-
και παλι μπορει να γινει κατι τετοιο , ακομα και με μηδενικη συντηρηση ?
-
Και βεβαια μπορει να γινει αν δε διαβαζεις το manual συντηρησης... Και 200.000km ανοιχτου δρομου αντεχουν τα top mounts εχωντας ηδη παραβιασει κατα πολυ τις υποδειξεις του κατασκευαστη... Ηδη στη δικη μας το τρεναρουμε κανα 6μηνο την αλλαγη ακριβως γιατι εχει κανει πολυ καλα χιλιομετρα το αμαξι..Στου παππουλη στις 110.000km πηραν ποδι..
Εδω ο τυπος το ξεφτιλισε το θεμα.. Αμαξι ειναι οχι ψυγειο.. Και το κυκλοφορει και με κατεστραμμενη αναρτηση ο χαρος..
-
Δεν ξέρω πόσο τακτικός είναι ο άλλος στην συντήρηση του αυτοκινήτου του αλλά μου φάνηκε κουλή η εξήγηση του , έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο ;
-
Εχει ξαναγινει αμε..Εδω ξερω ασχετης μαρκας αμαξι που καταφερε μετα απο χρονια και του εσπασε τις δισκοπλακες.. Αν το αμαξι το βλεπεις σα ψυγειο και το αφηνεις στη μοιρα του τα παντα μπορει να συμβουν..
-
Σίγουρα ότι σέβεσε σε σέβεται και αυτό , αλλά είναι και οι κ@λόδρομοι εδώ
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Δεν ξέρω πόσο τακτικός είναι ο άλλος στην συντήρηση του αυτοκινήτου του αλλά μου φάνηκε κουλή η εξήγηση του , έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο ;Ναι αμε, το φθινοπωρο γυρισε ο αδερφος μου απ'τη σχολη σε αυτην ακριβως την κατασταση. Επεσε σε λακουβα και μας ηρθε με φουσκωμενο καπω golf 2 1991 παιζει να μην ειχαν αλλαχθει ποτε οι βασεις
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Δεν ξέρω πόσο τακτικός είναι ο άλλος στην συντήρηση του αυτοκινήτου του αλλά μου φάνηκε κουλή η εξήγηση του , έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο ;
Ναι αμε, το φθινοπωρο γυρισε ο αδερφος μου απ'τη σχολη σε αυτην ακριβως την κατασταση. Επεσε σε λακουβα και μας ηρθε με φουσκωμενο καπω golf 2 1991 παιζει να μην ειχαν αλλαχθει ποτε οι βασεις
Αυτό θα πόνεσε , είναι τελικά πολλά τα σημεία σε ένα αυτοκίνητο που πρέπει να συντηρούνται
-
Μπα, τη βαση αλλαξαμε και τελος
Οντως ειναι πολλα, εγω τουλαχιστον προσπαθω να τα μαθαινω σιγα σιγα γιατι οταν ασχολεισαι με παλια αυτοκινητα την πατησες αν ακους το μαστορα
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Σίγουρα ότι σέβεσε σε σέβεται και αυτό , αλλά είναι και οι κ@λόδρομοι εδώΔεν είναι θέμα δρόμων. Ο κατασκευαστής προβλέπει για τις Xantia αλλαγή των top mount σε κάποια χιλιόμετρα η μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Προφανώς το πάει σε μάστορα που δεν έχει ιδέα από το αυτοκίνητο...
-
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του Forum.
Θα ήθελα την άποψή σας σχετικά με το νέο C4.
Σκέφτομαι να το πάρω σε πετρέλαιο. Το έκανα εχθές TEST DRIVE.Δεν ξέρω αν θα με ικανοποιήσουν τα 90 αλογατάκια ή αν είναι μονόδρομος τα 110.
Κάνω 100χλμ την ημέρα λόγω δουλειάς γι΄αυτό θεωρώ πως το πετρέλαιο είναι η μόνη επιλογή.Γενικά χωρίς να θέλω να προσβάλω την φίρμα, δεν γνωρίζω τίποτα για την CITROEN. Έχω κι εγώ τους φόβους μου
Δυστυχώς ποτέ στην ζωή μου δεν γνώρισα κάποιον με Citroen και δεν έχω μπει ποτέ μέσα ούτε έχω οδηγήσει.Το C4 έχει το πακέτο, που λέμε (είναι όμορφο, είναι το φθηνότερο diesel της αγοράς, και το θεωρώ ποιοτικό) απ' ότι είδα σήμερα είναι πολύ ασφαλές με 4 αστέρια.
Στην ζωή μου είχα ΒΜW, VW, Huyndai, Ford.
Θα εκτιμούσα πολύ αν με βοηθούσατε.
-
5 αστερια εχει η καινουργια C4...
Αν εισαι επαρχια και δικαιουσαι diesel θα σε ανταμειψει! Το 1600 μοτερ με τα 90 αν και αρχαιο το σωζει με την πολυ καλη ροπη του, αναμφιβολα το 110 ειναι πολυ ανωτερο και πιο συγχρονο.
Οσο για αξιοπιστια ειναι οπως και ολα τα συγχρονα αυτοκινητα, μην σε προβληματιζει αυτο. Αν το οδηγησες και σε καλυπτει προχωρα ακαθεκτος!
-
Το νεο C4 είναι 5άστερο. Μήπως έχουν στοκ κανέναν προηγούμενης γενιάς; Εκείνο δεν θυμάμαι τι βαθμό έφερε...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το νεο C4 είναι 5άστερο. Μήπως έχουν στοκ κανέναν προηγούμενης γενιάς; Εκείνο δεν θυμάμαι τι βαθμό έφερε...5 και το προηγούμενο και με πολύ καλή βαθμολογία μάλιστα
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Το νεο C4 είναι 5άστερο. Μήπως έχουν στοκ κανέναν προηγούμενης γενιάς; Εκείνο δεν θυμάμαι τι βαθμό έφερε...
5 και το προηγούμενο και με πολύ καλή βαθμολογία μάλιστα
+1....
-
μου αρεσει το c2 μου στη βροχη ειναι πολυ παιχνιδιαρικο
δε μου αρεσει ομως που πλεον πρεπει να παρακαλαω (3 και 4 προσπαθειες πρεπει να κανω καποιες φορες) να μπει η οπισθεν
πηγα να ξεπαρκαρω και δεν ειχε κουμπωσει καλα (δεν το πηρα χαμπαρι αυτη τη φορα) και εγινε χαμος -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μου αρεσει το c2 μου στη βροχη ειναι πολυ παιχνιδιαρικοδε μου αρεσει ομως που πλεον πρεπει να παρακαλαω (3 και 4 προσπαθειες πρεπει να κανω καποιες φορες) να μπει η οπισθεν
πηγα να ξεπαρκαρω και δεν ειχε κουμπωσει καλα (δεν το πηρα χαμπαρι αυτη τη φορα) και εγινε χαμοςα ρε σιδεροφάγε
Τι χαμός έγινε? -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μου αρεσει το c2 μου στη βροχη ειναι πολυ παιχνιδιαρικοδε μου αρεσει ομως που πλεον πρεπει να παρακαλαω (3 και 4 προσπαθειες πρεπει να κανω καποιες φορες) να μπει η οπισθεν
πηγα να ξεπαρκαρω και δεν ειχε κουμπωσει καλα (δεν το πηρα χαμπαρι αυτη τη φορα) και εγινε χαμοςΤο έφαγες το σασμάν ρε; Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς... Σασμάν PSA και να χαλάει...
-
-
Ένα θεματάκι με το κιβώτιο πρέπει να το έχουν πάντως τα Citroen γιατί και εμένα η όπισθεν στο C3 δεν μπορώ να πω ότι μπαίνει με την πρώτη...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
μου αρεσει το c2 μου στη βροχη ειναι πολυ παιχνιδιαρικο
δε μου αρεσει ομως που πλεον πρεπει να παρακαλαω (3 και 4 προσπαθειες πρεπει να κανω καποιες φορες) να μπει η οπισθεν
πηγα να ξεπαρκαρω και δεν ειχε κουμπωσει καλα (δεν το πηρα χαμπαρι αυτη τη φορα) και εγινε χαμοςΤο έφαγες το σασμάν ρε; Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς... Σασμάν PSA και να χαλάει...
το χα φαει παλιοτερα πολλες φορες το σασμαν , αλλα η οπισθεν δεν ειχε ποτε προβλημα
τωρα μαλλον πλησιαζει η ωρα του και αυτου του γραναζιου αλλα η οπισθεν?
εχει και εμπορικη αξια 6χιλιαρικα πλεον, ουτε για ολικη πανω σε κανα ζωο δεν αξιζει να το πας
CITROËN FORUM