-
καινουριο τι?
-
adis4gr
παρατηρώ ότι είσαι μεγάλος εγκάθετος....
σε διάφορα topic... -
εισαι οφτοπικ..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
:ninja:
εισαι οφτοπικ..Mικρέ πάρε τον Γερμανοισπανικό κουβά σου και φεύγα από το τόπικ μας
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Σήμερα τοποθετήθηκαν καινούργια αμορτισέρ ενώ αλλάχτηκε και ένα bump stop ( εμπρός δεξί ) το οποίο πήγε άκλαφτο μετά από μια σύγκρουση με λακούβα-κρατήρα. Επιλέχτηκε η εργοστασιακή λύση και έχω να δηλώσω οτι αισθάνομαι οτι οδηγώ καινούργιο αυτοκίνητοΚαλοφόρετα!
Θέλω βόλτα!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Θέλω βόλτα!Αισθάνεται ότι οδηγάει καινούριο αυτοκίνητο, είπε ο mirage! Την Xsara έχει ακόμα, μην ξερογλείφεσαι!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Σήμερα τοποθετήθηκαν καινούργια αμορτισέρ ενώ αλλάχτηκε και ένα bump stop ( εμπρός δεξί ) το οποίο πήγε άκλαφτο μετά από μια σύγκρουση με λακούβα-κρατήρα. Επιλέχτηκε η εργοστασιακή λύση και έχω να δηλώσω οτι αισθάνομαι οτι οδηγώ καινούργιο αυτοκίνητο
Καλοφόρετα!
Θέλω βόλτα!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Θέλω βόλτα!
Αισθάνεται ότι οδηγάει καινούριο αυτοκίνητο, είπε ο mirage! Την Xsara έχει ακόμα, μην ξερογλείφεσαι!
Αυτό είναι το καλό!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Θέλω βόλτα!
Αισθάνεται ότι οδηγάει καινούριο αυτοκίνητο, είπε ο mirage! Την Xsara έχει ακόμα, μην ξερογλείφεσαι!
Αντι για αλλαγμα σε αμορτισερ, που να ειχε πουλησει το ξαρα και να ειχε παρει ενα 306 διλιτρο!
-
Κολλητός μου με Xsara 1.6 μοντέλο '02 αν δεν κάνω λάθος έκανε την εξής μ@μ@κια. Ενώ το αμάξι ανέβαζε θερμοκρασία για αρκετές μέρες και νομίζοντας οτι είναι μονο ενας θερμοστάτης που είχε πρόβλημα, εχθές τελικά η φλάτζα του παρέδωσε πνεύμα. Θέλει να μάθει το κόστος επισκευής πριν του πιάσει τον πισινό κανένας μαστρομίτσος. Θα παρακαλούσα για απαντήσεις απο άτομα που είναι αρκετά σίγουροι για το κόστος και φυσικά αν έχουνε να προτείνουνε αξιόπιστο συνεργείο στην ευρύτερη περιοχή του Αλίμου.
Σας ευχαριστώ.
-
Εχω να προτεινω στην περιοχη των σπατων... Κανει?
-
Θεωρητικο κοστος επισκευης ;
-
κόλλησε το σαζμαν μου. Μπαινουν μόνο 1η και οπισθεν. Ο μοχλος είναι σαν ξεβιδωμενος...
και ολα αυτα μετα απο αγωνα στη Σαλαμινα που μας ειχε βγει ο πατος.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
κόλλησε το σαζμαν μου. Μπαινουν μόνο 1η και οπισθεν. Ο μοχλος είναι σαν ξεβιδωμενος...και ολα αυτα μετα απο αγωνα στη Σαλαμινα που μας ειχε βγει ο πατος.
Ετσι οπως το ακουω, δεν κολλησε το σασμαν, απλα εσπασε η ντιζα.
-
Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω
-
Εχει ντίζα το σαζμάν;
-
νομίζω από το λεβιέ μέχρι το σαζμάν ε?
-
Nαι... Προσφατα μαλιστα το εσπασα με τα χερακια μου και ο λεβιες πηγαινε οπου ηθελε...
Μπορουσα να βαλω μονο 3η (αν εκανα τον λεβιε μπρος) η 4η αν εκανα το λεβιε πισω. Δεν ειχε σημασια το αριστερα-δεξια, οπου και να ητανε ο λεβιες , μπαιναν μονο αυτες οι ταχυτητες. -
χμμμ. λέτε να είναι μκρή ζημιά δηλαδή;; Για να φτιαχτεί αυτό άραγε, πρέπει να κατέβει το σαζμάν, ή θα γίνει επισκευή από την καμπίνα;
-
Μικρή ζημιά είναι, στον χώρο της μηχανής ή από κάτω. Δεν χρειάζεται να βγει σασμάν.
CITROËN FORUM