-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Κανονικά η μάνα του λέει 145/80 αλλά εγώ του είχα 155/70 και τώρα του έβαλα 165/70. εν τω μεταξύ έβγαινε και μια έκδοση που θέλει 135/80!!!Και το δικό μου ΑΧ 155/70 έχει και δε σκλεφτομαι να του τα αλλάξω επ' ουδενεί!
Άλλωστε θα καίει περισσότερο! Δεν του ξαναβάζεις καλύτερα 155άρια;
-
Γγγρρρρ γργργγργγρ γγγρρρρρ έχω τα νεύρα μουυυυυυυ!!!! ΓγγργρρρρργργργρρρΣήμερα (μάλλον εχθές) διαπίστωσα ότι οι πίσω τροχοί βρίσκουν στα φτερά! Γρρρρργγγγρρρ γργργργργρργρρργρρρρ (αυτός δεν είναι ο ήχος που κάνουν αλλά τα γρυλίσματα μου, από τα νεύρα).
Έβαλα αυτά τα χαζά 165 για καλύτερα και τώρα πρέπει να ¨φάω¨ από μέσα τα φτερά! Γγγγρρρργγγρργργγργρρργ γαβ!!!!
Δεν την παλεύω άλλο με αυτό το αμάξι !!!
Μετά από μια μελέτη που έκανα στο εγχειρίδιο του ΑΧ μου βρήκα τα εξής:
Το ΑΧ 1,1 και1,4 Φοράει τις εξής διαστάσεις ελαστικών:
145/70/13 και 155/70/13
165/65/13 φοράει το GT το οποίο όμως έχει πλαστικά φρυδάκια στα φτερά τα οποία είναι λειτουργικά για να χωράνε μεγαλύτεροι τροχοί και όχι για εμφάνιση.(Α ρε Γάλλε όλα μελετημένα).
Που βρίσκουν τα λάστιχα στο πλάι ή στο πέλμα;
Και μην δυσανασχετής δεν φταίει το αυτοκινητάκι που έβαλες λάθος διάσταση ελαστικών -
Γγγρρρρ γργργγργγρ γγγρρρρρ έχω τα νεύρα μουυυυυυυ!!!! ΓγγργρρρρργργργρρρΣήμερα (μάλλον εχθές) διαπίστωσα ότι οι πίσω τροχοί βρίσκουν στα φτερά! Γρρρρργγγγρρρ γργργργργρργρρργρρρρ (αυτός δεν είναι ο ήχος που κάνουν αλλά τα γρυλίσματα μου, από τα νεύρα).
Έβαλα αυτά τα χαζά 165 για καλύτερα και τώρα πρέπει να ¨φάω¨ από μέσα τα φτερά! Γγγγρρρργγγρργργγργρρργ γαβ!!!!
Δεν κατάλαβα...πώς θα 'φας' τα φτερά?
Τι πάχος έχουν? -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Γγγρρρρ γργργγργγρ γγγρρρρρ έχω τα νεύρα μουυυυυυυ!!!! Γγγργρρρρργργργρρρ
Σήμερα (μάλλον εχθές) διαπίστωσα ότι οι πίσω τροχοί βρίσκουν στα φτερά! Γρρρρργγγγρρρ γργργργργρργρρργρρρρ (αυτός δεν είναι ο ήχος που κάνουν αλλά τα γρυλίσματα μου, από τα νεύρα).
Τι πάχος έχουν?Οχι ακριβως
-
Βρε συ, δεν είναι το φτερό – φτερό, αλλά ξέρεις τα κλασικά φτερά της citroen που είναι πίσω ίσια …
Εκεί που είναι ίσιο, έχει από μέσα ένα χειλάκι κάτι σαν νεύρο, αυτό θέλω να το ισιώσω. Κατάλαβες, δεν είναι τίποτα το δύσκολο αλλά είναι το γιατί… -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Γγγρρρρ γργργγργγρ γγγρρρρρ έχω τα νεύρα μουυυυυυυ!!!! Γγγργρρρρργργργρρρ
Σήμερα (μάλλον εχθές) διαπίστωσα ότι οι πίσω τροχοί βρίσκουν στα φτερά! Γρρρρργγγγρρρ γργργργργρργρρργρρρρ (αυτός δεν είναι ο ήχος που κάνουν αλλά τα γρυλίσματα μου, από τα νεύρα).
Τι πάχος έχουν?Οχι ακριβως
Αλλά?
Πως γίνεται?
Πείτε κανένα κόλπο και σε μένα τον προιστορικό να μαθαίνω!!!! -
Βρε συ, δεν είναι το φτερό – φτερό, αλλά ξέρεις τα κλασικά φτερά της citroen που είναι πίσω ίσια …
Εκεί που είναι ίσιο, έχει από μέσα ένα χειλάκι κάτι σαν νεύρο, αυτό θέλω να το ισιώσω. Κατάλαβες, δεν είναι τίποτα το δύσκολο αλλά είναι το γιατί…Τώρα το έπιασα..
Εκεί βρίσκει?
Εγώ νόμιζα μέσα στο φτερό πάνω...Αλλά μάλλον το ΑΧ δεν κάνει μεγάλη καμπύλη στο φτερό ψηλά... -
Αν δεις από μέσα το φτερό προς τα πάνω, είναι σχεδόν άδειο. Από εκεί δεν έχω πρόβλημα αλλά βρίσκει το χειλάκι στα πλαϊνά του λάστιχου όταν έχει πολύ βάρος και λακκούβες.
-
Αν δεις από μέσα το φτερό προς τα πάνω, είναι σχεδόν άδειο. Από εκεί δεν έχω πρόβλημα αλλά βρίσκει το χειλάκι στα πλαϊνά του λάστιχου όταν έχει πολύ βάρος και λακκούβες.Να προσέχεις και την σκουριά στα πίσω φτερά (αν και δεν έχεις παλιό αυτοκίνητο...)
Που και που ρίχνε ένα πλύσιμο για να φέυγουν λάσπες κλπ κλπ που κρατάνε υγρασία ίσως...
Και μια πλαστικοποίηση δεν κάνει κακό.
-
Ρε Θανάση άσε το φτερό ήσυχο και γύρνα στην παλιά διάσταση.
Για την εκδρομή ( ?????? ) του Citroen forum στην Αμερική πρέπει να πώ οτι είναι πολλά τα λεφτά και άμα πάω και Ίμολα τελικά δεν θα υπάρχει μία οπότε δύσκολα...Όποιος πάει ( αν πάει κάποιος δηλαδή ) να πάρει αυτόγραφα και για μας -
Πώς να γυρίσω στην παλιά διάσταση... Τα λάστιχα τα έχω λίγες ημέρες, τι να τα κάνω; Ποιος θα τα αγοράσει; Και αν τα πάρει πίσω αυτός που τα αγόρασα θα τα πάρει για εξευτελιστική τιμή.
-
To ξέρω αυτό αλλά να μπείς στην διαδικασιά να 'τρώς' τον θόλο νομίζω οτι αυτό είναι ακόμα χειρότερο κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Ρώτα αυτόν που στα πούλησε αν δέχεται ανταλλαγή.
Αλλά στην τελική εσύ ξέρεις καλύτερα γιατί δικό σου είναι και το αμάξι. -
Δεν χρειάζεται να φάω τον θόλο, δεν είναι εκεί το πρόβλημα, απλά το πίσω φτερό είναι ίσιο και στην άκρη του έχει ένα χειλάκι, αυτό το χειλάκι είναι που κάνει όλο το πρόβλημα. Απλά τα το γυρίσω από μέσα. Τίποτα άλλο.
Δεν βρίσκει σε κανέναν θόλο μόνο εκεί στην άκρη. -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
..Και μια πλαστικοποίηση και κάνει κακό.
Αν εννοεις οτι η πλαστικοποιηση δεν κανει κακο ,μπορεις να μου πεις αν μπορει ενας ερασιτεχνης να την κανει μονος του ;Ενδιαφερομαι για την JULIA (οχι και η ανθεκτικοτερη λαμαρινα ,ιδιως τωρα που δεν την κινω πολυ).Καθε πληροφορια δεκτη.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
..
Και μια πλαστικοποίηση και κάνει κακό.
Αν εννοεις οτι η πλαστικοποιηση δεν κανει κακο ,μπορεις να μου πεις αν μπορει ενας ερασιτεχνης να την κανει μονος του ;Ενδιαφερομαι για την JULIA (οχι και η ανθεκτικοτερη λαμαρινα ,ιδιως τωρα που δεν την κινω πολυ).Καθε πληροφορια δεκτη.
Όντως έκανα τυπογραφικό λάθος που διόρθωσα.
Thanks!Για την πλαστικοποίηση νομίζω ότι υπάρχουν κάποια σπρέυ.
Δεν νομίζω ότι ένας φαναρτζής θα ζητήσει πολλά λεφτά.
Πόσο μάλλον αν βγάλεις το φτερό και του το πας...Δεν βοήθησα και πολύ..
Για ρώτα εδώ http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=2451Κάποιοι ίσως ξέρουν
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ρε Θανάση άσε το φτερό ήσυχο και γύρνα στην παλιά διάσταση.
Για την εκδρομή ( ?????? ) του Citroen forum στην Αμερική πρέπει να πώ οτι είναι πολλά τα λεφτά και άμα πάω και Ίμολα τελικά δεν θα υπάρχει μία οπότε δύσκολα...Όποιος πάει ( αν πάει κάποιος δηλαδή ) να πάρει αυτόγραφα και για μαςΚαλά ποιος να πάει από εδώ...
Είστε να ζητήσουμε αυτόγραφα?
Θα το πω σε έναν Αμερικάνο που θα πάει...Τι λέτε?
-
Δεν ειναι καθόλου κακή ιδέα
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αλλά?
Πως γίνεται?
Πείτε κανένα κόλπο και σε μένα τον προιστορικό να μαθαίνω!!!!Ηθελα να σου εξηγησω αλλα ειχα μεινει απο συνδεση παντως ο Θανασης το εξηγησε
Δεν νομίζω ότι ένας φαναρτζής θα ζητήσει πολλά λεφτά.
Πόσο μάλλον αν βγάλεις το φτερό και του το πας...Μηπως τα πισω φτερα του Ami ειναι βιδωτα;
Στο ΑΧ ειναι ενσωματωμενα στο αμαξωμα ετσι ειναι εξαλλου σε ολα σχεδον τα αυτοκινητα.Είστε να ζητήσουμε αυτόγραφα?
Θα το πω σε έναν Αμερικάνο που θα πάει...Τι λέτε?
Δεν επρεπε να ρωτησεις
-
Κανονικά η μάνα του λέει 145/80 αλλά εγώ του είχα 155/70 και τώρα του έβαλα 165/70. εν τω μεταξύ έβγαινε και μια έκδοση που θέλει 135/80!!!Είχες 155/70 και του έβαλες 165/70 ? Μα έτσι το ελαστικό θα είναι ψηλότερο! Κανονικά θα έπρεπε να βάλεις 165/65, ώστε να διατηρήσει αντίστοιχη αναλογία... ???
-
Σωστα του αλλαξες το βημα και την διαμετρο..
CITROËN FORUM