-
Nα ρωτήσω κάτι;
Αυτή η citroen cx 25 gt turbo2που είδα σήμερα τι λέει;Όλα αυτά ήταν γραμμένα πάνω στο πορτ-μπαγκαζ...Τα έγραψα στο κινητό για να τα θυμάμαι!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
κατα τα αλλα εσυ δεν ειπες τιποτα...
Η Ηλέκτρα εγραψε στο σιτροεν φορουμ!!!! Παει χάλασε ο κοσμος.
Δεν βλέπεις τις 'πολικες συνθήκες' έξω..Που να γράψει και στο alfisti.
Ειμαστε τιγκα στους καλους ανθρωπους σε αυτο το φορουμ βρε παιδι μου!
-
Μια κυρια μονη στον δρομο περπατα...
Μετα συναντα μια αλητισα αλανιαρα...Διαλεγετε και περνετε...(μεταφορικα παντα, γιατι δεν σας τις δηνουμε )
Η συνεχια ηταν αρκετα ενδιαφερουσα, αλλα βαριεμαι να ανεβασω video....
-
Ο χρήστης crazywolf έγραψε:
Δυο κυριες που τα λενε...
Η συνεχια ηταν πιο ενδιαφερουσα, αλλα βαριεμαι να ανεβασω video...
Που είναι η δεύτερη;!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Nα ρωτήσω κάτι;
Αυτή η citroen cx 25 gt turbo2που είδα σήμερα τι λέει;Όλα αυτά ήταν γραμμένα πάνω στο πορτ-μπαγκαζ...Τα έγραψα στο κινητό για να τα θυμάμαι!
Βρε σειρά, δεν ξέρω... αλλά μου ακούγεται καλή, πολύ καλή, πολύ πολύ καλή, μα πάρα πολύ καλή!
Α! εκεί δεν γράφουμε στο κινητό, απλά την τραβάμε φωτογραφία με αυτό!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
κατα τα αλλα εσυ δεν ειπες τιποτα...
Η Ηλέκτρα εγραψε στο σιτροεν φορουμ!!!! Παει χάλασε ο κοσμος.
Δεν βλέπεις τις 'πολικες συνθήκες' έξω..Που να γράψει και στο alfisti.
Ειμαστε τιγκα στους καλους ανθρωπους σε αυτο το φορουμ βρε παιδι μου!
Να πώ όχι δεν γίνεται αφού έχεις απόλυτο δίκιο
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Δυο κυριες που τα λενε...
Η συνεχια ηταν πιο ενδιαφερουσα, αλλα βαριεμαι να ανεβασω video...
Που είναι η δεύτερη;!
Με μεθυσε τοσο σημερα που τις βλεπω διπλες...
-
Τώρα καλύτερα.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Nα ρωτήσω κάτι;
Βρε σειρά, δεν ξέρω... αλλά μου ακούγεται καλή, πολύ καλή, πολύ πολύ καλή, μα πάρα πολύ καλή!
Άμα είχε φωτογραφική, θα έβγαζα!
Μου έκανε εντύπωση και ο αεραγωγός στο καπώ, που είχε και αυτοκολλητάκι t (εκ του turbo, φαντάζομαι)...
-
Nα ρωτήσω κάτι;
Άμα είχε φωτογραφική, θα έβγαζα!
Μου έκανε εντύπωση και ο αεραγωγός στο καπώ, που είχε και αυτοκολλητάκι t (εκ του turbo, φαντάζομαι)...
κακώς...
Καλά ένα σκίτσο δεν μπορούσες να κάνεις εκεί στα γρήγορα;
-
http://www.automobile-sportive.com/guid ... x24gti.php
Κάτι τέτοιο ήταν...Σαν την πρώτη φωτό, την ασημί!
-
Nα ρωτήσω κάτι;
Αυτή η citroen cx 25 gt turbo2που είδα σήμερα τι λέει;Τι λέει; Αν σε κάνει μια βόλτα να δεις τι θα λες εσύ.
Αυτό το αυτοκίνητο δεν είναι ανάγκη να είσαι citroenάκιας για να σου αρέσει.
Είχε φίλος μου προ λίγων ετών μια CX όχι τη gti την 'απλή' και με συνθήκες που κάνουν τις σημερινές να μοιάζουν με καλοκαιρινή λιακάδα έκανε πράγματα που σε κάθε άλλο αυτοκίνητο θα σε τρόμαζαν.
Εκεί μέσα όμως έμοιαζαν όλα απλά και φυσιολογικά. -
Ωραίο αμάξι!
Πραγματικό εργαλείο (και όχι μόνο) για μεγάλα ταξίδια!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Nα ρωτήσω κάτι;
Αυτή η citroen cx 25 gt turbo2που είδα σήμερα τι λέει;Τι λέει; Αν σε κάνει μια βόλτα να δεις τι θα λες εσύ.
Αυτό το αυτοκίνητο δεν είναι ανάγκη να είσαι citroenάκιας για να σου αρέσει.
Είχε φίλος μου προ λίγων ετών μια CX όχι τη gti την 'απλή' και με συνθήκες που κάνουν τις σημερινές να μοιάζουν με καλοκαιρινή λιακάδα έκανε πράγματα που σε κάθε άλλο αυτοκίνητο θα σε τρόμαζαν.
Εκεί μέσα όμως έμοιαζαν όλα απλά και φυσιολογικά.Επίσης λέει ότι αν δεν μας είχε αγοράσει η Peugeot ...
- Ακόμα θα παραμιλούσε ο κόσμος όταν έβλεπε μια Citroen
- Ακόμα (μάλλον) όσοι είχαν Citroen θα έπιναν ... μπύρες με το μηχανικό τους αφου θα είχαν καλές γνωριμίες μαζί του.
-
Nα ρωτήσω κάτι;
Ενα τετοιο ειχε δανιστει ο πατερας μου καποτε απο εναν συναδελφο του, και μας ειχε παει και βολτα. Το θεμα ειναι πως ηταν πολυ παλια αυτο και το μονο που θημαμαι ειναι οτι ειχα σκασει απο την ζηλεια μου για τις πολες αεροτομουλες στο πισο παρπριζ, για τις τεραστιες ζαντες, τα σποιλερ παντου, τον ηχο της τουρμπινας (που δεν ηξερα τι ειναι...10 χρονων ημουν, περιπου...), και οτι για κανα δυωρο μετα δεν ξεραμε που ειναι ο πατερας... Οταν γυρησε τον θημαμαι πολυ χαρουμενο (τοτε δεν καταλαβενα ακομα γιατι... )
-
Ο χρήστης crazywolf έγραψε:
Nα ρωτήσω κάτι;
Ενα τετοιο ειχε δανιστει ο πατερας μου καποτε απο εναν συναδελφο του, και μας ειχε παει και βολτα. Το θεμα ειναι πως ηταν πολυ παλια αυτο και το μονο που θημαμαι ειναι οτι ειχα σκασει απο την ζηλεια μου για τις πολες αεροτομουλες στο πισο παρπριζ, για τις τεραστιες ζαντες, τα σποιλερ παντου, τον ηχο της τουρμπινας (που δεν ηξερα τι ειναι...10 χρονων ημουν, περιπου...), και οτι για κανα δυωρο μετα δεν ξεραμε που ειναι ο πατερας... Οταν γυρησε τον θημαμαι πολυ χαρουμενο (τοτε δεν καταλαβενα ακομα γιατι... )
Axxx από τα πολύ αγαπημένα μου αυτοκίνητα.... πίστευα κ ήλπιζα ότι θα αποκτούσαμε κάποια στιγμή ένα τέτοιο αλλά τελικά από την ΄(ευρύτερη) οικογένεια πέρασαν 'μόνο' οι: CX 2200 Pallas (απίστευτη πολυτέλεια για την εποχή εκείνη... τέλη 70s) κ αμέσως μετά η CX 2400GTi που ταξίδευε εκείνη την εποχή με 180-200 κ νόμιζες ότι είσαι με max 100 συγκρίνοντας πάντα την αίσθηση που είχες με τα άλλα αυτοκίνητα... ακόμα κ με την 5άρα που την αντικατέστησε.... (λάθος κατά την γνώμη μου)
Στο συνεργείο που πάω την 'Τζέσικα' θαυμάζω συχνά πυκνά 2 τέτοια 'θηρία'.... αααχ....
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Στο συνεργείο που πάω την 'Τζέσικα' θαυμάζω συχνά πυκνά 2 τέτοια 'θηρία'.... αααχ....
Ολα στη γυναίκα σου.....
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
Ολα στη γυναίκα σου.....
Ποιά από όλες?
την κλειώ Ι? την ΙΙ, την μαούνα? ή την ίδια την Τζέσικα???Για την Όλγα δεν το κάνουμε θέμα... εκείνη ραγίζει πίσω δισκόπλακες με τα χειρόφρενα.... μουαααχαχαχαχα!!!!!
όσο για την Τζ. έχεις ιδιάν πείραν πως στρίβει στην Μεσογείων ε?
-
Εγώ κύριοι ζαχαρώνω την ΧΜ αλλά ας όψετε ο μηχανικός μου που μου λέει ότι θα μπλέξω
Υ.Γ. Χωρίς πινακίδες υπάρχη μία (CX) επί της Ρόδου και Παπαφλέσσα στήν Βούλα. -
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Εγώ κύριοι ζαχαρώνω την ΧΜ αλλά ας όψετε ο μηχανικός μου που μου λέει ότι θα μπλέξω
Υ.Γ. Χωρίς πινακίδες υπάρχη μία (CX) επί της Ρόδου και Παπαφλέσσα στήν Βούλα.Σκέψου εάν σου λέει ο μηχανικός σου ότι θα μπλέξεις με την ΧΜ τι θα πάθουμε εμείς με την CX...
CITROËN FORUM