-
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Η φωτογραφία λίγο παραπάνω είναι πραγματική;
Και η Xantia είχε μία διαφήμιση,όπου κινείται
με 3 ρόδες.Γίνονται αυτά;Άμα είναι,γλιτώνεις
και ένα λάστιχο!Ναι βέβαια...δεν σημαίνει ότι πας και με 100 έτσι...
αλλά νομίζω με λίγα χαω είσαι μιά χαρά...(μέχρι να πέσεις στην 1η ελληνική λακούβα) -
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Η φωτογραφία λίγο παραπάνω είναι πραγματική;
Και η Xantia είχε μία διαφήμιση,όπου κινείται
με 3 ρόδες.Γίνονται αυτά;Άμα είναι,γλιτώνεις
και ένα λάστιχο!Έχω οδηγήσει μια GSA για να δω πως είναι με 3 τροχούς.
Μπορεί να κινηθεί σιγά γιατί η ανάρτηση είναι στην πιο ψηλή θέση για να στέκεται άρα είναι 'κούτσουρο'.
Η πρακτικότητα αυτής της δυνατότητας είναι για να μπορέσεις να το βγάλεις στην άκρη του δρόμου με σκασμένο λάστιχο και φυσικά με την ανάρτηση στην πιο ψήλη θέση είναι πιο εύκολο να το σηκώσεις με τον γρύλλο και αλλάξεις το λάστιχο.Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω αν η ΒΧ πάει με τρεις!!
Για την Xanthia το βλέπω δύσκολο γιατί είναι βαρύ αυτοκίνητο και για την ΒΧ έχω τις αμφιβολίες μου.
-
sirgus..δυστυχώς δεν αγαπάνε όλοι τα Ami τους..
http://www.real-cars.net/images/Logo.jpg -
Γίνεται και σε ΒΧ και σε Xanthia. Υποθέτω οτι γίνεται και στην C5...Θα ρωτήσω σε λίγο καιρό που θα πάω για service.
-
Ο χρήστης eizo έγραψε:
sirgus..δυστυχώς δεν αγαπάνε όλοι τα Ami τους..
http://www.real-cars.net/images/Logo.jpgΑυτό είναι το λιγότερο...
Περισσότερο το αγαπάει αυτός που το ζωγράφισε παρά αυτός που δεν το φροντίζει μηχανικά ας πούμε!!!
-
Xantia + 3 τροχοί γίνεται.
Ο πατέρας μου, φεύγοντας ένα απόγευμα πολύ (μα πολύ) βιαστικά από το σπίτι ξέσκισε το λάστιχο του πίσω αριστερού τροχού (κι όταν λέμε το ξέσκισε, είχε ανοίξει σχισμή 10 εκατοστών ). Εκανε περίπου 15 χιλιόμετρα με ταχύτητες από 60-130 χλμ, ώσπου σταμάτησε στο πλάι να δει τι ακούγεται περίεργα. Ηταν το κλαταρισμένο λάστιχο, το οποίο είχε λίωσει από το χτύπημα στο οδόστρωμα... Κατά τα άλλα κανένα άλλο σύμπτωμα στην κίνηση του αυτοκινήτου.Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και κάτι για το ποδοσφαίρο.. Vive la...Grece..τους φάγαμε τους Γάλλους!Ασε ρε, ήμουν το βράδυ της Παρασκευής στη Γλυφάδα, και μόλις τελείωσε ο αγώνας βγήκαν οι άγριοι να γιορτάσουν...
Κι όλο έλεγα: 'τώρα θα μου σπάσουν το αυτοκίνητο, τώρα θα μου σπάσουν το αυτοκίνητο...' γαλλικό γαρ...
'Συγνώμη, κύριε, γιατί σπάτε το αυτοκίνητο?'
-
Εγώ πάλι είδα Saxo στον Λευκό Πύργο με έναν τεράστιο ξύλινο πύργο του Αϊφελ δεμένο στην οροφή και δεμένα πάνω στον πύργο κασκόλ της Ελλαδάρας. Καλό ε???
Υ.Γ Κάτι τέτοια με κάνουν να λέω οτι πρέπει να πάρω κινητό με κάμερα. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γίνεται και σε ΒΧ και σε Xanthia. Υποθέτω οτι γίνεται και στην C5...Θα ρωτήσω σε λίγο καιρό που θα πάω για service.Οπότε περιμένετε φωτογραφίες της ΒΧ στους τρεις
-
Γινεται μονο στα XANTiA με Hydractive και οχι σε αυτα με την απλη υδροπνευματικη.... Στενές επαφες λοιπον για εμας τους κατοχους της ταπεινης 1600?
-
Το περιστατικό που περιέγραψα πιο πριν ήταν με 1.8 8ν, απλή υδροπνευματική βέβαια.
-
Μιλαω για απουσια ζαντας... αν παιζει καποιο ρολο
-
Δεν ξέρω να σου πω, δεν το έχω δοκιμάσει... Πάντως όταν συνέβη αυτό στον πατέρα μου, ο τροχός ήταν στον αέρα την περισσότερη ώρα...
-
Θα το δοκιμασω και στο δικο μας και θα σου πω
-
Με ρέγουλα και προσοχή όμως, ε? Μη κάνεις το δισκόφρενο τραπέζιο!
-
Ναι ρε Νικο. Πλακα κανω!!! Λές να εχω ορεξη να πληρωνω δισκοφρενα και αλλα σχετικα;;;;
-
Ερώτηση κρίσεως:
Πόσα θα πληρώσω για ένα Citroen ZX Monte Carlo για Ιμάντα Δυναμό, τα 4 Αμορτισέρ και τα τακάκια; Ίσως έχουν φαγωθεί και οι δίσκοι και φοβάμαι ότι θα πρέπει να τους αλλάξω κι αυτούς
Δεν θα το πάω σε επίσημο service του δικτύου Citroen αλλά σε άλλον όπου πήγα κι ένα Xsara και μου έκανε πολύ καλή δουλειά με το ψυγείο. Στον Καρυάδη, τον οποίο μου τον σύστησε ένας συμφορουμίτης Πλην όμως θα ήθελα να μη βάλω αυθεντικά ανταλλακτικά Citroen και πληρώσω τα μαλιά της κεφαλής μου πάλι όπως με την αλλαγή του ψυγείου
-
Ο χρήστης unusualldriver έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως:Πόσα θα πληρώσω για ένα Citroen ZX Monte Carlo για Ιμάντα Δυναμό, τα 4 Αμορτισέρ και τα τακάκια; Ίσως έχουν φαγωθεί και οι δίσκοι και φοβάμαι ότι θα πρέπει να τους αλλάξω κι αυτούς
Δεν θα το πάω σε επίσημο service του δικτύου Citroen αλλά σε άλλον όπου πήγα κι ένα Xsara και μου έκανε πολύ καλή δουλειά με το ψυγείο. Στον Καρυάδη, τον οποίο μου τον σύστησε ένας συμφορουμίτης Πλην όμως θα ήθελα να μη βάλω αυθεντικά ανταλλακτικά Citroen και πληρώσω τα μαλιά της κεφαλής μου πάλι όπως με την αλλαγή του ψυγείου
Νομίζω ότι αυτή είναι η τακτική του συνεργείου καλά ανταλλακτικά ας είναι και ακριβά.
Όμως στα ανταλλακτικά που λες μάλλον χωράνε επιλογές!
Πολλές μάρκες για τακάκια, πολλές μάρκες για αμορτισέρ.Οπότε συζητήστε το!
-
Αμορτισέρ για το ΖΧ (επειδή είχα αλλάξει) ξέρω ότι τα εργοστασιακά του volcane ή του 16ν είναι τα Monroe Sensatrack. Μπορείς σίγουρα να τα βρεις σε χαμηλότερη τιμή από τα εργοστασιακά. Ιδια χαρακτηριστικά απόσβεσης με τα του Monte Carlo, λίγο πιο σκληρά και αισθητά καλύτερα στις στροφές. Αλλά όπως σωστά λέει κι ο Κώστας, υπάρχει χώρος για πολλή συζήτηση επί του θέματος.
-
Μακρυά από τα Sensatrak...
-
Γιατί έτσι Σάββα?
CITROËN FORUM