ο κόσμος περιμένει πάντα το ''κάτι'' παραπάνω απο τις αυτοκινητοβιομηχανίες αυτές(BMW, AUDI, MERCEDES κτλ) -
Αλλες φωτο εχουμε? Απο μπροστα,απο πισω...και καμια κουπε...!
-
Η BMW κατωχύρωσε τα σήματα 660, 650 και 560, πράγμα που σημαίνει ότι θα δούμε και τον V12 κινητήρα σε αυτά τα μοντέλα.
Επίσης κατωχύρωσε τα 125, 130, 225, 230, 425, 430, 435, άρα ίσως να βγουν τελικά σειρές 2 (1 coupe και cabrio) και 4 (3 coupe και cabrio).
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Η BMW κατωχύρωσε τα σήματα 660, 650 και 560, πράγμα που σημαίνει ότι θα δούμε και τον V12 κινητήρα σε αυτά τα μοντέλα.Επίσης κατωχύρωσε τα 125, 130, 225, 230, 425, 430, 435, άρα ίσως να βγουν τελικά σειρές 2 (1 coupe και cabrio) και 4 (3 coupe και cabrio).
Απ ότι ξέρω, θα ακολουθήσει και Μ4 και Μ6 εκτος από την Μ3 και Μ5.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Η BMW κατωχύρωσε τα σήματα 660, 650 και 560, πράγμα που σημαίνει ότι θα δούμε και τον V12 κινητήρα σε αυτά τα μοντέλα.
Επίσης κατωχύρωσε τα 125, 130, 225, 230, 425, 430, 435, άρα ίσως να βγουν τελικά σειρές 2 (1 coupe και cabrio) και 4 (3 coupe και cabrio).
Ολομέτωπη επίθεση λοιπόν από την BMW!
'Απόλυτη Γερμανική Ποιότητα'
Χμμ, Μ3 V8, M5 5000cc 500hp, M4 ?, M6? ...Χαμός -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ολομέτωπη επίθεση λοιπόν από την BMW!
'Απόλυτη Γερμανική Ποιότητα'
Χμμ, Μ3 V8, M5 5000cc 500hp, M4 ?, M6? ...ΧαμόςΛοιπον, Μ3 και Μ4 θα εχουν κινητηρα V8 με 400 ιππους.
Η Μ5 V10 500 ιππων, οπως και η Μ6, κατα πασα πιθανοτητα θα ακολουθησει και μια Μ6 CSL με 550 αλογα.
Η ταχυτερη Μ δηλαδη ολων των εποχων.
a t t a c k ! -
ATTACK δεν λες τιποτα! τρομερα πραγματα!... Ποιος ξερει τι θα απογινει ομως το υπεροχος straight six της τωρινης Μ3... ?
-
M2;
Νέα BMW Σειρά 3