-
από διαγραμμίσεις ο δρόμος είναι άσταναπαν
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
από διαγραμμίσεις ο δρόμος είναι άσταναπανΓίνονται έργα διαπλάτυνσης σε ορισμένα κομμάτια και έχει μπεί καινούρια άσφαλτος σχεδόν σε όλο το μήκος του δρόμου. Όταν ολοκληρωθούν τα έργα ο δρόμος θα έχει κάτι καμπές για να μπαίνεις με 140+ με το αυτοκίνητο και να κατεβάζεις γόνατο με τη μηχανή.
Η βλακεία είναι οτι η δουλειά που κάνουν είναι για το π..... καβάλα. Η παλιά άσφαλτος ήταν απο τη δεκαετία του 70 και ήταν χαρτί. Η καινούρια που ρίξανε τώρα σε ορισμένα σημεία κατσάρωσε μέσα σε 1 χρόνο απο τα φορτηγά.
-
Ετσι είναι: Απο την μια η VW να εξοπλίζει το Πασάτ με τους TFSI 1.4 και 1.8 και να προγραμματίζει το νέο Γκόλφ-6 που με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα σαρώσει την αγορά και απο την άλλη η Σιτροέν να δεί πότε θα πέσουν οι πωλήσεις του C5 μόλις που βγήκε για παραγωγή για να βάλει τα 1.6Τ. Ξεκάθαρα πέρα απο τις όποιες διαφορές ρόλο παίζει και το τμήμα μάρκετιγκ που στην περίπτωση της Σιτροέν τα έχει κάνει μαντάρα.
-
Γιατί τα έχει κάνει μαντάρα? Επειδή δεν έχει λάβει υπόψη του οτι η τοσοδούλα αγορά της Ελλάδας δεν επιτρέπει την χρήση diesel στο 70% του πληθυσμού της?
-
Γιατί τα έχει κάνει μαντάρα? Επειδή δεν έχει λάβει υπόψη του οτι η τοσοδούλα αγορά της Ελλάδας δεν επιτρέπει την χρήση diesel στο 70% του πληθυσμού της?
Δεν πιστέυω ότι η λύση σε όλα τα προβλήματα είναι οι, όντως ικανοί, κινητήρες diesel της Σιτροέν. Δεν ξέρω αν ως Έλληνες έχουμε τις οικονομικές δυνατότητες να αποκτήσουμε τους μεγάλης χωρητικότητας σε κυβικά κινητήρες πετρελαίου της Σιτροέν. Και δεν νομίζω ότι όλες οι χώρες προτιμούν τόσο πολύ τους κινητήρες diesel. Πχ η VW με την ΄Αουντι λογικά τους TFSI πρέπει να τους έχουν διαθέσιμους και για άλλες χώρες εκτός Ελλάδας.
-
To θέμα δεν είναι τι έχει διαθέσιμο η κάθε εταιρεία αλλά τι αγοράζει ο καταναλωτής. Και ναι ο Ευρωπαίος καταναλωτής στην συγκεκριμένη κατήγορία ( αλλά και γενικά στις κατηγορίες που η PSA έχει ισχυρά μερίδια ) προτιμά τους πετρελαιοκινητήρες από τους βενζινοκινητήρες.
-
To θέμα δεν είναι τι έχει διαθέσιμο η κάθε εταιρεία αλλά τι αγοράζει ο καταναλωτής. Και ναι ο Ευρωπαίος καταναλωτής στην συγκεκριμένη κατήγορία ( αλλά και γενικά στις κατηγορίες που η PSA έχει ισχυρά μερίδια ) προτιμά τους πετρελαιοκινητήρες από τους βενζινοκινητήρες.
Δεκτό, όμως όντως η Σιτροέν στην κατηγορία του C5 έχει τόσο αυξημένες πωλήσεις πανευρωπαικώς με τους πετρελαιοκινητήρες; Το λέω διότι τουλάχιστον αυτό το στοιχείο δεν το γνωρίζω ως πληροφορία.
-
... ποσο παθετικ ειναι στην κεντρικη σελιδα της σιτροεν.γρ να εχει το κουμπι engine start απο το honda (αυτουσιο, μεχρι και η γραμματοσειρα ειναι ιδια) και να εχουν κοτσαρει απο πανω ενα μικρο σηματακι citroen?!
-
Κι εσύ τι έψαχνες εκεί?
Πάω κι εγώ σήμερα να αντικαταστήσω στην Xsara το ένα ακρόμπαρο (προληπτικά άλλαξα και το άλλο) που έκανε λίγο θόρυβο, φτάνω νωρίς, παρκάρω έξω από τη μάντρα. Πάει ο μάστορας να ανοίξει τη συρόμενη μαντρόπορτα, ξεκολλάει ένα σκουριασμένο σίδερο, ΜΠΟΝΓΚ πάνω στο καπώ μου.
Η κακομοίρα, έχει σημαδάκια παντού και κανένα από αυτά δεν το έκανα εγώ.
-
μου περνανε κατι διαβολικες σκεψεις για ενα μικρο και ειπα να δω ποσο πανε τα .. τριδιμα
βασικα θελω ενα μικρο αυτοκινητο πολης.. εκεινα τα Tata, αραγε, ποτε θα ερθουν?! -
γεια χαρα κι απο εμενα!!κατοχος ξαρα πρωτης γενιας!
εχω μια απορια...αν καποιος θελει ενα κιτ καρ της σιτροεν η ενα wrc,απο που το αγοραζει?? -
Χάζευα στο citroen.gr!
Τι αυξήσεις τιμών είναι αυτές στα Citroen?
+550 euro τα C1, C2, C3
+1000 euro Xsara Picasso,C4 3d/4d/5d
Να υποθέσω μέσα στα πλαίσια του κώδικα τιμής?
Απαράδεκτες με δεδομένα ότι το C1 δεν πουλάει καλά, το C2 θα πάψει να κυκλοφορεί, το C3 θα αντικατασταθεί μέσα στην επόμενη χρονιά, το C4 πάει για facelift και το Xsara Picasso είναι αρχαίο.
Πάνε καλά εκεί στη Citroen?
Εκτός και αν σε μισό μήνα δούμε για τα παραπάνω μοντέλα τπτ 'προσφορές' και 'εκπτώσεις'! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
μου περνανε κατι διαβολικες σκεψεις για ενα μικρο και ειπα να δω ποσο πανε τα .. τριδιμα
βασικα θελω ενα μικρο αυτοκινητο πολης.. εκεινα τα Tata, αραγε, ποτε θα ερθουν?!Θα περιμένεις ακόμα ...
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_02/09/2008_246661
-
Citroen C3 Pluriel Charleston στο Παρίσι.
http://www.auto-motor-und-sport.de/fotos/foto-shows/news/mpsfshw_show_505343_13999.hbsΕπειδή έζησα πριν κάποια χρόνια πολύ ωραίες στιγμές με ένα τέτοιο
... με συγκίνησε. -
ομορφο
-
Υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε θα έρθει το ανανεωμένο C4 με τον 1.6THP και το 6-τάχυτο κιβώτιο στην Ελλάδα;
Στη Γαλλία ήδη κυκλοφορεί απ' ότι καταλαβαίνω από τη γαλλική ιστοσελίδα της εταιρείας:
EDIT: Κάτι δεν έκανα καλά με το url.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Υπάρχει κάποια πληροφορία για το πότε θα έρθει το ανανεωμένο C4 με τον 1.6THP και το 6-τάχυτο κιβώτιο στην Ελλάδα;
Στη Γαλλία ήδη κυκλοφορεί απ' ότι καταλαβαίνω από τη γαλλική ιστοσελίδα της εταιρείας.Οι 'εξουσιοδοτημένοι' δεν γνωρίζουν τίποτα (ή έτσι λένε τουλάχιστον...) !
-
Ελπίζω μέχρι τις αρχές του νέου έτους που σκοπεύω να αγοράσω αυτοκίνητο να το έχουν φέρει. Κάπως έτσι θα το έπαιρνα
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ελπίζω μέχρι τις αρχές του νέου έτους που σκοπεύω να αγοράσω αυτοκίνητο να το έχουν φέρει. Κάπως έτσι θα το έπαιρνα25 χιλιάρικα ρε συ ;;!!
Θα έρθει και ο ατμοσφαιρικός με τους 120...
Πάντως, οι τιμές (αν και θα είναι άλλες εδώ) λίγο τσιμπημένες μου φαίνονται . -
Θυμάσαι πόσο είχε το δίλιτρο VTS στη Γαλλία για να κάνουμε σύγκριση τιμής με το Ελλάντα; Το περίεργο/ενδιαφέρον είναι ότι τα 25 χιλιάρικα ΔΕΝ περιλαμβάνουν εγγύηση και service
CITROËN FORUM