-
Ακριβώς όπως λέει και ο adis μια μετριότητα σαν αυτοκίνητο (από τις πολύ μέτριες στιγμές της citroen δυστυχώς), ξεκινώντας από το σουλούπι του και μόνο και μετά προχωρώντας σε όλα τα άλλα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν είπα ότι δεν ξέρεις να στρίβεις. Είπα ότι διάλεξες λάθος αμάξι, ειδικά μετά το Ραλί που έχεις.πως θα το χρησιμοποιεις το αυτοκινητο? τι διαδρομες θα κανεις...
αποψη μου ειναι οτι μονο ο κινητηρας αξιζει πια σε αυτο...τα υπολοιπα ειναι στο μεσο ορο και μαλλον χαρη θα κανεις στη σιτροεν...
Το αυτοκίνητο το θέλω για κίνηση μέσα στην πόλη και για κανένα ταξίδι εθνική και απλώς να έχει γκάζι και να γεμίζω τους καθρέφτες κανενός αυτοκίνητου της ίδιας κατηγορίας αν χρειαστεί + σε καμία ανάβαση με στροφές να τραβαει/στρίβει -οχι τιποτα τρελο δηλαδη για 110 ιππους-. Κοινώς δείχνει μηχανικά ότι μου κάνει
Ακριβώς όπως λέει και ο adis μια μετριότητα σαν αυτοκίνητο (από τις πολύ μέτριες στιγμές της citroen δυστυχώς), ξεκινώντας από το σουλούπι του και μόνο και μετά προχωρώντας σε όλα τα άλλα.
Το αυτοκίνητο πρώτα με τράβηξε το εξωτερικό σχήμα του, κοινώς μου αρέσει το σουλούπι του!!!! (το C2 είναι πανάσχημο)
Τώρα εσωτερικά που έριξα μια ματιά από φωτογραφίες μου φαίνονται ψευτοπλαστικα (κυρίως λόγο ανοιχτού χρώματος), το κοντέρ δεν το συζητάω ΑΙΣΧΟΣ αλλά εκεί γύρω στα 15000 το σκαφτόμουν ξαναλέω για το κανονικό VTR (που έχει σπορ επενδύσεις στα καθίσματα, 16 ζάντες κλπ)
μια μετριότητα σαν αυτοκίνητο … τα υπόλοιπα είναι στο μέσο όρο….
Τώρα όταν λέτε μετριότητα εννοείται αξιοπιστία ? προβλήματα ? η απλώς δεν σας αρέσει εξωτερικά/εσωτερικά και το λέτε κατώτερου του μετρίου ?
-
το ολο συνολο παραπεμπει σε παλια κατασκευη...νταξ οταν βγηκε ηταν ανεκτα ορισμενα πραγματα αλλα τωρα δειχνει ηλικια..χωροι λιγοι, το εσωτερικο αμα το δεις σε ανοιχτο χρωμα ειναι οκ αλλα σαν υλικα και αφη ειναι μετριο, αναρτηση τεσπα, γενικα για 2008-2009 αγορα νομιζω οτι οντως θα κανεις χαρη στη σιτροεν...
απο κει και περα το αυτοματο ειναι ανεση στη πολη και ο 1,6 ειναι γνωστων δυνατοτητων...με τις αναδουλειες που υπαρχουν δε ξερω σε τι τιμες μπορεις να το βρεις μτχ...ισως ναναι καλυτερα ετσι...
-
Συμφωνώ και εγώ μς τους προλαλύσαντες.
Καλύτερα να δείς καμιά άλλη επιλογή.Εχουμε κανα νέο για το αν και πότε θα φορέσει το C5 τον 1,6t ?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Συμφωνώ και εγώ μς τους προλαλύσαντες.
Καλύτερα να δείς καμιά άλλη επιλογή.
Εχουμε κανα νέο για το αν και πότε θα φορέσει το C5 τον 1,6t ?Αφού δεν έχει μπει ακόμη στη γαλλική αγορά, τότε μάλλον αργεί...
Μετά τη C4 πάντως, η 'δυάδα' 120 ατμοσφαιρικών και 150 τούρμπο έχει μπει εδώ και καιρό και στην C4 Picasso, αλλά στη μπανανία όλα θέλουν το χρόνο τους ... -
-
Το μοτέρ βασικά και τα περιφερειακά. Θεσσαλονίκη είναι;
Από ότι βλέπω έχει δώσει κίνηση με άξονα, ε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το μοτέρ βασικά και τα περιφερειακά. Θεσσαλονίκη είναι;Από ότι βλέπω έχει δώσει κίνηση με άξονα, ε;
Aναγκαστικά με άξονα και στα 2 C2 που έχει μπει ο συγκεκριμένος της Rotrex! Του φίλου μου είναι με IC όπως βλέπεις και το άλλο χωρίς!
Επειδή έχει αλλάξει πολλλλά πραματάκια, θα του πω να με τα στείλει και να τα ποστάρω!
Πάντως η βελτίωση αξίζει! Το αμάξι σε στροφοδιαδρομές είναι α-π-ό-λ-α-υ-σ-η -
Nαι, έχουμε το ίδιο μοτέρ και έτσι πως το έχω ψάξει, από την μεριά που είναι οι ιμάντες δεν χωράει λόγω δυναμό και συμπιεστή αρκουδίσιον. Οπότε πάει αναγκαστικά από την άλλη μεριά + άξονας. Μάθε και πες!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nαι, έχουμε το ίδιο μοτέρ και έτσι πως το έχω ψάξει, από την μεριά που είναι οι ιμάντες δεν χωράει λόγω δυναμό και συμπιεστή αρκουδίσιον. Οπότε πάει αναγκαστικά από την άλλη μεριά + άξονας. Μάθε και πες! -
Χαιρετώ την παρέα των Citroenάκηδων.
Κάτοχος Citroen από παλιά (3 Dyane, 2cv cross, GSA και εδώ και μερικά χρόνια Xantia) απολαμβάνω εδώ και καιρό το forum. Το διαβάζω από την αρχή και έχω φτάσει στη σελίδα 280. Άλλες 383… -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nαι, έχουμε το ίδιο μοτέρ και έτσι πως το έχω ψάξει, από την μεριά που είναι οι ιμάντες δεν χωράει λόγω δυναμό και συμπιεστή αρκουδίσιον. Οπότε πάει αναγκαστικά από την άλλη μεριά + άξονας. Μάθε και πες!
Λεπόν:
Χοιροποίητη Bilstein PSS9 από Κυρλαγκίτση ( )
Μπίλιες στα ψαλίδια
Μπλοκέ αγωνιστικό 45% της Quaife
Brembo 4πίστονα εμπρός
ΟΖ Ultraleggera 16'
Yokohama Parada 205/45/16
Χειροποίητη εξάτμιση 4-2-1, αγωνιστικός καταλύτης με 2 καζανάκια σε σειρά, 60άρα
Σκάστρα κλειστού τύπου χειροποίητη
Ενισχυμένες βάσεις μηχανής
Rotrex C30 με άξονα χειροποίητο/με κομπλερ + ρυθμιστής πίεσης χειροποίητος
Intercooler νερού χειροποίητο
Μπεκ από 2λτρ Calibra Turbo
Ενισχυμένα: Πιστόνια/Μπιέλες/Εκκεντροφόροι
Φίλτρο αέρος BMC
Συμπλέκτης Alcon 2δισκος ή 4φτερος Sachs
Σαζμάν με αλλαγμένες σχέσεις
Ελαφρωμένο ΒολάνΑυτά....
-
Hλία Θεσσαλονίκη είναι το παιδί; Ποιός το έχει φτιάξει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Hλία Θεσσαλονίκη είναι το παιδί; Ποιός το έχει φτιάξει;Ναι, αλλά προς το παρόν εκτελεί το χρέος προς τη μαμά πατρίδα!
Ο Χόχολης το έχει φτιάξει! Νομίζω αυτός έχει φτιάξει και τα 2 C2 στη Θεσσαλονίκη!
Επειδή ξεχάστηκα με ιπποδυνάμεις και τα συναφή...Πρώτη φορά πάνω στο δυναμόμετρο με ανεβασμένη πίεση είχει δείξει λίγο πάνω από 270 νομίζω!
Σταθερά όμως εδώ και καιρό είναι στα 240 άλογα! Αλλά επειδή αυτά τα βλέπω σα στραγάλια Το κορυφαίο δεν είναι όμως η δύναμη αλλά το στρίβειν!
Είναι ένα Kart σε μέγεθος C2Εάν θέλεις το ψήνουμε για καμιά βολτίτσα !
-
Δεν θα με χαλούσε να τα πούμε και από κοντά με το παιδί.
-
-
Επισκέφθηκα σήμερα αντιπροσωπεία της Citroen όπου με ενημέρωσαν ότι έχουν οδηγία από τη Citroen Hellas να ΜΗΝ δέχονται παραγγελίες που περιλαμβάνουν έξτρα εργοστασιακό εξοπλισμό Η πωλήτρια δεν ήξερε το λόγο. Να υποθέσω ότι λόγω οικονομικής κρίσης προσπαθούν να 'ξεφορτωθούν' το στοκ που έχουν;
-
Από το κακό στο χειρότερο πάνε αυτοί μετά τις αυξήσεις γουρούνι στο σακί δίνουν
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Με μια μικρή καθυστέρηση ξεκίνησα σήμερα την έρευνα αγοράς για καινούργιο αυτοκίνητο (σημ.: θα ανοίξω και αντίστοιχο θέμα σύντομα). Πήγα σε μια έκθεση της Citroen στη Συγγρού όπου ο πωλητής μου ανέφερε τα εξής για την έκδοση 1.6 THP 150 VTS, τα οποία μου έκαναν εντύπωση:- Το μεταλλικό χρώμα ΔΕΝ χρεώνεται έξτρα παρόλο που στην επίσημη ιστοσελίδα της Citroen φαίνεται το αντίθετο.
- Τα xenon περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό, κάτι που δεν αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα (εδώ -> εδώ).
Επειδή με μπέρδεψε, θα στείλω email για διευκρινήσεις στη Citroen Ελλάς.
Τελικά ο πωλητής στη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία μάλλον μου είπε ότι του κατέβαινε στο κεφάλι. Το μεταλλικό χρώμα και τα xenon ΔΕΝ περιλαμβάνεται στη βασική τιμή όπως με ενημέρωσαν με email από τη Citroen Hellas και σε άλλη αντιπροσωπεία. Τι να πω; Ο πωλητής μου έκανε προσφορά το μεταλλικό χρώμα και xenon δικής τους τοποθέτησης χωρίς να το διευκρινήσει ή κάτι άλλο;;;
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Από το κακό στο χειρότερο πάνε αυτοί μετά τις αυξήσεις γουρούνι στο σακί δίνουνΜέχρι 31 Μαρτίου 2009 ισχύει ο περιορισμός στον έξτρα εργοστασιακό εξοπλισμό!!!
CITROËN FORUM