-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Τhanks αν και δεν βλεπω να την κραταω για πολυ δυστηχως απο βδομαδα περνω την v6
μαυτην γινονται 11 τα citroen ανοιγω εκθεση, οποτε δεν παιζει σκεφτομαι να πουλησω ή την xsara ή την xantia θα δουμεCitroen είναι μόνο όσα έχουν υδροπνευματική ανάρτηση. Άρα η Xsara δεν μετράει, οπότε έχεις εννέα και σε παίρνει να κρατήσεις και την Activa.
σιγά το παλμαρέ
ουτε ένα saxo δεν έχει.Σύμφωνα με τα παραπάνω καλώς δεν έχει!
-
Το παραπάνω βέβαια δεν ισχύει
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το παραπάνω βέβαια δεν ισχύειΓια τους σκληροπυρηνικούς που στις φλέβες τους κυλάει LHM ισχύει και παραϊσχύει!
Πάντως και οι υπόλοιποι κάτοχοι μη υδροπνευματικών 'Citroen' είναι σε καλό δρόμο. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
σιγά το παλμαρέ
ουτε ένα saxo δεν έχει.Οπα δεν ειπαμε για τα citroen που ειχα
Το 1993 visa 650
1994 zx anantage
1997 saxo vts
και εχoυν περασει κι αλλα απο τα χερια μου οπως δυο ax gti le man
μια xantia activa παλι το 2000 περιπου και ενα zx monte carlo...
κοινως πρεπει να με ρωτατε τι citroen δεν ειχα ποτεΑυτα που δεν ειχα αλλα καποια στιγμη μπορει να παρω ειναι.
GS,GSA.PONY,2CV,TRACTION,BX. -
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
σιγά το παλμαρέ
ουτε ένα saxo δεν έχει.Οπα δεν ειπαμε για τα citroen που ειχα
Το 1993 visa 650
1994 zx anantage
1997 saxo vts
και εχoυν περασει κι αλλα απο τα χερια μου οπως δυο ax gti le man
μια xantia activa παλι το 2000 περιπου και ενα zx monte carlo...
κοινως πρεπει να με ρωτατε τι citroen δεν ειχα ποτεΑυτα που δεν ειχα αλλα καποια στιγμη μπορει να παρω ειναι.
GS,GSA.PONY,2CV,TRACTION,BX.παλιός αντιπρόσωπος της Σιτροέν;
-
Kαπως ετσι αφου σκεφτομαι να παω στον συγγελιδη να του πω να μου κανει δωρο μια C6
τοση διαφημιση του εχω κανει -
Ο χρήστης pienaf1 έγραψε:
Το παραπάνω βέβαια δεν ισχύει
Για τους σκληροπυρηνικούς που στις φλέβες τους κυλάει LHM ισχύει και παραϊσχύει!
Πάντως και οι υπόλοιποι κάτοχοι μη υδροπνευματικών 'Citroen' είναι σε καλό δρόμο.Ιστορικά αν το πάρεις η εταιρεία δεν έβγαζε πάντα υδροπνευματικά αυτοκίνητα οπότε δεν ισχύει. Αυτό που χαρακτήριζε πάντα την εταιρεία ( σε πολύ μικρό βαθμό πλέον ) ήταν η καινοτομία και η υδροπνευματική ανάρτηση ήταν μια από αυτές
-
Aν είχες πάρει το IV τελικά, πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ιστορικά αν το πάρεις η εταιρεία δεν έβγαζε πάντα υδροπνευματικά αυτοκίνητα οπότε δεν ισχύει. Αυτό που χαρακτήριζε πάντα την εταιρεία ( σε πολύ μικρό βαθμό πλέον ) ήταν η καινοτομία και η υδροπνευματική ανάρτηση ήταν μια από αυτέςΣ' αυτό συμφωνούμε.
Τhanks αν και δεν βλεπω να την κραταω για πολυ δυστηχως απο βδομαδα περνω την v6
μαυτην γινονται 11 τα citroen ανοιγω εκθεση, οποτε δεν παιζει σκεφτομαι να πουλησω ή την xsara ή την xantia θα δουμεCitroen είναι μόνο όσα έχουν υδροπνευματική ανάρτηση. Άρα η Xsara δεν μετράει, οπότε έχεις εννέα και σε παίρνει να κρατήσεις και την Activa.
σιγά το παλμαρέ
ουτε ένα saxo δεν έχει.Σύμφωνα με τα παραπάνω καλώς δεν έχει!
Το αρχικό σχόλιο έγινε 'πειράζοντας' τον citrovag που προβληματιζόταν για το 11ο (!) Citroen. Κοιτώντας τη συλλογή του είδα ότι το μοναδικό μη υδροπνευματικό ήταν η Xsara οπότε του 'πρότεινα' να την πουλήσει για να είναι η συλλογή ομοιόμορφη.
Όσο για το Saxo... αυτό θα μπορούσε να είναι και Peugeot... -
Διάβασα στο AUTO BILD.de στό ημερολόγιο νέων αυτοκινήτων ότι από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο θα τοποθετηθούν οι ΤΗΡ στη C5 . Το θέμα είναι ότι γιά μένα δεν έχει ουσιαστική διαφορά ο ΤΗΡ 150 από τον 2.0 143 , πέραν ίσως της κατανάλωσης και των εξόδων (τέλη και ασφάλεια) περίπου 450 € το χρόνο . Το θέμα είναι ότι αν λάβουμε υπ΄ όψη ότι το 70-80 % των πωλήσεων αφορούν κινητήρες ντίζελ , είναι πολύ πιθανό να μην έχουν οι ΤΗΡ υδροενεργητική ανάρτηση αλλά μόνο την μεταλλική . Νέα γιά κινητήρες μεγαλύτερους βενζίνης δεν ακούγονται και ο 3.0 πάει γιά κατάργηση . Αντίθετα αλλάζει ο 2.7 ντίζελ με αυτόν που φοράει η Jaguar XF με 245-260 ΗΡ . Γιά βενζινοκινητήρα κυκλοφορούν φήμες γιά πεντακύλινδρο μετά το 2011 . Επίσης η νέα σειρά 5 της ΒΜW θα έχει νέο βενζινοκινητήρα 2.0 με 200+ ΗΡ . Ξέρει κανείς τίποτα γιά βελτιώσεις του 2.0 143 σε 160+ ΗΡ ?
-
Στο άλλο site που 'ξέρω' πως παρακολουθείς (planete citroen) οι Γάλλοι αφήνουν να εννοηθεί ότι μπορεί εκτός από την έκδοση με τα 150 άλογα να μπει και η έκδοση με τα 175 που φοράει το Μini και να καταργηθούν και οι δύο υπάρχουσες βενζινοκίνητες εκδόσεις. Θεωρώ ότι άν συμβεί κάτι τέτοιο κάποια από τις δύο θα έχει Hydractive, αλλιώς θα είναι έγκλημα........Μην βιάζεσαι...... Εξάλλου όπως ανέφερες κι εσύ στο forum της Citroen. η προσφορά που παίζει στο γαλλικό site της εταιρείας για τον 1.8-127 άλογα, κάτι λέει, η αντικατάσταση είναι κοντά.....
-
Επιτελους!
-
-
Ρε σεις αν ήξερα ότι θα δίνω τόση χαρά, θα΄λεγα πιο συχνά τέτοια ψέμματα................
-
Ο χρήστης deep purple έγραψε:
Εξάλλου όπως ανέφερες κι εσύ στο forum της Citroen. η προσφορά που παίζει στο γαλλικό site της εταιρείας για τον 1.8-127 άλογα, κάτι λέει, η αντικατάσταση είναι κοντά.....Μπα δυστυχώς είναι μόνο η επικεφαλίδα , τελικά αφορά όλα τα μοντέλλα , οπότε δεν ισχύει αυτό που λές . Εγώ πάντως παράγγειλα το 2.0 Exclusive και ησύχασα . Ημουν ούτως η άλλως σε φάση αγοράς αυτοκινήτου μέσα στους επόμενους 4-5 μήνες γιατί τελειώνει η ενοικίαση που έχω , είδα ότι το αμάξι είναι πολύ φτηνότερο από οπουδήποτε στην Ευρώπη , ήθελα και την υδροπνευματική και να πω και την αλήθεια ψιλοφοβάμαι την αξιοπιστία των τούρμπο σε βάθος χρόνου . Δεν είμαι και τύπος που ανοίγω συχνά το καπώ και θα μου δημιουργούσε άγχος να πρέπει να κοιτάω συνέχεια τα λάδια . Εχω να το κάνω από το αλήστου μνήμης γκολφ 1 που είχα από τα 80ς . Δυστυχώς δεν μπορούμε να πάρουμε τον 2.2 ντίζελ , οπότε δεν θα ετίθετο θέμα , αλλά ακόμα και αν αγνοούσα την απαγόρευση δεν το έχουν σε προσφορά , όπως συμβαίνει με το C-CROSSER .
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aν είχες πάρει το IV τελικά, πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα...Θα μιλούσα για γρύλους
Υ.Γ Η Xsara θα μπορούσε άνετα να είναι ένα Peugeot
Y.Γ2 Ο 3λίτρος diesel ήδη φοριέται στην C6 -
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εξάλλου όπως ανέφερες κι εσύ στο forum της Citroen. η προσφορά που παίζει στο γαλλικό site της εταιρείας για τον 1.8-127 άλογα, κάτι λέει, η αντικατάσταση είναι κοντά.....
Μπα δυστυχώς είναι μόνο η επικεφαλίδα , τελικά αφορά όλα τα μοντέλλα , οπότε δεν ισχύει αυτό που λές .
Ωχ, με ζώσανε τα φίδια, εκτός κι αν κάνεις πλάκα στην πλάκα....... Εγώ περιμένω πως και πως ν΄αλλάξει......Εγώ πάντως παράγγειλα το 2.0 Exclusive και ησύχασα . Ημουν ούτως η άλλως σε φάση αγοράς αυτοκινήτου μέσα στους επόμενους 4-5 μήνες γιατί τελειώνει η ενοικίαση που έχω , είδα ότι το αμάξι είναι πολύ φτηνότερο από οπουδήποτε στην Ευρώπη , ήθελα και την υδροπνευματική και να πω και την αλήθεια ψιλοφοβάμαι την αξιοπιστία των τούρμπο σε βάθος χρόνου . Δεν είμαι και τύπος που ανοίγω συχνά το καπώ και θα μου δημιουργούσε άγχος να πρέπει να κοιτάω συνέχεια τα λάδια . Εχω να το κάνω από το αλήστου μνήμης γκολφ 1 που είχα από τα 80ς . Δυστυχώς δεν μπορούμε να πάρουμε τον 2.2 ντίζελ , οπότε δεν θα ετίθετο θέμα , αλλά ακόμα και αν αγνοούσα την απαγόρευση δεν το έχουν σε προσφορά , όπως συμβαίνει με το C-CROSSER .
Συγχαρητήρια και καλοτάξιδο. Πιστεύω -όχι για να σου κάνω την καρδιά- ότι παρήγγειλες ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο, με εξοπλισμό απίστευτο για τα λεφτά που έχει φτάσει(πρέπει λογικά να έφτασε γύρω στα 28Κ με το κλειδί.) Η μόνη ένστασή μου είναι ότι θα έπρεπε η Σιτροέν να δίνει την δυνατότητα να διαλέγεις την ζάντα, γιατί η 18άρα με το 45άρι προφίλ θεωρώ ότι δεν ταιριάζει με τον χαρακτήρα του αυτοκίνήτου, στην Ευρώπη προσφέρεται με την 17άρα και το 55άρι προφίλ. Ούτε οι 143 ίπποι είναι λίγοι, γιατί αν θυμάμαι καλά προβληματιζόσουνα και πρέπει το test-drive να έκλινε οριστικά την ζυγαριά προς τον δίλιτρο. Και πάλι ειλικρινή συγχαρητήρια....
-
240Nm στις 1400
200Nm στις 4000
E νομίζω σε ένα τόσο βαρύ αυτοκίνητο κάνουν μια διαφορά. -
http://www.youtube.com/watch?v=rJPr-gQR ... re=related
CITROËN FORUM