-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πόσο φίλη σου είναι; Αν δεν είστε πραγματικά κολλητάρια (wtf? μην κάνεις τα ίδια λάθη με εμένα ) άστην να κάνει εκείνη την επιλογή της... Αν στραβώσει κάτι, ποιός σε σώζει μετά...Κων/νε εσύ της πρότεινες να πάρει γιάρις?
-
Eγώ δεν νομίζω να σε έχω προσβάλει έτσι ποτέ.
-
οχι ρε συ,180 μοιρες αναποδα το πηγες
Ξαδερφη μου ειναι το γραφω και πιο πανω! LOL!
εγω απλα θελω να βοηθησω επειδη δεν εχει καμμια επαφη με το αντικειμενο(ενω εγω ε? )
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eγώ δεν νομίζω να σε έχω προσβάλει έτσι ποτέ. -
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
οχι ρε συ,180 μοιρες αναποδα το πηγεςΞαδερφη μου ειναι το γραφω και πιο πανω! LOL!
εγω απλα θελω να βοηθησω επειδη δεν εχει καμμια επαφη με το αντικειμενο(ενω εγω ε? )
A, ok, είπα να προειδοποιήσω πριν είναι αργά, και βιάστηκα.
Αν της αρέσει, τι να πω, απλά μάλλον υπάρχουν περισσότερο ορθολογικές επιλογές...
-
υποψιν προσπαθειστε να να σκεφτειτε λιγοτερο προσωπικα.Δλδ οχι 'τι θα αγοραζα εγω' αλλα τι θα προτεινα σε καποιον με συγκεκριμενες απαιτησεις,διαφορετικες απο τις δικες μου
Κι εγω στην αρχη ειπα να της προτεινω Mito ή να περιμενει για το Scirocco,αλλα μετα σκεφτηκα wtf?
-
ας τσιμπησει λιγο το ποσο και ας παρει ενα γιαρις η ενα σουιφτ...
αυτο το σουιφτ πουλαει τρελα σε κοπελες... και το c3 παλιωσε πια..
-
Συγγνώμη αν έχουμε αναφερθεί και πάλι, αλλά μόλις τώρα παρατήρησα στο γαλλικό σάιτ, πως η C4 Picasso βγαίνει ΚΑΙ με τον τούρμπο 150άρη στα 1600 (εκτός του ατμοσφαιρικού 120άρη), με 'μόλις' 25.650 €.
Να ρωτήσω σε κανέναν εξουσιοδοτημένο ή θα έχουμε κλαυσίγελους ; -
Μάλλον θα καταλήξεις να ενημερώνεις τον πωλητή.
-
Ασε που μπορει να του φανουν πολλα(του πωλητη) και να του κανει καμμια εκπτωση
-
Εχει κανει καποιος μονος του αλλαγη και εξαερωση του συστηματος ψυξης σε Xsara mkI, αν το εχει κανει αυτο το (do it yourself) μπορει να μας πει.
-
Δεν είναι δύσκολο, απλά έχε το καλοριφέρ στο ζεστό και φρόντισε να ανοίξεις τις τάπες εξαέρωσης. 3 πρέπει να έχεις.
-
Καλησπέρα σας. Είμαι κάτοχος ενός ZX 1.6 Coupe από το 1996.Πλεον ήρθε η ώρα να το αλλάξω, με ένα C4 coupe. Το ερώτημα μου είναι, να πάρω το υπάρχον μοντέλο με τους 110 hp, η να περιμένω κανα 2 μήνες για την άφιξη του πιο hi-Tec vvti 1,6 ??
-
Περίμενε το καινούριο καλύτερα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν είναι δύσκολο, απλά έχε το καλοριφέρ στο ζεστό και φρόντισε να ανοίξεις τις τάπες εξαέρωσης. 3 πρέπει να έχεις.Θα μπορουσες ποιο αναλυτικα να μου πεις;
-
Εγώ θα έλεγα να περιμένεις το καινούργιο. Θα χάσεις βέβαια σε εξοπλισμό αφού για παράδειγμα απο την έκδοση VTS έχουν καταργηθεί -στην Γαλλία και μάλλον το ίδιο θα γίνει και στην Ελλάδα- τα στάνταρ ξένον ενώ ίσως να υπάρξει και κάποια αύξηση στην τιμή. Από την άλλη το νέο μοτέρ έχει σημαντικά καλύτερα χαρακτηριστικά λειτουργίας και καταναλώνει και λιγότερη βενζίνη.
-
Ο χρήστης B.M-SPORT έγραψε:
Δεν είναι δύσκολο, απλά έχε το καλοριφέρ στο ζεστό και φρόντισε να ανοίξεις τις τάπες εξαέρωσης. 3 πρέπει να έχεις.
Θα μπορουσες ποιο αναλυτικα να μου πεις;
Έστω ότι έχεις αδειάσει το κύκλωμα.
Κάπου έχεις 3 τάπες εξαέρωσης. Μία στο ψυγείο κοντα, μια στο housing του θερμοστατη κοντά, και μια στον καθρεπτη της μηχανής, εκεί που μπαίνουν τα σωληνάκια του καλοριφέρ. Τα ανοίγεις αυτά.
Το ιδανικό θα είναι να εχεις το ειδικό δοχείο που χρησιμοποιούν, ώστε η στάθμη του ψυκτικού να ανεβαίνει ψηλότερα από το ψηλότερο σημείο του κυκλώματος.
Αλλά δεν είναι απαραίτητο, ή κάνεις πατέντα ή ξεβιδώνεις το δοχείο αν είναι εύκολο και το κρεμάς από το καπώ.
Mε πατέντα: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=3699&p=1117673
Απλά εσύ έχεις 3 τάπες και οχι 2 όπως εγώ.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ θα έλεγα να περιμένεις το καινούργιο. Θα χάσεις βέβαια σε εξοπλισμό αφού για παράδειγμα απο την έκδοση VTS έχουν καταργηθεί -στην Γαλλία και μάλλον το ίδιο θα γίνει και στην Ελλάδα- τα στάνταρ ξένον ενώ ίσως να υπάρξει και κάποια αύξηση στην τιμή. Από την άλλη το νέο μοτέρ έχει σημαντικά καλύτερα χαρακτηριστικά λειτουργίας και καταναλώνει και λιγότερη βενζίνη.για το 120αρι μιλά όχι το 150 THP...
-
Έτσι και αλλιώς καλύτερα να περιμένει τα νέα μοτέρ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ θα έλεγα να περιμένεις το καινούργιο. Θα χάσεις βέβαια σε εξοπλισμό αφού για παράδειγμα απο την έκδοση VTS έχουν καταργηθεί -στην Γαλλία και μάλλον το ίδιο θα γίνει και στην Ελλάδα- τα στάνταρ ξένον ενώ ίσως να υπάρξει και κάποια αύξηση στην τιμή. Από την άλλη το νέο μοτέρ έχει σημαντικά καλύτερα χαρακτηριστικά λειτουργίας και καταναλώνει και λιγότερη βενζίνη.
για το 120αρι μιλά όχι το 150 THP...
Kαι πάλι είναι λίγο καλύτερο το μοτέρ και οικονομικότερο.
CITROËN FORUM