-
Σημερα αγορασα την xantia activa 2.0turbo και δεν υπαρχει ο κωδικος του immobilizer ρωτησα τους γνωστους μου και μου εδωσαν καποιες λυσεις για πειτε και εσεις πως το βαζουν μπροστα τωρα?
-
Μεγιες...καλοταξιδο και ατρακαριστο . Φοβερη αγορα. Τωρα για το immobilizer ας βοηθησει κανας αλλος γιατι δεν κατεχω. Καλα ο προηγουμενος πως το κυκλοφορουσε?
-
Ο προηγουμενος το κυκλοφορουσε μια χαρα αλλα τον ηξερε μονο αυτος ο οποιος πλεον δεν υπαρχει αναπαυεται θεος χωρεστον
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Σημερα αγορασα την xantia activa 2.0turbo και δεν υπαρχει ο κωδικος του immobilizer ρωτησα τους γνωστους μου και μου εδωσαν καποιες λυσεις για πειτε και εσεις πως το βαζουν μπροστα τωρα?Καρτούλα δεν παίζει με τους κωδικούς?
Αλλιώς το πας σε ένα εξουσιοδοτημένο, δεν ξέρω αν μπορούν να το βρούν με το VIN -
Σημερα αγορασα την xantia activa 2.0turbo και δεν υπαρχει ο κωδικος του immobilizer ρωτησα τους γνωστους μου και μου εδωσαν καποιες λυσεις για πειτε και εσεις πως το βαζουν μπροστα τωρα?Στέλνεις μέσω εξουσιοδοτημένου το VIN σε Γαλλία και σου στέλνουν κωδικούς..
Σε τι κατάσταση είναι το αυτοκινητο, τι χιλιόμετρα έχει και πόσο αν επιτρέπεται το πήρες;; -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σημερα αγορασα την xantia activa 2.0turbo και δεν υπαρχει ο κωδικος του immobilizer ρωτησα τους γνωστους μου και μου εδωσαν καποιες λυσεις για πειτε και εσεις πως το βαζουν μπροστα τωρα?
Καρτούλα δεν παίζει με τους κωδικούς?
Αλλιώς το πας σε ένα εξουσιοδοτημένο, δεν ξέρω αν μπορούν να το βρούν με το VINΜπα δεν παιζει το αμαξι ηταν πρωτο χερι αγορασμενο απο τον γερακο το 97 κι απο το 2005 που πεθανε ειναι αραγμενο φαντασου οτι η γυναικα του ηταν τοσο ασχετη και βεβαια πανω στην λυπη για τον χαμο του αντρα της της πινακιδες της εχει πανω με απληρωτα σηματα απο το 2006 μεχρι και σημερα λογικα θα τα πληρωσει διπλα .
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Στέλνεις μέσω εξουσιοδοτημένου το VIN σε Γαλλία και σου στέλνουν κωδικούς..
Σε τι κατάσταση είναι το αυτοκινητο, τι χιλιόμετρα έχει και πόσο αν επιτρέπεται το πήρες;;Ειναι σε καλη κατασταση λιγους τσαμπουκαδες εχει δλδ δυο λακουβακια στο πισω φτερο,
χλμ 105000 λεει που δεν νομιζω να ειναι γυρισμενα και το πηρα 4000
τα οποια μου φενετε οτι θα τα δωσει στα σηματα δεν θα μεινει τιποτα. -
Στέλνεις μέσω εξουσιοδοτημένου το VIN σε Γαλλία και σου στέλνουν κωδικούς..
Σε τι κατάσταση είναι το αυτοκινητο, τι χιλιόμετρα έχει και πόσο αν επιτρέπεται το πήρες;;Ειναι σε καλη κατασταση λιγους τσαμπουκαδες εχει δλδ δυο λακουβακια στο πισω φτερο,
χλμ 105000 λεει που δεν νομιζω να ειναι γυρισμενα και το πηρα 4000
τα οποια μου φενετε οτι θα τα δωσει στα σηματα δεν θα μεινει τιποτα.πολυ καλή περίπτωση ακούγεται,
να δεις τις σωληνώσεις. Ύστερα από τόση ακινησία θα έχει φθορές. Μπράβο, σε ζηλεύω!
Καμιά φωτό!? -
Φωτο οταν το παρω απο εκει θα ανεβασω
-
Το εχω πληρωσει κι ακομα δεν το εχω παρει
Το πηγα με γερανο σε ενα συνεργειο citroen μηπως βγαλουμε καποια ακρη .
Πανω στο πληκτρολογιο ηταν φθαρμενα 4 κουμπια το 1 το 3 το 9 και το 0
εκανα ολους τους πιθανους συνδιασμους αλλα τιποτα
Τωρα μου ειπε αυτος οτι θα στειλει τον εγκεφαλο για ξεκλειδωμα αλλα λογικα το πληκτρολογιο δεν θα ξανα δουλεψει.Αν δεν γινει κατι γνωριζεται που μπορουμε να βρουμε εγκεφαλο ειναι με τρεις σειρες και με υποπιεση επανω στον εγκεφαλο μαρκας bosch.
-
Το εχω πληρωσει κι ακομα δεν το εχω παρει
Το πηγα με γερανο σε ενα συνεργειο citroen μηπως βγαλουμε καποια ακρη .
Πανω στο πληκτρολογιο ηταν φθαρμενα 4 κουμπια το 1 το 3 το 9 και το 0
εκανα ολους τους πιθανους συνδιασμους αλλα τιποτα
Τωρα μου ειπε αυτος οτι θα στειλει τον εγκεφαλο για ξεκλειδωμα αλλα λογικα το πληκτρολογιο δεν θα ξανα δουλεψει.Αν δεν γινει κατι γνωριζεται που μπορουμε να βρουμε εγκεφαλο ειναι με τρεις σειρες και με υποπιεση επανω στον εγκεφαλο μαρκας bosch.
πάρε τηλέφωνο και μίλα με τον Καρυάδη. Αν δεν ξέρει εκείνος, δεν ξέρει κανένας. Δοκιμασμένος και από μένα και από άλλους από το φόρουμ.
210 25 25 337 -
Τhanks θα ρωτησω κι εκει.....
Ενας γειτονας ειχε μια xantia v6 exclusive και τωρα που πηρα την activa μου ειπε οτι την πουλαει 6000 κιολας γαμωτο δεν ξερω τι να κανω την θελω κι αυτην
ωχ 666 δημοσιευσεις
-
Παρτα ολα βαγγελη!!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/229694
Θα μου πεις εχεις την v6 αλλα 50000km ειναι πειρασμος... -
Δεν νομίζω οτι αξίζει η αγορά της V6.Πολλά κυβικά, περισσότερο βάρος μπροστά, και ένα μοτέρ που δεν είναι τπτ ιδιαίτερο από πλευράς απόδοσης.. Δεν ξέρω
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν νομίζω οτι αξίζει η αγορά της V6.Πολλά κυβικά, περισσότερο βάρος μπροστά, και ένα μοτέρ που δεν είναι τπτ ιδιαίτερο από πλευράς απόδοσης.. Δεν ξέρωΑναλογα πως εννοει καποιος το δεν αξιζει αν το παρουμε εμπορικα δλδ αν χρειαστω να το πουλησω κτλ οντως δεν υπαρχει περιπτωση να το παρει κανεις δεν περνει κανενας xantia v6 98-99 μοντελο πλεον με εξι χιλιαρικα απο την στιγμη που με λιγα παραπανω περνει ενα αξιοπρεπεστατο καινουργιο.
Αυτα τα αυτοκινητα ειναι μονο για κολημενους οπως και η xm v6 98μοντ.που εχω την πληρωσα πριν δυο χρονια 12.000 και αν θελω να την πουλησω δεν περνω ουτε τα μισα .
Ειναι αυτοκινητα που γνωριζεις οτι περνοντας τα τα παντρευεσαι. -
Αντιθέτως η XM V6 αξίζει ως αγορά Σε μπέρδεψα ε
Εννοείται πως δεν μίλαω για μεταπωλήσεις κτλ και φυσικά ξέρω τον ειδικό χαρακτήρα όλων των 6κύλινδρων και μεγάλων Γαλλικών, απλά πιστεύω οτι η δίλιτρη τούρμπο Activa ήταν σαφώς καλύτερη από την 6κύλινδρη ακόμα και στις εκδόσεις Activa. -
Σήμερα υπήρχε άρθρογραφία στο Autotriti για τον αντικαταστάση του C4. Αν ισχύει η αναφορά περί ερχομού του το 2010 εύχομαι απλά η Σιτροέν να μπορέσει να κάνει, το κάτι παραπάνω απο Ρενό και Πεζό για ένα μοντέλο αν όχι στο επίπεδο των Γκολφ και Φόκους, έστω όσο παραπλήσια γίνεται. Μακάρι.
-
επιτελους θα σωθει ο πλανητης
στη Γαλλια κυκλοφορησε 'πρασινο' καυσιμο το οποιο λεγεται Ε10 (10 % αιθανολη) και το οποιο μπορουν να καινε ολα τα citroen που κατασκευαστηκαν μετα το 2000
το καυσιμο αυτο θα μειωσει τους ρυπους μας κατα 6%
μακαρι να ερθει και στη χωρα μας ωστε να μπορεσω και γω να βοηθησω το πλανητη μας με αυτο το φοβερο οικολογικο καυσιμο
και μακαρι να μη μου χει ξαναμεινει το χρεπι μου απο κιβωτιο μεχρι τοτε
-
-
Καλο ακουγεται αλλα δεν ξερουμε αν θα εχει αποδοση ο κινητηρας οπως με την βενζινη
Βεβαια για μες την πολη ειναι οτι πρεπει οπως και τα υβριδικα αντε να δουμε καμμια πρασινη μερα
CITROËN FORUM