-
Καλορίζικο κ πάλι!!! με πολλά γρήγορα, ασφαλή κ απροβλημάτιστα χλμ
Άσχετο: θα θυμάστε όλοι το GS X2 που ήθελα να κρατήσω! Τελικά λόγο κάποιων θανάτων κ μία σειρά άλλων δυσσάρεστων πραγμάτων στην οικόγνεια, δεν το κράτησα
Οι πινακίδες κατατέθηκαν κ έχει μείνει παρατημένο 3 μήνες στο δρόμο με ότι αυτό συνεπάγεται
Το πιθανότερο είναι ότι θα πεταχτεί
Αν τελικά γίνει αυτό (εντός εβδομάδος επιστρέφει ο νόμιμος ιδιοκτήτς κ θα παρθεί η απόφαση!) κ ενδιαφέρεται κανείς να το πάρει για οτιδήποτε αν μου στείλει ένα ΡΜΔυστυχώς το είδα χθες το βράδυ κ σπάραξε η καρδιά μου, αλλά ούτε χώρο έχω ούτε χρήματα ούτε..... αφήστε τα καλύτερα....
Φιλικά
Νικόλας -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Καλορίζικο κ πάλι!!! με πολλά γρήγορα, ασφαλή κ απροβλημάτιστα χλμΆσχετο: θα θυμάστε όλοι το GS X2 που ήθελα να κρατήσω! Τελικά λόγο κάποιων θανάτων κ μία σειρά άλλων δυσσάρεστων πραγμάτων στην οικόγνεια, δεν το κράτησα
Οι πινακίδες κατατέθηκαν κ έχει μείνει παρατημένο 3 μήνες στο δρόμο με ότι αυτό συνεπάγεται
Αν τελικά γίνει αυτό (εντός εβδομάδος επιστρέφει ο νόμιμος ιδιοκτήτς κ θα παρθεί η απόφαση!) κ ενδιαφέρεται κανείς να το πάρει για οτιδήποτε αν μου στείλει ένα ΡΜΔυστυχώς το είδα χθες το βράδυ κ σπάραξε η καρδιά μου, αλλά ούτε χώρο έχω ούτε χρήματα ούτε..... αφήστε τα καλύτερα....
Φιλικά
ΝικόλαςAφού ειναι παρατημένο και θα πεταχτεί, γιατι δεν πας να τσιμπίσεις κανενα περιεργο/σπανιο ανταλλακρικο να εχεις;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Άσχετο: θα θυμάστε όλοι το GS X2 που ήθελα να κρατήσω! Τελικά λόγο κάποιων θανάτων κ μία σειρά άλλων δυσσάρεστων πραγμάτων στην οικόγνεια, δεν το κράτησα
Φιλικά
ΝικόλαςAφού ειναι παρατημένο και θα πεταχτεί, γιατι δεν πας να τσιμπίσεις κανενα περιεργο/σπανιο ανταλλακρικο να εχεις;
Ηλία όσο κ αν σου φαίνεται περίεργο το συγκεκριμμένο αυτοκίνητο ΔΕΝ μπορώ να το 'καννιβαλίσω' ...
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Φιλικά
Ηλία όσο κ αν σου φαίνεται περίεργο το συγκεκριμμένο αυτοκίνητο ΔΕΝ μπορώ να το 'καννιβαλίσω' ...
Θα έχεις τους λόγους σου, σε καταλαβαίνω. Αν ενα αμαξι εχει καταθεσει πινακιδες, μπορεις να τις ξαναπαρεις;;
-
Φιλικά
Θα έχεις τους λόγους σου, σε καταλαβαίνω. Αν ενα αμαξι εχει καταθεσει πινακιδες, μπορεις να τις ξαναπαρεις;;
Σε αυτό έχω ακούσει δύο εκδοχές:
α) στην Πάτρα όπου καταθέσαμε τις πινακίδες του ενός κ μας είπαν ότι υπάρχουν δύο τρόποι κατάθεσης! της μόνιμης (δεν ξαναβγαίνουν!) κ της προσωρινής όπου μπορείς να τις ξαναπάρεις με ένα χαρτί που σου δίνουν όταν τις καταθέτεις (να δω αυτό το Subaru να θα ξαναβγεί ποτέ στο δρόμο... )
β) στην Αθήνα (Δυτική Αττική) όπου δεν ήξεραν τίποτα, κ απλά τις καταθέσαμε.... τώρα αν ξαναβγαίνουν... πιας' το αυγό κ κούρευτο!Οπότε δεν σε διαφώτισα κ πολύ, αν κάποιος γνωρίζει βάση νόμου τι γίνεται ας μας πει!
Νικόλας
-
Σημερα εκανα Πατρα-Αθηνα! Το αυτοκινητο με εντυπωσιασε! Πολυ καλο κρατημα, σταθεροτητα, περιορισμενες κλισεις, αρκετη δυναμη απο χαμηλα ωστε να μη χρειαζεται να πιεζεις(οσο το στρωνεις!) αλλα και ανεση πολυ καλη ποιοτητα κυλισης, μειωμενοι αεροδυναμικοι θορυβοι, χαμηλη καταναλωση, απιθανο το cruize control, θεση οδηγησης κτλ.... το αυτοκινητο ειναι μια κατηγορια πανω! Το απογευμα ηταν το πρωτο πλυσιμο-καθαρισμα. Και εκει ειδα αλλη μια φορα την καλη συναρμογη και την ποιοτητα των υλικων του! Ερωτηση σε αυτο: τα καθισματα ειναι βελουδινα. Εχει χρησιμοποιησει κανενας καθαριστικο ταπετσαριας σε αυτα; Πρωτη φορα μου τυχαινουν τετοια καθισματα!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Μου άρεσε το C4 !!!
Θετική εντύπωση μου έκανε
... 1.4 ... έχει απόκριση στο γκάζι (όχι σαν κάτι άλλα )
εμφάνιση μέσα-έξω
θέση οδήγησης
... το shift lightΕρώτηση ...... τι δικαιολογητικά χρειάζονται για εγγραφή στο Citroen forum ??
Όλα μπορούν να συμβούν σε αυτό το φόρουμ! Ακόμη και ο Βασίλης με C4 HF
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μου άρεσε το C4 !!!
εμφάνιση μέσα-έξω
θέση οδήγησης
... το shift lightΕρώτηση ...... τι δικαιολογητικά χρειάζονται για εγγραφή στο Citroen forum ??
Γαλλοιταλική συμμαχία κύριοι...!!!
-
Μου άρεσε το C4 !!!
εμφάνιση μέσα-έξω
θέση οδήγησης
Γαλλοιταλική συμμαχία κύριοι...!!!
Αντε να δουμε και καμια συμμαχια εδω μεσα στο φορουμ, γιατι απο απο πολεμους αλλο τιποτα
-
Ερωτησεις για το c4:
Εχω SX Pack:
Η ενδειξη στο στροφομετρο για σχεση κιβωτιου δεν υπαρχει σε αυτη την ενδειξη;
Η αναδιπλωση καθρεπτων απο το κουμπι επιλογης καθρεπτη;
Η αυτοματη ρυθμιση θεσης καθρεπτη επιλεγοντας την οπισθεν;
Το διπλοκλειδωμα;
Επισης οταν ανοιγω τον κιλαματισμο δεν δειχνει απο ποιους αεραγωγους βγαινει ο αερας εκτος και αν πατησω εγω να αλλαξει. Βγαζει απο ολους τοτε;
Η μπαταρια ειναι με υργα ή ειναι ξηρη; γιατι οπως ειναι καπακωμενη δεν μπορω να την ελεγχω! -
Για τα περισσότερα η απάντηση είναι RTFM
Για το τελευταίο τώρα 99% είναι ξηρή. Για το 1% ρώτα τον αντιπρόσωπο στο συνεργείο -
Λοιπον πολυ το αργήσαμε... Μιας που επιστρέψαμε πρεπει να κανονισουμε συναντηση για πογευματινο καφε/ποτο/σουβλακι (ξερετε τωρα)...
Και επειδη δεν βλεπω να το οργανωνουμε αν δεν αναλαβει καποιος πρωτοβουλια, τι λετε για αυριο Τεταρτη;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Για τα περισσότερα η απάντηση είναι RTFM
Για το τελευταίο τώρα 99% είναι ξηρή. Για το 1% ρώτα τον αντιπρόσωπο στο συνεργείοΕπειδη στο manual τα ειδα ολα αυτα που ρωταω αλλα δεν διευκρινιζει σε ποιες εκδοσεις υπαρχουν οποτε τι να κανω; Να κλειδωθω μεσα για να δω αν εχει διπλοκλειδωμα; Οσο για την αναδιπλωση των καθρεπτων και τη ρυθμιση θεσης του καθρεπτη με την οπισθεν στο δικο μου δεν τα κανει αλλα δεν ξερω αν δεν τα εχει ή μηπως θελουν προγραμματισμο. Στο manual παντα εχει παραπανω απ'οτι εχει το αυτοκινητο σου.
-
Επειδή η C4 είναι αδελφάκι με το 307 με άλλο κοστούμι:
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Επισης οταν ανοιγω τον κιλαματισμο δεν δειχνει απο ποιους αεραγωγους βγαινει ο αερας εκτος και αν πατησω εγω να αλλαξει. Βγαζει απο ολους τοτε;
Ναι, αν το ανοίγεις με το πλήκτρο auto, βγάζει από παντού, αλλά διαφορετική ποσότητα, και επίσης ρυθμίζει μόνο του την ταχύτητα του ανεμιστήρα.
Η μπαταρια ειναι με υργα ή ειναι ξηρη; γιατι οπως ειναι καπακωμενη δεν μπορω να την ελεγχω!
Θεόξερη! Δεν χρειάζεται τίποτα. Αν επιμένεις όμως να βγάλεις το καπάκι της για να την δείς, πρέπει πρώτα να αφαιρέσεις το φιλτροκούτι.
-
Λοιπον πολυ το αργήσαμε... Μιας που επιστρέψαμε πρεπει να κανονισουμε συναντηση για πογευματινο καφε/ποτο/σουβλακι (ξερετε τωρα)...Και επειδη δεν βλεπω να το οργανωνουμε αν δεν αναλαβει καποιος πρωτοβουλια, τι λετε για αυριο Τεταρτη;
Αν ειναι βραδυνη (κατα τις 9.00) μέσα!
-
αμα είναι για σουβλάκι έρχομαι κι εγω!!! Αλλωστε είμαι ΜΕΛΟΣ τώρα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
αμα είναι για σουβλάκι έρχομαι κι εγω!!! Αλλωστε είμαι ΜΕΛΟΣ τώρα!!!Είσαι «ημίαιμος» ελέω κάποιας Βαυαρής...
-
Χρηστος,
Kouk
και εγω φυσικα ειμαστε ηδη μεσα...Υπόλοιποι;;
Θανάση, Νίκο, Πρόεδρε;;;;;; -
Ηλία Sorry ρε συ, αλλά αύριο πρέπει να παραδώσω δουλειά, άρα μέχρι της 10 το βραδάκι θα είμαι ¨πιασμένος¨ .
Βλέπεις τώρα άνοιξαν τα τυπογραφία και είμαι με το πόδι στο γκάζι και με το μυαλό στην οθόνη το υπολογιστή. -
Το διπλοκλειδωμα (δεν ανοιγει και απο μεσα) τελικα ειναι στανταρ ή εξτρα στο c4; το cruize control εχει δει κανενας απο τι ταχυτητες και πανω λειτουργουν; Κατι που παρατηρησα σημερα ειναι οτι αν εχεις κλειδωσει με ενα απλο πατημα του τηλεχειριστηριου αλλα δεν εχεις κλεισει τα παραθυρα δεν μπορεις να ξαναπατησεις κρατημενο το κλειδωμα και να κλεισουν αλλα πρεπει να το ανοιξεις και να το ξανακλεισεις ετσι. Επισης για τον ηχο που ακουγα τελικα το δοκιμασα σημερα και ηταν αυτο που νομιζα στην αρχη(η ντιζα του χειροφρενου) και οχι τα καπακια απο τα αμορτισερ τα οποια δεν τα εχω ακουσει ακομα. Με εχει βολεψει επισης που δε χτυπαει η ζωνη ενω εχει επιβατες γιατι αν χτυπαγε συνεχεια τοτε σε ταξιδι που εχεις βαλει στο πισω καθισμα πραγματα θα ειχες προβλημα.
CITROËN FORUM