-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αδελφέ πρόεδρε βάλτο... μια χαρά θα είναι, φτάνει να μην είναι μεγαλύτερο από 3χ4 εκατοστά.
Να και κάποιος με γούστο
Τόσο έλεγα!Aφού θέλεις να το βάλεις...τι μας ρωτάς...;; ....
Λάθος...
δεν νομίζω...άλλα δείχνουν τα γραπτά σου...
τι δείχνουν?
οτι ψάχνεις κάποιον να σε στηρίξει στην απόφασή σου!!!
Καταρχήν με το 'λάθος' που έγραψα εννοούσα ότι έκανα λάθος που ρώτησα γιατί απλά συνεννοούμαστε με διαφορετικό τρόπο, στυλ και διάθεση...όχι ότι δεν θέλω να το βάλω.
Από΄κει και πέρα ο κάθε ένας έχει την άποψη του αλλά ας είναι σεβαστή και η δική μου ότι δεν είναι τόση καγκουριά όσο να βάζεις πιτσιλιστίρια με φωτάκια.
Είπα απλά ότι σε όσους φαίνεται καγκουριά, αν η Citroen το έκανε σε όλα τα αυτοκίνητα της τα τελευταία 40 χρόνια (όπως το έκαναν οι άγγλοι) τότε θα λέγαμε ότι είναι και ωραίο απλά λόγω συνήθειας και όχι προσωπικής άποψης! (Όπως είπα και για την Αγγλική σημαία σε ολόκληρη την οροφή του cooper που την βρίσκουμε ωραία γιατί απλά μας την πλασάρουνε έτοιμη!!!)Πάμε σε άλλο θέμα τώρα γιατί ένα αυτοκόλλητο δεν αξίζει τόση ανάλυση!…
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Αδελφέ πρόεδρε βάλτο... μια χαρά θα είναι, φτάνει να μην είναι μεγαλύτερο από 3χ4 εκατοστά.
Να και κάποιος με γούστο
Τόσο έλεγα!Aφού θέλεις να το βάλεις...τι μας ρωτάς...;; ....
Λάθος...
δεν νομίζω...άλλα δείχνουν τα γραπτά σου...
τι δείχνουν?
οτι ψάχνεις κάποιον να σε στηρίξει στην απόφασή σου!!!
Εγω στηρίζω τον πρόεδρο
Βρες και για μενα 2 πρόεδρε
1.Ποιόν πρόεδρο από όλους??
2.το σκορ είναι 2-2 τότε...άντε άλλος ένας να μας βοηθήσει
-
Εγώ λέω να το βάλεις αλλά...και από τις 2 μεριές έτσι?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ λέω να το βάλεις αλλά...και από τις 2 μεριές έτσι?Οκ 3-2 το σκορ!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Εγώ λέω να το βάλεις αλλά...και από τις 2 μεριές έτσι?
Οκ 3-2 το σκορ!
H δικια μου η γνωμη δεν πιανεται;;; Κανονικα εγω που εχω δει και πολλακις το αμι, θα επρεπε να μετραω για3...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Είπα απλά ότι σε όσους φαίνεται καγκουριά, αν η Citroen το έκανε σε όλα τα αυτοκίνητα της τα τελευταία 40 χρόνια (όπως το έκαναν οι άγγλοι) τότε θα λέγαμε ότι είναι και ωραίο απλά λόγω συνήθειας και όχι προσωπικής άποψης! (Όπως είπα και για την Αγγλική σημαία σε ολόκληρη την οροφή του cooper που την βρίσκουμε ωραία γιατί απλά μας την πλασάρουνε έτοιμη!!!)
Πάμε σε άλλο θέμα τώρα γιατί ένα αυτοκόλλητο δεν αξίζει τόση ανάλυση!…Ποιός σου είπε ότι βρίσκω/ουμε την βρετανική σημαία ωραία στα Cooper...;;
Anyway την γνώμη μου είπα. -
Σε ποιο παλια ερωτηση μου αν ολα τα c4(& το 2.0) εχουν τα ιδια φρενα βρηκα σημερα ενα αρχειακι στα γαλλικα σημερα στο net που λεει τεχνικα ολων των κυβισμων και βλεπω οτι οι διαστασεις σε χιλιοστα μπρος και πισω σε διαμετρο και παχος ειναι ιδια με το 2λιτρο δηλ. 283/26 μπρος και 249/9 πισω ΑΛΛΑ στις 1.4 και 1.6 στα μπρος φρενα εχει ενα αστερακι και κοιταω και βλεπω οτι λεει οτι οι εκδοσεις χωρις ESP εχουν 266/24 !!! γιατι ρε γαμωτο τετοια διακριση επειδη δεν εβαλα esp δηλαδη επειδη δεν πηρα exclusive;;;;; Να ειχε σε ολα τα 160αρια ενταξει αλλα οχι σε αυτα χωρις esp! Ισα ισα εκει που δεν εχει esp επρεπε να ειναι μεγαλυτερα(λεω τωρα). Παντως σκεφτομαι οτι αυτο ισως οφειλεται στο οτι η exclusive εχει 17αρες και ισως να μην εμπαιναν τα μεγαλυτερα στις 16αρες των αλλων εκδοσεων. Αλλα τοτε πως χωρανε τα μικροτερα στις 15αρες; Μετα ειδα οτι στο αρχειακι ανεφερε στις διαστασεις τροχων για 15αρες και 16αρες(ισως στη γαλλια ετσι ειναι πχ) αρα τοτε γιατι να μη χωρανε;;; Παντως εγω σπάστικα!!!
-
γιατρέ δεν είμαι καλά τα βλέπω διπλά ...τα ποστ του engine...
εμένα πάντως έχει 16άρες με ESP...σε ποιά κατηγορία κατατασομαι...; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γιατρέ δεν είμαι καλά τα βλέπω διπλά ...τα ποστ του engine...
εμένα πάντως έχει 16άρες με ESP...σε ποιά κατηγορία κατατασομαι...;Κι εγω ζαλιστηκα! Λογικα εσενα εχει τα μεγαλυτερα γιατι οπως ειπα και στο αρχειο δεν ειχε καν 17αρες αρα λογικα θα χωρανε και αυτα στις 16αρες αλλα αν μπορουσες να το διασταυρωσεις καπως θα με βοηθαγες. Το εχεις βαλει εσυ σαν εξτρα; Τι αλλο εβαλες και τη εκδοση εχεις; Ποσο πηγε το esp και τα αλλα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είπα απλά ότι σε όσους φαίνεται καγκουριά, αν η Citroen το έκανε σε όλα τα αυτοκίνητα της τα τελευταία 40 χρόνια (όπως το έκαναν οι άγγλοι) τότε θα λέγαμε ότι είναι και ωραίο απλά λόγω συνήθειας και όχι προσωπικής άποψης! (Όπως είπα και για την Αγγλική σημαία σε ολόκληρη την οροφή του cooper που την βρίσκουμε ωραία γιατί απλά μας την πλασάρουνε έτοιμη!!!)
Πάμε σε άλλο θέμα τώρα γιατί ένα αυτοκόλλητο δεν αξίζει τόση ανάλυση!…**Ποιός σου είπε ότι βρίσκω/ουμε την βρετανική σημαία ωραία στα Cooper...;; **:roll:
Anyway την γνώμη μου είπα.Δεν περιμενα κατι καλύτερο από κάποιον που πήρε την C4 σε 5θυρη
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πάμε σε άλλο θέμα τώρα γιατί ένα αυτοκόλλητο δεν αξίζει τόση ανάλυση!…**Ποιός σου είπε ότι βρίσκω/ουμε την βρετανική σημαία ωραία στα Cooper...;; **:roll:
Anyway την γνώμη μου είπα.Δεν περιμενα κατι καλύτερο από κάποιον που πήρε την C4 σε 5θυρη
Γιατί ρε παιδιά άδικο έχει ο άνθρωπος.
Έχω δει και βλέπω συχνά στην γειτονιά μου ένα Cooper S μπλε ανοιχτό με λευκή οροφή και την σημαία επάνω (την βρετανική)
Ομολογουμένως του πάει αλλά όταν την βλέπω και διακρίνω ότι το αυτοκίνητο έχει ελληνικές πινακίδες στην αρχή συγχύζομαι μετά λέω ας πρόσεχε και στο τέλος απλά διαπιστώνω ότι του πάει η σημαία, η οποία όμως μπορεί να νομίζει κανείς ότι σκιάζει κάποιον άγγλο υπήκοο ή φίλο της βασίλσσας γιατί δίνει άλλο στυλ στο cooper.Θεωρώ για το Cooper καλύτερη επιλογή την καρό σημαία στην οροφή. Ειναι η καλύτερη (κατα την γνώμη μου) και ειδικά με το S που το έχει και ένας γνωστός και έχουμε παραμιλήσει ταιριάζει απόλυτα στο στυλάκι του.
Πρόεδρε, τώρα για την γαλλική σημαιούλα μικρών διαστάσεων (πχ 3Χ4 εκ.) στο φτερό για κλασσικό μοντέλο της Citroen (και οι γιαγιάδες ξέρουν οτι είναι γαλλική εταιρεία επιβεβαιωμένα) νομίζω ότι θα είναι όμορφο και θα του ταιριάζει.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Oύτε εγώ από κάποιον που πήρε 3θυρο Getz...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Tην άξιζα αυτην την απάντηση
-
xexexexe
kai ego 4thiro to exo re paidia .
eipe kaneis kati .... a nomisa
-
Ο χρήστης panteraz έγραψε:
xexexexekai ego 4thiro to exo re paidia .
eipe kaneis kati .... a nomisa
Βγαινει 4θυρο??
Αν μπορείς γράφε με Ελληνικά, να μην βγάζουμε τα μάτια μας
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Tην άξιζα αυτην την απάντηση
Xρήστο καλημέρα!
Πώς πάει το project ΒΧ...;
Θα την δούμε να στροφάρει στα Μέγαρα να βγάλουμε πανό όλοι οι Σιτροενάκηδες του φόρουμ και να πανηγυρίζουμε λες κ μπήκε γκολ..; -
Γρήγορη καλημέρα σε όλους!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Γρήγορη καλημέρα σε όλους!!!Θέλω κ μία αργή με το πώς τα περνάς εσύ κ η Blanc Banquise Χsara σου
-
Πλεονέκτη!
Ποοολύ κούραση, πολύ αγγαρεία, πολύ δουλειά στο γραφείο, καθόλου χρόνος στις (σπάνιες) εξόδους. Ευτυχώς που όταν βγαίνω κοιμάμαι στο κρεβάτι μου...
Η Xsara μου μια χαρά είναι (αν και βρώμικη)...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Xρήστο καλημέρα!
Πώς πάει το project ΒΧ...;
Θα την δούμε να στροφάρει στα Μέγαρα να βγάλουμε πανό όλοι οι Σιτροενάκηδες του φόρουμ και να πανηγυρίζουμε λες κ μπήκε γκολ..;Η ΒΧ προχωρα αργα αλλα σταθερα. H πλακα ειναι οτι τις περισσοτερες φορες που προγραμματιζω να δουλεψω στην ΒΧ ολο κατι αλλο μου τυχαινει, οποτε ασχολουμε με αυτην απλως οποτε βρεθει χρονος.
Οταν θα ειναι ετοιμη (δεν αργει η στιγμη) θα ανακοινωσω συναντηση του Citroen Forum.Για πες μας κι εσυ τιποτα για την 5θυρη
Πως ειναι? απο επιδόσεις? μπηκα στην 1,4 του κουκ και ηταν πηγαινε μια χαρα η 1,6 λογικα θα πρεπει να ειναι αρκετα γρηγορη.Νικόλα καλος πολίτης, πόσες μείνανε?
CITROËN FORUM