-
Για τον άνθρωπο που σχεδίασε το GS, το Ami κτλ είμαι μέσα και εγώ.
Θέλω αυτόγραφο όπωσδηποτε. -
Αυτό ποιός θα το πάρει?
*CITROEN MEHARI Jeep, 600 cc, μοντ. '78, πράσινο, πωλείται σε συλλέκτη, τιμή **600 ευρώ **Πληροφορίες *
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αυτό ποιός θα το πάρει?*CITROEN MEHARI Jeep, 600 cc, μοντ. '78, πράσινο, πωλείται σε συλλέκτη, τιμή **600 ευρώ **Πληροφορίες *
Καποιος συλλεκτης ίσως;;;
Πηγα σημερα να δω ενα ΑΧ ιδιο με το δικο μου να παρω. Η τιμη φαινοταν καλη και στο δρομο σκεφτομουν ποσο χαλια μπορεί να είναι;;; Τελικά ήταν πολύ χάλια!!!
n_olympios ευχαριστω για το ενδιαφερων μια χαρα ειμαι. Η καρδια του θα δουλεψει πολλα χρονια ακομα στο καινουριο μου ΑΧ
Βρηκα μια φωτο του ΑΧ που το εχω τραβηξει σε ενα γεφυρι στον Βοϊδοματη που μαλλον δεν μας την ξαναδωσει πισω ο Οπρον.
mirage με τα εργοστασιακά ελατήρια έβαλες τα De Carbon?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αυτό ποιός θα το πάρει?*CITROEN MEHARI Jeep, 600 cc, μοντ. '78, πράσινο, πωλείται σε συλλέκτη, τιμή **600 ευρώ **Πληροφορίες *
Τώρα που το πρόσεξα με χάλασε το Jeep στην αγγελιά δεν μπορούσε να γράψει εκτός δρόμου ή κάτι άλλο;
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Αυτό ποιός θα το πάρει?
*CITROEN MEHARI Jeep, 600 cc, μοντ. '78, πράσινο, πωλείται σε συλλέκτη, τιμή **600 ευρώ **Πληροφορίες *
Τώρα που το πρόσεξα με χάλασε το Jeep στην αγγελιά δεν μπορούσε να γράψει εκτός δρόμου ή κάτι άλλο;
Όντως...απλά μια φορά είχα δει κάποιον που το είχε ανοιχτό, και είχε πλάκα!
Λες και είναι φτιαγμένα μόνο για να πηγαίνεις για μπάνιο!Αλλά, τώρα που το σκέφτομαι πρέπει να είναι απίστευτα επικύνδινο
-
Το Mehari δεν ήταν πιο επικίνδυνο απ'το 2CV ή το Willys Jeep.
Όσον αφορά τώρα τον Opron, προτείνω να γράψουμε (στα Γαλλικά - θα του κάνουμε καλή εντύπωση έτσι, τιμώντας τη γλώσσα του) μια επιστολή που θα συνοδεύει τις φωτογραφίες μας η οποία θα είναι κάπως έτσι:
'Αξιότιμε κύριε Οπρόν,
Είμαστε μια ομάδα φίλων της Citroen μελών του φόρουμ του περιοδικού '4 Τροχοί' από την Ελλάδα και είμαστε θαυμαστές τόσο της εταιρείας αυτής, όσο και της εξαιρετικής δουλειάς που κάνατε σε μοντέλα όπως η GS, η SM, η CX και τα Ami. Θα σήμαινε πάρα πολλά για μας να έχουμε το αυτόγραφό σας στις φωτογραφίες των αυτοκινήτων μας. Δυστυχώς, το γεγονός ότι πολλοί από εμάς είμαστε νεώτεροι και η έλλειψη σεβασμού στη χώρα μας για τα κλασσικά και ιστορικά αυτοκίνητα κατέστησε αδύνατη για πολλούς εξ ημών την αγορά αυτοκινήτων που σχεδιάσατε εσείς, γι'αυτό και είμαστε αναγκασμένοι να σας στείλουμε και φωτογραφίες νεώτερων μοντέλων της μάρκας. Αυτό, βεβαίως, σε καμία περίπτωση δεν μειώνει τον θαυμασμό και τον σεβασμό μας για το άτομό σας και τη δουλειά σας.
Διατελούμε υμέτεροι.'
Νομίζω ότι με μια τέτοια επιστολή δεν θα αρνηθεί. Τι λέτε;
Α, αλήθεια, ποιος μαζεύει τις φωτογραφίες;
-
skullone πολύ καλό το γράμμα συμφωνώ με το περιεχόμενο.
Στον Sirgus πιστεύω θα δώσουμε τις φωτο.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Το Mehari δεν ήταν πιο επικίνδυνο απ'το 2CV ή το Willys Jeep.Ok, Απλά είναι η εντύπωση ότι έχεις μία πόρτα (έστω και σε πάχος χαρτιού).
Αλλά μάλλον μόνο η εντύπωση μένει στο τρακάρισμα!Όσον αφορά τώρα τον Opron, προτείνω να γράψουμε (στα Γαλλικά - θα του κάνουμε καλή εντύπωση έτσι, τιμώντας τη γλώσσα του) μια επιστολή που θα συνοδεύει τις φωτογραφίες μας η οποία θα είναι κάπως έτσι:
'Αξιότιμε κύριε Οπρόν,
Είμαστε μια ομάδα φίλων της Citroen μελών του φόρουμ του περιοδικού '4 Τροχοί' από την Ελλάδα και είμαστε θαυμαστές τόσο της εταιρείας αυτής, όσο και της εξαιρετικής δουλειάς που κάνατε σε μοντέλα όπως η GS, η SM, η CX και τα Ami. Θα σήμαινε πάρα πολλά για μας να έχουμε το αυτόγραφό σας στις φωτογραφίες των αυτοκινήτων μας. Δυστυχώς, το γεγονός ότι πολλοί από εμάς είμαστε νεώτεροι και η έλλειψη σεβασμού στη χώρα μας για τα κλασσικά και ιστορικά αυτοκίνητα κατέστησε αδύνατη για πολλούς εξ ημών την αγορά αυτοκινήτων που σχεδιάσατε εσείς, γι'αυτό και είμαστε αναγκασμένοι να σας στείλουμε και φωτογραφίες νεώτερων μοντέλων της μάρκας. Αυτό, βεβαίως, σε καμία περίπτωση δεν μειώνει τον θαυμασμό και τον σεβασμό μας για το άτομό σας και τη δουλειά σας.
Διατελούμε υμέτεροι.'
Νομίζω ότι με μια τέτοια επιστολή δεν θα αρνηθεί. Τι λέτε;
Α, αλήθεια, ποιος μαζεύει τις φωτογραφίες;
Όντως στα γαλλικά είναι απαραίτητο
Τις φωτογραφίες έλεγα να τις μαζέψω εγώ γιατί απλά τυχαίνει να ξέρω καλά (επαφή μέσω internet είναι βέβαια...) έναν από τους 4 κατόχους Ami στην Αμερική.
Του το πρότεινα και συμφώνησε.
Βέβαια δεν έχει απαντήσει ακόμα στο e-mail μου για την διευθυνση του αλλά ελπίζω να είναι τυχαίο.Κάποιος που να μπορεί να γράψει το κείμενο στα Γαλλικά αλλά σωστά 100%?
-
Έχω ένα φίλο εδώ στο Πολυτεχνείο που μπορεί να μας κάνει τη δουλειά αυτή. Αν είναι, του λέω και σήμερα κιόλας.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Έχω ένα φίλο εδώ στο Πολυτεχνείο που μπορεί να μας κάνει τη δουλειά αυτή. Αν είναι, του λέω και σήμερα κιόλας.Ωραία.
Ας δούμε αν συμφωνούν όλοι με το κείμενο (Μην μας πάρει και 10 μέρες βέβαια για να βγάλουμε ένα κείμενο) και προχωράμε
-
Ωραία. Σου στέλνω pm για τα σχετικά (τηλέφωνα, διευθύνσεις μου κλπ).
-
Ναι τα αμορτισέρ τοποθετήθηκαν με τα εργοστασιακά αμορτισέρ. Άλλωστε δεν κάνουν για χαμήλωμα.
-
geia sas paidia eimai kainoyrgios kai thelw na rwthsw plhrofories gia xsara yparxei kapoio club ????????
-
Ο χρήστης fotis1983 έγραψε:
geia sas paidia eimai kainoyrgios kai thelw na rwthsw plhrofories gia xsara yparxei kapoio club ????????Γιατί νέε, εδώ δε σου κάνει?
(πέραν της πλάκας, βρες και για μας)
Καλώς ήρθες. Παρουσιάσου:
όνομα, μοντέλο, κινητήρας, χρονολογία (αν ανήκες στους αγαπητούς εκπροσώπους του λεγόμενου 'αδυνάμου' φύλου, θα σου ζητούσαμε και διαστάσεις στήθος-μέση-περιφέρεια, αλλά μάλλον όχι κρίνοντας από το username σου, ελπίζω δηλαδή)Θανάση, χρειαζόμαστε λεπτομέρειες για τα DeCarbon asap, καθότι αν τελικά δε μου τα αλλάξουν στην αντιπροσωπεία μάλλον θα κινηθώ προς αυτή την κατεύθυνση.
Ανδρέα, τρομερό αυτό το 'διατελλούμε υμέτεροι'
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ήθελα να ξέρα πως το λένε αυτό στα Γαλλικά!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
n_olympios ευχαριστω για το ενδιαφερων μια χαρα ειμαι. Η καρδια του θα δουλεψει πολλα χρονια ακομα στο καινουριο μου ΑΧ
Οπα έχασα επεισόδια..!
Φίλε μου τράκαρες το AX σου..?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ήθελα να ξέρα πως το λένε αυτό στα Γαλλικά!
Ο Στέφανος (ο Γαλλομαθής φίλος μου) σίγουρα ξέρει!
-
Μπορείς να ρωτήσεις για Xsara στο γενικό site για Citroen:
http://www.citroencars.org.ukΣυγχαρητήρια στο υπο-φόρουμ σας!!
Μπήκε στα πιο active topics του 4TF! -
Ο χρήστης eizo έγραψε:
Συγχαρητήρια στο υπο-φόρουμ σας!!
Μπήκε στα πιο active topics του 4TF!Thanks!!
Απ'ότι βλέπω συναγωνιζόμαστε το Skoda Octavia 1.8 T !!! -
Και μετά μου λένε για 106 rallye με ανάρτηση πέτρα κλπ...
(η φωτό είναι κλεμμένη από μέλος του http://www.dpgr.gr)
CITROËN FORUM