-
Παιδιά υπάρχει κάποιο pdf doc με το manual για το Saxo VTS 1.6 προ face lifting μοντέλο (με την παλιά μούρη)..?
Καίγομαι...επ αυτού..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παιδιά υπάρχει κάποιο pdf doc με το manual για το Saxo VTS 1.6 προ face lifting μοντέλο (με την παλιά μούρη)..?Καίγομαι...επ αυτού..
Σάββα μήπως μπορείς να μας πεις τι ακριβώς ψάχνεις μήπως μπορούμε να βοηθήσουμε?
-
Xρήστο καλησπέρα...λοιπόν γράφω γρήγορα γιατί αρχίζει η f1..σε λίγο
Θέλω το βιβλίο οδηγιών που έχει το Saxo VTS 1.6 σε pdf μορφή αν υπάρχει..γιατί το κανονικό έκανε μπανάκι...με αλμυρό νερό θαλάσσης..
-
Δεν έχω κάτι υπόψιν μου δηστυχώς!
Να ρώταγες αύριο σε καμμιά Σιτροέν κάτι μπορεί να βρεις. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Xρήστο καλησπέρα...λοιπόν γράφω γρήγορα γιατί αρχίζει η f1..σε λίγοΘέλω το βιβλίο οδηγιών που έχει το Saxo VTS 1.6 σε pdf μορφή αν υπάρχει..γιατί το κανονικό έκανε μπανάκι...με αλμυρό νερό θαλάσσης..
Βρε αθεόφοβε, δε σε έμαθαν να γδύνεσαι πριν πέσεις στη θάλασσα?
Δυστυχώς ούτε εγώ έχω πετύχει κάτι τέτοιο, αλλά και πάλι δεν ξέρω τι θα είχε μέσα για αυτή την περίπτωση... Το έπλυνες με πίεση για να φύγουν τα άλατα?
-
Παπάριασε..
Δεν βαριέσαι, ευχαριστώ παιδιά..
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
χθες ο πατερας εκανε σερβις (επιτελους ) την ξανθουλα...
τα χιλιομετρα που εχει ειναι 190.000.. οποτε αλλαξε-λαδια
-φιλτρο λαδιου
-φιλτρο βενζινης
-φιλτρο air condition
-τακακια πισω
-4 σφαιρες αναρτησηςκαι εγιναν και οι απαραιτητες ρυθμισεις...
Για 190,000 Km καλα δεν ειναι;;;Μεσα στη βδομαδα θα αλλαξει και ενα κομματι της ηχομονωσης που εχει σκιστει (αυτο που ειναι μεταξυ μηχανης και καμπινας)
Μια χαρά είσαι. Γενικά η Xantia είναι τρομερά αξιόπιστη και οι βλάβες τις είναι ελάχιστες ακόμα και με αρκετά χιλιόμετρα στην πλάτη. Η δικιά μου με 132.000 απο σοβαρές βλάβες το μόνο που έχει χρειαστεί είναι ένα κολάρο νερού στα 100.000 (που όμως έκανε 150 ευρώ αλλά ήταν ένα κολάρο που έκανε .. βόλτες μέσα στο μοτέρ) και ο κομπρέσορας του Air Condition που χάλασε αλλά να ναι καλά ένας φίλος μου έφερε απο μια αποσυρώμενη (τρακαρισμένη μου είπε) Xantia στην Ιταλία έναν άλλο για 90 ευρώ όταν καινούργιος είχε 650 Ευρώ και μεταχειρισμένος 300.
Όσον αφορά τις σφαίρες ο μηχανικός μου, μου έχει πει ότι αν ελέγχονται κάθε 2 χρόνια ή κάθε 40-50.000 χλμ μπορείς να τους αναπληρώνεις την πίεση και να μην χρειάζονται αντικατάσταση.
Σήμερα φοράω μεμβράνες στο Xantia αναμένω το απόγευμα που θα πάω να το πάρω να δω πως θα είναι
-
Ο χρήστης scientist έγραψε:
χθες ο πατερας εκανε σερβις (επιτελους ) την ξανθουλα...
τα χιλιομετρα που εχει ειναι 190.000.. οποτε αλλαξε-λαδια
-φιλτρο λαδιου
-φιλτρο βενζινης
-φιλτρο air condition
-τακακια πισω
-4 σφαιρες αναρτησηςκαι εγιναν και οι απαραιτητες ρυθμισεις...
Για 190,000 Km καλα δεν ειναι;;;Μεσα στη βδομαδα θα αλλαξει και ενα κομματι της ηχομονωσης που εχει σκιστει (αυτο που ειναι μεταξυ μηχανης και καμπινας)
Μια χαρά είσαι. Γενικά η Xantia είναι τρομερά αξιόπιστη και οι βλάβες τις είναι ελάχιστες ακόμα και με αρκετά χιλιόμετρα στην πλάτη. Η δικιά μου με 132.000 απο σοβαρές βλάβες το μόνο που έχει χρειαστεί είναι ένα κολάρο νερού στα 100.000 (που όμως έκανε 150 ευρώ αλλά ήταν ένα κολάρο που έκανε .. βόλτες μέσα στο μοτέρ) και ο κομπρέσορας του Air Condition που χάλασε αλλά να ναι καλά ένας φίλος μου έφερε απο μια αποσυρώμενη (τρακαρισμένη μου είπε) Xantia στην Ιταλία έναν άλλο για 90 ευρώ όταν καινούργιος είχε 650 Ευρώ και μεταχειρισμένος 300.
Όσον αφορά τις σφαίρες ο μηχανικός μου, μου έχει πει ότι αν ελέγχονται κάθε 2 χρόνια ή κάθε 40-50.000 χλμ μπορείς να τους αναπληρώνεις την πίεση και να μην χρειάζονται αντικατάσταση.
Σήμερα φοράω μεμβράνες στο Xantia αναμένω το απόγευμα που θα πάω να το πάρω να δω πως θα είναι
Mεμβρανες εννοεις στην αναρτηση? Ποσο κοστιζουν?? Δεν νομιζω να τις εχω αλλαξει...εκτος και αν εννοεις τις αντηλιακες οποτε ειπα κοτσανα
-
Ρε παιδια μια απορια.Ο πατερας μου εχει μια xantia 1.8 16v του 99 με 110.000 χλμ.Παρ'ολο που η αναρτηση δουλευει αψογα στο δρομο,οταν κατεβαζουμε το αυτοκινητο απο μια ψηλοτερη σκαλα κανει εναν ανατριχιαστικο θορυβο.Τι μπορει να φταιει?
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Ρε παιδια μια απορια.Ο πατερας μου εχει μια xantia 1.8 16v του 99 με 110.000 χλμ.Παρ'ολο που η αναρτηση δουλευει αψογα στο δρομο,οταν κατεβαζουμε το αυτοκινητο απο μια ψηλοτερη σκαλα κανει εναν ανατριχιαστικο θορυβο.Τι μπορει να φταιει?Τι θόρυβος είναι μεταλλικός σαν να τρίβονται 2 κομμάτια μέταλλο ή από υγρά σαν μια χαλασμένη βρύση?
Καλά το τελευταίο πως μου ήρθε σν περιγραφη??
Τεσπα Μήπως αφήνει και καμια κηλίδα λάδι από κάτω? -
Ο χρήστης bug έγραψε:
Ρε παιδια μια απορια.Ο πατερας μου εχει μια xantia 1.8 16v του 99 με 110.000 χλμ.Παρ'ολο που η αναρτηση δουλευει αψογα στο δρομο,οταν κατεβαζουμε το αυτοκινητο απο μια ψηλοτερη σκαλα κανει εναν ανατριχιαστικο θορυβο.Τι μπορει να φταιει?οταν το κατεβαζετε μηπως πατατε λιγο το φρενο? αν ναι τοτε ενδεχεται να ειναι απο αυτο.
αν οχι και ο ηχος ακουγετε απο την πισω αναρτηση, ενδεχεται να θελουν αλλαγη τα ρουλεμαν της πισω γεφυρας.. το κανει και εν κινησει στην κανονικη σκαλα?? πχ αν εισαι σε φαναρι που ανεβοκατεβαινει ακουγεται? -
Toν θορυβο τον κανει ΜΟΝΟ οταν κατεβαινει απο μια ψηλοτερη σκαλα.Δεν θυμιζει μεταλλικο ηχο,ισωσ περισσοτερο αυτο που ανεφερες με την βρυση!Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι η κατα τα αλλα αψογη λειτουργια της αναρτησης στο δρομο χωρις καμια διαροη λαδιου.Θα μου πεις που ειναι το προβλημα τοτε?Ε,δεν ειναι δυνατον καθε φορα που κατεβαζω την σκαλα να κανει σαν ...... και γενικα απο το 1990 με υδροπνευματικες citroen ειμαστε και δεν εχει ξανατυχει.Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον παιδια
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Toν θορυβο τον κανει ΜΟΝΟ οταν κατεβαινει απο μια ψηλοτερη σκαλα.Δεν θυμιζει μεταλλικο ηχο,ισωσ περισσοτερο αυτο που ανεφερες με την βρυση!Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι η κατα τα αλλα αψογη λειτουργια της αναρτησης στο δρομο χωρις καμια διαροη λαδιου.Θα μου πεις που ειναι το προβλημα τοτε?Ε,δεν ειναι δυνατον καθε φορα που κατεβαζω την σκαλα να κανει σαν ...... και γενικα απο το 1990 με υδροπνευματικες citroen ειμαστε και δεν εχει ξανατυχει.Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον παιδιαΔεν μπορώ να βοηθήσω..
Κοίταξε το όμως! -
Πρίν από 2 μήνες ο πατέρας μου αγόρασε ένα citroen xsara 1.6 VTS. Ήθελα τη βοήθεια σας σε κάποια πράγματα που μου έχουν κινήσει την προσοχή αναφορικά με το αυτοκίνητο. Το ρελαντί του δεν είναι σταθερό (σήμερα έχει κάπου 3.000χλμ.) και αυτό φαίνεται από το στροφόμετρο πολύ έντονα ακόμα και με διαφορετικές βενζίνες. Ο κινητήρας του έχει μία πολύ τραχειά λειτουργία (ακούγεται για να υπερβάλλω λιγάκι σαν ντίζελ), είναι φυσιολογικό αυτό; Κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξουμε αναφορικά με θέματα ασθενειών που αφορούν τον κινητήρα ή και όλο το αυτοκίνητο εν γένει και που έχουν να κάνουν με την εμπειρία σας; Εντυπώσεις δεν έχω από το συγκεκριμμένο αυτοκίνητο να σας πω οδηγικά (έχω κάνει κοντά 50 χλμ. με αυτό μόνο οπότε...) απλά και μόνο μου φαίνεται άνετο αν και σαφώς πιο σκληρό από το δικό μου (κοίτα avatar) και σύμφωνα με παρατηρήσεις του πατέρα μου πολύ γρήγορο με οποιαδήποτε σχέση στο κιβώτιο και με ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα στην ορατότητα προς τα πίσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Κάτι άσχετο.Νικητές σε αγώνες ράλλυ με γαλλικά αυτοκίνητα:
http://www.bilhistorie.no/sport/bilsport01.htm -
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Κάτι άσχετο.Νικητές σε αγώνες ράλλυ με γαλλικά αυτοκίνητα:
http://www.bilhistorie.no/sport/bilsport01.htmκαθόλου άσχετο Θέμη!
-
Ο χρήστης jgy1 έγραψε:
Πρίν από 2 μήνες ο πατέρας μου αγόρασε ένα citroen xsara 1.6 VTS. Ήθελα τη βοήθεια σας σε κάποια πράγματα που μου έχουν κινήσει την προσοχή αναφορικά με το αυτοκίνητο. Το ρελαντί του δεν είναι σταθερό (σήμερα έχει κάπου 3.000χλμ.) και αυτό φαίνεται από το στροφόμετρο πολύ έντονα ακόμα και με διαφορετικές βενζίνες. Ο κινητήρας του έχει μία πολύ τραχειά λειτουργία (ακούγεται για να υπερβάλλω λιγάκι σαν ντίζελ), είναι φυσιολογικό αυτό;Καινούριο ή μεταχειρισμένο? Να πεις στον πατέρα σου να το πάει στην αντιπροσωπεία και να του κάνουν αναβάθμιση στο λογισμικό, φαντάζομαι πως θα διορθωθεί το πρόβλημα.
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Toν θορυβο τον κανει ΜΟΝΟ οταν κατεβαινει απο μια ψηλοτερη σκαλα.Δεν θυμιζει μεταλλικο ηχο,ισωσ περισσοτερο αυτο που ανεφερες με την βρυση!Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι η κατα τα αλλα αψογη λειτουργια της αναρτησης στο δρομο χωρις καμια διαροη λαδιου.Θα μου πεις που ειναι το προβλημα τοτε?Ε,δεν ειναι δυνατον καθε φορα που κατεβαζω την σκαλα να κανει σαν ...... και γενικα απο το 1990 με υδροπνευματικες citroen ειμαστε και δεν εχει ξανατυχει.Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον παιδιαΤώρα πρόσφατα πήρα το ΒΧ και ασχολούμε με τα υδραυλικά του όποτε δεν μου τύχει και πολλά αλλά πιστεύω οτι μια εξαέρωση στα υδραυλικά της μπορεί να έλυνε το πρόβλημα. Αν το πας συνεργείο και βρεις τι εχει ενημέρωσε σε παρακαλώ!!
jgy1Αν και οι κινητήρες του PSA group έχουν γενικά τραχιά λειτουργεία το ρελαντί δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να παίζει σε τόσο καινούριο κινητήρα. Γρήγορα στην αντιπρωσοπεία λοιπόν!!
-
scientist τι εγινε με τις μεμβράνες;
-
Τι νέα σας έχω??
Απάντησε ο Kim :
.......The meeting was simply magical. It was an amazing experience to have spent 6 days with Robert Opron. I have the package of signed photos.......
YEeeaaahhhhH!!!!!
CITROËN FORUM