-
εκτός αυτού...θα πάω στην C I T R O E N την συνέχεια την ξέρεις απο το προηγούμενο ποστ....τα κομάντα του ΙΝΚΑ θα σε κυνηγάνε!
-
κομάνατ?
Ελπίζω να μην οδηγήσεις απόψε. Εχεις πιει πολύ.
Συνέχεια στην pub για να τσιμπήσεις και κάτι. Με άδειο στομάχι σε πειράζει.
-
Δεν σε πιάνω...τι γλώσσα μιλάς?
-
Σε προδίδει αυτή η γραμμή, μάστορα:
'Έχει επεξεργασθεί από τον/την ratanplan στις Πέμπτη07/Δεκέμβριος/2006 0:49:03, 1 φορά'
σχεδόν 13 λεπτά μετά από τη δική μου δημοσίευση.
-
Ο χρήστης evanpap333 έγραψε:
Γεια σας παιδια,Πήρα λοιπόν το C4 1.6 5D την Παρασκευή, και έφυγα αμεσώς στην εξοχή για σαββατοκύριακο.
Ολα καλά εκτός από ένα θόρυβο που τον ακούω περισότερο μέσα στην πόλη και μου σπάει τα νεύρα. Τον ακούω πιο πολύ στα φανάρια στο ρελαντί και όταν πηγαίνω με 1η και 2α. Οχι ότι μετα δεν τον ακούω αλλά δεν είναι τόσο έντονος.Πήγα λοιπόν σήμερα στο Χανιαδάκη και πληροφορήθηκα ότι αυτό τον θόρυβο τον κάνουν όλα τα C4 και μόνο τα C4 (ούτε C2΄, ή C3 ή C5).
Είναι η τρόμπα της βενζίνης..........(άραγε είναι?)Εφυγα λοιπόν σκασμένος γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα τόσο προχωρημένο αυτοκίνητο κάνει τέτοιο θόρυβο. Εσας το κάνει?
Ακούτε συνέχεια ένα υπόκοφο θόρυβο σαν χαμηλό σφύριγμα?
Αυριο σκέφτομαι να πάω και στα κεντρικά στην ιερά οδό. Εσεις τι λέτε?
Μην ανησυχείς, όλα το κάνουν. Είναι η αντλία βενζίνης
-
_
Δε γνωρίζω αν έχει αναφερθεί πάλι αλλά:
Ο χρήστης wrc.com > News > WRC έγραψε:
Lending out a name
Hoping to capitalise on the hat-trick of FIA World Rally Championships by its driver Sebastien Loeb, Citroen announced last week that it will be releasing two special editions, the C2 and C4 'by Loeb'. Both cars will be special editions of existing models, with upgraded wheels and a sportier bodykit. Along with the new look, each car will also have a numbered signature.
The C4 WRC has been in development for some time and will make its first competitive appearance at the Rallye Automobile Monte Carlo in just five weeks time. With Citroen's formal absence from the 2006 WRC season to focus all the company's efforts on the development of its newest rally car, its full return to active competition is highly anticipated. Even more so, however, will be the debut of the project so long in development.
_
-
Ακριβώς. Μου είπαν και στην Ιερά οδό ότι το κάνουν όλα και είναι η αντλία της βενζίνης.
Να το πιστέψω?Και ας το δεχτώ, εγώ είμαι ο μοναδικός οδηγός με C4 που εκνευρίζομαι με αυτό το θόρυβο?
Μπορεί να γίνει κάτι?
-
Πέρνα μια βόλτα από το http://www.greekcitroenclub.gr για να δεις τι άλλο θα μπορούσε να σε εκνευρίζει...
-
Αύριο θα είμαι στην Ιερά Οδό, έχω καιρό να περάσω (όχι, εγκάθετοι, μια χαρά είναι η Xsara).
Θα κάνω μια συζήτηση περί C4 γενικώς...
-
Θα ζητήσεις απ' τον αη-Βασίλη c4 vts;
-
Από πέρυσι το περιμένω.
-
θέλω να ακούσω και άλλα C4 για να βεβαιωθώ τουλάχιστον ότι το κάνουν όλα.
Το Σάββατο σε μιά γίορτή γνωστός που έχει C4 μου είπε ότι δεν άκουγε κανένα θόρυβο. (Αλλά εκείνο το βράδι είχε έρθει με της γυναίκας του το αυτοκίνητο) -
Ο χρήστης evanpap333 έγραψε:
θέλω να ακούσω και άλλα C4 για να βεβαιωθώ τουλάχιστον ότι το κάνουν όλα.
Το Σάββατο σε μιά γίορτή γνωστός που έχει C4 μου είπε ότι δεν άκουγε κανένα θόρυβο. (Αλλά εκείνο το βράδι είχε έρθει με της γυναίκας του το αυτοκίνητο)Εγώ που είμαι (ήμουν) πρήχτης με το θόρυβο και στα στα test drive ζητούσα
κλειστό RCD και ο πωλητής να μην πολυμιλάει δεν άκουγα τέτοιο θόρυβο.Αντίθετα (το είχα ξαναπεί), άκουγα ένα μικρό θόρυβο σαν 'lazer από το startrek'
από το πεντάλ του φρένου ακριβώς στα πόδια μου όταν το πατούσα - πιθανότερο
από την βαλβίδα του EBA που είναι ακριβώς ανάμεσα στο πεντάλ και στην τρόμπα φρένων.
Όταν το έκανα θέμα μου είπαν 'ότι δεν ακούν τίποτε', ενώ σε κάθε φρενάρισμα τους
το επεσήμανα και έκαναν την παλαβή. -
-
zardoz ποιο μοντελο έχεις και πότε το πήρες?
Να σημειώσω ότι ο θόρυβος ακούγεται καθαρά και συνέχεια από όλους όσους μπήκαν στο αυτοκίνητο (ουτε άλλοστε το αρνήθηκαν στην Citroen)
Επιπλέον ο θόρυβος μειώνεται σημαντικά απο 3η ταχύτητα και άνω.
-
Τι ταχύτητες δλδ; Από τα 40-50 περίπου;
-
Με λίγα λόγια, μιας και είμαι κουρασμένος και δεν την παλεύω να γράψω ένα κατεβατό αυτή την στιγμή.
Λυπάμαι βαθύτατα για την στάση της Citroen Ελλάς στην αντιμετώπιση του πελάτη και από πλευράς εξυπηρέτησης (όσο αφορά την πρόσληψη υπαλλήλων), όσο και από την πολιτική της στο θέμα πωλήσεων.
Απλά το λέω, ότι καινούριο Citroen δεν πρόκειται να πάρω .-
Χάλια αντιμετώπιση των πωλητών, χάλια και το πρόγραμμα πωλήσεων.
Όταν πας και αντί να σε κάνουν να ¨θέλεις¨ να αγοράσεις ένα αμάξι, βαριούνται να κάτσουν να σου βγάλουν ένα χαρτί με την προσφορά και τα λοιπά… και στο τέλος σου λένε άντε… είπαμε ότι είπαμε, γεια σας και σε διώχνουν…
Και από την άλλη, ότι αν κλείσεις σήμερα το αμάξι δεν φιξάρει η τιμή, αλλά μένει ανοικτή μέχρι να το παραλάβεις… δεν μου άρεσε καθόλου.
Ρώτησα συγκεκριμένα για λευκή C4 με την γυάλινη οροφή στα 1.6κ.εκ. ο πωλητής τρελάθηκε με το που το άκουσε… δεν έχουμε τέτοιο κύριε… να φέρεται απαντώ… μα θα κάνει 3 μήνες, ας τους κάνει…
Πόσο είναι η τιμή για να ξέρω και πόσο η κάθε δόση…
ΑΑΑ δεν ξέρουμε, μπορεί μέσα σε 3 μήνες να έχει άλλη η τιμή του.
Μα σήμερα θα το παραγγείλω (λέμε τώρα)
Και τι μας νοιάζει… θα πληρώσετε όσο κάνει όταν έρθει…Και διάφορες άλλες μαλακίες… θα σας τα πει καλύτερα ο Νικόλας που ήμασταν μαζί…
Περαστικά μας…
-
Τι να πω κι εγώ... Οπως τα είπε ο Θανάσης είναι.
Απλά θα συμπληρώσω πως με αυτή την αρνητική στάση σίγουρα πολλοί πελάτες έχουν χαθεί πριν καν γίνουν πελάτες.
Λεπτομέρειες από αύριο...
-
Αυτό που λέτε είναι απαράδεκτο απο πλευράς Citroen, είναι ανεπίτρεπτο να σου λένε ότι δεν έχει να κάνει πόσο κοστίζει σήμερα το αμάξι που θα το κλήσεις...θα το πληρώσεις όσο κάνει όταν το πάρεις!
Να ανέβει η τιμή είναι πολύ πιθανό μέχρι να το πάρεις, αφού μεσολαβουν 3-4 μήνες τα αμάξια (στις σοβαρές εταιρίες τουλάχιστον) έχουν price protection αν ανέβει δλδ το πλαίσιο με το όνομα πελάτη κλειδώνουν κα ιδεν ανεβαίνει η τιμή! Αισχος! Μόνο απο ένα πελάτη είχα ακούσει κάτι τετοιο και του το είχε πει η Nissan.....και πίστευα ότι δεν κατάλαβε καλά ρε σίγουρα σας είπαν τέτοια μαλακία?
-
ναι βρε συ... και εχω σπαστει αφάνταστα...
CITROËN FORUM