-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
πανάκριβα έφτασαν
μεγειές μεγειές!
άντε έχουμε δουλειές να ξεκινήσουμε!
Αλήθεια για κανά κόφι αύριο το απόγευμα ψήνεται κανείς? έχουμε χαθεί!Κ μία άσχετη ερώτηση: ξέρεις κανείς που στην Αθήνα (γενικώτερα ή δυτικά ακόμα καλύτερα) μπορώ να βρω κ να αγοράσω λιπαντικά elf κ κυρίως υγρά LHM?
Ευχαριστώ
Νικόλαςόχι ρε δεν τα πήρα.πανάκριβα και δεν αξίζουν τόσο.
-Λιπαντικά elf? εγώ βρίσκω 100% original TOTAL σε ένα μαγαζί στα πατήσια (πρέπει να έχει και ELF).
Αν δεν έχει αυτός τότε σίγουρα έχει φίλος μου με συνεργείο Renault στο Χαλάνδρι-LHM έχει πάλι αυτός στα πατήσια (TOTAL) και ο Πουλάκης στην Λ.Αθηνών
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 143#605143
-
μεγειάαα !!! αναμένουμε να δούμε το Ami8 ακόμα καλύτερο τώρα που έχεις ότι χρειάζεσαι
Επίσης θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον Κώστα για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφερε ώστε να βρεθεί το βιβλίο της Haynes για την 'Τζέσικα' κ ευελπιστώ έτσι ότι σύντομα να μπορέσω να ξεκινήσω με κάποιους φίλους την ανακατασκευή της
Τώρα το καλύτερο θα ήταν να βρω κ κανά GSA (έστω κ GS) προς απόσυρση ή σε χαμηλή τιμή έστω και να το πάρω για 'δότη' ώστε να μπορέσω πιο εύκολα να προχωρήσω σε ανακατασκευή
Αν κάποιος γνωρίζει ή δει κάτι παρακαλώ θερμά να με ενημερώσει!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φιλικά
Νικόλας -
-
-
α) ήθελε να έχει θέα
β) φοβόνταν τις σαλαμάνδρες και τους 'διαμαντήδες' στην ύπαιθρο
γ) ήθελε να γίνει διάσημος στο 4TF -
-
crazywolf
εσύ ήσουν...;;
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
μεγειάαα !!! αναμένουμε να δούμε το Ami8 ακόμα καλύτερο τώρα που έχεις ότι χρειάζεσαιΕπίσης θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον Κώστα για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφερε ώστε να βρεθεί το βιβλίο της Haynes για την 'Τζέσικα' κ ευελπιστώ έτσι ότι σύντομα να μπορέσω να ξεκινήσω με κάποιους φίλους την ανακατασκευή της
Τώρα το καλύτερο θα ήταν να βρω κ κανά GSA (έστω κ GS) προς απόσυρση ή σε χαμηλή τιμή έστω και να το πάρω για 'δότη' ώστε να μπορέσω πιο εύκολα να προχωρήσω σε ανακατασκευή
Αν κάποιος γνωρίζει ή δει κάτι παρακαλώ θερμά να με ενημερώσει!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φιλικά
Νικόλαςέλα ρε δεν ήταν τίποτα. κάθομαι στο pc και πατάω 10 κουμπιά!
ήταν και ευκαιρία να τα πούμε από κοντά.
και αν μπορώ να βοηθήσω για το GS εδώ είμαι (αλλά αυτό είναι στην Πάτρα?) -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
crazywolfεσύ ήσουν...;;
Οχι, γιατι ειμαι εξωτερικο... Αλλα δεν ειναι ασχημη πατεντα
-
τι κάνει κανείς για να πουλήσει!!!
http://cgi.ebay.com/Citroen-Ami-8-break ... dZViewItem
-
και ετσι θα πουλησει;;;;;;;;;
που ειναι το emoticon με τον εμετο...
παντως ειχα δει ενα που πουλαγε σπιτι + ferrari και ειχε ενα απαιχτο πιπινι... -
Αυτή είναι καλύτερη:
Εκείνο το κοκκινάκι, πίσω από το Ami με τα στρόγγυλα πίσω φώτα, τι είναι;
-
Μάντα?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μάντα?Ή Opel GT?
-
Με λίγη μεγέθυνση στην εικόνα, Manta πρώτης γενιάς.
Ρούμπο στον cmarin! -
Ουστ ρε που μας μαγαρίζεται το φόρουμ μας......
-
Λοιπόν...περήφανοι Σιτροεναίοι...για ρίξτε λίγο τα φώτα σας.
Η πορτα του πορτ μπαγκάζ όταν την κλείσω δεν ανοίγει (είναι σαν κλειδωμένη) μέχρι να οπλίσω και να ξεοπλίσω από το χειριστήριο!!
Δεν το κάνει πάντα αλλά οι φορές που δεν το κάνει είναι η συντριπτική μειοψηφία!!
Το σύμπτωμα άρχισε μόνο του, σε ένα βενζινάδικο που έβαλα βενζίνη και οταν πήγα να φύγω ήταν αναμμένο το σηματάκι ότι μια πόρτα είναι ανοιχτή!
Και δεν θέλω εξυπνάδες....ναι...βγήκα και μπήκα αλλά δεν έφτιαξε!
-
Πρέπει να είναι αυτό που έκανε και σε εμένα..κοίτα το μεντεσέ από κάτω. Εμένα είχε σπάσει και δεν είχε επαναφορά με αποτέλεσμα να είναι συνεχώς πατημένο για να ανοίξει.
Ετσι πατώντας το κουμπί στο τηλεχειριστήριο άνοιγε και αυτό αφού ήταν ήδη πατημένο.Το πήγα στην Citroen και μου έφτιαξαν το έλασμα.
95% αυτό είναι.
-
Τότε το δικό μου πρέπει να έχει βγει λίγο από την θέση του Σάββα.
Γιατι δεν το κάνει πάντα!Ρε όλα τα ξέρετε εδω μέσα πιά?!
CITROËN FORUM