-
Πες και καμιά λεπτομέρεια ντε.
Χρώμα, κυβικά, εξοπλισμός!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πες και καμιά λεπτομέρεια ντε.Χρώμα, κυβικά, εξοπλισμός!
OK! C5,1.800,125PS,Prestige,ασημί χρώμα.
Δώρο ο συναγερμός,οι μπάρες οροφής,ανεμοθραύστες,φυμέ τζάμια,σετ ανάγκης και...τα πατάκια!
Το οδήγησα σε test-drive (με τα 118 άλογα) και μου άρεσε πολύ.Ειδικά το πως 'καθόταν' στο δρόμο...
Προηγούμενο αυτοκίνητο : ένα Nissan Sunny 1.600,το οποίο το πήρα το 1995,δεύτερο χέρι με 30.000 χλμ και που έχει βγει η καλύτερη αγορά που έκανα ποτέ.161.000 χλμ και προβλήματα μηδέν.Τέρας αξιοπιστίας,πραγματικά.Δεν το πουλάω με τίποτα,θα το έχώ 'δεύτερο' και το C5 για ταξίδια.
Δεν περνάνε οι μέρες,γαμώτο!
-
39 μέλη λοιπόν....
-
Πσσστ, πρόεδρε, ξέρεις τι παρατήρησα;
Εμένα δεν με έχεις φακελώσει στην 1η σελίδα...
-
Kαλορίζικο το C5, στο συμφορουμίτη. Θα το ευχαριστηθείς και εσύ και η οικογένεια!!
Αντε με το καλό!
-
Ο χρήστης tony78 έγραψε:
Πσσστ, πρόεδρε, ξέρεις τι παρατήρησα;Εμένα δεν με έχεις φακελώσει στην 1η σελίδα...
-
Βλέπω τα 2cv τα λησμονούμε κύριε SirGus..
-
-
Ο χρήστης Γιώργος Πολυχρονίδης έγραψε:
Βλέπω τα 2cv τα λησμονούμε κύριε SirGus..άντε σε φακέλωσα και σένα που παραπονιέσαι.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στο http://www.blue-whitegt.com υπαρχει αυτο : Η ιστορία του Citroen DS.Στα Γαλλικά με Ελληνικούς υπότιτλους.Size 734.99 MB.
Αν ειστε γραμμενοι μπορειτε να το κατεβασετε.Κατέβηκε
Πολύ ωραίο ντοκιμαντέρ
Τώρα το seedαρω. Thanks Βασίλη για την πληροφορία -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Kαλορίζικο το C5, στο συμφορουμίτη. Θα το ευχαριστηθείς και εσύ και η οικογένεια!!Αντε με το καλό!
Σε ευχαριστώ πολύ citastak.
Με το στρώσιμο τι γίνεται?Για πόσα χλμ λέτε να το στρώσω?Σκεφτόμουν για 5.000 χλμ.
Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο τον πρώτο καιρό?
-
5k είναι πάρα πολλά.
Μέχρι τα 1000 μην ανεβάσεις πάνω από 3-3,5k, και μετά αύξανε σιγά σιγά το όριο στροφών.
Όλα αυτά μέχρι 2-2,5k. Μετά άλλαξε λάδια και φίλτρο και είσαι έτοιμος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
5k είναι πάρα πολλά.Μέχρι τα 1000 μην ανεβάσεις πάνω από 3-3,5k, και μετά αύξανε σιγά σιγά το όριο στροφών.
Όλα αυτά μέχρι 2-2,5k. Μετά άλλαξε λάδια και φίλτρο και είσαι έτοιμος.
OK,μύνημα ελλήφθη.Σε ευχαριστώ.
-
Α, επίσης σημαντικό είναι να μην λειτουργεί με πολύ λίγες στροφές το μοτέρ ώστε να έχεις πίεση λαδιού. Αν χρειαστεί να κάνεις μακρόχρονη διαδρομή, να αφήνεις κάθε 2-3 λεπτά το γκάζι, ώστε με την υποπίεση να ρουφά λάδι. Γενικά πάντως, μην φοβάσαι να πατάς το γκάζι, αρκεί να έχεις στροφές (χαμηλό φορτίο δλδ), ώστε να κάτσουν καλά τα ελατήρια στα πιστόνια.
-
Ο χρήστης Craven Blue έγραψε:
Πρέπει να προσέξω κάτι άλλο τον πρώτο καιρό?
Ναι!!! Να κλείνεις καλά ξενοδοχεία για τους προορισμούς σου.. Και μακρυά από την Αθήνα να το ευχαριστηθείς
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Α, επίσης σημαντικό είναι να μην λειτουργεί με πολύ λίγες στροφές το μοτέρ ώστε να έχεις πίεση λαδιού. Αν χρειαστεί να κάνεις μακρόχρονη διαδρομή, να αφήνεις κάθε 2-3 λεπτά το γκάζι, ώστε με την υποπίεση να ρουφά λάδι. Γενικά πάντως, μην φοβάσαι να πατάς το γκάζι, αρκεί να έχεις στροφές (χαμηλό φορτίο δλδ), ώστε να κάτσουν καλά τα ελατήρια στα πιστόνια.Σωστός.Έτσι θα κάνω.Ευχαριστώ και πάλι.
Citistak : πρώτο ταξίδι στα Γιάννενα! Είναι από εκεί η γυναίκα,και ναι θα είναι καλό το ξενοδοχείο!
Μετά από 12 χρόνια με το Sunny,ανυπομονώ να οδηγήσω κάτι το οποίο εκτός από καινούργιο,είναι και 'άγνωστο'!
Άραγε θέλει συνήθεια η υδροπ/κη ανάρτηση?
-
Πάρε ένα μπουκάλι με λάδι, γιατί μπορεί στα πρώτα χιλιόμετρα να σου κάψει το κατιτίς. Και να θυμάσαι, που και που να αφήνεις το γκάζι. Πιέσεις στα λάστιχα κτλ.
-
Ο χρήστης Craven Blue έγραψε:
Α, επίσης σημαντικό είναι να μην λειτουργεί με πολύ λίγες στροφές το μοτέρ ώστε να έχεις πίεση λαδιού. Αν χρειαστεί να κάνεις μακρόχρονη διαδρομή, να αφήνεις κάθε 2-3 λεπτά το γκάζι, ώστε με την υποπίεση να ρουφά λάδι. Γενικά πάντως, μην φοβάσαι να πατάς το γκάζι, αρκεί να έχεις στροφές (χαμηλό φορτίο δλδ), ώστε να κάτσουν καλά τα ελατήρια στα πιστόνια.
Σωστός.Έτσι θα κάνω.Ευχαριστώ και πάλι.
Citistak : πρώτο ταξίδι στα Γιάννενα! Είναι από εκεί η γυναίκα,και ναι θα είναι καλό το ξενοδοχείο!
Μετά από 12 χρόνια με το Sunny,ανυπομονώ να οδηγήσω κάτι το οποίο εκτός από καινούργιο,είναι και 'άγνωστο'!
Άραγε θέλει συνήθεια η υδροπ/κη ανάρτηση?
Συνήθεια η υδροπνευματική;; Μπααα., απλά πρόσεχε μην το παρακάνεις. Ακόμα και αν το παρακάνεις βεβαια, η αντίδραση είναι ηρεμη και όχι απότομη.. Πρόσεχε μόνο. Εκεί που νομίζεις ότι πας αργα, κοιτας το κοντερ και πας με 150....
Γιάννενα... Θέλω και εγώ....Κοντοσούβλι,....
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στο http://www.blue-whitegt.com υπαρχει αυτο : Η ιστορία του Citroen DS.Στα Γαλλικά με Ελληνικούς υπότιτλους.Size 734.99 MB.
Πολύ ωραίο ντοκιμαντέρ
Τώρα το seedαρω. Thanks Βασίλη για την πληροφορίαπως το βρίσκουμε αυτό?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Πολύ ωραίο ντοκιμαντέρ
Τώρα το seedαρω. Thanks Βασίλη για την πληροφορίαπως το βρίσκουμε αυτό?
Kαι εγώ το θέλω.
CITROËN FORUM