-
με το καλό Θάνο!
εγώ πάντως από τον Ρουσσάκη που το αγόρασα δεν είχα κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δηλαδή, καμία σχέση με την αγαπημένη μας Citroen… νάνε καλά η ελληνική αντιπροσωπεία.
Θανάση αγάπες κι έρωτες δεν υπάρχουν πλέον. Καταναλωτές και πωλητές μόνο. Αν το καταλάβουν θα είμαστε όλοι καλά.
Αν σου αρέσει και το θέλεις προχώρα. -
Κύριοι καλησπέρα.
Έκανα σήμερα το Test drive του 207.
Άνετο αμαξάκι… δεν ακούς τίποτα μέσα… νιώθεις άνετα…
Το πήγα από δρόμους που ήθελα ΕΓΩ, το πέρασα εμπρός από το σπίτι μου και γενικά πήγα από δρόμους που πάω συχνότερα και τους γνωρίζω καλά.
Ο πωλητής απλά άψογος… δεν μου είπε ούτε να ελαττώσω ταχύτητα (όχι ότι έτρεχα αλλά λέμε τώρα) ούτε τίποτα… άψογος.-Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση το τιμόνι του, όπου όσο είσαι σταματημένος είναι πραγματικά πούπουλο! Αλλά όσο πας πιο γρήγορα τόσο και πιο σκληρό γίνετε…
Τώρα στα δικά μου.
Τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου κάνω την παραγγελία μου.. τελικά για το 1.6!
Το 1.4 πάει αρκετά καλά στον δρόμο έχει και το νευράκι του και την ροπούλα του… αλλά το 1.6 είναι αρκετά καλύτερο.Θα δώσω 6.000 εμπρός και τα υπόλοιπα σε 60 δόσεις (για να είναι μικρή η δόση).
Δεν έχω παρακράτηση ιδιοκτησίας και ούτε ποινή αποπληρωμής.Έχουμε και λέμε το 1.6, σε μπλεπρασινοοινοπνευματή μεταλλικό χρώμα με τον στάνταρ εξοπλισμό (που δεν είναι και λίγος…) εμπρός – πίσω δισκόφρενα και τα λοιπά…
Αυτά τα ολίγα…
-
Μπράβο Θανασάκο! (Ούτε ένα τηλέφωνο δεν πήρες μπαγάσα).
Ο Νικόλας ακούει και σημειώνει, αλλά το 207 παραείναι μικρό για εκείνον.
-
συγχαρητήρια Θανάση!!
με το καλό να το παραγγείλεις κ να σου έρθει κ να είναι απροβλημάτιστο
Φιλικά
Νικόλας -
Με το καλό Θανάση!
Πολύ καλή επιλογή!Πρέπει να αλλάξεις φόρουμ σιγά-σιγά...
-
Θανάσηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Πότε με το καλό θα το έχεις;
-
Θανάση μεγεια ρε συ!
Μπράβο που πήγες και το 16αρι, μπορεί να ζοριστείς λιγάκι, αλλά αξίζει, πίστεψέ με. Σε ποιά έκδοση με το καλό; -
Δεν το παρήγγειλε ακόμα ο άνθρωπος!
Τώρα στα δικά μου.
Τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου κάνω την παραγγελία μου.. τελικά για το 1.6! -
Σας ευχαριστώ όλους!!! Να’στε καλά!!!
Έχουμε και λέμε… για να το πάρω, πρέπει να μαζέψω κάποιο ¨μαρούλι¨ για μπροστά.
Συγκεκριμένα θα βάλω εγώ τα 3.000 ευρώ, τώρα έχω κάποια στην άκρη και αν έχουν καλώς τα πράγματα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου θα έχω μαζέψει και το υπόλοιπο.
Από εκεί και πέρα, μου είπαν ότι από την ημέρα παραγγελίας του, θέλουν 10 εργάσιμες. Η τράπεζα σχεδόν αυθημερόν δίνει το οκ (ή το άκυρο).Η έκδοση που τελικά καταλήξαμε είναι η Sport… δηλαδή το μέσο σε θέμα εξοπλισμού. Το σπαστικό είναι ότι είναι με τάσια… δεν πειράζει… μια χαρά είναι και έτσι… αργότερα θα του βάλω ζάντες.
Υ.Γ.: Αν μαζευτούν νωρίτερα τα χρήματα, θα το έχω… νωρίτερα.
Πάντως όταν το πέρασα από το σπίτι και το είδαν… τους άρεσε πολύ… καλό αυτό.
-
Σας ευχαριστώ όλους!!! Να’στε καλά!!!Έχουμε και λέμε… για να το πάρω, πρέπει να μαζέψω κάποιο ¨μαρούλι¨ για μπροστά.
Συγκεκριμένα θα βάλω εγώ τα 3.000 ευρώ, τώρα έχω κάποια στην άκρη και αν έχουν καλώς τα πράγματα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου θα έχω μαζέψει και το υπόλοιπο.
Από εκεί και πέρα, μου είπαν ότι από την ημέρα παραγγελίας του, θέλουν 10 εργάσιμες. Η τράπεζα σχεδόν αυθημερόν δίνει το οκ (ή το άκυρο).Η έκδοση που τελικά καταλήξαμε είναι η Sport… δηλαδή το μέσο σε θέμα εξοπλισμού. Το σπαστικό είναι ότι είναι με τάσια… δεν πειράζει… μια χαρά είναι και έτσι… αργότερα θα του βάλω ζάντες.
Υ.Γ.: Αν μαζευτούν νωρίτερα τα χρήματα, θα το έχω… νωρίτερα.
Πάντως όταν το πέρασα από το σπίτι και το είδαν… τους άρεσε πολύ… καλό αυτό.
Μπραβο Θαναση, με το καλο και απο μένα. Προσπαθησε να μαζεψεις αρκετο μαρουλι μπροστα να μικρύνεις τον αριθμο των δοσεων.. Πολλά είναι ρε γμτ αποπληρωμή σε 5 χρόνια.. Αλλα είναι ωραίο αυτοκίνητο, μπράβο!!!
-
Φρόντισε να δω καμιά δημοσίευση του στυλ:
'πήρα την καινούρια παπαρίτσα που την είδα και μου άρεσε και δε φταίω αλλά είμαι παρορμητικός και τα έσκασα πάλι και τώρα ξενέρωσα και δεν ξέρω τι να το κάνω'...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
:yahoo:Μπράβο Θανασάκο! (Ούτε ένα τηλέφωνο δεν πήρες μπαγάσα).
Ο Νικόλας ακούει και σημειώνει, αλλά το 207 παραείναι μικρό για εκείνον.
θεση για τριδρομο εχει?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Φρόντισε να δω καμιά δημοσίευση του στυλ:'πήρα την καινούρια παπαρίτσα που την είδα και μου άρεσε και δε φταίω αλλά είμαι παρορμητικός και τα έσκασα πάλι και τώρα ξενέρωσα και δεν ξέρω τι να το κάνω'...
πάντως από C4 σε 207 είναι υποβάθμιση όπως και να το κάνεις.
εγώ επιμένω στο C4. Για 2 μαλάκες πωλητές ΔΕΝ απορρίπτεις ένα αμάξι.
άποψή μου. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
'πήρα την καινούρια παπαρίτσα που την είδα και μου άρεσε και δε φταίω αλλά είμαι παρορμητικός και τα έσκασα πάλι και τώρα ξενέρωσα και δεν ξέρω τι να το κάνω'...
. Για 2 μαλάκες πωλητές ΔΕΝ απορρίπτεις ένα αμάξι.
άποψή μου.+1
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
. Για 2 μαλάκες πωλητές ΔΕΝ απορρίπτεις ένα αμάξι.
άποψή μου.+1
-1= 0
Me to kalo Thanasi.
Gia mena to 207 se sxesi me to C4 ( gia na eksigiso to -1 ) einai ipovathmisi mono se xorous. Gia ta peri politon simfono men ( pas kai psonizeis apo allo magazi stin teliki ) alla kai pali oso kai na nai kseneroneis... -
μεγειά Θανάση!
Απόψεις είναι αυτές αλλά το αυτοκίνητο δεν είναι πουκάμισο.
Δεν με άφησε ο Χ πωλητης ικανοποιημένο άρα θα πάρω πουκάμισο από αλλούτο αυτοκίνητο το έχεις , συνήθως, για χρόνια και το οδηγάς κάθε μέρα.... κάθε μέρα το ίδιο...
άρα...αν κατά βάθος σου αρέσει το C4 περισσότερο (όπως εμένα) σκέψου το για να μην το βλέπεις στο δρόμο και λες...καλό το 207 αλλά αν ... είχα C4.
προφανώς...εσύ αποφασίζεις...
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Kαλημερα σας!
Ειμαι μελλος στο coltclub και εχω μια ερωτηση που σας αφορα!
Ψαχνομαι για καποιο chip στο colt μου και στο club εχει γινει πολλη συζητηση για το (παραλληλο?) box της powersystems.
Ηρθα σε εσας γιατι ο αντιπροσωπος της εδω στην Ελλαδα,το εχει τοποθετησει σε καποια γαλλικα και μας προετρεψε να ρωτησουμε (αν γνωριζετε πειτε μου και ποιες αλλες μαρκες το τοποθετουν)!
Θα ηθελα να μου πειτε εντυπωσεις (διαφορα σε αποδοση,αν εχασαν την εγγυηση,αν φαινεται απο το διαγνωστικο στο συνεργειο,κατι που ειναι σημαντικο) η καποιο link απο το club (gcc) σας ωστε να διαβασω!
Μονος μου εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι ουσιαστικο!
Θα ηθελα επισης να πω οτι για το cz3 μας το πουλα στην τιμη των 450 Ε και για το czt στην τιμη των 800 Ε,ενω αν το παραγγειλω απο το site τους εχει 380 Ε και 530 Ε αντιστοιχα.
http://www.powersystem.fr/UK/fiche_pdt. ... ef=Essence (cz3)
και http://www.powersystem.fr/UK/fiche_pdt. ... ef=Essence (czt)
Λογω της εμπειριας οποιων μελλων εχουν δοκιμασει τετοια λυση θα ηθελα να ξερω αν μια τετοια διαφορα τιμης δικαιολογειται απο τα μεταφορικα και την τοποθετηση!
Ευχαριστω για τις οποιες απαντησεις!http://www.greekrenaultclub.gr/phpbb/vi ... 61&start=0
-
Μεγείες για το τουτού htanso! Πολύ καλή επιλογή!
@g47 Το Powerbox απ' ότι φαίνεται δουλεύει αρκετά καλά με το Megane II... Τσέκαρε το link του nik_marin...
-
Σας ευχαριστώ όλους!
Κοιτάξτε, φυσικά και δεν ήταν ο μόνος λόγος οι πωλητές που δεν θα πάρω την C4.
Απλά στράβωσα απίστευτα με το όλο σκηνικό συν ότι η τιμή δεν είναι fix, σε αντίθεση με την peugeot που είναι.Πέρα από αυτό, πιστεύω ότι παρόλο που πάνω κάτω έρχονται στα ίδια λεφτά, το 207 μου πάει καλύτερα στο θέμα μεγέθους… είναι μικρότερο, άρα χωράει στο γκαράζ μου… πολύ σπάνια βάζω πίσω άτομα και μπροστά είναι το ίδιο άνετο.
Είναι πιο εύκολο στο παρκάρισμα, μιας και είμαι μεγάλος μπουμπούνας σε αυτό.
Από εκεί και πέρα μου αρέσουν και τα δύο… σε ορισμένα πιο πολύ η C4 σε άλλα το 207.
Δυστυχώς η Citroen δεν έχει κάτι αντίστοιχο… το C2 και C3 δεν τα θεωρώ αντίστοιχα… το μεν πρώτο γιατί είναι αρκετά μικρό μα ανύπαρκτο πορτ-παγκάζ και το δεύτερο γιατί είναι με 5 πόρτες, ενώ και τα δυο τους δεν έχουν καμία σχέση στο φινίρισμα και στην γενικότερη ποιότητα κατασκευής (αυτό το φώναζα από την πρώτη στιγμή που τα είδα από κοντά).@Νικόλα, φυσικά και δεν πρόκειται να πάρω καμία παπαρίτσα έως ότου πάρω το αμάξι… μετά θα πάμε ΜΑΖΙ να πάρουμε παπαρίτσες… ηχειάκια, ενισχυτούλιδες και τα λοιπά.
@Ηλία. Το κάνω για 60 μήνες για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι θα μπορώ πιο εύκολα να δίνω την δόση… άλλο να λες 195 ευρώ και άλλο 260 ευρώ τον μήνα.
Ο δεύτερος είναι ότι με μικρότερο χρηματικό ποσό ανά δόση, η τράπεζα σου βγάζει πιο εύκολα το δάνειο… δηλαδή αν δει εμένα με 600 τον μήνα να θέλω να δώσω δόση 260 ευρώ που είναι το μισό του μισθού μου, πιθανότατα να με κόψει, αντιθέτως όμως αν δει 195 να μην με κόψει μιας και είναι το ένα τρίτο του μισθού μου.
CITROËN FORUM